Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
545 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 545 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καληνύχτα κι απο μένα κορίτσια μου!οι άντρες μου εχουν κοιμήθει εδω και μια ωρα και η μικρή πριν 5 λεπτα!και κρεμασμένη στο βυζι 1 ωρα ελεος!απο την σκασίλα μου έφαγα 2 μαφινς! θα κάνω κι ενα τσιγάρο και νάνι Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 34 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 34 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 34 850933 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 34 850933 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 34 850933 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 34 850933

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνύχτα κ απο μένα!! Καλο ύπνο!! Φιλακια!!!

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καληνυχτα κ απο μενα...

Τελικα σημερα καταλαβα οτι ο μπεμπης εχει πρόγραμμα, απλα εγω δεν ηθελα να το παραδεχτώ!! Το προγραμμα του ειναι ολο το απογευμα ξυπνιος κ συνεχεια φαγητο κ απο τις 10 κ μετα πολυ πολυ γκρινια!!!!!

Σημερα του πηρα κ δωρακι απο τα τζαμπο, ενα μουσικο περιστερφομενο που προβαλει κ φως στο ταβανι... Του το βαλαμε κ ειχε πολυ πλακα!! Χαζέψει τελειως!!! Το κοιτουσε ποση ωρα...

Tini13

Tini13
Συμπεθεράκο με γεια το παιχνιδάκι του μαλλιά μας που γκρινιάζει συνεχώς! βολτίτσα πήγατε; ααα! μπες στο φεις να δεις τί σε έστειλα! χαχαχα!

καλό βραδάκι! (ακόμη ξύπνια είμαι...)

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι κωνσταντινα μου ειναι μεγαλο θεμα και εμενα λαμπει οταν την περνει αγκαλια, και φοβαμαι αργοτερα μην γινουν χειροτερα τα πραγματα μην της βαζει τιποτα στο στομα και τετοια ειμαι τρελη?
ολο το βραδυ ξυπναγε ανα διωρο τωρα ξυπνησε 5 να φαει κοιμηθηκε εκανε κακα την αλλαξα και ξυπνησε και ειναι ακομη ξυπνια φταιω εγω απο αυριο να την αφηνω με τα κακακια Very Happy

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
αν και ο καιρός δεν έχει καμία σχέση με καλή μέρα!κηφισιά βρέχει απο χτές το απόγευμα ασταμάτητα λεμε!!!!πολύ νερό!!!ψιλοάυπνη ειμαι κι εγώ!η μικρή κοιμήθηκε πάλι τελευταία και ξύπνησε στις 6.30 για φαγητό!φυσικά δεν ξάπλωσα μετά για να ετοιμάσω τους άντρες να φύγουν!κάθομαι κι εγώ λοιπόν κουζίνα μεριά με καφεδάκι τσιγαράκι κι εσάς!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερες Φωτεινή και Μαρία. Εφτιαξα κι εγώ καφεδάκι και να είναι καλα ο απορροφητήρας που κάνουμε και κάνα τσιγαράκι.
Εγω κορίτσια την ξύπνησα στις 1 και την τάισα για να μην μου ξυπνήσει μετά απο λίγο. Τελικά ξύπνησε στις 6 έφαγε και ξανα κοιμήθηκε μέχρι και τώρα που ακόμα κοιμάται.
Μαρία όλες που έχουν και μεγαλύτερα παιδιά τα ίδια φοβούνται,ελα μωρέ θα τα καταφέρουμε υπομονή να έχουμε.
Εμάς στο Αγρίνιο εχει ήλιο μακάρι να κρατήσει έτσι.

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κωνσταντίνα μου!κουζίνα μεριά κι εσύ εε??έχω ανοίξει και το παράθυρο και κάνει ψόφο!χάλια ο καιρός από χτες εχει πέσει αρκετά η θερμοκρασία!μπήκα και είδα μόλις τον καιρό για το αγρίνιο..θα έχετε ήλιο μέχρι το σάββατο που είδα και μέχρι 20 βαθμούς το μεσημέρι!τώρα αν τον αλλάξει τι να σου πω!τυχερούλα μπορείς να βολτάρεις άνετα με το μωρό!άντε βγες έξω να μην πήζεις μέσα μόνη σου!αφού κρατάει ο καιρός ακόμα ευκαιρία έιναι

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το θέλω αλλά φοβάμαι κι έτσι πάλι μέσα θα την βγάλω.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι έγινε ρε παιδιά,ολη η οικογένεια ξύπνησε.
Παω να φτιάξω καφεδάκι στον σύζυγο και να ταΐσω την μινιατούρα. Πάλι δεν πρόλαβα να κάτσω πολύ στο κομπιούτερ.
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
konstantina έγραψε:Το θέλω αλλά φοβάμαι κι έτσι πάλι μέσα θα την βγάλω.
να μην φοβάσαι καθόλου!ντύσε το μωρό και πήγαινε να μια βόλτα!αφού θα είσαι έξω σε ανοιχτό χωρο τι φοβάσαι??πάρε ένα καφεδάκι στο χέρι και κάτσε σε ενα πάρκο μια παιδική χαρα να κάνεις και τα τσιγαράκια σου άνετα!εγω που θέλω και βρέχει την τύχη μου που να πάω!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Το ίδιο μου είπε και ο άντρας μου.Μου φαίνεται οτι κατά τις 11 που θα ζεστάνει θα πάρουμε τα παιδιά και θα πάμε για καφεδάκι.

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι βρε κωνσταντίνα μου!άντε να πάτε όλοι μαζί μια βολτίτσα!θα περάσετε σούπερ!να μην μένεις μέσα καθόλου!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσάκια μου φοράει καμία pampers?οχι η ίδια χαχααχ το μωρό!

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ
ΠΟΤΕ ΜΠΑΝΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΕΟ;ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΓΚΕΥΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΗΡΕΜΟΥΜΕ
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΛΑΜΑ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ,ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙ 1 ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΡΕΥΕΤΑΙ,ΕΓΩ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΛΛΗ 1 ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΠΝΙΓΕΙ,ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΕΙ
ΤΟ ΣΦΗΝΑΚΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΝΑΣΚΕΛΑ,ΤΗΣ ΠΗΡΕ Η ΝΟΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΡΗΛΑΞ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ,ΟΥΤΕ ΣΥΟ ΜΑΡΣΙΠΠΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ,ΜΟΝΟ ΑΓΚΑΛΙΑ
ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΣΑ ΣΤΙΣ 8 ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΤΗ ΔΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΧΑΧΑΧΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΜΙΣΟΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΧΑΜΟΣ,!!!
ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΩ ΘΑΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ,!!
ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΧΡΟΝΟ
ΦΩΤΕΙΝΗ ,ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΕΙΡΑ ΤΙ ΛΕΤΕ,ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΤΙ,ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΕΙΜΑΙ

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
foteini35 έγραψε:κοριτσάκια μου φοράει καμία pampers?οχι η ίδια χαχααχ το μωρό!
ΕΜΕΙΣ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΙ. ΣΕΛΙΓΟ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΟΥΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΙΑ

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρααααααααα στις ομορφομανούλες!!!
Νικάκι Χρόνια τρελά αγαπησιαρικα και πολλά!!!!
ΕΜείς κοιμηθήκαμε πολύ το β΄ραδυ από τις εννιά μέχρι τις έξι και μετά μέχρι τις εννιά πάλι!!!Και ναι χέσαμε χθές....από μόνοι μας....έκανε δουλειά το χαμομήλι και τον βοηθάει πολύ στον ύπνο...αντι για νερό βάζω χαμομήλι και στρώνουν όλα!!!!Επίσης εκεί που προσπαθούσα να τον κοιμήσω χθές αγκαλιά...μου πατάει ένα γέλιο με ήχο...χέστηκα απάνω μου ψάχναμε για πάνες...με δούλευε ο τσόγλανος....!!!!Βροχή κατραμένη εδώ...χάλια καιρός....με μάλινη ζακέτα είμαι...στο σπίτι μέσα είνια καλά όμως από άποψη θερμοκαρασίας...!!Νίκη έχασα χθές Σουλειμάν τη τύχη μου και Γκρέι με πήρε ο ύπνος κατά τις έντεκα!!!Θα μπώ λίνκ αντ1 μπάς και το έχει!!!Τα φιλιά μου και μια γλυκιά καλημέραααααα!!!

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ?
ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΡΥΘΜΟ!
ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ!
ΦΙΛΑΚΙΑ!

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vgog65 έγραψε:Καλημέρααααααααα στις ομορφομανούλες!!!
Νικάκι Χρόνια τρελά αγαπησιαρικα και πολλά!!!!
ΕΜείς κοιμηθήκαμε πολύ το β΄ραδυ από τις εννιά μέχρι τις έξι και μετά μέχρι τις εννιά πάλι!!!Και ναι χέσαμε χθές....από μόνοι μας....έκανε δουλειά το χαμομήλι και τον βοηθάει πολύ στον ύπνο...αντι για νερό βάζω χαμομήλι και στρώνουν όλα!!!!Επίσης εκεί που προσπαθούσα να τον κοιμήσω χθές αγκαλιά...μου πατάει ένα γέλιο με ήχο...χέστηκα απάνω μου ψάχναμε για πάνες...με δούλευε ο τσόγλανος....!!!!Βροχή κατραμένη εδώ...χάλια καιρός....με μάλινη ζακέτα είμαι...στο σπίτι μέσα είνια καλά όμως από άποψη θερμοκαρασίας...!!Νίκη έχασα χθές Σουλειμάν τη τύχη μου και Γκρέι με πήρε ο ύπνος κατά τις έντεκα!!!Θα μπώ λίνκ αντ1 μπάς και το έχει!!!Τα φιλιά μου και μια γλυκιά καλημέραααααα!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΚΑΚΟ ΜΟΥ!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ ΣΟΥ!ΕΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ?

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Bebamou έγραψε:
foteini35 έγραψε:κοριτσάκια μου φοράει καμία pampers?οχι η ίδια χαχααχ το μωρό!
ΕΜΕΙΣ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΙ. ΣΕΛΙΓΟ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΟΥΤΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΙΑ
ευάκι μου καλημέρα!( αν και δεν σε κόβω!)δεν νομίζω οτι κάνεις κάτι λαθος εσύ!ίσως μόνο οτι είσαι απο πάνω της συνέχεια!το πρόγραμμα δεν έιναι στανταρ.άλλα γρήγορα άλλα αργά το βάζουν το προγραμματάκι!το θέμα ειναι οτι δεν βολεύει παντα εμας!παντως το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να μην την σηκώνεις αγκαλια με το που ξεκινάει την γκρίνια!άστην και λίγο δεν πειράζει!για να μην μαθαίνει οτι με το παραμικρό της περναει!εκμεταλλέυοντε τα καθικάκια από τώρα!εχω κουπονια για τις πάνες και δεν θα τα χρησιμοποιήσω γιατι φοράει libero τα θες να στα στείλω??
βικακι καλημερα μια χαρά τον βρίσκω τον μπομπιράκο σου!
ελευθερίτσα μου καλημερα και σε σας!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!ενα τραγουδι μου ερχεται στο μυαλο...''και με πιανουν τα κλαμματα...'' βλεπω απο γκρινια τα μικρα καλα πανε!πολυ αγκαλιτσες μας γινανε!εμενα τωρα πια θελει να κοιμαται πανω μου.ξαπλα εγω και απο πανω η μικρη.μαγκεψαμεεεε λεμεεεεεεε!!!!!!!τωρα περιμενω να σηκωθει να παμε για καμια δουλιτσα αν και εχει κρυο σημερα αλλα θα τη ντυσω λαχανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΚΑΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΣΟΦΙΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗ ΣΗΚΩΝΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΓΟΥΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΛΕΜΕ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΥΠΟΝΙΑ LIBERO ΘΑ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:καλημερα!!!!!!!!ενα τραγουδι μου ερχεται στο μυαλο...''και με πιανουν τα κλαμματα...'' βλεπω απο γκρινια τα μικρα καλα πανε!πολυ αγκαλιτσες μας γινανε!εμενα τωρα πια θελει να κοιμαται πανω μου.ξαπλα εγω και απο πανω η μικρη.μαγκεψαμεεεε λεμεεεεεεε!!!!!!!τωρα περιμενω να σηκωθει να παμε για καμια δουλιτσα αν και εχει κρυο σημερα αλλα θα τη ντυσω λαχανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλημέρα σοφάκι!χααχαχ ωραίο τραγούδι βρήκες μας πάει γάντι σε όλες!λαχανάκι θα την ντύσεις οχι κρεμμυδάκι ???χαχαχα
κι εγώ περιμένω την δικιά μου να ξυπνήσει να την ταισω και να φύγουμε..όταν θες να κοιμηθούν είναι ξύπνια όταν θες να ξυπνήσουν κοιμούντε με τις ώρες...καμία σχεση

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Bebamou έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΙΚΑΚΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΣΟΦΙΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗ ΣΗΚΩΝΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΓΟΥΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗ ΛΕΜΕ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΥΠΟΝΙΑ LIBERO ΘΑ ΨΑΞΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ
τι νουμερο φοραει η μικρή??εχω και για νεογέννητο το 1 δηλαδη και για μεγαλυτερα νουμερα!επειδή εχω κάνει γερες προμήθειες σε διάφορα νουμερα απο προσφορα που είχα βρει και μιας φιλενάδας μου η μικρή έιναι 2 μηνες μεγαλυτερη όταν αλλάζει νουμερο μου δινει όσα περισσεψαν δεν τα χρειάζομαι καλυτερα δωστα σε καμια άλλη κοπέλα!κρίμα έιναι γιατί ληγουν συνήθως αρχη του 2013

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευχαριστώ πάντως!στειλε μου πμ διευθυνση να στα στείλω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις