Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
578 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 578 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κσλημερα κ απο μενα!!!

Ειχαμε ησυχο βραδυ... απο τις 2 κ μετα (αφου τοτε ειναι η ωρα που πλεον κοιμαται!!) το πρωι μια χαρα με ορεξη για παιχνιδια κ γελια... μετα βαρεθηκε κ αρχισε να κλαιει, τον εβαλα κατω απο τον απορροφητηρα κοιμηθηκε κ τωρα πλεον ελευθερωθηκε κ η μαμα του!!!

Εμενα ο γιατρος μου ειπε να με δει αφου μου ερθει η περιοδος... οποτε κ εμεις δεν μπορουμε να περιμενουμε μεχρι τοτε για το οκ... Wink

Γιωτακι μια χαρα ανανεωθηκες!!! θα κανει κ ταξιδακι αυριο ο μπεμπουλης ε?? τελεια που θα πατε στην Αρτα... εμεις λεγαμε να παμε τα χριστουγεννα στα Γιαννενα αλλα με εχει πρηξει η μανα μου να μην παμε γιατι φοβαται οτι θα εχει κρυο το σπιτι!!

Κ εμεις αυριο θα παμε στα μολ (ελπιζω δηλαδη, γιατι κατι σποντες μου πεταξε ο Πανος οτι ισως να εχει δουλεια!) κ αν μας αφησει ο μπεμπης θα κοιταξω να παρω κ εγω κανα παντελονακι... γιατι τα δικα μου δεν το βλεπω να μου ξανακανουν ποτε!!!

Βικη κ εμεις μαρσιπο εχουμε, τον babybjorn, δεν ξερω αν θα βολεψει τελικα... την πρωτη φορα που τον βαλαμε ηταν μια χαρα... χτες που τον ξαναεβαλα εδειχνε να μην βολευεται κ να νευριαζει! Μαλλον το sling ειναι καλυτερο... αν το θες να ειναι ηδη ετοιμο κ να μην σε παιδευει με δεσιματα (αν κ νομιζω ειναι πολυ ευκολο) υπαρχει κ το babasling ψαξτο να δεις μηπως σου αρεσει... εγω αυτο ηθελα να παρω αρχικα αλλα με εψησε ο Πανος για το αλλο

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="vgog65"] Νικολετάκι βγαίνετε βόλτες και εσύ ε???μπράβο!!!

καλα μην φανταζεσε εγω ναι βγαινω αλλα ο μικρος χλομο το βλεπω να ξαναβγει απο  το σπιτι γιατι πηγαμε προχτες στην πεθερα και τον αφησα εκει και πηγα μαγαζι ..... ενω εχουμε απαγορευσει της επαφες με αλλα μωρακια δεν μας ακουει κανεις .... ... φανταστειτε οτι ο μικρος μου δεν κοιματε καλα
αρα δεν βγαινει εξω μεχρι να ξεκαθαριστει αυτο αμα ειναι τα αλλα τα παιδακια με τους παπουδες ειτε ειναι η μαμα μου ειτε οι πεθερα δεν θα ειναι το δικο κου μεχρι να κανουμε εμβολιο.....
σημερα που θα παω λαρισα θα ερθει η μαμα μου να τον κοιταξει σπιτι μου φυσικα γιατι δεν εμπιστευομαστε γενικα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την letitsa στις Κυρ Σεπ 22, 2013 1:07 pm, 1 φορά

giotaki2

giotaki2
θέλω να σχολιάσω τα πάντα κ δε προλαβαίνω η μάνα..
Δίαβασα όλα τα νεάκια σας Βίκυ τέλειος ο κούκλος σου ολόκληρος άντρας.

Νικολέτα έχει και ναι είναι καθαρά.
Οπως μπαινεις στο διαδρομο, στις τουαλέτες αριστερά, απέναντι από τα media mark!

Θα μπεις στο δωματιακι με την ζωγραφια "μανα με μωρο στην αγκαλια" όχι "μανα με παιδί από το χέρι!" Very Happy
Εχει ενα χώρο για αλλαγμα πάνας, κ πίσω από αυτό πολυθρόνες για θηλασμο.
Ησυχα καθαρά, και με ζωγραφιες στον τοίχο Wink
3 φορές πήγα εγω!

Χαρά με το σλινγκ μην ανησυχεις εδώ τα κατάφερα εγώ η άσχετη (ακόμη δε μπηκα να ευχαριστήσω τη στέλλα) εγώ το έβαλα στην καθηστή θέση, το έσφιξα καλά από κάτω και πάνω γύρω από τον αυχένα τυλιξα από την εξωτερική πλευρά ένα μικρό πανάκι μέσα στο σλίνγκ κ εγινε σα μαξιλαράκι.
γκουγκλαρέ το θα βρείς σχετικα βιντεάκια κι εγώ από κει το έμαθα μη φοβάσαι αν το κάνεις σωστά δε πέφτει εμένα έριξε έναν υπνο 3 ώρες εκει μεσα κ εγώ εκανα δουλεις...
Δυστυχώς δε προλαβαίνω τώρα να σε βοηθήσω αλλά υπόσχομαι όταν βρω χρονο θα σου στείλω.

Α ξέχασα... πήγαμε και ΙΚΕΑ και το πουλάκι μου καθόταν ήσυχο ήσυχο μέσα στο καροτσάκι του και κοιμόταν, το είχα ταϊσει στο αυτοκίνητο.
Πήραμε φωτιστικό δαπέδου για το παιδικό να μη ξαγρυπνάει τη νύχτα με το μεγάλο φως.

marianthi_m

marianthi_m
Βικυ εγω στο πρωτο ειχα παρει μαρσιπο της chicco και το χρησιμοποιησα μια φορα μονο.. δε ξερω γιατι αλλα μου βγαινε η μέση.. εσενα ειναι και μεγαλος οποτε δε το συνιστω...
να προσεχεις με το παπακι ναι?

Γιωτακι τελεια η βόλτουλα σας! με γεια τα ρουχα!

Χαρα νομιζω αφού πήρε βαρος όλα οκ!

Εμυ, Μαρια, Νικολετα, Άννα, Τινη Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 18 417472

http://www.creativebeez.gr

giotaki2

giotaki2
letitsa έγραψε:γιωτα μια χαρα δηλαδη απο ολες της αποψης...χαχχαχα
πηγατε pantheon? εμεις λεμε σημερα να παμε ικεσ τζαμπο και μετα εκει.... εχει μερος θυλασμου???? ειναι καθαρα? δεν το ειχα ακουσει ξανα.....
στα h & m eixe paidika ωραια η θα παω τζαμπα?
ενα ενα τα θυμαμαι, κατι ειχε φερει αν κ εχει ακόμη κ τα παλια. εμείς πήραμε τζινάκι, πόλο κορμάκι κ μία φορμούλα όλα πολύ ωραία...
Πήγαμε κ Ζαρα δεν είχε πολλά για αγόρια ενα μπλουζάκι πήραμε μόνο κ ενα σετ φορμούλα

emilou

emilou
να σας ρωτησω αυριο θα παμε να παρουμε ενα ρηλαξ, βολευουν αυτα που εχουν κ δονηση ή να παρω ενα απλο και να μην χαλαω τα λεφτα μου για βλακειες???

renaki_73

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Emilou , οτιδήποτε εξάπτει τη φαντασία των μωρών και οτιδήποτε τους φαίνεται καινούργιο και περίεργο , είναι καλό γιατί τους κροκαλεί περιέργεια.
Αν σε "παίρνει" πάρε αυτό με τη δόνηση αν όχι,αγόρασε το απλό.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:να σας ρωτησω αυριο θα παμε να παρουμε ενα ρηλαξ, βολευουν αυτα που εχουν κ δονηση ή να παρω ενα απλο και να μην χαλαω τα λεφτα μου για βλακειες???

Εμη μου άκουσα ότι η δόνηση δεν κάνει στα αγόρια.. Δεν ξέρω αν ισχύει, δεν ρώτησα τον παιδιατρο.. Αλλα εγω δεν του βάζω..

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tini13 έγραψε:Καλημέρα σε όλες!

Φωτεινούλα κι εγώ από βδομάδα πάω στο γιατρό και θα του κρατάω το ΤΕΣΤ ΠΑΠ, πώς και πώς περιμένω να πάρω το ok !!!

Βικάκο γιατί δεν παίρνεις sling αντί για μάρσιπο; η Στέλλα μπορεί να σου φτιάξει όπως το θέλεις και να σου δώσει οδηγίες για την τοποθέτηση του μωρού. Εμένα με καταβόλεψε πάντως γιατί το χρησιμοποιώ πολύ και μέσα στο σπίτι.

Γιωτάκο μια χαρά περάσατε, ακούγεσαι ανανεωμένη! Χρειαζόσουν τη βόλτα μετά από την κλεισούρα τελικά.

Αννούλα, Κωνσταντίνα και Νικολέτα φιλάκια!

Ελευθερία μου!! είδες χαρά οι μάνες με τα κακάκια τους!! Και η δικιά μας μετά από 1-2 μέρες κάνει, όχι κάθε μέρα και πολλές φορές, αλλά γίνεται χαμός!! Εγώ παρατήρησα πώς 2 μέρες τώρα που πίνει στάνταρ 120ml και κόψαμε τα 90ml ενεργείται πιο συχνά, ίσως να έχει σχέση. Πόσα ml της δίνεις εσύ;

Εμείς σήμερα θα φάμε στης πεθεράς γιατί το σ/κ δεν θα πάμε καθόλου.
Τα λέμε το απόγευμα πάλι!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΧΝΩ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ,ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ!ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ!
ΤΙΝΑΚΟ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟ ΠΕΙΝΑΕΙ,ΤΟ ΠΡΩΙ 6 Η ΩΡΑ ΕΦΑΓΕ 180ml,ΤΩΡΑ ΕΦΑΓΕ 90ml!ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΣΟ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ,ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΕΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ!
ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΣ CHICCO ΕΧΩ ΤΟΝ ΜΑΡΣΙΠΟ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ!
ΟΣΟ ΓΙΑ SEXAKI ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΘΥΛΑΣΜΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΔΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ!ΤΙ ΑΛΛΑ?ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ...!!!!!

giotaki2

giotaki2
αν οντως προσομοιαζουν την κινηση του αυτοκινήτου θα ειναι σωτήριο, εμένα ο μπέμπης κοιμάται αμέσως οταν μπει μέσα στο καθησματακι του ακομη κ οταν πεινάει πολύ.. αποδεδειγμενο. Απλά νομίζω τα συγκεκριμένα κανουν μονο μεχρι ορισμενα κιλά εχω την εντυπωση 9 κ ειναι για πολύ μωρούλια μετα θα παει χαμένο.
Δε παιρνεις καλύτερα κάποιο με μουσικη,φωτακια παιχνιδάκια??? εγω εκει το βαζω αν δε κοιμαται τη νυχτα κ χαζεύει τα φωτάκια

emilou

emilou
αχ με κατατρομαξε ο μπεμπης... ακομα να συνερθω!!

εκει που περναγαμε καλα... εγω του ελεγα βλακειες κ αυτος γελαγε! παταει μια τσιριδα, γινεται κατακοκκινος παιρνει εκφραση κλαμματος κ μενει ακινητος... μου κοπηκαν τα ποδια, τον παιρνω αγκαλια κ τον χτυπαω λιγο στην πλατη να ξεκινησει να κλαιει κανονικα.. εκλαψε λιγο, μετα εμεινε ησυχος κ εβγαλε κ λιγο γαλατακι κ τελικα τον πηρε ο υπνος!!

εκανε κ 2 φορες σαν ξεροβηχα κ λεω μηπως του πηγε κανα χνουδακι στον λαιμο κ τον τρομαξε??

ουφ... και ειμαι κ μονη μου, παλι μετα τις 6 θα ερθει ο Πανος!

annia

annia
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπερα κοριτσακια μου νυσταζω Crying or Very sad Crying or Very sad θελω υπνο λεμε..Η μικρη χτες κοιμοταν απο τις 10,30το βραδυ μεχρι της 5 θηλασε 5-10λεπτα και μετα ξαναξυπνησε στις 11 αλλα ο μεσαιος ηταν ξυπνιος απο τις 7,30 οποτε εγω ειμαι κομματια..Σημερα εχω και εγω γυναικολογο να δω τι θα μου πει βεβαια και εμεις καναμε σεχ πριν μια εβδομαδα ε δεν αντεχα αλλο Embarassed Embarassed ,και θα αφηωσ τον συζυγατο και με τα τρια πιτσιρικια Laughing Laughing Laughing

giotaki2

giotaki2
ωχ Εμάκο σε καταλαβαίνω αλλά μη τρομάζεις μπορεί κάτι να το πόνεσε μωρέ κι εμένα το κάνει μερικές φορές ακόμη κ στον υπνο του κ μου κοβονται τα πόδια.
Πρέπει να τα εχουμε από κοντα συνέχεια. Εμένα μου χει μεινει ετσι κοκαλο στο θηλασμο κανα δυο φορες, πνηγικε εβηξε κ μετα τελείως ήσυχος που με ανησυχησε.
τρομάζουν μαλλον

Αννια καλά αποτελέσματα!!! κι εσείς δε κρατηθήκατε ε? εγω είχα τυψεις μετά μήπως κατι πάθω γιατί είμουν κ από καισαρική, αλλά ολα οκ Wink
Ωχ τον καημένο τον αντρα σου... πως θα τα βγαλει πέρα???
Εμένα με περίμενε στο αυτοκίνητο με το μωρό να με εχει διαθεσιμη αλλά τελειωσα αμέσως ευτυχώς!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giotaki2 στις Παρ Νοε 02, 2012 4:39 am, 1 φορά

annia

annia
εμι μηπως του ανεβηκε γαλατακι και πνιγηκε και τον ενοχλησε??Το παθαινει και η δικια μου που και που,να τον κρατας περισσοτερη ωρα σε σταση ρεψιματος για να μην του ανεβαινει γαλατακι

emilou

emilou
Ναι Γιωτακι μου το εχει κανει κ μενα σε πνιξιμο κ με εχει τρομαξει παλι...
τωρα ηταν διαφορετικα γιατι ειχε φαει πριν 1,30 ωρα κ ειχε ρευτει κ αρκετες φορες, το γαλα μπορει να το εβγαλε κ απο το σφιξιμο που εκανε...
μα εμεινε κοκαλο κ δεν ανεπνεε... ουτε φωνη δεν εβγαζε!!!
πω πω... δεν θελω να το αφησω τωρα απο την αγκαλια μου

emilou

emilou
Βρε Αννια μου, τωρα ειδα οτι εισαι μολις 22!!!

Μπραβο σου κοπελα μου!!! Very Happy Very Happy

giotaki2

giotaki2
τι φοβους τραβάμε οι μανες....
καλά κανεις κρατα το για λίγο θα ηρεμησει κι αυτο θα ησυχάσεις κι εσυ λιγο.
Κι εγώ ετσι κανω αν μαθαινω κατι κακο για κάποιο παιδακι ή αμα βλέπω οτι πονάει.. ειναι απολύτως φυσιολογικό! μετα δε θελώ να το αφησω μόνο ούτε οταν κοιμάται.

ακούστε τώρα τι μου κανε, το ταϊζα κ το σταματαω για λίγο να πάω να γυρίσω το φαγητό, το αφησα στο ρηλάξ.
Και όταν γυρίζω το βλέπω και είχε μία πεισμωμένη φάτσα κ κάτι μούτρα κατεβασμένα λες κ του κλεψες όλα τα παιχνίδια απο τα χερια χαχαχα είχε πολύ γέλιο! Μετά το πήρα αγκαλιά κ ανοιξε το στοματάκι του αμέσως

emilou

emilou
και τι φοβους εχουμε να τραβηξουμε ακομαααα.......

μου το χει κανει κ μενα με την πεισμωμενη φατσα, με τα χειλακια προς τα κατω!! εχουν πολυ πλακα!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

annia

annia
Γιωτακι τι φοβοσουν καλε??Ειδικα απο καισαρικη κι ολας δεν εχεις κανενα προβλημα εκει κατω Laughing Laughing εγω παντως η ειμαι αναισθητη η ξεχειλωσα χαχαχαχα δεν πονεσα καθολου τιποτα

giotaki2

giotaki2
φοβόμουν για τα εσωτερικα ραματα με το χαζο μυαλό μου λέω μην ανοιξουν με τις συσπάσεις Laughing
Μας είχε πει κι ο γιατρός οχι πριν τις 40, κι εμείς στις 20... οπότε..
ουτε εγώ πόνεσα καθόλου, καθε άλλο!
Εφτιαξα κ τικεράκι διαίτης αν προλάβω μετά θα μπω να αναφερθώ! χαχααχαχαχα
Παω να ετοιμασω να φάμε, κοτοπουλάκι εψησα να μη νομίζετε... κ το πρωί μήλο κ 2 τυροπιτάκια Very Happy

annia

annia
ebala και εγω γιατι ζηλεψα Razz

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κι από μένα! Χθες πήγαμε στην παιδίατρο. 2 μηνών 5210 γραμ και βάλαμε κ 4,5 πόντους σε ένα μήνα! Κάναμε κ το εμβόλιό μας κ όλα καλά! Μόνο που σήμερα από της 9 το πρωί μέχρι τώρα που είναι 3 έχει κοιμηθεί μόνο κάτι 15λεπτα καναδυό φορές. Με έχει σκάσει...τα μάτια του είναι κατακόκκινα, φαίνεται οτι νυστάζει τρελά,κοιμάται στην αγκαλιά μου, τον αφήνω στο ρηλάξ και σε 10-15 λεπτά ξυπνάει και άντε πάλι από την αρχή! Η γιατρός μας είπε ότι μπορεί να έχει υπνηλία από το εμβόλιο κ ο δικός μου έχει αϋπνίες....τι να πω αυτό το παιδί μες στη στραβομάρα!!! Shocked Τώρα πάλι κοιμήθηκε πάνω μου...πάω να τον αφήσω...ας ελπίσουμε οτι θα κοιμηθεί λίγο παραπάνω να μας αφήσει να φάμε...όπου να'ναι έρχεται και ο σύζυγος απ'τη δουλειά...να φάμε σαν άνθρωποι...άντε να δούμε...

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εγω ζηλεψα κοριτσακια κ εβαλα τικερακι με τα κιλα!! Laughing Laughing

αχαχαχ Γιωτακι μου κ εμενα μου κανει τετοιες φατσουλες πολλες φορες σαν να εχει στρααβωσει πολυ ασχημα χιχιιχ κ εχει πολυ γελιο!!

Εμακο οπως τα λες απο δω κ περα θα ειμαστε παντα ετσι!

Βικακο κ εγω το μηχανακι μου σκεφτομαι ποτε θα το καβαλησω αλλα τωρα με τη μπεμπα με βλεπω παλι να κυκλοφορω μονο με το αμαξι,μαλλον μονο στο γυμναστηριο θα πηγαινω μ΄αυτο!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια, πάντως κ εγω δεν τα έχω καταφέρει ακόμα με το σλινγκ... Μια φορά τον έβαλα κ σαν να αγανακτησε.. Βέβαια μπορει να μην τον έβαλα καλα, δεν ξέρω..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννουλα μου κ εγω λεω να ξεκινησω με κανενα μαξιλαρι και μετα να προσπαθησω να βαλω μεσα την μπεμπα!!πολυ φοβαμαι ρε γμτ νομιζω οτι θα μου πεσει κατω! Crying or Very sad Crying or Very sad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις