Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
598 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 598 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

pepelitsa

pepelitsa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Koritsia kalhspera!!! Epitelous exw ligo xrono xalarh,an kai den kserw gia poso akoma...thelw na kanwmerikes erwthseis!!!
Einai twra 9 meres p gennhsa k ponaei OLH h perioxh ekeikatw arketa..epishs to aima p exw einai kokkino..einai fysiologika??m exei piasei mia anhsyxia m ayto to thema..kyriws gia ton pono.
To mwro exei kolikous..eseis p den thilazete ti gala dinete??edina frizolac alla den..twra dinw neomil pame kapws kalytera alla einai laimargos kai katapinei aera,epishs kathetai me to mpimpero sto stoma para poly wra!Gymnastikh sta podarakia k masazaki tou kanw alla an ton piasei mporei na katsei ksypnios mexri k 6 wres seri!!
Allo..o afalos mas den exei pesei kai shmera myrizei asxhma kiolas,phra ton paidiatro mou eipe na valw k betad. ektos apo oinopneyma..etyxe se kamia???

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πηνελόπη, πρόσεξα ότι γενικώς όσες ταΐζετε ξένο αλλάζετε πολύ συχνά γάλα. Από τι ξέρω καλό είναι να μην αλλάζει συχνά το γάλα ώστε να συνηθίσει το μωρό σ' αυτό. Το πεπτικό του σύστημα είναι ανώριμο ακόμα γι' αυτό και έχουν κολικούς, δυσκοιλιότητα κτλ.
Στον αφαλό εγώ και στα τρία παιδιά έβαζα cetavlon. Είναι ένα βάμμα ροζ που το προτείνουν στο νοσοκομείο της Αλεξ/πολης αλλά και οι παιδίατροι τους οποίους έχω επισκεφτεί. Επίσης για να καθαρίζει καλύτερα χρησιμοποίησε μια μπατονέτα για να πάει παντού το διάλυμα. Ο δικός μας αφαλός έπεσε μετά από 19 μέρες. Στο γιο μου είχε κάνει 14 μέρες για να πέσει. Στην μεγάλη μου κόρη μου έπεσε σε 7 μέρες. Όπως βλέπεις δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στο θέμα του αφαλού. Η περιοχή καλό είναι να μην καλύπτεται από το πάμπερς για να μη κρατάει υγρασία. Όταν βάζεις το διάλυμα, φύσα το λίγο για να στεγνώσει.

pepelitsa

pepelitsa
Despoina to ksereis oti exeis taledo e??Me kathysixazeis kathe fora !! To gala to allaksa meta apo edolh tou paidiatrou,twra phra 2 koutia apo ayto to neomilk tha doume pws tha paei..ksereis den mporw na ton vlepw na ponaei.Ton vohthaei to xamomili sto gala allak ayto poso syxna mporw na to dinw oute p kserw!!
O afalos me provlimatise p myrizei asxhma..ayto p les tha to parw na to dokimasoume.
Esy p exeis kai 3 gennes gia pes mou poses meres eixes kokkino aima meta??Kai h perioxh poso kairo ponouse???Milame einai 2 meres twra p exw poly pono,me dyskolia kathomai!Exw k mia palia epemvash sthn perioxh s enan adena p legetai vartholinios kai ponaei k ayth k as thn exw kanei to 2009,me sakatepsan oi maiees me to xeri tous??den kserw ti na pw!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο πόνος είναι διαφορετικός σε κάθε γυναίκα ανάλογα με τον τοκετό. Στην πρώτη μου γέννα πονούσα πολύ. Όπως λες δεν μπορούσα να σηκωθώ εύκολα από το κρεβάτι να καθήσω κτλ για 40 μέρες. Είχα κάνει ένα οίδημα στα γεννητικά όργανα από τις πρώτες μέρες ακόμα στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να έχουν τεντώσει όλα τα ράμματα και να πονάνε. Μπορεί να είναι και η εγχείρηση που λες υπαίτια για τον πόνο. Δεν μπορώ να ξέρω. Αίμα κόκκινο θα έχεις για αρκετό καιρό. Δύο εβδομάδες σίγουρα μπορεί όμως και παραπάνω. Για αυτό μπορώ να σου πω πάντως να μην ανησυχείς. Τα λόχεια μπορεί να κρατήσουν και 40 μέρες.

Tini13

Tini13
Πηνελόπη μου!! μην αγχώνεσαι για τίποτα κοριτσάκι μου, οι περισσότερες πάνω κάτω τα ίδια περνάμε! Μόνο για το αίμα μπορώ να σου απαντήσω. Όπως είπε και η Δέσποινα (που είναι τοπ στις απαντήσεις, δεν το συζητώ!) τα λόχεια μπορεί να κρατήσουν και 40 μέρες. Εγώ 15 μέρες είχα φουλ κόκκινο αίμα, μετά γύρισε σε καφετιά, μετά από 2 μέρες ξανά κόκκινα κομμάτια, τελικά τώρα σχεδόν που σαραντίζω την άλλη βδομάδα βλέπω μόνο λίγες βλεννούλες. Και επίσης με εμπειρία 16 ραμμάτων που έφαγα σου λέω πως έκανα μια βδομάδα να πάω τουαλέτα γιατί πονούσα πάρα πολύ και δεν ήθελα να ζοριστώ επιπλέον.
Για τους κολικούς δεν έχω άποψη, τα αγοράκια δυστυχώς κάνουν σε μεγαλύτερη συχνότητα από τις κοπελίτσες..αλλά είναι αμαρτία να τα βλέπεις να υποφέρουν. Καλή προσαρμογή και πάλι αγάπη μου..

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Εγώ είχα καμιά εβδομάδα αρκετό αίμα σαν περίοδο και μετά λίγη βλέννα, η οποία σταμάτησε εντελώς περίπου στις 40 μέρες. Ράματα είχα κι εγώ (όχι πολλά βέβαια), αλλά μάλλον είναι μεγάλος καλλιτέχνης στο ράψιμο ο γιατρός μου γιατί δεν κατάλαβα τίποτα από την πρώτη στιγμή μετά τη γέννα. Πολύ λίγο τράβηγμα για καμια δυό μέρες, αλλά κι αυτό όχι σε βαθμό ενοχλητικό, απλά το αισθανόμουν σχεδόν ανεπαίσθητα. Καθόμουν και είχα άνετη κίνηση από την πρώτη ώρα μετά τη γέννα! Ευτυχώς! Όσον αφορά τους κολικούς κι εγω δεν έχω να πω τίποτα μιας και μάλλον τους γλιτώσαμε...η γιατρός μας είπε ότι είναι μάλλον απίθανο να εμφανιστούν τώρα που είμαστε πλέον 57 ημερών! Από βδομάδα θα πάμε για το πρώτο μας εμβόλιο...άντε να δούμε!!! Κατά τα άλλα τα ξενύχτια καλά κρατούν, το φάσκιωμα μάλλον δεν κάνει και πολλά! Σκεφτόμαστε με τον άντρα μου να αναλάβει τον μικρό αυτός για ένα βράδυ για να κοιμηθώ λίγο να συνέλθω, να νοικιάσω θήλαστρο, να βγάλω με το θήλαστρο γάλα και να του το δώσει με το μπιμπερό. Απλά δεν ξέρω πόσο γάλα να του δώσει σε κάθε γεύμα. Ξέρει καμιά σας πόσο μητρικό περίπου τρώει το μωρό σε κάθε γεύμα; Πόσο να βάλω στο μπουκάλι αν τον ταϊσει κάποιος άλλος;;

emilou

emilou
καλημερα κ απο μενα!!

χρονια πολλα σ οσους γιορταζουν... εχουμε καμια Δημητρα??? να χαιρεστε κ οποιον εορταζοντα εχετε!! (του χρονου θα γιορταζει και το δικο μου το παιδακι!!!! Smile

Πηνελοπη κατακοκκινο αιμα κ εμενα μου κρατησε 2 εβδομαδες... κ μετα βλεννες, κ ερχοταν κ απο καμια σταγονα κοκκινο, καφε εγω δεν εβγαλα ποτε...
Για τους κολικους χρησιμοποιω το μπιμπερο dr brown που λεει οτι ειναι ειδικο, δεν ξερω αν κανει οντως δουλεια, αλλα απ οταν αρχισα να το χρησιμοποιω, μειωθηκαν.. μπορει να ηταν και τυχαιο, παντως τον ακουω που καταπινει πολυ λιγοτερο αερα!!

Νομιζω οτι στον αφαλο σας τρωμε... μας επεσε την μερα που γυρισαμε απο το μαιευτηριο!!! 3η μερα δηλαδη!! μετα απο μια εβδομαδα καναμε κανονικα μπανιο!!!

giotaki2

giotaki2
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 10 788471 Γλυκές μου μανούλες γειά σας κι από μένα...
Να σας ζήσουν τα μωράκια σας μακάρι να είναι όλα γερά και καλότυχα στη ζωή τους..

Είμαι η Γιώτα από τις εγκυούλες Σεπτ.-Οκτ. και πλέον μανούλα ενός μπεμπούλη από 12 Σεπτ.
Εμείς γεννήσαμε με καισαρική, θηλάζουμε αποκλειστικά και πέρα από τους κολικούς που είχαμε στην αρχή και λίγα νευράκια πια είμαστε πολύ ήσυχα παιδάκια...
Ο μπεμπούλης μας κλαίει μόνο όταν πεινάει τπτ άλλο δεν τον ενοχλεί αλλά τρώει συνέχεια. Γεννήθηκε 3.470 και τώρα 1,5 μήνα μετά είναι 5.200 κ.
ο γιατρός λέει έχεις γάλα τούρμπο χαχαχα.
Οπότε πήρα κι εγώ θάρρος έτσι μιας κ χορταίνει να το ρίξω λίγο στην πείνα να χάσω κανένα κιλό γιατί έχω κολλήσει μόνο σε αυτά της γέννας.

Θέλω να πω μόνο στα κορίτσια που θηλάζουν κ κουράζονται, έτσι είμουν κι εγώ τον πρώτο καιρό πίστευα πως δε θα τα καταφέρω γιατί ένιωθα πτώμα, αλλά προσπάθησα παρα πολύ να αντέξω γιατί το ήθελα πολύ και πια όλα εχουν μπει σε ένα ρυθμό. Δεν νιώθω τόση κούραση όσο τότε και όλα είναι πιο καλά.
Έχω να πω μόνο υπομονή και μετά τον 1ο μήνα βαρια 40 μέρες όλα φτιάχνουν θα νιώθετε καλύτερα.

Εμένα πιπιλα δε πήρε δε τη θέλει με τίποτα κλαίει, αν δε κοιμάται κ θέλει στήθος ξαπλώνω κι εγώ μαζί του στο κρεβάτι να κοιμηθεί ενώ θηλαζει και μετα τον βάζω στο δικό του, αν και είναι τέλεια εμπειρία να κοιμόμαστε μαζί αγκαλίτσα...
Μπουκάλι παίρνει κανονικά.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα!!! Καλώς το giotaki2!!! Τι κούκλος είναι αυτός;;; Να σου ζήσει!!! Είσαι τυχερή που έχεις μπει σε πρόγραμμα...εμείς είμαστε 2 μηνών και το μόνο που έχουμε βάλει σε πρόραμμα είναι οι ημερήσιοι θηλασμοί, τρώει ανά 3 ώρες περίπου τη μέρα. Το βράδυ όμως...με ψοφάει. Ξυπνάει ανά 1-1.30 ώρα και ενώ μέχρι τώρα του έδινα στήθος, ηρεμούσε και κοιμόταν, τώρα δε θέλει και πολύ στήθος, μόνο όταν πεινάει...οπότε τι τον κάνεις μες στη μαύρη νύχτα;;;; Αφήστε....Κατά τα άλλα τις τελευταίες μέρες ρίχνουμε πολύ γέλιο γιατί έχει ανακαλύψει το δεξί του χέρι, το κρατάει τεντωμένο και υψωμένο μπροστά του, το παρατηρεί με τις ώρες και προσπαθεί να το βάλει στο στόμα, δεν τα καταφέρνει όμως και το βάζει πότε στο μάτι, πότε ξυστά περνάει από το πρόσωπο...μπορεί να ασχολείται μ'αυτό και 1 ώρα...πολύ γέλιο!!!
Αν χρησιποποιεί κάποια από σας θήλαστρο για άντληση θα με βοηθούσε πολύ. Για πείτε γνώμες...θήλαστρο ameda ή medela; Πόσα ml να του δίνει ο άντρας μου σε κάθε γεύμα από αυτό που θα έχω βγάλει;

giotaki2

giotaki2
καλημέρα kkkk (το ονοματάκι σου; Embarassed )σε ευχαριστώ πολύ κι εσένα να σου ζήσει το μωράκι σου!!!! Να είναι πάντα γερο.
Τι γέλιο με το χεράκι του! Εγώ χρησιμοποιώ το medela το swing είναι πολύ καλό τι ακριβώς θέλεις να κάνεις όμως δε κατάλαβα?

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατερίνα με λένε. Θέλω να φτιάξω τράπεζα γάλακτος. Το θήλαστρό σου το αγόρασες; Πόσο αν επιτρέπεται; Είναι μονής άντλησης; Πότε αντλείς μέσα στη μέρα; Πόσα ml τη φορά; Και πόσα ml δίνεις στο μωρό τη φορά; Το ταϊζεις αποκλειστικά με γάλα που έχεις βγάλει ή απλά αντικαθιστάς κάποια γεύματα έτσι; Εγώ θέλω να καλύψω ένα ή δύο γεύματα τη μέρα όταν γυρίσω στη δουλειά. Γενικά θα μπορούσες να μου πεις λεπτομέρειες για την όλη διαδικασία (άντληση, φύλαξη, σίτιση); Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

giotaki2

giotaki2
καλή μου είναι μονής άντλησης αλλά θεωρώ ότι δε χρειάζεται και να είναι διπλής, εδώ δε βολεύει με το ενα καλα καλά που να κρατάς κ τα δύο, γνώμη μου. είναι ηλεκτρικό και πολύ εύκολο με ρυθμιζόμενη ταχύτητα.
Στην αγορά έχει γυρω στα 150-170 νομίζω με δώρο τη θηλή calma της medela που χωριστα κάνει κανα 20ευρω.
Εγώ το πήρα από φαρμακείο 130 χωρίς τη θηλή που την αγορασα επειτα χωριστα αλλά μου είναι άχρηστη μιας κ ο μπεμπης δεν μπορεσε να πιει ποτέ από αυτή θελει πολύ προσπάθεια.
Δες στο νετ που θα το βρεις φθηνότερο.

Τώρα από φύλαξη κλπ δε ξέρω κι εγώ πολλά πράγματα γιατί αντλούσα μόνο όταν το χρειαζόμουν κ το κρατούσα 1 μερα στο ψυγείο ή όταν δεν το έπινε ο μπέμπης κ επρεπεπε να αποσυμφωρήσω το στήθος, λόγο του ότι δεν είχα σαραντήσει ακόμη κ λένε καλό είναι να μην επεμβαίνεις ως τοτε γιατί αυτες τις μέρες εδραιώνεται ο θηλασμός κ καταγράφεται η ποσότητα που χρειαζεται κάθε μωρό. Σκέψου ότι όσο ζητας-δίνει οπότε θα είχαμε πλεόνασμα μετα.

Τώρα θελω κι εγώ σιγά σιγά να κάνω απόθεμα στην κατάψυξη κ θα ξεκινήσωαπό σήμερα. σκέφτηκα να βγάζω ένα γεύμα τη μέρα, για ώρα ανάγκης δε χρειαζομαι άλλωστε κ πολύ. Θ α το ψαξω για την αποθήκευση/απόψυξη κλπ.
Τώρα για το πόσα μλ θα χρειαστεί να πίνει έχει να κάνει με το παιδι και με την ηλικία φαντάζομαι δεν είναι στανταρ ρώτα κ τον παιδίατρο να σου πει.
Εγώ στη αρχή αντλούσα γύρω στα 40-50μλ δεν είχε παραπάνω τη φορά, τωρα μπορεί να φτάσει κ 100 ανάλογα ποτε εχει φάει ο μπέμπης.
Εμένα τρώει κ συνέχεια από λίγο οπότε δε μπορώ κ να το κανονίσω.
Τώρα όποτε βλέπεις ότι έχεις πολύ γάλα βγάζε το. εμένα μάλλον θα με βολέψει το βράδυ που κοιμάται ή νωρίς το πρωί τότε είναι γεμάτα.

Α! κ για φύλαξη εγώ πήρα κάτι ειδικά σακουλάκια που προσαρμόζονται στο θήλαστρο κ επειτα κατευθείαν κατάψυξη μου φαίνεται πιο βολικό.
Very Happy

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Από την κατάψυξη πως το ξεπαγώνεις; Το βρήκα το συγκεκριμένο θήλαστρο 160 ευρώ σε ένα online ελληνικό κατάστημα και πάνω κάτω στην ίδια τιμή στο amazon. Απλά λέω να νοικιάσω πρώτα για μερικές μέρες ένα να δω αν με βολεύει και μετά να το αγοράσω. Κι εγώ θέλω μέσα στη βδομάδα να αρχίσω να μαζεύω γάλα. Ό,τι λεπτομέρειες μάθω θα σε ενημερώσω αφού σε ενδιαφέρει κι εσένα. Θα ψάξω και κάτι θα βρω. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!! Άντε και καλές αντλήσεις μας εύχομαι!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κορίτσια!
Ξεκίνησα κι εγώ δειλά δειλά και βγάζω το βράδυ μιας και η μικρή μου ξεκίνησε να κοιμάται 7ωρα και 8ωρα (γιούπι!!!! cheers). Μου δάνεισε μια φίλη το ηλεκτρικό θήλαστρο της nuk αλλά δεν κάνει πάντα καλή δουλειά. Στο τέλος πάντα καταλήγω και βγάζω κι άλλο γάλα με το χέρι.
Για δημιουργία τράπεζας βρήκα πολύ ενδιαφέρον αυτό το σάιτ:
http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/10/blog-post_30.html
Ελπίζω να βοηθήσει κι εσάς.

Σήμερα πήγαμε παιδίατρο και κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο.
Κιουρία η μπουμπού μας. Έβγαλε μόνο μια κραυγούλα και μετά σώπασε. Σ' όλη την εξέταση έκανε γελάκια στη γιατρό μας. Από κιλά φυσιολογικά. Γεννήθηκε 3070γρ, τον πρώτο μήνα ήταν 3500γρ και τώρα 4335γρ. Κρατάει σιλουέτα η μπουκίτσα μας. Δεν είναι καθόλου λαίμαργη.

Tini13

Tini13
Δεσποινάκι!! πόσο είναι τώρα η κορούλα σου και ξεκινήσατε τα εμβόλια; περίπου 2 μηνών;; πόσα κάνουν την 1η φορά;; ένα τσιμπηματάκι είναι; στο μπουτάκι μου είπαν; να ξερες πόσο το σκέφτομαι, αν κλαίει η μπέμπα θα σπαράζω κι εγώ.. και λέω να μην μπω καθόλου μέσα, να την πάει ο μπαμπάς μας.

Η δικιά μας γεννήθηκε 2780γρ., 30 ημερών (πριν μια βδομάδα) είχε φτάσει τα 3800 γρ. και πήρε και 7 πόντους! Αλήθεια την καμπύλη ύψους - βάρους την τσέκαρες καθόλου; εγώ δεν έβγαλα άκρη!

giotaki2

giotaki2
xaxaxaxa καλές αντλήσεις Κατερίνα!!!!!!
οι οδηγίες στα σακουλάκια λένε το βγαζεις απο το βραδυ να ξεπαγώνει στη συντήρηση, διαφορετικά κάτω από τη βρυση σε τρεχούμενο νερο 37 βαθμούς κελσίου.

Δεσποινάκο ευχαριστούμε πολύ χρησιμο το σιτε! Εγώ μολις εβγαλα 95 ml αλλά με δυσκολία κ λίγο με το χερι όπως λες γιατί εχει μεγαλώσει πολύ το στήθος μου κ δε κανει αυτή η χοάνη θέλω να παραγγείλω μεγαλύτερη. μήπως αυτό φταίει κι εσένα?

Μια χαρά είναι οι κορούλες σας κρατάνε σιλουέτα!!! Τινάκο μην ανχώνεσε από τώρα με την καμπύλη είναι πολύ μωράκια κ ειναι διαφορετικα για καθε παιδι. κι εμείς εχουμε ραντεβού για εμβόλιο 12 του μήνα οπότε στο 2μηνο παει το πρώτο.

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανούλια!!!Καλορίζικο το θεματάκι μας!!!Να συστηθώ και εγώ είμαι η Βίκυ και γέννησα με καισαρική(είχαμε αποκόληση πλακούντα)ακριβώς στις 40 εβδομάδες 23/09 τον μπέμπη μου 3800 τώρα έχουμε φτάσει τα 5 κιλά!!!Του δίνω ξένο γάλα το Novalac IT 1 είναι το τρίτο γάλα που αλλάζουμε λόγω δισκιλιότητας και μέχρι στιγμής μας πιάνει..δεν τρελαινόμαστε στο χέσιμο(συγνώμη κιόλας)αλλά μια φορά τα κάνουμε την ημέρα και κάνω πάρτυ η μάνα!!!!

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εμείς την Πέμπτη έχουμε ραντεβού στην παιδίατρο για εξέταση και το πρώτο μας εμβόλιο. Δέσποινα τι καλά που άρχισε να κοιμάται η μικρή σου!!!!!!Μακάρι να κάνει κάτι τέτοιο κ ο δικός μου γιατί έχω λιώσει απ'τα ξενύχτια!!! Νομίζω θα σωριαστώ καμιά ώρα...μίλησα το απόγευμα με την παιδίατρό μας και μου είπε αν αρχίσω να βγάζω με το θήλαστρο να του δίνω 100 μλ το γεύμα περίπου. Άντε να δούμε....καλό βράδυ σε όλες.....μακάρι να κοιμηθούν τα μωράκια σας να κοιμηθείτε κι εσείς.....

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας κορίτσια μου! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εμείς την Πέμπτη κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο και μας άκουσαν παντού! Ευτυχώς ήταν για λίγο. Είμαστε αισίως 59 πόντους και 5.500 κιλά. Η γιατρός μου είπε στα κιλά είναι στο κατώτατο όριο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, εμένα μου φαίνεται μια χαρά αλλά με ανησύχησε!
Βίκυ να σου ζήσει! Και μένα μια φορά τη μέρα τα κάνει. Νομίζω τα παιδάκια που θηλάζουν τα κάνουν περισσοτερες φορές οπότε μην ανησυχείς!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα και απο μενα!αν και οι περισσοτερες με γνωριζετε θα συστηθω....ειμαι η σοφια και γεννησα φυσιολογικα και γρηγορα μια μπεμπουλιτσα στις 26/09! Razz Razz
σημερα αυξησαμε το γαλατακι στα 150 και κοιμομαστε πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το βραδυ κοιμομαστε 5ωρα συνηθως!!!!!!!!!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανουλες!Βλεπω η καθεμια μας με τον πονο της...Εμεις τσιμπησαμε ιωση και ημασταν μες στις μυξες και φουλ στον ορο.Απο τη στεναχωρια μου που εκλαιγε δε μπορουσ να κοιμηθω..Ευτυχως δεν ειχαμε ακροαστικα η τπτ αλλο..κατα τα αλλα απο υπνο ειμαστε με τις μερες μας.Αλλες φορες τριωρα,αλλες φορες σκαρτο δυωρο..Υπομονη μανες,θα φτιαξουν τα πραγματα!

Tini13

Tini13
Καλησπέρα! Αρχίσαμε βλέπω σιγά σιγά να συστηνόμαστε και οι πρώην εγκυούλες Σεπτ - Οκτ με του Αυγούστου ! Καλώς να βρεθούμε! Να μας συγχωρέσετε μόνο γιατί είμαστε κάπως γλωσσούδες, γεμίσαμε 28 θεματάκια ως τώρα στις εγκυούλες, αν και τώρα πέσαμε κάπως με τα μωράκια ! Smile

emilou

emilou
μετακομιζουμε σιγα σιγα βλεπω!!!!

πρεπει να φτιαξουμε κ καινουρια λιστα με ολα τα μωρακια μεσα!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 10 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 10 654316

ειχα συστηθει οταν ανοιχτηκε το θεματακι... θα συστηθω ξανα ομως!!!

ειμαι η Εμη και γεννησα ενα αγορακι στις 19/9... σημερα πλεον ζυγιζει 4400γρ και ειναι 54εκ!!!! Τρωμε αποκλειστικα μπουκαλι!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 10 446177 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 10 446177

χαιρομαι πολυ που ενωνομαστε με τις μανουλες του αυγουστου!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 10 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 10 654316

Tini13

Tini13
kat3r1na έγραψε:Γεια σας μανουλες!Βλεπω η καθεμια μας με τον πονο της...Εμεις τσιμπησαμε ιωση και ημασταν μες στις μυξες και φουλ στον ορο.Απο τη στεναχωρια μου που εκλαιγε δε μπορουσ να κοιμηθω..Ευτυχως δεν ειχαμε ακροαστικα η τπτ αλλο..κατα τα αλλα απο υπνο ειμαστε με τις μερες μας.Αλλες φορες τριωρα,αλλες φορες σκαρτο δυωρο..Υπομονη μανες,θα φτιαξουν τα πραγματα!

Περαστικά σας! πολύ ίωση παίζει τις τελευταίες μέρες, κρίμα να ταλαιπωρούνται τα καημένα τα μωράκια..ευτυχώς γλιτώσατε τα χειρότερα!

Tini13

Tini13
emilou έγραψε:μετακομιζουμε σιγα σιγα βλεπω!!!!

πρεπει να φτιαξουμε κ καινουρια λιστα με ολα τα μωρακια μεσα!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 10 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 10 654316

ειχα συστηθει οταν ανοιχτηκε το θεματακι... θα συστηθω ξανα ομως!!!

ειμαι η Εμη και γεννησα ενα αγορακι στις 19/9... σημερα πλεον ζυγιζει 4400γρ και ειναι 54εκ!!!! Τρωμε αποκλειστικα μπουκαλι!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 10 446177 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 10 446177

χαιρομαι πολυ που ενωνομαστε με τις μανουλες του αυγουστου!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 10 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 10 654316

Κι εγώ σας έχω συστηθεί αλλά δεν σας έχω πει ότι η Έμυ είναι η συμπεθερούλα μου και ο κούκλος στη φώτο της ο μαλλιάς είναι ο γαμπρός μας! (έτσι να σας κόβω τα τυχερά!)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις