Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
620 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 620 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανούλια όμορφα!!!
Κοιμηθήκαμε μια χαρά 5ώρο ξυπνήσαμε φάγαμε τα 150ml μας και ξανακοιμηθήκαμε ένα 5ώρο ακόμη(ευτυχώς κοιμόμαστε από τη πρώτη μέρα μη το ματιαστώ μόνη μου)!!!
Ερώτησης νομίζω οτι ροχαλίζει...ροχαλίζει η έχει κάτι στο λαιμό ο καημένος και τον ενοχλεί....επίσης χθές τον ετοιμάζαμε για μπάνιο και του γαργαλήσαμε τη κοιλίτσα και μας πάτησε ένα γέλιο με ήχο μείναμε κόκαλο και εγώ και ο άντρας μου!!!!Σας αφήνω διότι είμαι και δουλειά....να κάνω τίποτις!!!!Φιλούνια!!!!

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημέρα κι από εδώ....
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 11 522194 Μα που είσαστε όλες?????

Τα μαμαδονέα μας λοιπόν!
Εγώ έκανα την εξυπνάδα χτες βράδυ να βγάλω το γάλα με το θήλαστρο ενώ κοιμόταν ο μπέμπης, μετά που ξύπνησε πεινούσε όπως κάθε βράδυ πολύ και με τι να χορτάσει?
Του έκανα λοιπόν χαμομιλάκι, το είπιε αναγκαστηκά, τον κάναμε μπανάκι και μετά τον ξεγέλασα λίγο στο στήθος μέχρι να κοιμηθεί. Από τις 12.00΄ ξύπνησε στις 5.30!!!! Έφαγε ένα πολύ καλό γεύμα κ ξανακοιμήθηκε ως τις 8.30΄
Εγώ μιας κ είχα ξαγρυπνήσει κ είχα πολύ γάλα το εβγαλα ξανά γιατί πονούσα..

Από όταν ξύπνησε ήταν πολύ χαρούμενο έφαγε και είχε όρεξη για παιχνιδάκια. Με κοιτούσε στα μάτια κ μου γελούσε Smile , πρώτη φορά για τόση πολύ ώρα και συνέχεια!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 11 235182 Μετά του εβγαζα τη γλώσσα κ μου την έβγαζε κι αυτός (όσο μπορεί το καημένο γιατί έχουμε κ κοντό χαλινό) κι ετσι παίξαμε μαμα κ γιος κ τώρα έφαγε κ ξανακοιμήθηκε!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιωτάκο καλημέρα!!!!Μια χαρά ο μπέμπαρος κοιμάστε και εσείς τα βράδια λοιπόν....μπήκατε σε πρόγραμμα!!!!Πολύ σε χαίρομαι με το θηλασμό!!!!

giotaki2

giotaki2
Βικάκο μου!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 11 215994
κοιμόμαστε ναι, οχι πάντα πολλές ώρες αλλά τουλάχιστον εφυγε η γκρινια κ τα νευρα, ξυπναει, τρώει κ κοιμάται κι ετσι ειμαι κι εγώ πιο ξεκούραστη.
Ναι με το θηλασμό ήταν λίγο ζόρι στην αρχή λόγω κούρασης αλλά τώρα εστρωσε το πράγμα. Απλά ειναι λίγο δεσμευτικό, τώρα που θα πάμε μία εβδομ. Αρτα το σκέφτομαι.. δε θέλω κανέναν πάνω απτο κεφάλι μου κ δυστυχώς δε θα ΄μαι ανετα, θα ρχονται κ επισκέψεις συνέχεια μιας κι εδω δεν ήρθαν, κι ο μπεμπούλης τρώει κάθε τρεις κ λίγο, Οπότε καταλαβαίνεις...

Εσύ τι κάνεις πως τα πας? δε σου λείπει ο μπεμπούλης τώρα που πας στη δουλειά? Στη μαμα σου τον αφηνεις να φανταστώ οπότε είναι σε καλά χέρια!
Με τη δουλειά όλα καλά? Τι λέει η ξαδερφη? καιρό έχω να μαθω νέα της

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχω ξεκινήσει εδώ και 2 βδομάδες δουλειά....τυην πρώτη βδομάδα(ακόμη και τώρα ....)παίρνω 10 τηλέφωνα τη μάνα μου να δώ τι κάνει έχεσε έφααγε κοιμάται...και ναι μου λείπει.....αφάνταστα....αλλά με βοήθησε πολύ η δουλειά από ψυχολογική άποψη όσο γαιδούρα και να ακούγομαι...με έιχε πάρει λίγο από κα΄τω...η κλεισούρα...και το άγχος για το παιδί στην αρχή και με το που ξεκίνησα δουλειά...άλλος άνθρωπος....συνήρθα και αντιμετώπιζα και το παιδί διαφορετικά δεν με πιάνανε οι φρίκες τόσο!!!!
Η ανηψιά....χαχαχχαχαχ έφυγε βράδυ από τη δουλειά...τα έχει αφήσει κώλος όλα.....ακόμη μαζευώ τα ασυμάζευτα!!!!
Θα πάτε ταξιδάκι ζηλέυω....ναι με το κόσμο είναι ένα θέμα και εμένα θέλουν να ξεκινήσουν να έρχονται....στα 40...αλλά δεν ψήνομαι λέω να το τραβήξω...αφού κάνει το εμβόλιο και μετά....δεν είμαι για επισκέψεις...και φοβάμαι πολύ τις ιώσεις..γίνεται λέει χαμός αυτό το καιρό αλλά ο παιδίατρος με καθησύχασε οτι αν πάει 2 μηνών μπορούμε να πάρουμε αντιβίωση αλλιώς νωρίτερα πάμε για ενδοφλέβια αντιβίωση να κολήσουμε ιωσούλα...οπόταν να δώ πως θα τους τραβήξω μέχρι τις 60 μέρες...!!!!

giotaki2

giotaki2
Ανηψιά ναι σωστά!!! Ας είναι δίνει μια διαφορετική νότα στο όλο θέμα να μη βαριόσαστε.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα με την κλεισούρα κι εγώ έχω πήξει μέσα αλλά δε μπορώ να κάνω αλλιώς... δεν εχουμε κανέναν εδω, οπότε συμβιβάζομαι κι απολαμβάνω τη ζωή παρέα με το μπεμπούλη...
Όσο για τις επισκέψεις καλά θα κάνεις τραβηξέ το όσο μπορείς κρίμα είναι τα μωράκια, εμένα θα μου το κατσιάσουν το καημένο κάτω είμαστε κ μεγάλο σοϊ εχουμε κ παιδάκια οποτε μες το ανχος θα είμαι... αλλά δε γινεται να μη πάμε. Αργότερα θα βάλει κ κρύα κ θα΄ναι χρειρότερα...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!!!!!!!!!
α και εμεις γελαμε με φωνη οοοοταν εχουμε ορεξη!και γελαμε διαρκως!ε καλα εμεις το ειχαμε απο τον υπερηχο ακομα!ειμαι γελαστα κοριτσια....εκτος αν αργησει το γαλατακι και αλλαξουμε υφος!
τρωμε και μπουκαλι και στηθος!γιουβαρλακι!το ριξαμε στο φαγητο απο τοτε που μας απερριψε ο γιος της Γιωτας! tongue θα βρουμε αλλον!μ!μ!μ!
τη Κυριακη θα παω να παρω σαραντισμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 11 328109
απο νεα....πολλα αλλα χρονος λιγος! pale

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανουλες!!! Να συστηθω σε όσες δεν με ξέρετε.. Είμαι η Άννα κ γέννησα τον άντρα της ζωής μου στις 2 οκτ.. Έχω κ μια κορούλα 3 χρόνων κ εκείνη του οκτ.. Άρα είμαι μανούλα οκτ εις διπλουν!!!
Γιωτακι, σοφακι κ Βίκυ μου τα φιλια μου κ απο δω!!!!

georgiamits

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kat3r1na έγραψε:
desT έγραψε:
georgiamits έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια..Είμαι η Γεωργία και πριν από 32 μέρες (18-09) έγινα μανούλα..Έχουμε μια ζουζουνίτσα η οποία υποφέρει από κολίκους η καημενούλα και έχει κάνει τη νύχτα μέρα..
Είδα ότι συζητάτε για τα κιλά της εγκυμοσύνης..Εγώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 59 κιλά..Στον 5ο μήνα ήμουν 54 λόγω πολλών εμετών,στον 9ο ήμουν 60 και τώρα είμαι 52..
Ελπίζω να τα λέμε συχνά..Φιλιά σε όλες..!!

ΖΗΛΕΥΩ, ΛΕΜΕ!!!!!!! Twisted Evil

kat3r1na έγραψε:Καλησπερα Αφροδιτη και Γεωργια!Να σας ζησουν τα παιδακια σας!Γεωργια υπομονη με τους κολικους.Δυστυχως δε μπορω να σου ευχηθω κατι αλλο..Να περασουν γρηγορα ευχομαι.
Καμμια μανουλα που να θηλαζει αποκλειστικα??Ηθελα να μου πει για το βαρος που παιρνει το μπεμπε της..Εμας μας ειπε η παιδιατρος 180-200γρ.τη βδομαδα,κι εμεις την πρωτη βδομαδα πηραμε 400 κ τωρα παραπανω.Δεν πρεπει να προβληματιζομαι,ε..?

Κατερίνα, εγώ θηλάζω αποκλειστικά αλλά η δικιά μου αντιθέτως έβαλε 500 γρ όλον τον πρώτο μήνα. Να σκεφτείς ότι ούτε η δικιά μου παιδίατρος αγχώθηκε. Μου είπε να μην ανησυχώ γιατί είναι ο πρώτος μήνας.
Πάντως εσύ δεν θα έπρεπε να ανησυχείς. Το αντίθετο μάλιστα. Να είσαι ήσυχη ότι παίρνει το βάρος του. Η μεγάλη μου η κόρη όταν γεννήθηκε το 2005 το πρώτο μήνα είχε βάλει 1 κιλό που ήταν πάνω από τις καμπύλες ανάπτυξής. Ούτε τότε όμως ο γιατρός ανησύχησε. Τον πρώτο χρόνο της ζωής ενός παιδιού δεν μπορείς να ελέγξεις το βάρος του. Τι θα το κάνεις; Δίαιτα; Σε καμία περίπτωση.
Κακώς τον ζυγίζεις κάθε εβδομάδα. Μία φορά το μήνα στον παιδίατρο με τη δικιά του ζυγαριά.
Θρεφταράκι ο μπέμπης πάντως και από τι φαίνεται έχεις πολυ καλό γάλα. Είσαι πολύ τυχερή.

Δεσποινακο το κοιταξα κι εγω λίγο στο νετ και ειδα οτι ειναι οπως τα λες.Τωρα για το εβδομαδιαιο ζύγισμα,η γιατρός μας το είπε,οπότε ζυγίζω κι εγώ..
Κατερίνα κι εγώ θηλάζω αποκλειστικά..Η μπεμπούλα μας έβαλε σε 20 μέρες 1.100 γρ και τις προηγούμενες 2 βδομάδες έβαλε 700 γρ

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανούλες!!Βλέπω μαζευόμαστε πάλι σιγά σιγά!Εγώ δε θυμάμαι να συστήθηκα,οπότε θα το ξανακάνω:
Είμαι η Κατερίνα,γεννήσαμε με ΦΤ στις 30 Σεπτέμβρη στις 7 το πρωί,ένα αγοράκι 3.070.Την επόμενη μέρα πέσαμε στα 2970 αλλά τη μεθεπόμενη,φτάσαμε τα 3.030,τους καταπλήξαμε όλους και μας έδιωξαν από το μαιευτήριο!
Σήμερα γίναμε 1ος μήνα,θηλάζουμε αποκλειστικά και έχουμε φτάσει τα 4.300.Δεν έχουμε μπει ακόμα σε πρόγραμμα..Το βράδυ κοιμόμαστε λίγο περισσότερο,αλλά υπαρχουν μέρες που θέλουμε ναν τρώμε συνέχεια και είμαστε και πολύ νευρικοί.Τραβάμε,μαλώνουμε το βυζάκι,το γρατζουνάμε,αλλά μετά μας παίρνει ο ύπνος,μέχρι το επόμενο σόου..!
Ο θηλασμός είναι όντως πολύ δεσμευτικός..Ειδικά μέχρι να μπει το μωρό σε πρόγραμμα,δε μπορείς να προγραμματίσεις τπτ..Κόσμο δε δεχόμαστε πέρα από τους στενους συγγενεις,γιατί πέρα από τις ιώσεις,κατά πάσα πιθανότητα όποιος έρθει θα με βρει με το στήθος έξω.Παρόλα αυτά,κάναμε βόλτες όσο είχε καλό καιρό,από τη δευτερη μέρα που ηρθαμε σπίτι κιόλας.Και ναι,καταφέραμε να τσιμπήσουμε ιωσούλα,και χωρίς να δεχόμαστε κόσμο.οπότε,από μακριά και αγαπημένοι κορίτσια,τουλάχιστον μέχρι να κανει τα εμβόλια.Φιλιά πολλά πολλά σε ολες σας!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα σας και πάλι!
Τίνη, είδα τις ερωτήσεις σου. Ο εμβολιασμός ξεκινάει μόλις το μωρό κλείσει τους 2 μήνες.
Θα ζητήσεις από το γιατρό να σου γράψει το εμβόλιο νωρίτερα για να το έχεις μαζί σου στην επίσκεψη. Υπόψιν υπάρχουν πολλές ελλείψεις σε φάρμακα στα φαρμακεία. Ζήτα το από τώρα αν μπορείς από το γιατρό να σου το γράψει και φύλα το στο ψυγείο σου μέχρι να ξαναπάτε. Ο γιατρός θα σου γράψει στο βιβλιάριο το πρόγραμμα των εμβολιασμών. Από δω και πέρα θα έχεις σχεδόν κάθε μήνα και ένα εμβόλιο. Επομένως αν θέλεις να συνοδεύεις τη μπουμπού στο γιατρό μάλλον θα πρέπει να γίνεις σκληρή ώστε να μπορείς να παρηγορήσεις το μικρό σου μετά από κάθε εμβόλιο Crying or Very sad . Μη στεναχωριέσαι πάντως, τις περισσότερες φορές μια κραυγούλα βγάζουν τώρα που είναι μικρά και μετά σωπαίνουν. Το πρόβλημα είναι όταν αρχίζουν και καταλαβαίνουν. Το καλό είναι ότι τα περισσότερα πλέον εμβόλια γίνονται μέχρι να κλείσουν τα παιδιά το πρώτο έτος.
Την πρώτη φορά εμάς μας έκανε το εξαπλό εμβόλιο. Ένα τσιμπηματάκι στο μπουτάκι. Τον άλλο μήνα θα έχουμε 2 εμβόλια, της μηνιγγίτιδας και του πνευμονιόκοκκου. Δηλαδή 2 τσιμπιματάκια και στα δυο μπουτάκια. Τον τέταρτο μήνα επαναληπτικό για το εξαπλό. Και τον έκτο μήνα πάλι επαναληπτικό. Επίσης με ρώτησε αν θέλω να κάνω το εμβόλιο του ρετροϊου που είναι προαιρετικό. Δεν ξέρω αν έκανα καλά αλλά αρνήθηκα. Δεν το έχουν κάνει ούτε τα άλλα μου τα παιδιά και δεν το θεώρησα απαραίτητο. Αλλιώς λέγεται εμβόλιο γαστρεντερίτιδας.
Τις καμπύλες τις παρακολουθεί η παιδίατρος μου. Σημειώνει πάνω στο βιβλιάριο που βρίσκεται και είμαστε στο μέσο όρο κάθε φορά. Αλήθεια ποιο βιβλιάριο έχεις. Το παλιό το μπλε ή το καινούργιο; Εμας από το νοσοκομείο μας έδωσαν το παλιό αλλά πήγα σε βιβλιοπωλείο και αγόρασα ένα από τα καινούργια.

Δεν σας είπα τα νέα μας... επιτέλους απαλλαχτήκαμε από τους νάρθηκες. Τα ποδαράκια της μικρής ισιάξανε. Σήμερα επισήμως βγάλαμε τα ειδικά παπουτσάκια και είμαστε έτοιμες για ...γόβες... χαχαχα!

giotaki2

giotaki2
Αντε μπράβο Δεσποινάκο πολύ χάρηκα! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 11 215994
να πας να της πάρεις ένα ζευγαρι καινούρια παπουτσακια να την ευχαριστήσεις που ήταν καλό κορίτσι!!!

Ωχ τι κλάμα έχουμε να κάνουμε με τα εμβόλια... Sad

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε δεσποινουλα μου, τέλεια τα νεα σας!!!

Tini13

Tini13
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ !!!!!
ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ..

Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 11 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 11 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 11 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 11 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 11 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 11 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 11 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 11 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 11 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 11 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 11 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 11 654316

emilou

emilou
Δεσποινα μπραβο η μπεμπουλα!!! ετοιμη για φουστιτσες και για βολτες!!!!

κ εγω το εμβολιο απο τωρα το σκεφτομαι!!!

annia

annia
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπερα μανουλες,σας εψαχνα στο παλιο καφε αλλα μετα ειδα την μετακομιση Laughing Laughing ας συστηθω και εγω λοιπον...

Ειμαι η Ιωαννα και εχω 3παιδακια την Μαρια τον Αντωνη και την μπεμπουλα..Γεννησα στις 6/9 με φ.τ (φανταστειτε τριτο παιδι και μπηκα με προκληση στις 39+3 γιατι δεν ελεγε να βγει)3310 και 52π..Θηλαζουμε αποκλειστικα και ειμαστε σε γενικες γραμμες ησυχα μωρακια Very Happy

antoniasofia1

antoniasofia1
Γειά σου και σένα Annia.
Εγώ έχω διδυμάκια και γεννάω το Νοέμβριο,ήδη ένα παιδί τριών ετών -αυτό της φωτογραφίας - που είναι περσινή .Να σου ζήσουν τα μωράκια σου.

annia

annia
Καλησπερα αντωνιασοφια Very Happy σε ευχαριστω πολυ,με το καλο τα μωρακια σου και να χαιρεσαι τον γιοκα σου!!!!!Ποτε γεννας τον Νοεμβρη?

antoniasofia1

antoniasofia1
Μεταξύ 19 και 27 Νοεμβρίου.
Κανονική Due day μου είναι 20 Δεκεμβρίου αλλά τα δίδυμα θα γεννηθούν με καισαρική ασφαλώς και 4 εβδομάδες νωρίτερα.
36η - 37η το πολύ .

tsxitsxi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 11 966307 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 11 966307

Έχει επεξεργασθεί από τον/την tsxitsxi στις Τρι Οκτ 30, 2012 6:23 pm, 1 φορά

antoniasofia1

antoniasofia1
Να μιλάς καλύτερα για τον άντρα μου.Έκανε πλάκα γιατί κάτι ζώα σαν και εσένα του είχαν σπάσει τα νεύρα,άϊντε.
Είμαι εγώ στη φωτό με το γιό μας σε περσινή φωτογραφία και τώρα είμαι έγκυος σε δίδυμα και μη τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου γιατί θα έχουμε κακά ξεμπερδέμετα,το κατάλαβες ; Θα ζητήσω τα στοιχεία σου και θα σου κάνω καμιά τρελή μήνυση περί εξύβρισης και θα ψάχνεις το πωπουλίνο σου. Εσένα περίμενα τόση ώρα,μου το είπε αλλά αύριο πετάει για Λονδίνο και έχει περισσότερα πράγματα να κάνει από το να ασχολείται με κάτι σαν και εσένα που το μόνο ππυ ξέρεις είναι να βρίζεις αισχρά - έτσι θα έχεις μάθει στη ζωή σου - και να τον λες παπάρα και παλαιο κρυφή....
Αυτά τα ολίγα και μη τολμήσεις να τον ξανα προσβάλεις ,το κατάλαβες κουκλίτσα μου ; Αν το συνεχίσεις και δεν το έχεις καταλάβει δεν θα μιλάς πλεόν μαζί μου αλλά με τον πατέρα μου που είναι δικηγόρος.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antoniasofia μπορείς σε παρακαλώ να μας εξηγήσεις το παρακάτω που το έκανες ανάρτηση σήμερα;
http://forum.eimaimama.gr/t15258p180-topic#557371
Αν δεν μπορείς να το εξηγήσεις σε παρακαλούμε να μην ξαναγράψεις στο θεματάκι μας.
Ευχαριστώ, και παρακαλώ τις κοπέλες από το γκρουπ να μη ξανασχοληθούν μαζί της.
DO NOT FEED THE TROLLS!!!

tsxitsxi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
annia έγραψε:Καλησπερα αντωνιασοφια Very Happy σε ευχαριστω πολυ,με το καλο τα μωρακια σου και να χαιρεσαι τον γιοκα σου!!!!!Ποτε γεννας τον Νοεμβρη?

Κοπελια επειδη εισαι νεα στην παρεα να σε ενημερωσω οτι το συγκεκριμενο μελος ειναι απατη...μπαινει με διαφορετικα ονοματα εδω και καποιες μερες και λεει ενα σωρο ασυναρτησιες.τον διαγραφουν και ξαναμπαινει..μην ασχολεισαι σε παρακαλω..

tsxitsxi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Τελικα αποφασισες να μας πεις τι εισαι? αντρας,γυναικα,τι???
και γιατι καθε φορα που σε διαγραφουν μπαινεις με αλλα ονοματα και πετας το ενα ψεμα μετα το αλλο?

εισαι ολο το 24ωρο μεσα στο φορουμ και αυτα που γραφεις δεν εχουν καμια συνοχη!!

και δεν χρειαζεται να ζητησεις τα στοιχεια μου απο πουθενα...αν θες στα δινω απο μονη μου..εμενα μην με απειλεις γιατι πιστεψε με δεν εχεις ιδεα με ποιον μιλας πισω απο μια οθονη!
για σκεψου λιγο...

inakriti

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΑΓΑΠΗ Μ !!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις