Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
607 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 607 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα τα λεμε αλλα αν μας πιασει εκεινη την ωρα ενα πονακι>?????παει η ολη κατασταση!αν και πρεπει να αποκαταστηθουνε οι σχεσεις γιατι μετα απο τοσο καιρο μας γινεται συνηθεια η αποχη! Sad Sad

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτά θα τα εχουμε. Ξερεις τι ειναι πάνω στο καλύτερο να αρχίσει να κλαίει;χι χι χι.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δε θελω να το σκεφτομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mad Mad Mad

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μανούλες!
Αχ Τίνη, τι μου θύμησες. Τα χλιμιντρίσματα του γιου μου. Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα. Εγώ ούτε ορό του έβαζα αν δεν έβλεπα ότι έχει μύξες. Συνέχισε να κάνει θορύβους για κανα 2 χρόνια μετά. Τώρα σπάνια ροχαλίζει μόνο όταν είναι κρυωμένος.

danik έγραψε:ti kanete koritsarew
s?emena i mikro me exei ksetinaksei!!sas filw oles!!kalinyxta~!

Νίκη, τι κάνεις κοπελιά; Τόσο πολύ σε παιδεύει η μικρή. Την είδα στο φβ. Είναι μια κούκλα! Very Happy

vasiliapap07 έγραψε:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΜΙΚΡΗ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ Ε?

ΕΓΩ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΠΡΟΧΤΕΣ ΡΩΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΧΤΕΣ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ... ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΥΤΟ?
[/quote]

Βασιλεία, η μικρή μου έχει ραιβοποδία. Τα ποδαράκια ήταν στραμμένα παραπάνω από το κανονικό προς τα μέσα (τα πελματάκια) και τα διορθώσαμε με θεραπεία με γυψάκια.
Την Πέμπτη πήγα γυναικολόγο. Είχα και εγώ λίγο αιματάκι (πιο πολύ ροζ το έλεγες παρά αίμα) και ρώτησα την γυναικολόγο και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό στις γυναίκες που θηλάζουν εκεί κοντά στις 40 μέρες να παρουσιάζουν αυτή τη ψευδοπερίοδο. Επίσης, είχα κάτι υγρά που νόμιζα ότι θα ήταν κολπίτιδα αλλά τελικά δεν ήταν. Μου είπε ότι είναι μια άτυπη κολπίτιδα γιατί το σώμα μου αυτή τη στιγμή είναι άδειο από ορμόνες και μου έδωσε θεραπεία με γαλακτοβάκιλους για να επανέλθει η σωστή χλωρίδα στον κόλπο.

kat3r1na έγραψε:Ρε κοριτσια,εχω ερωτηση.Ο αφαλος μας επεσε την περασμενη βδομαδα,στις πεντε μερες.Ακομα ομως σχηματιζει κακαδακι πανω,και εξακολουθω να τον καθαριζω με οινοπνευμα.Ειναι φυσιολογικο η επρεπε να εχει κλεισει τελειως και να μην ασχολουμαι πια με αυτο...?

Κατερίνα, βάζε οινόπνευμα και δοκίμασε να βάλεις με μία μπατονέτα ώστε να τον καθαρίσεις λίγο πιο σχολαστικά από μέσα.

kat3r1na έγραψε:
...Σοφάκο έθιξες πάλι το θέμα "νηστεία"!Άσε χτες το σκεφτόμουν κι εγώ αυτό..Όχι ότι με τόση κούραση είχα διάθεση,απλά με ψιλοέπιασε μια ανησυχία αν και πότε θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε πάλι τις σχέσεις μας με το αμόρε!Σίγουρα για όσο το μωρό κοιμάται στο δωμάτιό μας,θα πρέπει να βρουμε εναλλακτικό χώρο για φίκι φίκι,γιατί στάνταρ δε θα μπορούμε δίπλα του!! Shocked Shocked

Φιλάκια σε όλες σας!!!

Καλά βρε λες να ξυπνήσει το μωρό και να σοκαριστεί αν σας δει; Καν' το τώρα που δεν καταλαβαίνει τίποτα γιατί όταν μεγαλώσει θα μπουκάρει από την πόρτα και θα λες τι καλά που ήταν νεογέννητο.
Εμείς πάντως κορίτσια το ξεκινήσαμε πάλι το άθλημα τη μέρα που σαράντησα. Αν και η δικιά μας η νηστεία κράτησε μόνο 41 μέρες. Για αυτές που γέννησαν φυσιολογικά πάντως να ξέρετε ότι οι πρώτες φορές είναι επίπονες.

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΓΥΡΙΣΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Mad ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!!
ΕΜΕΝΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΕΙ!!ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΛΙΚΟΥΣ!!ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΕΜΜΟΝΗ!!
ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ!!ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 4ΩΡΕΣ!!

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλημέρα!!! Όλες καλά; Εγώ είμαι τρελή και παλαβή για το αντράκι μου, αλλά και απίστευτα κουρασμένη!!! Θηλάζουμε αποκλειστικά, αλλά αντί να αραιώσουν τα γεύματα τωρα που σαραντίσαμε συνεχίζει ο μικρός με αμείωτο ρυθμό! Το βράδυ ξυπνάει ανά 1.30 με 2 ώρες, χωρίς απραίτητα να πεινάει...απλά θέλει να πιπιλίσει στο στήθος! Ακόμα και αυτή την ώρα που κοιμάται δίπλα μου στο κρεβάτι συνέχεια τεντώνεται, κλωτσάει, απλώνει χέρια-πόδια και κάνει ήχους σα ρουθουνίσματα...οπότε δεν κοιμάμαι σχεδόν ούτε ένα λεπτό, αφού ο μικρός δεν ηρεμεί σχεδόν ποτέ! Έχουμε διώξει και τον μπαμπά μας από το κρεβάτι μας (έχει μετακομίσει στο παιδικό), γιατί δουλεύει και πρέπει να ξεκουράζεται...Γενικά πιπιλίζει πάρα πολύ...οπότε θέλει να είναι συνέχεια στο στήθος. Μόλις πάω να τον αφήσω από την αγκαλιά μου (είτε μετά από φαγητό, είτε μετά από πιπίλισμα) ξυπνάει κλαίγοντας...δοκίμασα πιπίλα μήπως παρηγορηθεί λιγάκι έτσι, αλλά δεν τη θέλει με τίποτα! Ακόμα και μέσα στη μέρα δεν κοιμάται συνεχόμενα πάνω από 1 ώρα, οπότε όπως καταλαβαίνετε κοντεύω να τα παίξω από την εξάντληση! Γενικά είναι πολύ αγκαλίτσας, χαδιάρης, αεικίνητος (συνέχεια κουνάει χέρια-πόδια.....δεν κουράζεται αυτό το παιδί;;;Winkκαι θέλει πάντα να είναι σε επαφή με ανθρώπινο δέρμα για να ηρεμήσει. Νομίζω οτι είναι μονίμως κουρασμένος και έτσι μόλις τον βάλω στο στήθος μετά από λίγες ρουφηξιές κοιμάται για πολύ λίγο και μετά ξυπνάει γιατί πεινάει και μετά από λίγες ρουφηξιές κοιμάται πάλι και πάλι από την αρχή όλο αυτό!!! Είναι πολύ απαιτητικός ο άτιμος!!! Ακόμα και στο ρηλάξ κάθεται για πολύ λίγη ώρα και μετά θέλει παρέα ή αγκαλιά! Θα μας ψοφήσει!!! Είναι πολύ δύσκολο παιδί!!! Υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι χάλια, που είμαι τόσο εξαντλημένη και δεν μπορώ να απολαύσω όσο θα ήθελα τις στιγμές μαζί του...Δεν τον χαίρομαι όσο θα ήθελα...η ψυχολογία μου πέφτει στα τάρταρα, όαν γκρινιάζει πολύ (και είναι μέρες που γκρινιάζει συνέχεια και μόνο αν τον βάλω στο στήθος ηρεμεί...σημείωση:δεν έχουμε κολικούς, ούτε φαίνεται να έχει άλλα πονάκια...). Ρε κορίτσια κανένα κόλπο για να πάρει την πιπίλα;;; Πείτε καμιά ιδέα...πως να τον ηρεμώ;;; Κοντεύω να κλατάρω και στενοχωριέμαι κιόλας!!!

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="kkkk"] Ρε κορίτσια κανένα κόλπο για να πάρει την πιπίλα;;; Πείτε καμιά ιδέα...πως να τον ηρεμώ;;; Κοντεύω να κλατάρω και στενοχωριέμαι κιόλας!!!

φυσικα και εχουμε κολπο....
κατω απο τον αποροφητηρα μεσα στο καροτσι....δεν σου αρεσει??????? ασε την ηλεκτρικη σκουπα να δουλευει μονη της......ουτε αυτο το πιστολακι για τα μαλλια.....ολα αυτα που ειπες τα εχουμε και εμεις...

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αμάν βρε Κατερίνα!
Καταλαβαίνω ΑΚΡΙΒΩΣ τι περνάς. Το πέρασα κι εγώ το 2008 με το γιο μου. Όση ώρα διάβαζα νόμιζα ότι διάβαζα τις πρώτες μέρες του γιου μου. Μα ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια. Άκου εγώ τι έκανα: Πρώτα απ' όλα εξοικειώθηκα με τα ρουθουνίσματά του και δε σηκωνόμουν κάθε τρεις και λίγο για να δω αν έχει κάτι γιατί απλούστατα ήξερα ότι δεν έχει τίποτα. Ο δικός μου είχε και κολικούς και του έδινα μάραθο με το μπιμπερό και κάπως τον ηρεμούσε αυτό. Όσο για την πιπίλα... επέμενα πάάάάρα πολύ και η επιμονή μου ανταμείφθηκε στον... τρίτο μήνα όταν επιτέλους έπιασε την πιπίλα. Για να του την μάθω την κρατούσα με το ζόρι στο στόμα του για ώρα. Αυτός την έφτυνε εγώ την ξαναέβαζα. Υπομονή μόνο στου εύχομαι και σου λέω μόνο ότι είσαι τυχερή που ο γιος σου είναι ο πρώτος. Εμένα ήταν ο δεύτερος και είχα να ασχοληθώ και με την κόρη μου που ευτυχώς δεν του έμοιαζε αλλά είχε κι εκείνο τις ανάγκες του.

Εμείς δυστυχώς δεν γλιτώσαμε το χειρότερο. Η μικρή μου ήταν συναχωμένη εδώ και καιρό και τελικά το Σάββατο μετά από ολοήμερη γκρίνια και ανορεξία φωνάξαμε τον παιδίατρο στο σπίτι και διαγνώστηκε ωτίτιδα. Η καημένη παίρνει αντιβίωση και η γκρίνια καλά κρατεί και σήμερα.

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Περαστικά σας εύχομαι Δέσποινά μου και κουράγιο για τη γκρίνια!!!
Τι να πω...μάλλον πρέπει να κάνω τρελή υπομονή! Δύσκολο επίσης είναι οτι δεν έχω καθόλου βοήθεια με το παιδί, μόνο τον άντρα μου αλλά τις ώρες που φεύγει για τη δουλειά άστα να πάνε!!! Όσο για την πιπίλα το κάνω κι εγώ αυτό να την κρατάω στο στόμα του, αλλά γίνεται μπλε από το κλάμα επειδή δεν τη θέλει και εγώ επιμένω και στο τέλος φυσικά κερδίζει εκείνος...δεν μπορώ να τον αφήσω να κλαίει παραπάνω!!! Άσε που κάθε τρεις και λίγο τον πιάνει λόξυγγας και περνάει μόνο στο στήθος!!! Κάθε λίγο θέλει στήθος!!! Δε γίνεται αυτό...δεν μπορώ ούτε τουαλέτα να πάω όταν είμαι μόνη μαζί του!!! Σήμερα το απόγευμα έφαγε, κοιμήθηκε 30 λεπτά όσο ήμουν κι εγώ δίπλα του και μόλις σηκώθηκα από δίπλα του ξύπνησε, τον άλλαξε, έκατσε στο ρηλάξ 10 λεπτά και τον έπιασε λόξυγγας και τώρα κλαίει λες και του βγάζεις τα νύχια!!! Με δάκρυα!!! Πολύ δάκρυ ρε κορίτσια!!! Πάω να τον ηρεμήσω....φυσικά με στήθος!!! Αχ, πόση υπομονή και δύναμη θέλει....στενοχωριέμαι γαμώτο!!! Σκέφτομαι μήπως δεν κάνω κάτι καλά...μήπως το γάλα μου δεν είναι αρκετά "πλούσιο" και δε χορταίνει (γιατί σε ποσότητα είναι άφθονο), σκέφτομαι μήπως τον αφήσω να κλάψει λίγο και ηρεμήσει μόνος του (δεν μπορώ όμως να τον βλέπω να δακρύζει...ραγίζει η καρδιά μου), σκέφτομαι διάφορα, αλλά το διαταύτα είναι ένα...δεν τον ευχαριστιέμαι όσο θα ήθελα γαμώτο!!!!
Κορίτσια στείλτε την υποστήριξή σας και πείτε καμιά κουβέντα συμπαράστασης, γιατί δε με βλέπω καλά... Crying or Very sad Ουφ!!!! Άντε φιλιά! Καλό βράδυ!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kkkk στις Δευ Οκτ 15, 2012 10:52 am, 1 φορά

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΒΛΕΠΩ Η ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ!
ΕΜΕΝΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΗΡΕ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΠΙΛΑ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ.Η ΜΑΙΑ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΙΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ.ΤΕΣΠΑ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΕΙ.ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ..... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΤΗΣ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΙ. ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΟ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!ΠΟΝΑΕΙ Η ΕΠΑΦΗ Ε?ΑΧ ΚΑΙ ΒΑΧ!ΚΑΛΑ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ.ΑΙΜΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΩ?ΟΛΟ ΛΙΓΟΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΩ! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 7 534787 ΕΧΩ ΣΥΓΚΑΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σοφακι βάλε λίγη κρεμουλα απο αυτή που βάζεις στο μωρό κι εγω το ιδιο είχα πάθει και ετσι μου πέρασε.
Εχω την σουντοκρεμ είναι φοβερή.

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε;

Δεσποινα περαστικά σας!

Είχαμε κανένα νεο απο τη Δήμητρα; Μακάρι να είναι όλα καλά!!

Την πιπίλα και εμείς δεν την παίρνουμε καλά, πρέπει να της την κρατάω για να την πιπιλάει.

Εμείς έχουμε θέμα με το μπουκάλι. Δεν το θέλει και κλαίει. Χθες που ήμουν στη δουλειά αγκαλιά με το σουτιεν μου έφαγε λιγάκι, και μετά όλη μέρα ήταν στο στήθος, να συμπληρώσει αυτό που δεν έφαγε το πρωί. Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 7 401147

Αυτά τα νέα μου, πάω για δουλίτσες! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 7 93981
Φιλάκια!

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!

Να καλοσωρίσουμε και επίσημα άλλες 3 μανούλες της ομαδούλας μας από τις εγκυούλες που γέννησαν και οι 3 σήμερα!

Πηνελόπη μας (pepelitsa), Χριστινάκι μας (Kristinaki) και Στελλάκο μου (Aurora) καλώς ήρθαν τα μωράκια σας!!!!!

Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 7 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 7 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 7 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 7 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 7 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 7 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 7 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 7 215994

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερίνα, δεν υπάρχει κάποιο μυστικό δυστυχώς.
Κοίτα να είσαι εσύ ήρεμη και μην πέσεις στην παγίδα και του δώσεις ξένο γάλα. Μία συνάδελφος με επίσης γκρινιάρικο παιδί πίστευε ότι δεν χορταίνει και του έδωσε ξένο. Το αποτέλεσμα είναι να κόψει το θηλασμό πριν σαραντίσει και το παιδί της να μην σταματήσει ην γκρίνια. Πράγμα που σημαίνει ότι η γκρίνια δεν ήταν από πείνα. Για να σου φύγει η περιέργεια αν πεινάει ή όχι δώσε του λίγο συμπλήρωμα αφού θηλάσεις κανονικά και δες αν θα το πιει και αν θα ηρεμήσει τελικά. Επίσης θα σου σιγά σιγά αν θες να τον βάλεις σε ένα πρόγραμμα κοίτα αν μπορείς να το θηλάζεις στην αρχή ανά δίωρο και μετά ανά τρίωρο χωρίς να πέφτεις στον πειρασμό να του δίνεις στο ενδιάμεσο. Αν τον παίρνει ο ύπνος, κράτα τον όρθιο και προσπάθησε να τον ξυπνήσεις ώστε να θηλάσει παραπάνω.
Υπομονή, και τα πράγματα να ξέρεις όσο μεγαλώνει θα καλυτερεύουν.

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΒΡΕ... ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ 2ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΧΤΕΣ ΕΤΡΕΧΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ! ΠΡΟΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΑ, ΕΙΔΑ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΟΡΧΕΙΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ!!! ΟΝΤΑΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ. ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΦΕΡΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩ! ΕΜΕΝΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ! ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΚΗΛΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ ΓΙΑ 100% ΣΙΓΟΥΡΙΑ. ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ(ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΑΒΟΥ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΤΑΚΤΟ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ??? ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΔΕΚΤΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ... ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ 60 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΚΗΛΗ. ΠΗΓΑΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΤΟ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ... ΟΥΦ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΕΙΜΑΙ... Crying or Very sad

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δέσποινα να είσαι καλά για τις συμβουλές! Ευχαριστώ πολύ!!! Ήδη από χθες προσπαθώ να το κάνω 2ώρο με 3ώρο το διάστημα ανάμεσα στους θηλασμούς...θα το συνηθίσουμε που θα πάει...δεν μαπίνω στον πειρασμό να σταματήσω το θηλασμό όσο και αν είμαι κουρασμένη και καμιά φορά απογοητευμένη...νομίζω οτι είναι οτι καλύτερο μπορώ να κάνω για τον μικρό! Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι οτι κοιμάται πολύ-πολύ λίγο και τη μέρα και τη νύχτα (είναι δυνατόν να μην κουράζεται αυτό το παιδί;;Wink και οτι ακόμα και όταν "κοιμάται" ουσιαστικά "παλεύει" με τον εαυτό του!!!! Βογγάει, κλωτσάει, κουνάει χέρια και πόδια, κάνει γκριμάτσες!!! Δεν περνάει νομίζω ποτέ στο δεύετερο στάδιο του βαρύ ύπνου, είναι πάντα σε εγρήγορση έτοιμος να ανοίξει τα μάτια και να ξυπνήσει. Σήμερα για παράδειγμα ξαπλώσαμε μαζί στις 3.15 για να φάει και να κοιμηθεί, έφαγε έτσι ξαπλωμένος όπως ήταν και μετά μέχρι στις 5.15 που σηκωθήκαμε από το κρεβάτι υποτίθεται κοιμόταν αλλά κουνιόταν συνέχεια, βογγούσε και άνοιγε τα μάτια και τα ξανάκλεινε...εγώ φυσικά δεν κοιμήθηκα...που να κοιμηθείς όταν έχεις ένα γατάκι δίπλα σου να κάνει όλα αυτά;;;;; Πως να το συνηθίσω αυτό και να κοιμάμαι;;;;; Προσπαθώ εδώ και 47 μέρες και δεν μπορώ.....τι να πω....δώσε μου κουράγιο και πες μου οτι κάποια στιγμή θα καλυτερέψουν τα πράγματα please!!! Smile Μετά διαβάζω αυτά www.eimaimama.gr/2012/10/to-tetarto-trimhno.html και ησυχάζω!!!! Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Πως πάτε με τη γκρίνια σήμερα; Είναι καλύτερα το μωρό;

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα κορίτσια!!!
Η βραχνάδα που είχε η μικρή μου στη φωνούλα της είναι τελικά ίωσή Sad Sad Sad ,,,ευτυχώς ελαφριάς μορφής αλλα μια γκρίνια την έχουμε και μαζί με τα πονάκια είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα!!! Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε ένα σχετικά εύκολο βράδυ. Υπομονή σε όλες τις μανούλες.....εμένα που έιναι το πρώτο παιδάικι μου, μου φαίνονται βουνό ορισμένα πράγματα!

emilou

emilou
Δεσποινακι ευχομαι περαστικα και γρηγορη αναρρωση στην μπεμπουλα...

Tini13

Tini13
Despoina83 έγραψε:καλησπέρα κορίτσια!!!
Η βραχνάδα που είχε η μικρή μου στη φωνούλα της είναι τελικά ίωσή Sad Sad Sad ,,,ευτυχώς ελαφριάς μορφής αλλα μια γκρίνια την έχουμε και μαζί με τα πονάκια είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα!!! Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε ένα σχετικά εύκολο βράδυ. Υπομονή σε όλες τις μανούλες.....εμένα που έιναι το πρώτο παιδάικι μου, μου φαίνονται βουνό ορισμένα πράγματα!

Αγάπη μου, όπως έχω ξαναπεί, έχουμε πολλά να μάθουμε από τα παιδάκια μας! χαλαράααα όμως..εγώ δεν αγχώνομαι με τίποτα, αντιθέτως μαθαίνω για το επόμενο, έτσι το βλέπω! πολλά περαστικά στο μπεμπάκι σου!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας μανουλες αντε σιγα σιγα θα κλεισει κ το αλλο θεματακι κ θα μαζευτουμε ολες εδω!!

Δεσποινακι περαστικα στη ζουζουνα σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!

Tini13

Tini13
Καλημέρα σε μανούλες και μωράκια!!!

Σήμερα είχαμε κι άλλη γέννα στις εγκυούλες Σεπτ-Οκτ, να μας ζήσει το μπεμπάκι της Ελευθερίας μας (Koutsounaki) και να την καλοσωρίσουμε και επίσημα στις μανούλες!!

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να της ζήσει λοιπόν! Καλώς να έρθει στην ομαδούλα μας!!! Smile Smile

Tini13

Tini13
..και περιμένουμε σήμερα ακόμη μία!!

Κορίτσια, υπάρχει κάποια μανούλα που να ταίζει με μπουκάλι αποκλειστικά σαν εμένα; γιατί θέλω να ρωτήσω πόσα ml τρώει το μπεμπάκι της στις μέρες που είναι και να συγκρίνω με την μπέμπα μας..η δικιά μας είναι 25 ημερών και πίνει 90ml στις 2,5-3 ώρες τη μέρα και ανά 4ωρο περίπου το βράδυ. Στη συσκευασία του γάλακτος λέει 2-8 εβδομάδων 90ml και μετά τις 8 εβδομάδες 150ml. Δεν είναι λίγο απότομο από τη μια μέρα στην άλλη να γίνουν τα 90ml, 150? Ρωτάω γιατί σκέφτομαι ότι ίσως πρέπει σταδιακά να της ανεβάσω πάλι τα ml, ή είναι νωρίς ακόμη? συνήθως το πίνει τώρα όλο και αφήνουμε 5-10 ml για να μην καταπιεί στο τέλος αέρα..

emilou

emilou
Α τωρα ειδα Τινακι μου αυτο το ποστ... το ιδιο προγραμμα εχουν τα μωρα μας!!! ειπαμε ταιριαζουν αυτα τα παιδια!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Τα ιδια σου εγραψα στο δικο μας θεματακι!!! Smile Smile

μπορει σιγα σιγα να τους βαζουμε 120ml για να δουμε τι θα κανουν... εγω του εχω συμπληρωσει βεβαια πολλες φορες αλλα καταληγουμε να το πεταμε!! (και ειναι κ πανακριβο!!)

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια σήμερα η μπέμπα είναι καλύτερα και εννοείται κι εγώ!!!! Το καημένο έκλαιγε χωρίς φωνή από τη βραχνάδα σιγά σιγά όμως η τσιρίδα που σηκώνει το τετράγωνο επανέρχεται!!!!!
Τινη μου εγώ θηλάζω και απλά δίνω κάπου κάπου και συμπλήρωμα αλλα για να ανεβάσω τα ml ρώτησα τον παιδίατρο....στο κουτί από το ξένο που δίνω εγώ πάλι εκτός από τις εβδομάδες γράφει και με τα κιλά πόσα ml αντιστοιχούν πάντως.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις