401 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012 Πεμ Νοε 01, 2012 11:20 pm
konstantina
Η ψυχή της παρέας!
φυλάκια σε ολες. Παω γιατί η μικρούλα ξύπνησε και θέλει μαμ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αννούλα μου καλημέρα!τι παιδι έχεις??? φυσικά και πρεπει να διατηρήσει την κορμάρα!εσύ δεν λες για τα κιλά σου??δεν λες που σε προσέχει!κάνει δουλεια ο άνθρωπος!η μικρή πως είναι??ANNAST έγραψε:Καλημέρα κ απο μένα μανουλες!!! Φωτεινη τυχερή είσαι μην μιλάς καθόλου.. Εμένα χθες ξυπναγε κάθε 2 ώρες, αλλιώς πως θα διατηρήσει αυτήν την κορμαρα;;; Σοκολάτα τρώω κ εγω πάντως.. Μαύρη όμως..
Κωνσταντίνα, ελευθερία, Νικολέτα, μαρακι, την καλημέρα μου!!(ελπίζω να μην ξέχασα καμία)
foteini35 έγραψε:αννούλα μου καλημέρα!τι παιδι έχεις??? φυσικά και πρεπει να διατηρήσει την κορμάρα!εσύ δεν λες για τα κιλά σου??δεν λες που σε προσέχει!κάνει δουλεια ο άνθρωπος!η μικρή πως είναι??ANNAST έγραψε:Καλημέρα κ απο μένα μανουλες!!! Φωτεινη τυχερή είσαι μην μιλάς καθόλου.. Εμένα χθες ξυπναγε κάθε 2 ώρες, αλλιώς πως θα διατηρήσει αυτήν την κορμαρα;;; Σοκολάτα τρώω κ εγω πάντως.. Μαύρη όμως..
Κωνσταντίνα, ελευθερία, Νικολέτα, μαρακι, την καλημέρα μου!!(ελπίζω να μην ξέχασα καμία)
foteini35 έγραψε:αννούλα μου μήπως με τις παντόφλες ζωάκια γινόταν κάτι??
foteini35 έγραψε:αχαχαχ αννούλα όλο το ζωικο βασίλειο εε??μια χαρά την βρίσκω!αααχχ αυτες οι κουνιες όλο ζημιά κάνουν.κι ο δικός μου χτες στον παιδότοπο σε 5' ήταν μουσκεμα και τον έιχα μόνο με αμάνικη φανέλλα.του αλλαξα φανέλλα και κάλτσες γιατί ήταν μεσα στην μπίχλα απο το πατωμα του παιδότοπου και έξω που έβγαινε και δεν μπορουσα να του βάλω τις καθαρες κάλτσες απο τον ιδρώτα..φαντασου!
βικάκι μου θα γυρνας ολη μέρα μαγαζιαααα??ζηλευω!εγώ θα γυρνάω τράπεζες!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giotaki2 στις Παρ Νοε 02, 2012 2:26 am, 1 φορά
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες μαμάδων » Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης