Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
340 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 340 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι Χαρούλα μου εννοείτε να σαραντίσεις κ εσύ και θα βρεθούμε!
Εγώ τη Παρασκευή σαραντίζω επιτέλους!

http://www.creativebeez.gr

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαράκι μου κι εγώ που βγαίνω συχνά,αν τύχει και δεν βγω κάποιες μέρες μου την δίνει!χαρουλάκι μου να την βγάλεις έξω όσο κρατάει ο καιρός ακόμα!
μαριανθάκο μου η αννούλα πάει mall κι έλεγα μήπως πάω κι εγώ και βρεθούμε,αλλά τελικά άρχισε να βρέχει και που να τρέχω με τα 2 παιδιά να φορτώνω αμάξι..
αύριο έχουμε παιδίατρο να δει την νεραϊδούλα μου!επίσης έχει η μανούλα μανικιούρ πεντικιούρ,παιδότοπο και κομμωτήριο για τον φίλιππο...τι θα πρωτοκάνω δεν ξέρω!χαχαχαχ εεε ρε τι τραβάμε οι μάνες!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συναντηση διαβαζω,δημοσιο θηλασμο διαβαζω μεσα ειμαι και εγω!!!Για να το κανονιζουμε λεω εγω σιγα σιγα!!!!Χαρουλα ποτε σαραντιζεις να πουμε μια ημερομηνια εκει κοντα!!!!

marianthi_m

marianthi_m
Ετσι ετσι για δηλωστε συμμετοχές για συνάντηση!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Απο τις 18,00 θηλαζω!!!2 φορες μου εκανε εμετο και μωλις χεστηκε!!!!Και ακομα θηλαζω λογω εμετου!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαρουλάκι πότε σαραντίζεις??
άντε κι εσύ μαριανθάκο μου με το καλό!
νικούλα μου τι λες θα το κλείσεις το 2ωρο???αυτο που είμαστε σαν τις αγελαδίτσες της φάγε με το βυζί συνέχεια έξω έχει αρχίσει και μου την δίνει!η δικιά μου δεν θέλει πιπίλα για να κοιμηθεί..μόνο βυζί!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Παραλιγο να το κλεισω το διωρο...Τωρα κοιμαται ο μικρουλης μου.Χαλια μερα για αυτον και μενα επισης!!!Περιμενω τωρα να λιωσει η κουβερτουρα.Ξεκινησα το πρωι τις καριοκες της Χαρας και τωρα θα τις καλυψω με σοκολατα!!!Περιμενει ο ΠΑνος πως και πως!!!!

marianthi_m

marianthi_m
Έγραψα πάλι... εφτιαξα μια τελεια σαλατα μαρουλιου με ξινομηλο, ρόδι και βινεγκρετ μουσταρδα- μελι! τελειααααα!

αχ βρε Νικακι.. κάποιες μέρες είναι λίγο περίεργες... υπομονη.. καλή επιτυχία με το γλυκάκι!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να μαι κ εγωωωωω.... Γυρίσαμε!! Πω πω τι ωραίος είναι ο καφές έξω.. Πήρα κ μια κουβερτουλα που ήθελα..
Φωτεινουλα όντως πολυ βροχή έριξε.. Αλλα ευτυχώς απο γκαράζ σε γκαράζ μπήκαμε..τώρα έχουμε πονακια κ είναι στα χέρια κ πάλι.. Θα μπω ξανά όταν κοιμηθούν.. Ελπίζω δηλαδή να κοιμηθούν!!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πριν λιγο εφυγε η ξαδερφη. κοιμισα την μεγαλη η μικρη ειναι με τον πατερα της την κανει βολτες μεσα στο σπιτι. εγω με την χαρα σαραντιζουμε 30 νοεμβρη θελω συναντηση.

marianthi_m

marianthi_m
πωπω δε κοιμαται με τιποτα ο μικρος.. μήπως να παρω τηλεφωνο τον Ρουβα? χαχαχα.. παω να δω μπας κ κοιμηθει κ κανω κ εγω ενα ντουσακι!

καληνυχτα!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να μαι πάλι τα κατάφερα.
Ο Μεγάλος κοιμάται και η μικρή ας πούμε οτι κοιμάται, τώρα θα κάνω απόπειρα να την πάω στην κούνια άντε να πιω το ουισκακι μου και να κάνω τα τσιγαράκια μου μανα. Ο σύζυγος έχει μέτρα και έφυγε 17:30 για δουλειά ούτε ξέρω τι ωρα θα γυρίσει. Ολα μια χαρά Μπράβο ρε κορίτσια που τα πατε βολτα τελικα εγω αν και είναι δεύτερο είμαι χέστρα χα χα χα

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να μαι κι εγώ!!!έφτιαξα τα μαφινς πορτοκαλιού,έψησα τυροπιτάκια για τους άντρες μου για αύριο,μάζεψα την κουζίνα,ήρθε ο γιώργος φαγανε με τον μικρό ψιλοταίσα την μικρή γιατί άδειασε το στήθος μου με τοσο μουτσου μουτσου κάθε λίγο και λιγάκι και τώρα της φτιάχνω ξένο!
αννούλα μου τι καλά που περάσατε ωραία,,ήθελα πολύ να έρθω αλλά που να πάω με την βροχή και τα 2 μαζι!μαριανθάκο μου φιλιά!μαράκι μου ξεμπέρδεψες επιτέλους!κωνσταντίνα μου τι ακριβώς έχει ο άντρας σου δεν κατάλαβα??

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Φωτεινή μου έχει μετρα. Ειναι αστυφύλακας και δουλεύει χάλια ωράριο
την προηγούμενη ημέρα μαθαίνουμε για την επόμενη, κάτι σαν ίωση .χι χι χι.

Tini13

Tini13
Εδώ μπορεί να μην βρέχει (αύριο είπαν για καταιγίδα) αλλά έγινε μια ωραιότατη διακοπή ρεύματος στη μισή πόλη, οπότε πήραμε την μπέμπα και πήγαμε στο μπόουλινγκ για καφέ, όπου εκεί έχουν σίγουρα ρεύμα πάντα. Γυρίσαμε, χτύπησα μια καρμπονάρα λάιτ και ένα μάφιν και τώρα λίγη τιβί και νάνι γιατί αύριο πρέπει να ξαναπάω στον ΟΑΕΔ που δεν τελείωσα προχθές τη δουλειά μου..

Χαρουλίτα γιατί δεν κάνει να δέχεστε επισκέψεις το βράδυ; Επειδή είστε ασαράντιστες; Πες μου ότι τα πιστεύεις αυτά που λέγονται! Εμένα μου έλεγαν ότι η λεχώνα πρέπει να φοράει το βρακί της ανάποδα (μέσα - έξω) για να μην την ματιάσουν, να μην απλώνω τα ρουχαλάκια της μπέμπας το βράδυ γιατί θα γεμίσει σπυριά (φυσικά και γέμισε αλλά λέγεται νεογνική ακμή και είναι φυσιολογικό!) και άλλα τέτοια γραφικά! Και φυσικά δεχόμουν φίλους για παρέα τα βράδια! Δεν πιστεύω τίποτα απ'όσα λένε και δεν συνέβη επίσης τίποτα. Μόνο στο μάτι πιστεύω, κι αυτό κάποιες φορές μου φαίνεται ότι γινόμαστε καλά από αυθυποβολή..

Αααα! Μου έγραψε η Πηνελόπη στο φέισμπουκ, τρέχει και δεν προλαβαίνει η μάνα! Μια χαρά τα πάνε απ'ότι κατάλαβα πάντως!

Μαράκι, Φωτεινούλα, Αννούλα και Κωνσταντίνα και όποια άλλη φίλη είναι μεσά καλό σας βράδυ από μένα! Αύριο έχω τρέξιμο οπότε σας αφήνω νωρίς! Φιλιά!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τινη καλό και ξεκούραστο βράδυ να έχεις.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχα Κωνσταντίνα μου, καλοοοο.... Ίωση!!

Φωτεινη μου, χαμός γινόταν. Αφού κ εμείς δεν κατσαμε στον φίλο μας, γιατί περάσαμε κ δεν είχε θέσεις, δεν τον είδαμε κ εκείνον κ πήγαμε αλλού, όταν τον είδαμε μετα, μας την είπε που δεν τον πήραμε ένα τηλ να μας κρατήσει τραπέζι.. Βολευομαστε εκεί, γιατί αγαπάει πολυ την Ειρηνη κ ασχολείται συνέχεια μαζί της, κ έτσι έχουμε babysitter κ πίνουμε τον καφε μας με την ησυχία μας.. Πολύς κόσμος όμως. Ουρές στα ταμεία, χαμός!!!

Πω πω έχω σιδερωμα κ πάλι!!! Ποτε θα βγάλουν αυτο το πλυντήριο που θα σιδερωνει κιόλας;;; Ο μικρός κάθεται στο ριλαξ κ ο άντρας μου κοιμιζει την μεγάλη, έχουμε μοιράσει τις "υποχρεώσεις" χαχαχα.. Μόλις αναλάβει τον μικρο θα σιδερωσω..μπλιαχ..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οπως ειπε κ το Μαρακη 30 Νοεμβρη σαραντιζουμε εμεις,αντε να κανονισουμε συναντησουλα πολυ χαιρομαι!!

Νικακι περιμενω εντυπωσεις αν κ ειμαι σιγουρη οτι θα αρεσουν!!

τελειωσα κ εγω τα μπατον σαλε μου με δοσεις χιχιιχι αφου η μικρουλα εχει γκρινια σημερα και ειμαι κ εγω συνεχεια με το βυζι εξω αλλα δεν εχω ξενο γαλα λετε να μην χορταινει με το δικο μου κ γι΄αυτο να γκρινιαζει??αυριο θα παρω τον παιδιατρο να ρωτησω κ να μου πει κ κανενα γαλα να παρω για ωρα αναγκης!!

παω κοριτσακια μου στην μπουμπου μου γιατι δεν λεει να κοιμηθει!!

καληνυχτα σε ολες!!φιλακια πολλα!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι ωραία κοιμούνται και τα δυο σαν αγγελουδια. Παω πρώτα στο μεγάλο και μετά στο μικρο και βλέπω πόσο πολύ μεγαλωσε ο γιος μου που μέχρι πριν γεννήσω το έβλεπα μικρούλη.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α, μίλησα κ εγω με την Πηνελοπη!! Το μεσημερι, k ξέχασα να σας πω.. Ο μικρός πολυ αγκαλιτσας λέει κ δεν προλαβαίνει να κάνει τίποτα.. Κατα τα αλλα είναι πολυ καλα!! Ανυπομονει να σαραντησει κ να βγει έξω η μάνα!!!!

Τινη μου, κ εγω στην πρώτη ήμουν ψαρωμενη.. Μου λέγανε διάφορα για να μην απλωνω ρούχα κ τέτοια. Κ τα κράτησα.. Κ 40 μέρες Σπιτι καθησα.. Τώρα τα κάνω όλα αυτά που δεν έκανα τότε κ μια Χαρα είναι ο Μπεμπης!!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η μικρούλα πριν ρουθούνιζε την άκουγα απο την ενδοεπικοινωνία πήγα και της έκλεισα την μυτούλα και πήρε βαθιά ανάσα και της πέρασε χα χα

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κωνσταντινα μια απο τα ιδια εβλεπα την κορη μου μωρακι και τωρα που την βλεπω διπλα στο μωρο εχω παθει σοκ ποσο εχει μεγαλωσει και δεν το εβλεπα. ασε που εχω τυψεις γιατι την ειχα στα οπα οπα ολο βολτες δωρα πολλες ωρες επαιζα μαζι της και τωρα δεν προλαβαινω την μαλωνω κιολας γιατι βηχει πανω στο μωρο την ξυπναει συνεχεια και την χαιδευει στο στομα και μετα εχω τυψεις που την μαλωσα και με πιανουν τα κλαματα.
και γω στη κορη μου ειχα κατσει 40 μερες μεσα δεν απλωνα ρουχα κοσμο δεχομουν ομως, τωρα θα βγω στης 20 μερες δεν μπορω μεσα θα με πιασει καταθλιψη. κοιμηθηκε και η μικρη παω να δω master chef kai παω na ξαπλωσω καληνυχτα

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maroulo έγραψε:κωνσταντινα μια απο τα ιδια εβλεπα την κορη μου μωρακι και τωρα που την βλεπω διπλα στο μωρο εχω παθει σοκ ποσο εχει μεγαλωσει και δεν το εβλεπα. ασε που εχω τυψεις γιατι την ειχα στα οπα οπα ολο βολτες δωρα πολλες ωρες επαιζα μαζι της και τωρα δεν προλαβαινω την μαλωνω κιολας γιατι βηχει πανω στο μωρο την ξυπναει συνεχεια και την χαιδευει στο στομα και μετα εχω τυψεις που την μαλωσα και με πιανουν τα κλαματα.
και γω στη κορη μου ειχα κατσει 40 μερες μεσα δεν απλωνα ρουχα κοσμο δεχομουν ομως, τωρα θα βγω στης 20 μερες δεν μπορω μεσα θα με πιασει καταθλιψη. κοιμηθηκαι και η μικρη παω να δω master chef kai na ξαπλωσω

Λες και βλέπω εμένα κι εγω μια απο τα ιδία. Κρίμα μωρέ κατι πρέπει να κάνουμε τι φταίνε τα καημένα απο αγάπη το κάνουν. Εμένα ολο θέλει να την παίρνει αγκαλιά και οταν του την δίνω φωτίζει ολο του το προσωπάκι. Αχ γιατί να φοβάμαι τόσο πολύ μην την αρρωστήσει;

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πάω να την πέσω ο αντάρας μου θα αργήσει και κλείνουν τα μάτια μου . Καληνύχτα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 33 850933 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 33 850933 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 33 850933 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 33 850933 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 33 850933 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 33 850933 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 33 850933 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 33 850933 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 33 850933 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 33 850933

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χα χα χα αντάρα τα έκανα ο άντρας μου ήθελα να γράψω Καληνύχτα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις