Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
364 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 364 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χαιρετώ κι εγώ! Μόλις ξυπνήσαμε (κοιμηθήκαμε παρεούλα μαμά και γιος 4-5.30 κάτι είναι κι αυτό...) και τώρα τον έχω στο κρεβάτi του παρέα με το σεσουάρ και είπα να μπω να δω τι κάνετε. Βλέπω οι ηλεκτρικές συσκευές (σεσουάρ, απορροφητήρας, κτλ...) σε λειτουργία, ε;;;

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgiamits έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια..Είμαι η Γεωργία και πριν από 32 μέρες (18-09) έγινα μανούλα..Έχουμε μια ζουζουνίτσα η οποία υποφέρει από κολίκους η καημενούλα και έχει κάνει τη νύχτα μέρα..
Είδα ότι συζητάτε για τα κιλά της εγκυμοσύνης..Εγώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 59 κιλά..Στον 5ο μήνα ήμουν 54 λόγω πολλών εμετών,στον 9ο ήμουν 60 και τώρα είμαι 52..
Ελπίζω να τα λέμε συχνά..Φιλιά σε όλες..!!

ΖΗΛΕΥΩ, ΛΕΜΕ!!!!!!! Twisted Evil

kat3r1na έγραψε:Καλησπερα Αφροδιτη και Γεωργια!Να σας ζησουν τα παιδακια σας!Γεωργια υπομονη με τους κολικους.Δυστυχως δε μπορω να σου ευχηθω κατι αλλο..Να περασουν γρηγορα ευχομαι.
Καμμια μανουλα που να θηλαζει αποκλειστικα??Ηθελα να μου πει για το βαρος που παιρνει το μπεμπε της..Εμας μας ειπε η παιδιατρος 180-200γρ.τη βδομαδα,κι εμεις την πρωτη βδομαδα πηραμε 400 κ τωρα παραπανω.Δεν πρεπει να προβληματιζομαι,ε..?

Κατερίνα, εγώ θηλάζω αποκλειστικά αλλά η δικιά μου αντιθέτως έβαλε 500 γρ όλον τον πρώτο μήνα. Να σκεφτείς ότι ούτε η δικιά μου παιδίατρος αγχώθηκε. Μου είπε να μην ανησυχώ γιατί είναι ο πρώτος μήνας.
Πάντως εσύ δεν θα έπρεπε να ανησυχείς. Το αντίθετο μάλιστα. Να είσαι ήσυχη ότι παίρνει το βάρος του. Η μεγάλη μου η κόρη όταν γεννήθηκε το 2005 το πρώτο μήνα είχε βάλει 1 κιλό που ήταν πάνω από τις καμπύλες ανάπτυξής. Ούτε τότε όμως ο γιατρός ανησύχησε. Τον πρώτο χρόνο της ζωής ενός παιδιού δεν μπορείς να ελέγξεις το βάρος του. Τι θα το κάνεις; Δίαιτα; Σε καμία περίπτωση.
Κακώς τον ζυγίζεις κάθε εβδομάδα. Μία φορά το μήνα στον παιδίατρο με τη δικιά του ζυγαριά.
Θρεφταράκι ο μπέμπης πάντως και από τι φαίνεται έχεις πολυ καλό γάλα. Είσαι πολύ τυχερή.

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:
georgiamits έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια..Είμαι η Γεωργία και πριν από 32 μέρες (18-09) έγινα μανούλα..Έχουμε μια ζουζουνίτσα η οποία υποφέρει από κολίκους η καημενούλα και έχει κάνει τη νύχτα μέρα..
Είδα ότι συζητάτε για τα κιλά της εγκυμοσύνης..Εγώ ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 59 κιλά..Στον 5ο μήνα ήμουν 54 λόγω πολλών εμετών,στον 9ο ήμουν 60 και τώρα είμαι 52..
Ελπίζω να τα λέμε συχνά..Φιλιά σε όλες..!!

ΖΗΛΕΥΩ, ΛΕΜΕ!!!!!!! Twisted Evil

kat3r1na έγραψε:Καλησπερα Αφροδιτη και Γεωργια!Να σας ζησουν τα παιδακια σας!Γεωργια υπομονη με τους κολικους.Δυστυχως δε μπορω να σου ευχηθω κατι αλλο..Να περασουν γρηγορα ευχομαι.
Καμμια μανουλα που να θηλαζει αποκλειστικα??Ηθελα να μου πει για το βαρος που παιρνει το μπεμπε της..Εμας μας ειπε η παιδιατρος 180-200γρ.τη βδομαδα,κι εμεις την πρωτη βδομαδα πηραμε 400 κ τωρα παραπανω.Δεν πρεπει να προβληματιζομαι,ε..?

Κατερίνα, εγώ θηλάζω αποκλειστικά αλλά η δικιά μου αντιθέτως έβαλε 500 γρ όλον τον πρώτο μήνα. Να σκεφτείς ότι ούτε η δικιά μου παιδίατρος αγχώθηκε. Μου είπε να μην ανησυχώ γιατί είναι ο πρώτος μήνας.
Πάντως εσύ δεν θα έπρεπε να ανησυχείς. Το αντίθετο μάλιστα. Να είσαι ήσυχη ότι παίρνει το βάρος του. Η μεγάλη μου η κόρη όταν γεννήθηκε το 2005 το πρώτο μήνα είχε βάλει 1 κιλό που ήταν πάνω από τις καμπύλες ανάπτυξής. Ούτε τότε όμως ο γιατρός ανησύχησε. Τον πρώτο χρόνο της ζωής ενός παιδιού δεν μπορείς να ελέγξεις το βάρος του. Τι θα το κάνεις; Δίαιτα; Σε καμία περίπτωση.
Κακώς τον ζυγίζεις κάθε εβδομάδα. Μία φορά το μήνα στον παιδίατρο με τη δικιά του ζυγαριά.
Θρεφταράκι ο μπέμπης πάντως και από τι φαίνεται έχεις πολυ καλό γάλα. Είσαι πολύ τυχερή.

Δεσποινακο το κοιταξα κι εγω λίγο στο νετ και ειδα οτι ειναι οπως τα λες.Τωρα για το εβδομαδιαιο ζύγισμα,η γιατρός μας το είπε,οπότε ζυγίζω κι εγώ..

giorgiap

giorgiap
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημερα μανουλες!
Σημερα η μπουμπου γινεται 2 μηνων και μου εκανε δωρο.. Επιασε στηθος στο γευμα των 9 ετσι για να χαρω και μαλιστα χορτασε κ την πηρε ο υπνος.Να για να μαθεις παλιομιλουπα!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα μανουλες....Να σας συστηθω και εγω!!!Ειμαι η Νικη απο τις εγκυουλες Σεπτεμβριου-Οκτωβριου και γεννησα τον γιο μου στις 25/09 3560gr.Θηλαζουμε αποκλειστηκα και μας εχει ξεζουμισει το βλασταρι...Δεν χορταινει με τιποτα!!!!25 ημερων και ειμαστε 4800gr...Ευχομαι να γινουμε μια ομορφη παρεα οπως και στην ομαδουλα εγκυμοσυνης που δεθηκαμε παρα πολυ και αισθανομαστε σαν οικογενεια!!!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Panik11 έγραψε:Καλησπερα μανουλες....Να σας συστηθω και εγω!!!Ειμαι η Νικη απο τις εγκυουλες Σεπτεμβριου-Οκτωβριου και γεννησα τον γιο μου στις 25/09 3560gr.Θηλαζουμε αποκλειστηκα και μας εχει ξεζουμισει το βλασταρι...Δεν χορταινει με τιποτα!!!!25 ημερων και ειμαστε 4800gr...Ευχομαι να γινουμε μια ομορφη παρεα οπως και στην ομαδουλα εγκυμοσυνης που δεθηκαμε παρα πολυ και αισθανομαστε σαν οικογενεια!!!

Γεια σου Νικακι!!Να σου ζησει ο μικρουλης!!Θρεφταρακι βλεπω κ το δικο σου,μια χαρα!!Κι εμενα σε αυτον τον δρομο ειναι.Ναν κοιμοταν λιγο παραπανω μόνο,τί καλα που θα 'ταν...!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ρε Κατερινα εμενα κοιμαται ολη μερα...Εχουμε μαλλον μπερδεψει την νυχτα με την μερα!!!!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Panik11 έγραψε:Ρε Κατερινα εμενα κοιμαται ολη μερα...Εχουμε μαλλον μπερδεψει την νυχτα με την μερα!!!!
μηπως να την ξυπνας να τρωει,να ειναι χορτατη τη νυχτα..?εμεις την τελευταια βδομαδα τα χουμε παιξει.ο μπεμπης ειναι συνεχεια στο στηθος.τρωει μεν,αλλα ειδικ τη νυχτα,θελει κ να πιπιλαει.Ειδικα αν ξυπνησει ξαφνικα,ασχετα με το αν ετρωγε επι σαραντεπτα,πριν μολις δεκα,παλι θελει να μπει στο στηθος για να ξανακοιμηθει..πιπιλα δε θελει,κι εγω φοβαμαι να επιμεινω,μην εχουμε θεμα με τον θηλασμο,ομως αυτη η κατασταση με εχει κουρασει παρα πολυ κ κυριως με αποθαρρυνει απο το να συνεχισω..εχει καμμια ιδεα κανεις..?

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kat3r1na έγραψε:
Panik11 έγραψε:Ρε Κατερινα εμενα κοιμαται ολη μερα...Εχουμε μαλλον μπερδεψει την νυχτα με την μερα!!!!
μηπως να την ξυπνας να τρωει,να ειναι χορτατη τη νυχτα..?εμεις την τελευταια βδομαδα τα χουμε παιξει.ο μπεμπης ειναι συνεχεια στο στηθος.τρωει μεν,αλλα ειδικ τη νυχτα,θελει κ να πιπιλαει.Ειδικα αν ξυπνησει ξαφνικα,ασχετα με το αν ετρωγε επι σαραντεπτα,πριν μολις δεκα,παλι θελει να μπει στο στηθος για να ξανακοιμηθει..πιπιλα δε θελει,κι εγω φοβαμαι να επιμεινω,μην εχουμε θεμα με τον θηλασμο,ομως αυτη η κατασταση με εχει κουρασει παρα πολυ κ κυριως με αποθαρρυνει απο το να συνεχισω..εχει καμμια ιδεα κανεις..?

καλημερα και απο εμας...
ολοι τελικα τα ιδια προβληματα εχουμε... και εμεις τρωμε αργα απο το στηθος... εγω αυτο που εκανα για το βραδυ ειναι να βγαζω γαλα με το θυλαστρο 4 με πεντε μεζουρες περιπου δηλαδη γυρο στα 150 γραμμαρια το δινω το βραδυ που ξυπναει το πινει γρηγορα γιατι τον εχει θερισει η πεινα..... μετα τον κανω πασα στον μπαμοα να τον ρεψη και εγω εκεινη την ωρα βγαζω το δικο μου γαλα για να μην παθω καμια πλακα .... δεν ξερω αμα σας βοηθησα αλλα δοκιμασε το και εμεις πιπιλα δεν πειραμε...Ααααααααα πατρε το μπουκαλι της κικο το καινουριο που εχει πιπιλα σαν θυλη για να τον ξεγελασετε.....ειναι σν το στηθος

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kat3r1na έγραψε:

Τρία παιδιά θήλασα και στα τρία έδωσα πιπίλα ακριβώς γι' αυτό το λόγο. Ώστε να μάθουν να κοιμούνται με την πιπίλα και όχι με το στήθος. Στο γιο μου ζορίστηκα να του την μάθω. Την πήρε τελικά στον τρίτο μήνα.
Θέμα με σύγχυση της θηλής δεν είχα σε κανένα. Στο γιο μου μάλιστα έδινα και πολύ μπιμπερό τσαγάκι με μάραθο επειδή είχε πολλά πονάκια για πολύ καιρό και παρ' όλα αυτά τον θήλασα χωρίς πρόβλημα.
Δεν ξέρω αν θα την πάρει όμως τώρα που έμαθε να πιπιλίζει το στήθος. Μήπως την ώρα που θέλει να πιπιλίσει αν του έδινες να δοκιμάσει μία πιπίλα από καουτσούκ που είναι και μαλακή να δεις πως θα αντιδράσει.
Επίσης Κατερίνα γκούγκλαρε λίγο στα σάιτ που αφορούν τον μητρικό θηλασμό. Είμαι σίγουρη ότι θα βρείς και άλλες περιπτώσεις παρόμοιες και τρόπους αντιμετώπισης. Θα ψάξω κι εγώ.

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑι εγω το ιδιο πραγμα κανω με την νικολετα....Το βραδυ εχω αντλησει 120μλ γαλα και του το δινουμε με μπιμπερο για να το πιει πιο γρηγορα.Εχθες τον ταισε ο μπαμπας για να βγαλω εγω με το θηλαστρο!!!!Και πιπιλα του δινω κανονικα....Δυσκολευεται ακομα να την συνιθησει αλλα την κραταει για λιγο...Σημερα το πρωι στις 06,00 καναμε και κατι καινουργιο.αφου φαγαμε του εδωσα πιπιλα τον ψιλοεπερνε ο υπνος και οταν του εφευγε ξυπναγε και εβαζε τα κλαμματα..Νομιζω οτι ειμαστε σε καλο δρομο με την πιπιλαα.Και δεν εχουμε καμια συγχησει ουτε με το μπιμπερο ουτε με την πιπιλα ουτε με το στηθος!!!

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ! ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!

marianthi_m

marianthi_m
Κατερίνα και ο δικός μας τα ίδια ήθελε να πιπιλάει και το καταλαβα και τελικά όταν τελειώνει το φαγητο τον βάζω να ρευτει και μετά τον παιρνω αγκαλια και περπαταμε χορευοντας και κοιμάται! βεβαια τωρα μαθαινουμε να κοιμομαστε με αγκαλια και κούνημα αλλα τουλαχιστον δε μου τραυματίζει το στήθος... πιπιλα δε θελει με τιποτα...

http://www.creativebeez.gr

emilou

emilou
Αχ Μαριανθη μου... απο αυτην την αγκαλια χορευοντας, με πονανε τα παντα!!! κ ειναι μονο 4 κιλα!!

marianthi_m

marianthi_m
Nαι Εμυ εχεις δικιο.. και εγω σκεφτομαι θα κανω μπράτσα! Την ημέρα όμως κοιμαται πολυ πιο ευκολα απο τη νυχτα... τι να πεις?

http://www.creativebeez.gr

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:
kat3r1na έγραψε:

Τρία παιδιά θήλασα και στα τρία έδωσα πιπίλα ακριβώς γι' αυτό το λόγο. Ώστε να μάθουν να κοιμούνται με την πιπίλα και όχι με το στήθος. Στο γιο μου ζορίστηκα να του την μάθω. Την πήρε τελικά στον τρίτο μήνα.
Θέμα με σύγχυση της θηλής δεν είχα σε κανένα. Στο γιο μου μάλιστα έδινα και πολύ μπιμπερό τσαγάκι με μάραθο επειδή είχε πολλά πονάκια για πολύ καιρό και παρ' όλα αυτά τον θήλασα χωρίς πρόβλημα.
Δεν ξέρω αν θα την πάρει όμως τώρα που έμαθε να πιπιλίζει το στήθος. Μήπως την ώρα που θέλει να πιπιλίσει αν του έδινες να δοκιμάσει μία πιπίλα από καουτσούκ που είναι και μαλακή να δεις πως θα αντιδράσει.
Επίσης Κατερίνα γκούγκλαρε λίγο στα σάιτ που αφορούν τον μητρικό θηλασμό. Είμαι σίγουρη ότι θα βρείς και άλλες περιπτώσεις παρόμοιες και τρόπους αντιμετώπισης. Θα ψάξω κι εγώ.

Το έψαξα..η αλήθεια ειναι οτι όντως έχει πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις,αλλά οι πληροφορίες ειδικά για την πιπίλα και την σύγχυση των θηλών ειναι τελείως συγκεχημένες...Όπως και να έχει,έχω δώσει μια βδομάδα περιθώριο,να κλείσει μήνα το μπεμπέ,και θα ξεκινήσω κι εγώ να αντλώ και να δίνω μπουκάλι το βράδυ.Μακάρι να είχα περισσότερες αντοχές,αλλά λυπάμαι που το λέω,δεν αντέχω έτσι,ειδικά μετά από τόση ταλαιπωρία και κλεισούρα από τον Μάη στην εγκυμοσύνη...

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ουφ τι κουραση είναι αυτή!!! Smile Smile Smile
Κι ύστερα σου λένε ότι τα νεογέννητα τρώνε και κοιμούνται!!! Δεν κοιμάται κορίτσια...κάθεται και μας κοιτάει... πόσο θα αντέξουμε δεν ξέρω!!!
Γεωργία χάρηκα που η μικρή έπιασε στήθος μετά από δύο μήνες, η υπομονή και επιμονή σου απέδωσαν τελικά.
Τίνι τι τέλεια φωτο και με τις τρεις μαζί!!!
¨Οσο αφορα τη σύγχυση θηλής εμένα από 3 ημερών πήρε πιπίλα, και τρώει και από μπιμπερό και από στήθος χωρίς κανένα πρόβλημα...μαλιστα καταφέραμε να μειώσουμε κατα πολύ το συμπλήρωμα πλέον και αν συνεχίσει να τρώει στο 20λεπτο και όχι εκείνα τα ατελείωτα 40λεπτα σκέφτομαι να θηλάσω αποκλειστικά.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα σε όλες! Ελπίζω να είστε καλά εσείς και τα βρεφάκια σας! Δεν ξέρω αν είχατε διαβάσει τον προβληματισμό μου για τον βρδυνό ύπνο του μπέμπη μου...συνέχεια κουνάει χέρια-πόδια και κάνει ήχους-ρουθουνίσματα και βογγητά! Είδα κι απόειδα κι εγώ κι αποφάσισα να τον φασκιώσω μπας και κάνει λίγο πιο ήρεμο ύπνο. ΤΟ δοκίμασα προχθές το βράδυ και χθες. Το πρώτο βράδυ που ήταν φασκιωμένος (απλά τον τύλιξα λίγο σφιχτά, όχι πολύ σφιχτά, ίσα-ίσα να μην μπορεί να κάνει απότομες κινήσεις με χέρια κ πόδια, με μία βαμβακερή πανούλα από αυτές που στρώνουμε όταν τα ξαπλώνουμε) κοιμήθηκε πολύ ήρεμα από τις 10 μέχρι στις 3 που τον τάισα, ξαναξύπνησε στις 4.30 για φαγητό και μετά στις 6 που δεν ήθελε να κοιμηθεί άλλο και τον ξε-φάσκιωσα. Χθες το βράδυ κοιμήθηκε αρκετά (3 φορές πάλι ξύπνησε, ενώ πριν τον φασκιώσω ξυπνούσε στάνταρ 5-6 φορές μπορεί και παραπάνω), ήταν λίγο πιο ανήσυχος, λίγους ήχους έκανε αλλά τουλάχιστον δεν κοπανιόταν! Θα συνεχίσω τη δοκιμή και ελπίζω να αρχίσει να ηρεμεί ο ύπνος του!!! Α! Και κάτι άλλο...διάβασα κάποιες από εσάς που λέτε ότι θα δώσετε μπουκάλι το βράδυ γιατί σας κουράζουν οι βραδυνοί θηλασμοί; Δοκιμάσατε να θηλάσετε ξαπλωμένοι και οι δύο; Εγώ κοιμάμαι δίπλα με τον μικρό μου, το στήθος απ'έξω βέβαια πάντα διαθέσιμο και όταν τον καταλαβαίνω να ξυπνάει και να πεινάει απλά του προσφέρω το στηθος στο στόμα και τρώει αυτός και εγώ είτε συνεχίζω να κοιμάμαι είτε απλά τον επιβλέπω ξαπλωμένη όμως, δε χρειάζεται να σηκωθώ καν από το κρεβάτι. Το κάναμε αυτό από την πρωτη νύχτα μας στο μαιευτήριο και ευτυχώς τον βολεύει πολύ (κι εμένα φυσικά)! Αυτό βέβαια προϋποθετεί να κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι, αλλά και πάλι το βρίσκω πολύ πιο ξεκούραστο από το να σηκώνομαι, να τον παίρνω αγκαλιά, να τον θηλάζω και μετά να τον ξαναβάζω στο κρεβάτι του και να επιστρέφω εγώ στο δικό μου, έχοντας ήδη ξαγρυπνήσει.

joanna100883

joanna100883
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ???ΕΜΕΙΣ ΣΑΡΑΝΤΙΣΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ...ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΞΥΠΝΑΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΡΙΛΑΞ ΤΗ ΚΟΥΝΙΑ ΔΕ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΕΙΝΑΙ 4500 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 120 ΜΕ 150 ΜL ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΟΡΤΑΣΩ...ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΓΑΛΑ ΤΟ HUMANA AR ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΔΕΥΩ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΦΕΥΓΩ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ..ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ!!!!!ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ..ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ ΤΑ ΝΤΥΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΟΛΟΣΩΜΟ ΦΟΡΜΑΚΙ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΟ Η ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΑ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΝΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 8 ΜΕ 10 ΩΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ..ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑ 5 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ???

Basiliki

Basiliki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γειά σας κορίτσια! Επιτέλους μετά απο καιρό τα ξαναλέμε! Σας διάβαζα αλλά δεν είχα χρόνο! Ο μικρός μου είναι πλέον 2 μηνών! Τελικά τα μωράκια μας κάνουν τα ίδια πάνω κάτω! Δυσκολεύτηκα πολύ,έκανα καισαρική,δυστυχώς βοήθεια δεν είχα όταν επέστρεψα στο σπίτι,ήρθε η μαμά μου για λίγες μέρες μόνο, ο άντρας μου καθημερινα φεύγει στις 6πμ και επιτρέφει το απόγευμα, όλη μέρα είμαι μόνη.. Κάθε μέρα είναι διαφορετική με εξαιρεση το απόγευμα 8-10μμ που κοιμάται.Τον θηλάζω τις περισσότερες φορές αλλά δίνω και μπουκάλι 2-3 φορες. Επίσης για κολικούς μάραθο.Δεν του αρέσει όταν του αλλάζω την πάνα και πάντα κλαίει.Το βράδυ ξυπνάει 2-3 φορές. Τελευταία μας χαμογελάει και βγάζει ήχους!

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια με ποιον τροπο βαζετε φυσ.ορο στα μπεμπακια σας?Τα εχετε τελειως ξαπλωμενα η οχι?Γιατι-εκ του αποτελεσματος κρινοντας-μαλλον κατι δεν κανω σωστα...

emilou

emilou
οχι Κατερινα μου... στο πλαι τον εχω! Βαζω το ενα μου το χερι μπροστα στα ματακια του για να μην μου κανει καμια ποτομη κινηση προσ το μπουκαλακι κ με το αλλο του βαζω τον ορο στο ενα ρουθουνι, μετα τον γυρναω πλευρο και βαζω και στο αλλο, αν του βαλω πολυ, τον κραταω λιγο με το κεφαλακι προς τα κατω για να φυγει!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερίνα, δοκίμασες να τον κοιμήσεις μπρούμυτα; Η κόρη η μεγάλη μόνο μπρούμυτα ησύχαζε και μάλιστα έτσι κοιμάται ακόμα και τώρα. Βέβαια τώρα στην αρχή που είναι μικρά θέλει πολύ προσοχή αλλά μιας και κοιμάστε μαζί στο κρεβάτι μπορείς να τον επιβλέπεις πιο εύκολα από τι έκανα εγώ που την είχα στο δικό της δωμάτιο.
Σχετικά με το νυχτερινό τάισμα, επειδή έχω κάνει και τα δύο δηλ. και μπιμπερό και θηλασμό έχω να πω ότι ο θηλασμός είναι σαφώς πιο εύκολος και πρακτικός από το μπιμπερό. Δεν τρως χρόνο στην προετοιμασία και δεν λερώνεις και σκεύη στη διαδικασία. Very Happy
Ιωάννα, συνέχισε να βάζεις ελαιόλαδο για τη νινίδα και θα δεις ότι θα κάνει δουλειά. Απλά δεν πιστεύω ότι
χρειάζεται τόσες ώρες να το αφήνεις. Εγώ έβαζα στην κόρη μου κανα δίωρο πριν την κάνω μπάνιο. Της έκανα μασαζάκι όταν το έβαζα το άφηνα και μετά την έκανα μπάνιο.
Γεια σου Βασιλική!
Τελευταία σκεφτόμουν που να είχες χαθεί. Όλα καλά λοιπόν πέρα από την κουράση. Χαίρομαι ιδιαίτερα!
Κατερίνα, εγώ την ξαπλώνω στο πλάι με το ένα χέρι μου κρατάω σταθερά το κεφάλι της ή άλλοτε τα χέρια της όταν είναι ζωηρή και πιέζω με δύναμη την αμπούλα από το ένα ρουθούνι ώστε να βγεί από το άλλο. Δε μπορείς να φανταστείς τι μύξα φεύγει. Επαναλαμβάνω γρήγορα πολλές φορές μέχρι να βγει καθαρός ορός. Συνήθως τη βάζω 3-4 αμπούλες και καμιά φορά και παραπάνω (συνήθως τα πρωινά μετά τον ύπνο). Φυσικά σε όλη τη διαδικασία κλαίει η καημένη και προσέχω να παίρνει ανάσες για να μη πνιγεί. Πριν προλάβει να πάρει τη τελευταία ανάσα και ρουφήξει τη μύξα της βάζω τον αναροφητήρα και τραβάω. Και βγαίνει πολύ πράμα... Πολλές φορές της βάζω αρχικά 2 αμπούλες και μετά τραβάω. Αν υποψιαστώ ότι έχει κι άλλες βάζω άλλες 2 αμπούλες και τραβάω κοκ. Πάντως δεν την αλλάζω πλευρά. Πλευρά θα την αλλάξω την επόμενη φορά που θα την βάλω ορό.

Tini13

Tini13
Σχεδόν τελείωσαμε με τα γεννητούρια οι εγκυούλες Σεπτ - Οκτ και θα μετακομίσουμε εδώ οι γλωσσούδες Smile

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε αρχίστε το πακετάρισμα (πάρτε και τη Σοφία που είναι μαθημένη στις μετακομίσεις και τα ξέρει καλά) και την άλλη εβδομάδα που τελειώνει ο μήνας σας περιμένουμε όλες εδώ. Να γεννήσει και η Αλεξία που είναι τελευταία και οργανωθούμε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις