Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
633 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 633 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Nα μαι και εγωωω.. πολυ γκρινια σήμερα ο μικρος.. δε μ'αφηνει λεπτο!

Εμενα με εχει βολεψει πολυ στο σλινγκ πάντως.. μόνο μεσα σε αυτο ηρεμει και μεσα στο σπιτι το φοραμε και κοιμαται αμεσως!
του αρεσει πολυ που ειμαστε σε επαφη και εμενα μου αρεσει γιατι δε πονανε ουτε τα χερια, ουτε η μεση, εχω τα χερια μου ελευθερα.. δε ξερω με βολευει πολυ..
Αννα μηπως δε το βαλες καλα? δεν ειναι σωστο να αγανακτει...

Δε σχολιαζω και πολλα γιατι δε προλαβα να διαβασω πολλά.. αισθανομαι κομματια..

http://www.creativebeez.gr

annia

annia
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπερα κοριτσια μου,γυρισα πριν απο γυναικολογο ολα καλα,τοσ συστημα δουλευει μια χαρα οποτε μπορουμε να [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ..Ειμαι κομματια παω σιγα σιγα να μπανιαρισω τα μεγαλα και να ξεραθω καιεγω γιατι αυριο εχω γενικη με τον συζυγο

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριανθακο μου απο τη φωτο σου ειδα πως εβαλες τον μικρο στο σλινγκ αλλα στηριζεται καλα το κεφαλακι του??
ειναι σταθερο με το βαρος η γλιστραει το υφασμα??

Αννια μου μια χαρα τα νεακια απο τον γιατρο τελικα αντε ετοιμη εισαι κ εσυ δεν νομιζω να πατε για 4ο?? confused confused confused

παω κ εγω σιγα σιγα να ξαπλωσω γιατι δεν ξερω τι με περιμενει το βραδυ!!
αντε να μπουμε σε ενα προγραμματακι κ να αρχισουμε να μιλαμε οπως πριν γιατι μου λειψατε πολυ!!
καλο σ/κ φιλεναδιτσες μου!!
καληνυχτα και πολλα φιλια στα ζουζουνια σας!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 19 531909Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 19 531909 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 19 531909 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 19 531909

emilou

emilou
όλες εξαφανισμενες σημερα!!

εμενα χαλια το εκανε παλι το προγραμμα (που μονο στο μυαλο μου υπαρχει!!).. κ μ εκανε παλι κρεβατακι ολη μερα, με το που τον ακουμπουσα στο καλαθακι ξυπνουσε!!!
Τωρα παλι τον εβαλα... κ αρχιζει να κουνιεται!!

καληνυχτα...

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
απο οτι βλεπω δεν ειναι καμια μεσα....
κοιμαστε τυχερουλες ε???? τη καλα... εμενα ξυπνησε σταθερα στης τρεις ο μαγκας εφαγε αλλα δεν νυσταζε Wink Wink εγω κουτουλαω και ανοιξα το λαπ τοπ για να μην κοιμηθω..... ενω ρευετε οταν τον αφηνω στοκρεββατακι βγαζει γαλα και τον βαζω στο ριλαξ. παντως για οσα παιδακια ειναι λιγο γκρινιαρικα εμεις πειραμε το ριλαξ της φισερ πραιζ που κουνιετε μονο του ειναι με μπαταριες. σωθηκαμε ειναι το μονοδικο που δεν βγαζει.... και δεν σου πιανοντε τα χερια με την αγκαλια....

πηγαμε και λαρισα και γυρισαμε 10 αυτος ο μαγκας ξυπνισε στης εξικαι μετα ειχε μια γκρινια λεει η μαμα μου αλλα με το που μπικα στο σπιτι κοριτσια ητανε σουζα ..... τιποτα ουτε κιχ.... τη καταλαβαινει το σκατο???? ητανε η πρωτη φορα μετα απο τοσους μηνες που μειναμε ο ενας μακρυα απο τον αλλο... ητανε περιεργο συναισθημα.. μου ειχε λειψει...

την πεφτω για νανακια θατα πουμε το πρωι πρωτα ο θεος....φιλακια Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 19 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 19 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 19 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 19 215994

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!! Εμείς κοιμηθηκαμε σχετικά καλα.. Κάθε τρίωρο τρωγαμε.. Αλλα γμτ έχω θέμα με τις πάνες.. Δεν μπορω να καταλάβω γιατί χανουν στα πλαινα..;;; 3 φορές που τον σήκωσα 3 φορμακια του αλλαξα.. Τώρα κοιμάται κ πάλι είναι λίγο μουσκεμα.. Έχω δείγμα το Ν3 πάνες, θα βάλω αυτές, μήπως του πέφτουν μικρές οι άλλες.. Τι να πω..

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα αννα
και εμενα μου το εκανε αυτο και αλλαξα νουμερο και ητανε ολα ενταξει μετα....
ειχε μια γκρινια ο μικρος τωρα αλλο πραγμα..... απο τις 7 δεν κοιμοτανε και εβγαλε και καμποσες γουλιες γαλα... οσπου πηγαμε αποροφητηρα και κοιμηθικε δεν με εκοψε να τον παω ποιο πριν...

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κοριτσάκια μου!παω να σας διαβάσω κι επιστρεφω

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
letitsa έγραψε:καλημερα αννα
ειχε μια γκρινια ο μικρος τωρα αλλο πραγμα..... απο τις 7 δεν κοιμοτανε και εβγαλε και καμποσες γουλιες γαλα... οσπου πηγαμε αποροφητηρα και κοιμηθικε δεν με εκοψε να τον παω ποιο πριν...

Μήπως παραφαγε;;; Εμένα γκρινιαζει τώρα.. Έφαγε σχεδόν 150μλ στις 10, κ μάλλον πάλι θέλει να φάει ο χοντρουλης!!!

Καλημέρα Φωτεινη μου!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο άντρας μου συναχωθηκε.. Σας το πα;;; Θα τους βάλω όλους σε καραντίνα... Γκρρρρ...
Τώρα βλέπω την Γερμανού. Έχει αυτήν την μαγείρισσα.. Καλα τι βλέπει κάτω απ αυτο το μαλλι;;; Μου λέτε;;;;

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα αννούλα μου!πόσα κιλά ειναι ο μικρός?τι πάνες του φορας??εμένα έφτασε τα 4 κιλά και της φοράω το 2 της libero δεν μου έχει τύχει καμια φορά να λερωθει απο κακά ή τσισακια!
μια χαρά σας με τις βόλτες και τα ταξιδάκια σας!χτες δεν κατάφερα να ξαναμπω γιατί τελειωσα απο τράπεζες και λογ/σμους,πήρα τον μικρό απο το σχολειο στις 2 πήγα στης μαμάς μου,μόλις γύρισε απο την δουλειά ήρθαμε όλοι μαζί σπίτι μου.πήραμε φαγητό απ'έξω και ήρθε και η κολλητή μου!φάγαμε οι μεγάλες και το απογευμα τα αφησα στην κολλητή μου για 1 ώρα για να πάω με την μανούλα σ/μ και γερμανό.ήρθε καιμια άλλη φιλη μου με τα 2 κορίτσια της!επαιξε ο μεγάλος με τα κορίτσια,η μικρή γκρίνιαζε...όταν έφυγαν όλοι είπα να ταίσω τηνμικρή και να την βάλω για υπνο!έτσι νόμιζα...παιδια με τρέλανε!είχε θηλάσει,έφαγε ξένο και ξαναθήλασε...ήμουν με το βυζί εξω τουλάχιστον 1 ωρα...πωπω μου την έδωσε..είχα νευριάσει και με τον γιο και τον άντρα μου γιατί τσακωνόντουσαν για την τηλεόραση και μου ήρθε να τσιρίξω!τι πράγμα είναι αύτο με τους άντρες και το τηλεκοντρόλ???προέκταση του χεριού τους ειναι πια!το τηλεκοντρόλ και το πουλί τους!χαχαχα αμάν πια!τελικά κάποια στιγμή κοιμήθηκαν ΟΛΟΙ και κατάφερα να ξαπλωσω λιγο στον καναπέ!εκει με πήρε ο υπνος...η μικρή ξύπνησε στις 5.30 εφαγε και ξανά στις 9.30 ξαναέφαγε και κοιμάται!τι να πω ρε κορίτσια ωρες ώρες μου έρχεται να τους πετάξω όλους απο το μπαλκόνι! ή να πηδηχτώ απο το παράθυρο να γλιτώσω!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ααααχχ τα είπα και ξεθύμανα!σας έπρηξα σορυ αλλα που να τα πω κι εγώ!και καλά τα έιπα..ποιος να με ακούσει??σκατουλες!έχω κι ενα καρο δουλειες!πρέπει να καθαρίσω το σπίτι!και δεν έχω κουράγιο γαμώτο!αννούλα μήπως να τα παρατήσουμε και να πάμε για καφέ?

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα Φωτεινη μου, έτσι αισθάνομαι ξ εγω ώρες ώρες.. Κ τον δικο μου στα χέρια τον έχω.. Πονάει κ γκρινιαζει..
Είναι 5300, αν τον ζυγισα καλα.. Κ του φορούσα το Ν2 κ μέχρι χθες όλα ήταν καλα.. Απο το βράδυ δεν ξέρω τι έγινε.. Κάθε φορα που τον άλλαζα άλλαζα κ φορμακι. Τώρα του έβαλα το λιμπερο Ν3 που είχα σαν δείγμα. Να δουμε τώρα..

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Φωτεινη μου, πόσο θα ήθελα!! Έναν κουβα καφε!!! Δηλαδή όταν έχεις 3-4-5 παιδιά τι κανείς;;;; Έχω απορία..

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ANNAST έγραψε:Αχ Φωτεινη μου, πόσο θα ήθελα!! Έναν κουβα καφε!!! Δηλαδή όταν έχεις 3-4-5 παιδιά τι κανείς;;;; Έχω απορία..
εγώ πάντως σήμερα αννουλα μου κάνω υπέρβαση..φτιάχνω τον 2ο γιατί ήταν λίγος ο 1ος.δεν ξέρω γιατί αλλά και εχτες που κοιμήθηκε η μικρή 6 ωρες και σήμερα 5 ξύπνησα σαν να με έχουν πλακώσει στο ξύλο!λες να συνηθίσαμε την άυπνία και να μας χαλάει??? Razz Razz Razz !μάζεψα την κουζίνα που απο χτες γινόταν χαμός και εστριψα κι ενα τσιγαρο για να κάτσω πριν ξυπνήσει πάλι η ζουζού!μετά εχω το κλασσικό τριπτυχο...σκουπισμα σφουγγάρισμα ξεσκόνισμα και όλο και κάτι άλλο θα κάνω σιγουρα!ευτυχώς εχω φαγητό για τον φίλιππο και ο γιωργος θα γυρίσει αργα το απογευμα αποτην δουλειά και θα μαγειρέψω το απογευμα!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα πονεμένες μανουλες. Αχ τι μας κάνουν αυτά τα ζουζούνια μας.
Κορίτσια εμένα η μικρή είναι 5 κιλά και της φοράω το 3 της παμπερς, τώρα πάει ο σύζυγος στα λιντλ και θα πάρει απο εκεί πανες. Στον μεγάλο από εκει του αγόραζα και ήταν μια χαρά και είχαν και μισή τιμή απο τα παμπερς.
Απο εχτές εχει διάρροια μάλλον την πείραξε η αντιβίωση,της έκοψα το χαμομήλι και ίσως πάει καλύτερα.
Με τον αφαλό σαν να πάει λιγο καλά μου φαίνεται οτι αρχίζει να μπαίνει προς τα μεσα μακάρι να γλιτώσει την επέμβαση.

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="letitsa"]καλημερα αννα
ειχε μια γκρινια ο μικρος τωρα αλλο πραγμα..... απο τις 7 δεν κοιμοτανε και εβγαλε και καμποσες γουλιες γαλα... οσπου πηγαμε αποροφητηρα και κοιμηθικε δεν με εκοψε να τον παω ποιο πριν...[/quot

καλημερα κοριτσια μου!!!!!!
νικολετα δεν καταλαβα γιατι τι κανει ο αποροφητηρας δεν το ξερω

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
foteini35 έγραψε:
ANNAST έγραψε:Αχ Φωτεινη μου, πόσο θα ήθελα!! Έναν κουβα καφε!!! Δηλαδή όταν έχεις 3-4-5 παιδιά τι κανείς;;;; Έχω απορία..
εγώ πάντως σήμερα αννουλα μου κάνω υπέρβαση..φτιάχνω τον 2ο γιατί ήταν λίγος ο 1ος.δεν ξέρω γιατί αλλά και εχτες που κοιμήθηκε η μικρή 6 ωρες και σήμερα 5 ξύπνησα σαν να με έχουν πλακώσει στο ξύλο!λες να συνηθίσαμε την άυπνία και να μας χαλάει??? Razz Razz Razz !μάζεψα την κουζίνα που απο χτες γινόταν χαμός και εστριψα κι ενα τσιγαρο για να κάτσω πριν ξυπνήσει πάλι η ζουζού!μετά εχω το κλασσικό τριπτυχο...σκουπισμα σφουγγάρισμα ξεσκόνισμα και όλο και κάτι άλλο θα κάνω σιγουρα!ευτυχώς εχω φαγητό για τον φίλιππο και ο γιωργος θα γυρίσει αργα το απογευμα αποτην δουλειά και θα μαγειρέψω το απογευμα!

Αχ πονεμένη ιστορία οι δουλειές.. Εγω είχα μαζέψει όλο το Σπιτι Τετάρτη κ τώρα είναι λες κ έπεσε η βόμβα.. Κ να σκουποσφουγγαρισω δεν μπορώ Γιατί ο κύριος είναι κρεμασμένος στο λαιμό μου.ευτυχώς μαγειρεψα χθες κ έχω φαγητο.. η μεγάλη λείπει με τον παππού στις κουνιες. Κ εγω θα ήθελα σαν τρελή να κοιμηθώ..

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
konstantina έγραψε:Καλημέρα πονεμένες μανουλες. Αχ τι μας κάνουν αυτά τα ζουζούνια μας.
Κορίτσια εμένα η μικρή είναι 5 κιλά και της φοράω το 3 της παμπερς, τώρα πάει ο σύζυγος στα λιντλ και θα πάρει απο εκεί πανες. Στον μεγάλο από εκει του αγόραζα και ήταν μια χαρά και είχαν και μισή τιμή απο τα παμπερς.
Απο εχτές εχει διάρροια μάλλον την πείραξε η αντιβίωση,της έκοψα το χαμομήλι και ίσως πάει καλύτερα.
Με τον αφαλό σαν να πάει λιγο καλά μου φαίνεται οτι αρχίζει να μπαίνει προς τα μεσα μακάρι να γλιτώσει την επέμβαση.

Κωνσταντίνα μου καλημέρα! Είχε κ η βαπτιστηρα της μαμάς μου το ίδιο θέμα, κ της είπε ο παιδιατρος να βάλει ένα κερμα στον αφαλο κ να βάλει έναν επιδεμο γύρω γύρω κ μπήκε μέσα ο αφαλος..απ´οτι κατάλαβα για να το κρατάει μέσα.. Να μην πετάγεται έξω.. Δεν ξέρω..

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="maroulo"]
letitsa έγραψε:καλημερα αννα
ειχε μια γκρινια ο μικρος τωρα αλλο πραγμα..... απο τις 7 δεν κοιμοτανε και εβγαλε και καμποσες γουλιες γαλα... οσπου πηγαμε αποροφητηρα και κοιμηθικε δεν με εκοψε να τον παω ποιο πριν...[/quot

καλημερα κοριτσια μου!!!!!!
νικολετα δεν καταλαβα γιατι τι κανει ο αποροφητηρας δεν το ξερω

ton nanourizei σλλα επειδη ειχε λιγο κρυο στην κουζινα εβαλα το πιστολαλι απο τα μαλλια στο δωματιο και κοιμηθικε....

εφαγα σπανακορυζο χτες μηπως τον πειραξε απο το θυλασμο?

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα μαράκι πως πάτε εσείς?
αχ αννούλα μου καλά σου λέω εγώ να τα παρατήσουμε όλα και όλους και να πάμε για καφέ!αννουλα σου στελνω πμ

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αυτο το έκαναν παλια αλλά ειναι μύθος δεν βοηθαει. Αν σκεφτείς οτι το πρόβλημα δεν είναι εξωτερικό αλλά ποιο μέσα έχει ενα δακτύλιο που δεν εχει κλείσει λόγω προωροτητας το κάνουν τα πρόωρα και ελλιποβαρής μωρα. Θα περιμένω μέχρι 5 μηνών πιστεύω να κλείσει και να μπει μέσα ο αφαλός.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ωχ πάλι θα κλείσω γιατί κλαίει. Το βραδύ θα μπω σίγουρα. φιλιά.

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πάω να βάλω τουλάχιστον σκούπα και επανέρχομαι!φιλιά κωνσταντίνα μου!

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα! Τι κάνετε; Εμείς μια χαρά!!! Το ξενύχτι ξενύχτι, αλλά κατά τα άλλα όλα οκ! Έχει και μια υπέροχη λιακάδα εδώ!!! Μακάρι να είναι τόσο όμορφη η μέρα και αύριο που θα πάμε στην εκδήλωση του Ταυτόχρονου Πανελλήνιου Θηλασμού στο Λευκό Πύργο στην παραλία!!!! Πόσες από σας θα πάτε στις αντίστοιχες εκδηλώσεις στην περιοχή σας;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις