Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
595 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 595 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερααααα!!!! Εμείς χθες μπορει να μην κοιμηθηκαμε την ώρα που φάγανε στις 11.30, αλλα στις 12.30 κ ξυπνησαμε να φάμε στις 4.30 κ μετα 7.30!! Πως την πάλεψε τόση ώρα δεν ξέρω!!!
Σκατοκαιρος σήμερα...τι ψυχοπλακωμα αυτο..

Την καλημέρα μου σε όλες!!!
Εύη μου, τώρα πια έχω καταλάβει ότι κάθε παιδι είναι διαφορετικό.. Η κόρη μου ούτε γκρινιαζε ούτε είχα θέματα ύπνου.. Κ τώρα ότι δεν είδα με την μεγάλη, μου τα βγάζει ο μικρός.. Έχει γίνει πολυ αγκαλιτσας κ τα έχω παίξει..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μανουλιτσες ταλαιπωρημενες και μη!!εμεις κοιμηθηκαμε το βραδυ σχετικα καλα αλλα στις 6 που χεστηκε και την αλλαξα το ματι γαριδα μεχρι τις 7:30 και την ειχα συνεχεια αγκαλια,μου βγηκε ο ωμος παλι νομιζω οτι βαρυνε αρκετα η ζουζουνα μου ή οτι εγω δεν εχω δυναμη πια!! Razz Razz Razz

Τινακο ναι δυστηχως τα ακολουθω παρολο που δεν τα πολυπιστευω αλλα λεω και αν????????γιατι να παθει κατι το μωρακι μου!!ειμαι κ προληπτικη γι΄αυτο κ ειναι χειροτερο!!φυσικα αν βρω την ακρη με το θηλασμο και το ταισμα εξω μπορει να την βγαλω κ νωριτερα εξω αρκει να ειναι καλα κ ο καιρος γιατι μας τα χαλασε πολυ σημερα!!

Ελευθεριτσα,Φωτεινακο,Ευη,Σοφακι,Βικακο,Κωνσταντινακι και σε ολα τα κοριτσακια πολλα πολλα φιλιαααα!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελευθερίτσα αυτά έχουν πρόγραμμα εμάς δεν μας βολευεί μάλλον...κοίτα εμένα κοιμότανε βράδυ από την αρχή είναι στο παιδί μάλλον αλλά όποτε του δίνω χαμομήλι στο γάλα ηρεμεί και κοιμάται καλύτερα ακόμη !!!!
Αννούλι μου Φωτεινάκο και Ευάκο και Σοφάκο αγαπημένο καλημέρα...βροχερη βροχερή εδώ...τη σιχαίνομαι τη βροχή...αγχώνομαι και για το σκύλο ρε γαμώτο είναι έξω και ο χαλβάς δεν πάει να καλυφθεί από τη βροχή στο σπιτάκι του κάθεται και βρέχεται!!!!
Χαρουλίτο μου καλημέρα!!!

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,!! 1ΩΡΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ 100ml ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ,ΛΕΩ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ,ΤΗΣ ΞΑΝΑΔΙΝΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΕΛΑΕΙ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ,.....ΑΧΧΧΧΧΧΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ
ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ 2 ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ NEWBORN ΤΗΝ ΣΤΕΝΕΥΑΝ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΡΩΤΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια!
Κι εδώ έχει ρίξει πολύ νερό από χθες βράδυ αλλά εμένα μου αρέσει η βροχή και ο χειμώνας! Από το πρωί έχω αφήσει την μπέμπα στης πεθεράς μου να κάνω καμιά εξωτερική δουλειά και θα επιστρέψουμε το μεσημέρι με το Μάνο να φάμε εκεί και να την πάρουμε. Στον ΟΑΕΔ που πήγα για 2η φορά για το συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας πάλι δεν έκανα δουλειά γιατί ο λογιστής μας τον Αύγουστο που σταμάτησα μου πέρασε 25 κανονικά ένσημα και όχι ασθενείας οπότε μέχρι να πάει στο ΙΚΑ να κάνει τη μεταβολή..και μετά τρίτη φορά στον ΟΑΕΔ, καλά κρασιά δηλαδή.

Εδώ διαβάζω δώσατε όλες το παρόν πρωί πρωί! Σας φιλώ μία μία προς το παρόν να κάνω ένα καφεδάκι και να κάτσω λίγο γιατί από τις 8 η ώρα έχω πάρει τους δρόμους.

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αννούλα,χαρουλάκι,βικάκι τινάκο καλημερες!
εμάκο οκ καλη μου τοτε!
κορίτσια εχω κουπονια για pampers!ποια τα θέλει?λήγουν 31/1/13.είναι 2 για το νουμερο 1 και 5 για τα άλλα νουμερα.όποια τα θέλει να μου στείλει πμ!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλά έπαθα νίλα τώρα!δεν έχω και πάλι αμάξι και εχω κανονίσει να μην μείνει ο μικρός ολοήμερο να τον παρω στις 2,την κοπέλα για τα νύχια στις 3,παιδιάτρο κτλ.όλα στην λυκοβρυση!ετοιμάζω την μικρή ετοιμάζομαι κι εγώ και παιρνω ραδιοταξί για να φύγω..και μου λεει η κοπελα εχουν απεργία σήμερα!σκατα!και πως θα φύγω απο δω τωρα??ευτυχως κανόνισα με μια φίλη μου ναπάρει το παιδι αν δεν βρω τρόπο!γαμωτο με το σκατοαμαξο το άλλο που ειναι συνεργειο..ουτε το γεφυρι της άρτας να εφτιαχναν τοσο καιρό!

emilou

emilou
καλημερα!!! χειμωνιασε ε?

γκρινιαρικα λιγο τα μπεμπακια βλεπω!! κ ολα θελουν αγκαλιτσες... κεγω με την καρφιτσουλα μου στον λαιμο σας γραφω!! (που πλεον δεν πιανει μονο λαιμο αλλα με καταλαμβανει ολοκληρη!)

Ευακι κατι τετοια κανει κ ο δικος μου... και ναι στο τελος κατεληξε να με βαλει σε προγραμμα! δεν τις γλυτωνουμε τις αγκαλιες... η μανα μου λεει οτι φταιμε εμεις... αν ομως το παιδι γκανιαζει στο κλαμα τι θα το κανεις? οταν εχει γκρινια δρν τον παιρνω αγκαλια, αλλα η γκρινια γινεται κλαμα πολυ γρηγορα!

Οι libero οι πανες δεν μου πολυαρεσουν μου φαινονται λιγο σκληρες... αλλα μαλλον κ εμεις αυτες θα παιρνουμε, τον μπεμπη δεν δειχνουν να τον ενοχλουν... και μου ειπε μια φιλη μου για ενα πρατηριο με χαρτικα στο Γουδι που εχει συσκευασια με 80 πανες 13€ και συμφερει σε σχεση με τις chicco

emilou

emilou
foteini35 έγραψε:καλά έπαθα νίλα τώρα!δεν έχω και πάλι αμάξι και εχω κανονίσει να μην μείνει ο μικρός ολοήμερο να τον παρω στις 2,την κοπέλα για τα νύχια στις 3,παιδιάτρο κτλ.όλα στην λυκοβρυση!ετοιμάζω την μικρή ετοιμάζομαι κι εγώ και παιρνω ραδιοταξί για να φύγω..και μου λεει η κοπελα εχουν απεργία σήμερα!σκατα!και πως θα φύγω απο δω τωρα??ευτυχως κανόνισα με μια φίλη μου ναπάρει το παιδι αν δεν βρω τρόπο!γαμωτο με το σκατοαμαξο το άλλο που ειναι συνεργειο..ουτε το γεφυρι της άρτας να εφτιαχναν τοσο καιρό!

ωχ ρε Φωτεινη καλο κουραγιο... ναι παλι σημερα εχουν ολα απεργια!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμάκο μου εμένα που φοράει libero δεν έχει κανένα θέμα και δεν έχει λερωθει παρα μονο μια φορά που δεν την είχα σφιξει καλά!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευτυχώς μόλις μίλησα με τον θείο μου και θα έρθει να με πάρει στις 2!πάλι καλά!το παιδι θα το πάρει η φιλη μου και θα μου το φέρει στης μαμάς.κανόνισα να έρθει και η κοπέλα μισή ώρα αργότερα για να προλάβω!ουφ ουφ ουφ.!παέι κι αυτό!αν βγει το αμάξι του άντρα μου απο το συνεργειο απο τα νευρα μου το βλέπω να ξαναμπαινει χαχαχαχα!~μου την δίνει που ειμαι χωρις αμάξι!μου κόβει τα χερια ρε παιδί μου τι να πω

Aurora

Aurora
Κοριτσάκια μου σας έχασα!
Τι κάνετε?
Πώς τα περνάτε με τα μικράκια σας?
Τον δικό μου τον έπιασαν κολικοι και τα βράδια μας είναι αρκετά ζόρικα..
Εχω και τον μεγάλο μου που θέλει τις αγκαλίτσες του, εχωκαι τις παραγγελίες και δεν προλαβαίνω καθόλου να μπώ..
Αύριο παραλαμβάνω και το δωράκι του άντρα μου για τη γέννα!
Ενα σούπερ ελλειπτικό μηχάνημα!
ΕΕΕ του τα έφαγα τα αυτιά.. τι να έκανε ο άνθρωπος.. χαχα!

marianthi_m

marianthi_m
Πολλές φθινοπωρινές καλημέρες!

Σήμερα γιορταζει η αδερφη μου και νυν νονά του μπέμπη!
Χρονια πολλα σε Αγγελικές, Άγγελους, Μιχάληδες, Μιχαέλες, Σταματηδες κλπ!

Εμεις χθες παλι ειχαμε ενα συνηθισμενο βραδυ με ταισματα, ιγο κουνια, λιγο αγκαλια, λιγο γκρινια.. παντως δε ξυπνησε 3 αλλα 4.20! κατι ειναι και αυτο!

Ευη μου τι λαθος να κάνεις? Γιατι εμεις που εχουμε και αλλο τα κανουε όλα σωστα? χαχαχα.. εγω όλο αγκαλια τον εχω και όλο προσπαθω να το μειώσω σιγα σιγα τωρα που αρχιζει και ψιλοκαταλαβαινει..

Ελευθεριτσα τι κανετε? Βαλε βρε καμια πιο κοντινη φωτό..!

Τίνη αστα με τον οαεδ.. υπομονη!

Φιλια σε όλες! Ξυπνησεεε παωωω

http://www.creativebeez.gr

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Bebamou έγραψε:ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,!! 1ΩΡΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ 100ml ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ,ΛΕΩ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ,ΤΗΣ ΞΑΝΑΔΙΝΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΕΛΑΕΙ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ,.....ΑΧΧΧΧΧΧΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ
ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟ 2 ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ NEWBORN ΤΗΝ ΣΤΕΝΕΥΑΝ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΡΩΤΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ

Καλημερα μανουλες! και γω εχει δυο μερες τρεχω και δε φτανω με τη μικρη!!
Λοιπον Ευακι μου ενα θα σου πω το μωρο σου μου θυμιζει το δικο μου! ακριβως τα ιδια κανει! τρεωει λιγο και κοιμαται και μετα δε ρευεταΙ... Και καθομαι και γω αγγαλια μαζι της ωσπου να θυμιθει να ξαναφαει και περνουν οι ωρες. ειδικα το βραδυ ειναι δραμα.!!! κοιμαμαι πανω μου και κανω αγωνα να κρατηθω να μη πεσω!!! δε ξερω αν κανουμε κατι λαθος νομιζω ειναι επειδη ειναι μικρα και κουραζονται και ευχομαι να διορθωθει συντομα γιατι ειναι δυσκολο να τα ταιζεις 5 φορες αντι μια και μετα ξανα απτην αρχη!
Οσο αφορα το ρεψιμο να σου πω οτι η παιδιατρος μου ειπε οτι τυγχαινει να μη ρεκτουν αν δεν εχουν τραβηξει αερΑ απτο μπιμπερο.

Φιλαρες σε ολες σας! παω να σας διαβασω πιο αναλυτικα! χχχχ

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στελλάκι και μαριανθάκο μου καλημέρα!τι κάνουν τα νινάκια σας και τα αντράκια σας??
στελλάκι μεγεια το μηχάνημα!εγώ πάντως ζήτησα ταξιδάκι για τα δυο μας!όπου να ναι δεν με νοιάζει αρκει να φύγουμε!
μαριανθάκο μου + 1 ωρα εεε?άντε και σε πιο πολλες!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σας αφήνω κοριτσάκια μου!παω στης μανούλας!τα φιλιά μου σε όλες!θα τα πουμε το βράδυ!

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ,ΕΜΕΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΦΟΒΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΡΕΨΙΜΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ Η ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ,
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΔΕ ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΨΙΜΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ
ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΝ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ....
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΡΟΣ ΩΡΑΣ,ΦΩΝΑΞΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Bebamou έγραψε:ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;;ΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΩ,ΕΜΕΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΦΟΒΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΡΕΨΙΜΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΦΙΚΤΟ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ Η ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ,
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΔΕ ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΑΜΕ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΕΨΙΜΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ
ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΝ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ....
ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΡΟΣ ΩΡΑΣ,ΦΩΝΑΞΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

οντως παιζει ρολο καλη μου αυτο. ουτε μενα κανει κακακια, ειναι πολυ δυσκοιλια και γιαυτο γκρινιαζει.. εντωμεταξυ της δινω το πιο ευκοιλιο γαλα, το νοβαλακ ιτ και της βαζω και ξτρα γλυκοζη της χιουμανα μεσα που ειναι πολυ καλη, για να κανει μια φορα την ημερα εστω. πριν δεν εκανε καθολου. πηρα και βρεφικα κλυσματακια σε περιπτωση που δεν κανει για δυο μερες πχ, να την διευκολυνουμε, αλλα ευτυχως δεν τα χρησιμοποιησα ακομα..
καλα εκανες, και γω ενα βραδυ την αφησα στη πεθερα μου και κοιμηθηκα πεντε ωρες συνεχομενες!

Aurora

Aurora
Φωτεινούλι και κοριτσάρες μου καλά είμαστε σε γενικές γραμμές.
Ο μικρός μας έχει κολικους και τα βράδια ξυπναει ανα 20 λεπτά.
Εχω γίνει ζόμπι αλλά όταν μου χαμογελάει λιώνω, πεθαίνω!
Ο μεγάλος είναι πια αντράκι, έρωτας τρελός!
Το Σαββάτο θα έρθουν οι φιλενάδες μου με τις οικογένειές τους σπίτι μας!
Ινάκι μου Τινάκο μου ανυπομονώ μου λείψατε!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑλησπερα μανουλακια!!!!!Να σας ευχαριστησω ολες για τις ευχες σας!!!!Να χαιρεστε και εσεις τις οικογενειες σας και να ειστε παντα ευτυχισμενες!!!Η σημερινη μερα ειναι γιορτινη για ολη μου την οικογενεια...Γιορταζει ο αδερφος μου Στρατος(στην Μυτιληνη σημερα τους γιορταζουμε).Ο ξαδερφος μου,ο θειος μου και εγω....ΑΑΑΑΑ γιορταζει και το επιθετο μου Γαβριηλ χαχαχαχα!!!
Ειμαστε πολυ καλα.Μου εκανε ενα πολυ ομορφο δωρο ο γιος μου..Το βραδυ κοιμηθηκαμε στις 11,00 ξυπνησε στις 03,00 του εδωσα πιπιλα κοιμηθηκε 3,30 ξυπνησε στις 06,00 φαγαμε κοιμηθηκαμε και ξαναξυπνησαμε στις 10,00.Πολυ ωραια ηταν και ελπιζω να συνεχισει..Εχουμε και παιδιατρο σημερα!!!

Βικακυ εχθες ειχε μονο Σουλειμαν..Λογο της βουλης αναβληθηκε το γκρεις!!!

Εμενα αυτος ο καιρος και ο χειμωνας γενικα ειναι ο αγαπημενος μου...Χουχουλιασμα στον καναπε και τζακι το καλυτερο μου!!!!

Φιλια σε ολες σας Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 35 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 35 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 35 417472

marianthi_m

marianthi_m
Νίκη χρόνια πολλά και από εδώ!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 35 215994

Χριστινακι τι μου κάνεις?? Σε τρέχει η κόρη? Αχ τι μας έχουν κάνει!! Τόσο δα πλασματακια και μας βγάζουν νοκ άουτ!!

Στέλλα με γειά το δωράκι!!

Εγώ έστειλα τη μαμά μου σήμερα στο λιντλ που είχε βερμούδα ελαστική για σύσφιξη και τα χαν πάρει όλα.. Βρήκε μόνο κορσέ που είχα.

Ωχ πάλι κλαίει!! Φίλακια!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας δεν θυμαμαι να σχολιασω τιποτα Very Happy Very Happy Very Happy
εμεις ξενυχτι χτες παμε μια μια σαν τους φανταρους μια κοιμομαστε μια οχι.

marianthi_m

marianthi_m
Αγκαλιά τον έχω...

Μαρία φαντάροι δε λες τίποτα!! Σκοπια κάθε βράδυ!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νικακι χρονια πολλα κ απο εδω να τα εκατοστησεις κοριτσακι μου με υγεια κ ευτυχια!!

Στελλακι με γεια το δωρακι αν κ εσυ δεν εχεις θεμα θα επανελθει το σωματακι σου μπαμ μπαμ ηδη ειναι σαν να μην γεννησες!!

φιλια σε ολα τα κοριτσακια περιμενω να ξυπνησει η μπουμπου να την ταισω για να πεταχτω παλι στο πρεναταλ να αλλαξω ενα δωρο και να παω κ λιγο h&m να της παρω κανενα κολανακι γιατι δεν μου φτανουν τα φορμακια της!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαρα οταν βγαινεις που την αφηνεις? ειναι εδω ακομη οι γονοις σου? να μαριανθη με την μεγαλη την κορη μου δεν ειχα καθολου ξενυχτι να φανταστεις εβαζα ξυπνητηρι στο πενταωρο να σηκωθω να την ταισω γιατι δεν ξυπναγε αλλα μετα το χρονο εγινε αστα να πανε πολυ ζωηρη. ευχομαι το μωρο να ειναι τωρα ετσι και μετα να αλλαξει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις