Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
422 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 422 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
φυλάκια σε ολες. Παω γιατί η μικρούλα ξύπνησε και θέλει μαμ.

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΑ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΥΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ,ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ!
ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΝΑΓΕΣ?ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ,ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 40ΜΕΡΕΣ!ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΕΧΩ!ΠΟΝΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΜΗ?

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ....
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΟΜΗ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΟΨΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΟΦΗΘΙΚΑΝ.... ΠΟΝΟΥΣΑ ΠΟΙΟ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΡΑΚΑΡΕΙ ΡΕ Very Happy Very Happy Very Happy ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 17 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 17 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 17 215994 ΘΑ ΔΩ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΗς ΛΕΕΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΑΠΟΧΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κωνσταντίνα μου περαστικά στο ματακι σας!
νικολετάκι μου καλημέρα εγώ περιμένω πως και πως την άλλη βδομάδα να πάω στον γιατρό να με δει γιατι γέννησα φυσιολογικά και εχω κι εγώ απο τον γενάρη να κάνω σεξάκι!πάντως με τόση αχρησία που έπεσε λογικό μου φαίνεται να πονέσουμε ανεξάρτητα του πως γεννήσαμε.βουρ στον πατσα!
ελεθερίτσα μου καλήμερα και μην έχεις τύψεις που την αφήνεις!ακου με!όποτε μπορεις να την αφήνεις και να κάνεις κάτι για τον έαυτό σου!αργότερα θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα κορίτσια μου..όσο ειναι μαμ κακα και νάνι είναι μια χαρά!
κοιτα να δεις που τελικά ήταν σωστο για την σοκολάτα!πωπω στερηση πάλι γαμωτο! Twisted Evil την λατρευω την σοκολάτα,αλλά τι να κάνω..θα την κόψω...πρεπει τελειως???ουτε ενα τοσοδα κομματάκι??ουτε μια κουταλιτσα νουτελα??τιποτις??
παντως την σοκολάτα την κοβω οκ...
τον πρωινο καφε μου με τιποτα ο κόσμος να χαλασει..ειναι το μόνο πράγμα που δενέχω κοψει ΠΟΤΕ!δεν λειτουργώ χωρις καφε και ας γκρεμίζεται ο κόσμος!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κ απο μένα μανουλες!!! Φωτεινη τυχερή είσαι μην μιλάς καθόλου.. Εμένα χθες ξυπναγε κάθε 2 ώρες, αλλιώς πως θα διατηρήσει αυτήν την κορμαρα;;; Σοκολάτα τρώω κ εγω πάντως.. Μαύρη όμως..

Κωνσταντίνα, ελευθερία, Νικολέτα, μαρακι, την καλημέρα μου!!(ελπίζω να μην ξέχασα καμία)

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ANNAST έγραψε:Καλημέρα κ απο μένα μανουλες!!! Φωτεινη τυχερή είσαι μην μιλάς καθόλου.. Εμένα χθες ξυπναγε κάθε 2 ώρες, αλλιώς πως θα διατηρήσει αυτήν την κορμαρα;;; Σοκολάτα τρώω κ εγω πάντως.. Μαύρη όμως..

Κωνσταντίνα, ελευθερία, Νικολέτα, μαρακι, την καλημέρα μου!!(ελπίζω να μην ξέχασα καμία)
αννούλα μου καλημέρα!τι παιδι έχεις??? Razz Razz Razz φυσικά και πρεπει να διατηρήσει την κορμάρα!εσύ δεν λες για τα κιλά σου??δεν λες που σε προσέχει!κάνει δουλεια ο άνθρωπος!η μικρή πως είναι??

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
foteini35 έγραψε:
ANNAST έγραψε:Καλημέρα κ απο μένα μανουλες!!! Φωτεινη τυχερή είσαι μην μιλάς καθόλου.. Εμένα χθες ξυπναγε κάθε 2 ώρες, αλλιώς πως θα διατηρήσει αυτήν την κορμαρα;;; Σοκολάτα τρώω κ εγω πάντως.. Μαύρη όμως..

αννούλα μου καλημέρα!τι παιδι έχεις??? Razz Razz Razz φυσικά και πρεπει να διατηρήσει την κορμάρα!εσύ δεν λες για τα κιλά σου??δεν λες που σε προσέχει!κάνει δουλεια ο άνθρωπος!η μικρή πως είναι??

Σήμερα σταθεροποιηθηκαν, τουλάχιστον δεν τρέχουν.. Αστά να πανε.. Έστειλα κ τον άντρα μου χθες κ πήρε χειμωνιάτικες παντοφλες, μήπως την πείσουμε να τα φοράει.. Μες σε ένα μήνα είναι η δεύτερη φορά..

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KALHMERA ΦΩΤΕΙΝΗ , ΑΝΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

ΔΕΝ ΣΑς ΕΙΠΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΤΑ LIBERO

ΠΑΛΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αννούλα μου μήπως με τις παντόφλες ζωάκια γινόταν κάτι??

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
foteini35 έγραψε:αννούλα μου μήπως με τις παντόφλες ζωάκια γινόταν κάτι??

Φωτεινη μου, ποια ζωακια;γατουλες, σκυλακια;; Έχουμε όλο το ζωικο βασίλειο.. Δεν τα φοράει.. Αυτά που πήρε χθες ο Σταυρός είναι σαν τα μποτακια με φερμουαρ κ έχουν κ προβατακια πάνω.. Απο χθες τα φοράει βέβαια.. Αλλα τώρα έμαθα κάτι άλλο, όταν πήγε στις κουνιες προχθές με τον παππού της, έβγαλε την ζακετα της.γία αυτο κρυωσε.. Δεν φταίει μόνο το ότι δεν φοράει παντοφλες.. Τώρα τηννστελνω με τον παππού στον άντρα μου στο Μαγαζι, βα σιδερωσω κ τίποτα...

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανούλια και πατριωτάκια!!!!
Σαραντήσαμε μόλις γύρισα από εκκλησία!!!Συγκινήθηκα η μάνα....!!!!
Τι φτιάνετε εσείς βόλτες διαβάζω Εμάκο mall μια χαρά....εγώ άυριο ετοιμάζω το γύρο του τρελού....Sprider να αλλάξουμε ένα μπουφανάκι που μας φέρανε για 12 μηνών(είπαμε είμαστε μεγαλώσομοι αλλά όχι και γίγαντες...ρε φίλε)να πάρω ένα δώρο για τη γιατρέσα μου από τη Swarovski (γνωριζόμαστε πολλά χρόνια....μην σας λέω τα ίδια)και να πάμε και Zara έχει ωραία ρουχαλάκια για το μπέμπη....θα είναι τα πρώτα που θα αγοράσω ....μου είχανε δώσει πααααααάρα πολλά και μας μικρήναν...και ήρθε ο καιρός να πάρουμε λίγο μεγαλύτερα!!!Ρε κορίτσια σκέφτομαι να πάρω μάρσιπο αλλά της chico βολεύει???είναι και 5 κιλά το παιδάκι μου...για πείτε καμιά γνώμη....!!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχαχαχ αννούλα όλο το ζωικο βασίλειο εε??μια χαρά την βρίσκω!αααχχ αυτες οι κουνιες όλο ζημιά κάνουν.κι ο δικός μου χτες στον παιδότοπο σε 5' ήταν μουσκεμα και τον έιχα μόνο με αμάνικη φανέλλα.του αλλαξα φανέλλα και κάλτσες γιατί ήταν μεσα στην μπίχλα απο το πατωμα του παιδότοπου και έξω που έβγαινε και δεν μπορουσα να του βάλω τις καθαρες κάλτσες απο τον ιδρώτα..φαντασου!
βικάκι μου θα γυρνας ολη μέρα μαγαζιαααα??ζηλευω!εγώ θα γυρνάω τράπεζες!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
foteini35 έγραψε:αχαχαχ αννούλα όλο το ζωικο βασίλειο εε??μια χαρά την βρίσκω!αααχχ αυτες οι κουνιες όλο ζημιά κάνουν.κι ο δικός μου χτες στον παιδότοπο σε 5' ήταν μουσκεμα και τον έιχα μόνο με αμάνικη φανέλλα.του αλλαξα φανέλλα και κάλτσες γιατί ήταν μεσα στην μπίχλα απο το πατωμα του παιδότοπου και έξω που έβγαινε και δεν μπορουσα να του βάλω τις καθαρες κάλτσες απο τον ιδρώτα..φαντασου!
βικάκι μου θα γυρνας ολη μέρα μαγαζιαααα??ζηλευω!εγώ θα γυρνάω τράπεζες!

Εμείς πέρυσι που πήγαμε τελευταία φορά σε παιδοτοπο, καταλήξαμε στο μητέρα γιατί γεμίσαμε σπυρακια κ τελικά φύγαμε απο κει με γρίπη.. Γιατί είχαν ac στο full.. Είπαμε να τα αποφεύγουμε όσο μπορούμε.. Πολυ μπιχλα βρε παιδι μου.. Δεν τα καθαρίζουν ποτέ;;;
Καλα έχεις να πας τράπεζες, τι κανείς ακόμα Σπιτι;;;;;

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φωτεινάκο μου χθές γύρναγα στις τράπεζες και στα ελτα.....ε αύριο να πάω για κάνα ψώνιο του "κώλου" συγνώμη κιόλας να χαρώ η χοντρή οτι πήρα κάτι!!!
Αννούλι μου και εγώ τις τρέμω τις ιώσεις αυτό το καιρό ΄γίνεται και χαμός...και λέω και στο κόσμο που θέλει να μας επισκεφτεί σε 20 μέρες που θα ναι το παιδί 2 μηνών....!!!Γαιδούρα αλλά προκειμένου να τρεχω για ενδοφλέβια αντιβίωση ας στραβώσει το σύμπαν!!!

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
GOODMORNING ΓΛΥΚΕΣ ΜΟΥ........
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 17 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 17 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 17 215994
βλέπω σιγά σιγά βρίσκουμρ τους ρυθμούς μας με την πάρλα! Πολύ χαίρομαι!!!!

Επίσης είδα ότι φτιαξατε θεματακι διαίτης χαχαχα θα γραφτώ σύντομα μπας κ μαζευτώ!

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη, περάσαμεδύο υπέροχες μέρες Λάρισα σε γιατρό(γυναικολόγο), βολτες, μαγαζια, καφε κλπ...
Θα κανω καφεδάκι κ ερχομαι να σας πω λεπτομεριες.....

Tini13

Tini13
Καλημέρα σε όλες!

Φωτεινούλα κι εγώ από βδομάδα πάω στο γιατρό και θα του κρατάω το ΤΕΣΤ ΠΑΠ, πώς και πώς περιμένω να πάρω το ok !!!

Βικάκο γιατί δεν παίρνεις sling αντί για μάρσιπο; η Στέλλα μπορεί να σου φτιάξει όπως το θέλεις και να σου δώσει οδηγίες για την τοποθέτηση του μωρού. Εμένα με καταβόλεψε πάντως γιατί το χρησιμοποιώ πολύ και μέσα στο σπίτι.

Γιωτάκο μια χαρά περάσατε, ακούγεσαι ανανεωμένη! Χρειαζόσουν τη βόλτα μετά από την κλεισούρα τελικά.

Αννούλα, Κωνσταντίνα και Νικολέτα φιλάκια!

Ελευθερία μου!! είδες χαρά οι μάνες με τα κακάκια τους!! Και η δικιά μας μετά από 1-2 μέρες κάνει, όχι κάθε μέρα και πολλές φορές, αλλά γίνεται χαμός!! Εγώ παρατήρησα πώς 2 μέρες τώρα που πίνει στάνταρ 120ml και κόψαμε τα 90ml ενεργείται πιο συχνά, ίσως να έχει σχέση. Πόσα ml της δίνεις εσύ;

Εμείς σήμερα θα φάμε στης πεθεράς γιατί το σ/κ δεν θα πάμε καθόλου.
Τα λέμε το απόγευμα πάλι!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γιωτάκι και τινάκο μου καλημέρα!
αννούλα περίμενα να ξυπνήσει η μικρή να την ταίσω αλλάξω ντύσω για να φύγω και μόλις τα έκανα ολα!παω τα φιλιά μου σε όλες τα λεμε το μεσημε΄ρι

marianthi_m

marianthi_m
Καλημέρες Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 17 215994

Εμεις χθες το βραδυ δεν κοιμηθηκαμε καθολου στη κουνια μας.. μόνο αγκαλια με τη μαμά.. τι να κανω?? πότε θα στρωσει? αχ... τωρα κοιμαται στο λίκνο.. μηπως του αρεσει πιο πολυ στο λικνο απο τη κουνια? να τον βαζω εκει το βραδυ?

Για το σεχ.. δε θυμαμαι αν ποναει αλλα και να ποναει δε με νοιαζει! σε 12 μερες θα παω στον γιατρο και ελπιζω να μου πει το οκ!

Σοκολατα δε τρωω.. δεν ετρωγα και ποτέ.. δεν ειμαι φαν! Οσον αφορα τα τροφιμα που φερνουν κολικους δε ξερω γιατι τρωω απο όλα.. δεν εχει κανει κολικους μεχρι τωρα οποτε δεν ανησυχω.. απο λαχανικα τρωω τα παντα..

http://www.creativebeez.gr

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μανουλιτσες και νινακια!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 17 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 17 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 17 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 17 215994
οχι φυσικα δεν ξυπνησα τωρα αλλα ειχα την μικρη καρφιτσα ολο το πρωι κ την γυρνουσα στο σπιτι την κουτσομπολα μου!! Razz Razz Razz Razz
το βραδυ με ειχε κανενα 2ωρο με 5λεπτα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 17 401147 και το ματι γαριδα!!
την ζυγισα κιολας το πρωι την προηγουμενη Πεμπτη που βγηκαμε απο το μαιευτηριο ηταν 3530 κ σημερα 3720 τι λετε ειναι καλα ή λιγο???

Νικολετα μου κ εγω εστειλα πρωι πρωι τον αντρα μου και μου πηρε 4 συσκευασιες λιμπερο ειχα κ κατι κουπονακια -1,5 ευρω οποτε μια χαρα μου ηρθαν!!

κοριτσακια μου εσεις που εχετε σλινγκ το κεφαλακι του μωρου πως στηριζεται??φοβαμαι γμτ να την βαλω μεσα νομιζω οτι θα μου πεσει?? Rolling Eyes Rolling Eyes

Βικακο μια χαρα σαραντησατε και ετοιμαζεστε για βολτουλες και εγω θελω εχω φρικαρει μεσα στο σπιτι αλλα θα περιμενω τουλαχιστον να παρω το μισο σαραντησμο και μετα θα φυγει κ η μαμα μου οποτε αναγκαστηκα θα πρεπει να βγαινω για ψιλοδουλειες!!

μακαρι να μπορουσα να ερχομουν κ εγω για καφεδακι που κανονιζετε αλλα ειναι αρκετα μακρια απο μας κ δεν ξερω τι θα κανω αμα πεινασει δεν μ΄αρεσει να θηλαζω στο δρομο!! Embarassed Embarassed Embarassed

Ελευθεριτσα,Μαρακι,Τινακο,Φωτεινη μου τα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 17 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 17 417472

παωωωωωω ξυπναειιιιιι!!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινάκο μου....είμαι βλάχα εγώ μέχρι να βγάλω άκρη με το sling χεεεσε μέσα !!!Δεν το χω κοινώς εννοείται και την έχω υπόψη μου τη Στέλλα αλλά...δεν το χω το θέμα και προκειμένου να βασανίζομαι ας πάρω ένα έτοιμο stadar...αλλά με τα κιλά φοβάμαι βάρυνε αρκετά αυτός λέτε να μου φύγει η μέση!!!
Γιωτάκο τα περάσατε όμορφα....αχχχχχχ ζηλεύω ταξιδάκι πολύ!!!!
ΜΑριανθάκο κυράγιο μάααανα...!!!Τι να πώ αφού γούσταρει λίκνο βάλτο λίκνο!!!
Χαρουλίτο μια χαρά η μπέμπα ...την πιάνει το γαλατάκι σου!!!Μπράβο.....!!!Υπομονή θα μπείτε σε πρόγραμμα και θα ηρεμήσετε και οι 2 σας και εγώ έτσι έκανα πήρα τη μισή ευχή και αρχίσαμε καροτσάδες όταν είχε καλό καιρό..!!!

giotaki2

giotaki2
Τινάκο όχι απλά ανανεώθηκα... τη χρειαζόμουν τη βόλτα δε λες τπτ!
Μόνο δυο φορες είχα βγει από τη γέννα μέσα σε 50 μέρες κι αυτές για νοσοκομείο κ εξετάσεις..

Βγήκα κι ενιωθα σαν να είμουν κλεισμένη σε κλουβί για χρόνια ευτυχώς είμουν με τον αντρα μου γιατί στην αρχή ένιωθα μία φοβία ότι θα με πατήσει αμάξι, θα μου επιτεθούν, θα ζαλιστώ κ τέτοια... Σαν εξωγήϊνος alien μιλάμε!

Ευτυχώς μου πέρασε 5΄αφού ξεκινήσαμε με το αυτοκίνητο.

λοιπόν πήγα στο γιατρούλη μου... μου ανέβασε την ψυχολογια! Ολα στη τέλεια στον υπέρηχο, φαινεται λέει ότι θηλάζεις από τη μήτρα.. τα παντα τα βρίκε άψογα!
χαλαρωση λεει δεν εχεις 6-7 κ. αν χασεις θα φυγει η κοιλια τελειως λιπος ειναι από την εγκυμοσύνη.
Ασκηση μπορώ να κάνω τα πάντα εκτος από οτι επιβαρύνει κοιλιά κλπ όπως κοιλιακους λόγο καισαρικής.
Περίοδος θα αργήσει να έρθει, κρεμούλες μπορώ να βάζω, νέα εγκυμοσύνη τουλ. 6μήνες μετά.

Για σεχ δε ρωτησα του δηλωσα.. χαχαχα "σεχ κάνω κανονικά ετσι?" μου λέει κανονικά απλά αν νιώσεις ξηρότητα ή πονάς πάρε αυτή την κρεμούλα(ενα τζελ της frezyderm). Όχι οτι χρειαζόμασταν εγκριση (αφού ξεκινήσαμε από τις 20 μέρες) απλά για να το κανουμε χωρις τύψεις χαχχαχα
Με ρώτησε βεβαια αν το καναμε δε μπορεσα να αρνηθω αλλα ολα οκ δε με εκραξε. Λέει πονεσες, οχι λεω οπότε ολα good! Very Happy
Με εμψύχωσε πολύ κ με το θέμα κιλά κλπ... με εκανε πραγματικά να νιώσω υπέροχα!

Πήγαμε μετά εμπορικό ψωνισα σε h&m σουτιενάκια για μένα κ ρουχαλάκια για το μπεμπούλη, είπιαμε καφεδάκι.. όλα τέλεια κ με το θηλασμό βολεψε μια χαρά γιατί είχε ειδικό χώρο για αλλαγμα κ θηλασμό στις τουαλέτες!!! Φοβερο! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 17 587529

Την άλλη μέρα πήγαμε στην αγορά για κάτι ψιλοπράγματα κ ο μπεμπούλης χόρτασε καροτσάδα!!!! σημερα θα πάμε κ τζάμπο Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 17 215994 Και μετά θα μείνω ταπί! χαχααχχα
Εχω όμως πολλές δουλειες Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 17 517142 κ να μαζέψω τα πράγματα γιατί αυριο φευγουμε για Άρτα.

Σοκολάτα εγώ κορίτσια τρώω, κ 1 καφε τη μέρα, μου τα επετρεψε κ ο γυναικολόγος κ ο παιδίατρος, μεχρι κ 5 τσιγαρα λέει αλλα εγώ δε κανω. Και θηλάζω αποκλειστηκα δε παρατηρησα νευρικότητα ή κατι άλλο... Very Happy ο κάθε γιατρός έχει την φιλοσοφια του πιστεύω κ καθε μανουλα αποφασίζει τι θα κανει.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giotaki2 στις Παρ Νοε 02, 2012 2:26 am, 1 φορά

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα!!
αννα και εμενα δεν φοραει παντοφλες και εχω παρει 10 ζευγαρια χοντρες καλτσες με πατουσακια απο κατω και της φοραω αυτες με βολεψαν
βυκη το μαρσιπο της κικο ειναι χαλια δεν βολευει ποναει η μεση και ο αυχενας εγω το εχω στην αποθηκη.
το σεξ αν εχεις γεννηση φυσιολογικα ποναει πιο πολυ γιατι σε ραβει απο κατω εγω ποναγα πολυ.
σημερα θα ερθει η πεθερα μου να δουν το μωρο και αυριο η κουνιαδα μου μετα κατι ξαδερφια μου δεν το κρατησα το σαρανταημερο για τους κοντινους.
την μεγαλη την παει ο αντρασ μου μια μερα κουνιες μια μερα παιδοτοπο εναλλαξ να ηρεμω και γω λιγο να ξεχνιεται και αυτη γιατι την εχουμε μαθει πολυ του εξω.
το μωρο εχει μαθει πολυ αγκαλια δεν ξερω ποτε προλαβε και στο ριλαξ κλεει μονο στην αγκαλια ειναι ισυχη.

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
α η μαια μου ειπε οχι σοκολατα γιατι τα κανει υπερκινητηκα, καφε εναν την μερα, και οχι λαχανο οσπρια αρακα κανουν κολικους, και ο δυοσμος ελαττωνει το γαλα αυτα.

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γιωτα μια χαρα δηλαδη απο ολες της αποψης...χαχχαχα
πηγατε pantheon? εμεις λεμε σημερα να παμε ικεσ τζαμπο και μετα εκει.... εχει μερος θυλασμου???? ειναι καθαρα? δεν το ειχα ακουσει ξανα.....
στα h & m eixe paidika ωραια η θα παω τζαμπα?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ κατέστρωσα σχέδιο ...να πάρω το μπέμπη αυτοκινητάδα κανα 2ώρο μαζί και μετά στη μάνα μου και βόλτα Χαλάνδρι για ψώνια με το Μάκη με το παπί!!Μου έχει λείψει το παπάκι μου........οδήγησα αλλά αυτά δεν μου τα πάτε...με πιάσε φοβία τρελή και άρχισα μέσα στο μυαλό μου να λέω παναγιά μου αν πέσω η αν με χτυπήσει κανείς με το παπί το παιδί τι θα γίνει...είμαι μάαααααανα πια!!!!Οπότν το παίρνω για τη γειτονιά το παπί δεν ξανοίγομαι...!!!!Νικολετάκι και Μαράκι τα φιλιά μου...!!Μαράκι λες να μην το πάρω είμαστε και 5κιλο εμείς ...θα μου φύγει η μέση!!!οπόταν άστο μην μάθει και αγκαλιά !!!
Νικολετάκι βγαίνετε βόλτες και εσύ ε???μπράβο!!!Εδώ έδινε βροχές σήμερα και έχει ένα ήλιο βγάζει μάτι να τις χέσω τισ προγνώσεις!!
Γιωτάκο μια χαρά ο γιατρός σε έβγαλε καθαρή που λέμε!!!Αυτά είναι ανυπομονώ και εγώ...να πάω να ξεκινήσω κολυμβητήριο!!!Σας είπα έχω κανα 2βδόμαδο που βλέπω στον ύπνο μου οτι κολυμπάω...και το απολαμβάνω την αίσθηση του νερού και τέτοια!!!(το χα πάντα αυτό...είμαι παιδί του νερού...τι να κάνουμε)

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις