Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
338 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 338 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
foteini35 έγραψε:τινάκο μου καλημέρα!μια χαρά και η δικιά σου μπεμπούλα στα κιλά!το νου σου φιλενάδα μην αλλάζεις πάλι ομαδα και απο τις μαμάδες ξαναμπείς στις εγκυούλες χαχαχαχ!κι εγώ θα πάρω τον γιατρό μου γιατί ξεχάστηκα,να κανονίσω απο βδομάδα να πάω για να πάρω το οκ!βέβαια θα πρέπει να κλείνουμε ραντεβού με τον γιωργο για να κάνουμε σεξάκι χαχαχ!θα πρέπει ή να μένει ξύπνιος και να με περιμένει,ή να μην κοιμόμαστε το βράδυ!χαχαχ πάλι ξενύχτι μας βλέπω!

Κι εγώ για καμιά αρπαχτή στα πεταχτά μας κόβω!

Φωτεινούλα άντε βάλε καμιά φώτο καλέ!!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τινακι τι να κανω αν μπορεσω να κοιμηθω το απογευμα που θα ξανα κοιμηθει το μωρο και η μεγαλη θα βλεπει παιδικα αλλιως δεν την βγαζω την νυχτα. κωνσταντινα σνιτσελ εκανα χτες αλακρεμ σημερα εχω ψαρακι.
ρε κοριτσια εχω ακομη λιγο αιμα μεχρι ποτε ειχατε εσεις? στην πρωτη γεννα ειχα μονο 10 μερες

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλησπερα κοριτσαρεσ μου! εμεις κοιμηθηκαμε καλα. ξυπνουσαμε στο τριωτο-τετραωρο μονο να φαμε. εκτες ξεραθηκα και γω το ειχα αναγκη φαινεται...
Μαρακι μ δοκιμασες τον απορροφητηρα; αστειο αστειο αλλα στην μπεμπα μου εκανε δουλεια!
Τινακι μου, αννουλα, φωτεινη μου, συμπεθερουλι,κωνσταντινα, εμακι, μαριανθη τα φιλια μου!
Της πηνελοπης της εστειλα κτες αλλα δε μ απαντησε ακομη.

ξυπνησε και ηθελα να γραψω κιαλλα.. θα μποω σε λιγο.
σας αφηνω και επανερχομαι Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 28 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 28 417472

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τινάκο μου έχω στο κινητό και έχω χάσει το καλώδιο του που τις περνάς στον υπολογιστή!θα το προσπαθήσω όμως αλλιώς!
μαράκι μου έγώ είχα σχεδον μήνα!
χριστινάκι μου μια χαρά είσαι με 3ωρο-4ωρο!τα φιλιά μου!
η πηνελοπίτσα χάθηκε!τρέχει καιδεν προλαβαίνει μου φαίνεται!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σασ εχασα!!!!σαραντησαμε και εχουμε παρει τους δρομους!!!!!!!!!!βγαζω το αχτι μου!η μπεμπα το χτυπησε το τετρακιλο της!
2 μερες τωρα δε τρωει πολυ και κοιμαται με το μπουκαλι!ανοιξα και αλλη τρυπα λεω μηπως κουραζεται και κοιμαται αλλα μπααααααααααα!!!!
σημερα εχω δερματολογο και τη πεμπτη γυναικολογο!συγχωρεστε με που δε μπαινω πολυ συχνα αλλα ειναι σα να πηγαινω βολτα πρωτη φορα!εκμεταλλευομαι τη λιακαδα!χιχι!!!!!!

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ,ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΡΕΥΤΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ..,!!
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ 5 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΚΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 1 η 2 ΗΜΕΡΕΣ.,Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ,ΤΡΩΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΤΗΣ ΔΙΝΗ ΤΟ ALMIRON COMFORT ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΝΕΤΕ;ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΞΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΟΥΡΧΟΥΡΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ,ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΒΙΑ ΛΕΜΕ,ΝΑ ΒΑΖΩ ΟΡΟ Η ΟΧΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε κοριτσια εχω ακομη λιγο αιμα μεχρι ποτε ειχατε εσεις? στην πρωτη γεννα ειχα μονο 10 μερες

τα επιλοχεια εμενα σταματησανε πριν 2 μερες!εσκασα πια με τοση σερβιετα!

Tini13

Tini13
http://forum.eimaimama.gr/t15440-topic

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑΤΑΚΙ!

Γνωρίζετε την παρακάτο εγκύκλιο του IKA ΑΡ. : 15/3.2.2010
Μείωση σε ποσοστό 50% των εισφορών του κλάδου Κύριας Σύνταξης που βαρύνουν τις μητέρες ασφαλισμένες του Ι.Κ.Α. – Ε.Τ.Α.Μ. κατά το δωδεκάμηνο απασχόλησης που ακολουθεί το μήνα τοκετού. Επιστροφή των εισφορών που παρακρατήθηκαν από 3/4/2008 χωρίς νόμιμη αιτία.
Με λίγα λόγια μητέρες που επέστρεψαν στην εργασία τους μετά την άδεια λοχείας ή το 6 μηνο μπορούν είτε να πληρώνουν κατα 50% λιγότερες εισφορές στο ικα και να τους δίνει ο εγοδότης το άλλο 50% είτε να ζητήσουν απο το ΙΚΑ να τους επιστρέψει το 50% των ασφαλιστικών τους εισφορών εφόσον έχουν πληρωθει. Η διαδικασία είναι απλή και πιστεψτε με στον καιρό που ζούμε αξίζει

ΕΚΑΝΑ COPY-PASTE ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ

Tini13

Tini13
sofouli έγραψε:ρε κοριτσια εχω ακομη λιγο αιμα μεχρι ποτε ειχατε εσεις? στην πρωτη γεννα ειχα μονο 10 μερες

τα επιλοχεια εμενα σταματησανε πριν 2 μερες!εσκασα πια με τοση σερβιετα!

Καλησπέρα Σοφάκι μου που σε ζηλεύω για τις βόλτες σου στη Θεσσ!

Εσύ θηλάζεις ή δίνεις ξένο γαλατάκι; Σόρρυ δεν θυμάμαι! Γιατί αν δεν θηλάζεις αργά η γρήγορα θα έρθει η περίοδός σου..Εμένα μου ήρθε στις 45 μέρες κιόλας! Πολύ αίμα!! Άστα..και δεν κάνει να χρησιμοποιώ ταμπόν στην 1η περίοδο και έχω φρικάρει επίσης με τις σερβιτές 1,5 μήνα τώρα..

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
έβαλα φωτογραφίαααααα!είναι τραβηγμένη με το κινητό πριν 2 βδομάδες

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Τινη!!!!!!!!απο το στηθος εδινα 2 γευματα και ξενο!τωρα να σου πω την αληθεια δινω μονο ξενο κατα κυριο λογο!εξου και τα 180 που ξεκιναμε σιγα σιγα!
δε μπορω αλλη σερβιετα!εχω συγκαει πια!ελεος!οτι δεν εβαλα 9 μηνες ολα μαζι θα τα βαλω?
ποσα ml δινεις στη μικρουλα?

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΜΕΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΠΩ!ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΞΕΝΟ!ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕ ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ,ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΙΚΟΙ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΓΑΛΑΤΟΣ!ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ (ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ)ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΧΑΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΓΙΑ 8 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΘΩ ΚΙΟΛΑΣ!ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ?ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΠΝΙΑ?
ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΙΜΑ,ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΛΥ,ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΗΚΩΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΒΑΡΥ!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΑ Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 28 417472

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου καλησπερα,σας διαβασα κ οτι θυμαμαι θα σχολιασω Rolling Eyes Rolling Eyes

καταρχην Φωτεινακο επιτελους εβαλες φωτο και ειναι κ τελειααα!!!χιχιχι φατσωνι το νινακι!!

Μαρακι μου τι τραβηξες κ εσυ ολο το βραδυ αυπνη ελπιζω σημερα να κοιμηθεις καλα κ εσυ κ η μπεμπα!!

Μαριανθακο κ εγω πρεπει να ξεκινησω να βαζω πιπιλα σιγα σιγα γιατι με το Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 28 401147 εξω καθε 5 λεπτα δεν λεει!!

Αννουλα μου πηγε στον παιδιατρο ο μπεμπης κ ηταν καλα κ τωρα παλι εχει μπουκωμα και μυξουλες??περαστικουλια κοριτσακι μου!!

Ευακι κ εμενα το κανει αυτο η μπεμπα σαν να πνιγεται κ ρωτησα τον παιδιατρο και μου ειπε οτι το γαλα μου πρεπει να ειναι παχυ και κολλαει στην γλωσσιτσα της γι΄αυτο κανει ετσι!!

Κωνσταντινακο μου ευχομαι να περασει το ματακι της γρηγορα και να μην ταλαιπωρηθει αλλο το ζουζουνακι σου!!

Τινακο καλως τα δεχτηκες αντε κανε λιγες μερουλες υπομονη κ μετα θα ευχαρηστηθεις σεξ@κι!!
αχαχα γελασα κ με το ΑΑΑΑ που σε λιγο θα γινει μα-μα!!ελπιζω να μην γινει μπα-μπα κ παθουμε λαλα αχαχαχα!!

Σοφακο μου μια απο τα ιδια κ εγω εχω τρελαθει στη σερβιετα και ενω φορουσα always τωρα δεν με βολευουν και ψαχνω συνεχεια πιο μαλακες αλλα δεν βρησκω τωρα πηρα τις everyday να δοκιμασω!!βαρεθηκα το αιμα κ τον πονο!!
χθες ενω εκανα μπανιο κ πλενομουν μου εμεινε ενα ραμμα στο χερι confused confused λετε να ειναι κακο??
εμεις σημερα σχετικα ησυχα μαμ,κακα,νανι και λιγο γκρινια!!

Εμακο κ εγω αυτο θα σου ελεγα μηπως ζεσταινεται ο μπεμπακος σου γιατι θυμαμαι που τον εντυνες αρκετα,εγω της φοραω ενα ολοσωμο φορμακι κ τπτ αλλο κ δεν την σκεπαζω παντα γιατι μας ειπε ο παιδιατρος οπως αισθανομαστε εμεις αισθανοντε και τα μωρακια κ εχουν κ 37,5 θερμοκρασια ενω εμεις 36,5 !!για δοκιμασε να τον ντυσεις πιο ελαφρια μπας και...!!!

σας επρηξα εε???τα ειπα μαζεμενα γιατι σε λιγο περιμενω να ξυπνησει το νινακι μου!!

Tini13

Tini13
foteini35 έγραψε:έβαλα φωτογραφίαααααα!είναι τραβηγμένη με το κινητό πριν 2 βδομάδες

Kαλά σου έλεγα βάλε! Tί ομορφιές είναι αυτές!!!!! Φτου φτου!!

sofouli έγραψε:γεια σου Τινη!!!!!!!!απο το στηθος εδινα 2 γευματα και ξενο!τωρα να σου πω την αληθεια δινω μονο ξενο κατα κυριο λογο!εξου και τα 180 που ξεκιναμε σιγα σιγα!
δε μπορω αλλη σερβιετα!εχω συγκαει πια!ελεος!οτι δεν εβαλα 9 μηνες ολα μαζι θα τα βαλω?

Στα 120 ml έχει κολλήσει, κι αυτά με το ζόρι. Κατά το δίμηνο θα της τα κάνω 150 ml. Αφού παίρνει βάρος δεν ανησυχώ. Τρώει ανά 2-2,5 ώρες όμως τη μέρα. Το βράδυ και στο 5ωρο. Πώς περνάτε με την μπέμπα; Της αρέσουν οι βόλτες στην πιο όμορφη πόλη;

Ελευθερία μου καλώς ήρθες και πάλι! Καλή προσαρμογή στο νέο γαλατάκι, χωρίς πονάκια! Εσύ πώς είσαι; Τα μπεμπάκια μια χαρά περνάνε!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Τρι Νοε 06, 2012 8:04 am, 1 φορά

Tini13

Tini13
Χαρουλίτα μου!!

Τα ράμματα είναι για να πέφτουν αγάπη μου, μην ανησυχείς. Κι εγώ όλα στο μπάνιο τα έχασα, τα έβλεπα στην μπανιέρα! Λογικά σε λίγες μέρες θα εξαφανιστούν και τα τελευταία.

Πώς τα πάτε σπίτι; Οι δικοί σου είναι ακόμη εκεί; Σε βοηθάει η μανούλα σου; Κανονικά πρέπει να είστε καλύτερα τώρα σε σχέση με τις τελευταίες μέρες, ηρέμησαν οι ορμόνες!

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tini13 έγραψε:
foteini35 έγραψε:έβαλα φωτογραφίαααααα!είναι τραβηγμένη με το κινητό πριν 2 βδομάδες

Kαλά σου έλεγα βάλε! Εδώ δες μια κούκλα!!!!!! Φτου φτου!!

sofouli έγραψε:γεια σου Τινη!!!!!!!!απο το στηθος εδινα 2 γευματα και ξενο!τωρα να σου πω την αληθεια δινω μονο ξενο κατα κυριο λογο!εξου και τα 180 που ξεκιναμε σιγα σιγα!

Στα 120 ml έχει κολλήσει, κι αυτά με το ζόρι. Κατά το δίμηνο θα της τα κάνω 150 ml. Αφού παίρνει βάρος δεν ανησυχώ. Τρώει ανά 2-2,5 ώρες όμως τη μέρα. Το βράδυ και στο 5ωρο. Πώς περνάτε με την μπέμπα; Της αρέσουν οι βόλτες στην πιο όμορφη πόλη;

Ελευθερία μου καλώς ήρθες και πάλι! Καλή προσαρμογή στο νέο γαλατάκι, χωρίς πονάκια! Εσύ πώς είσαι; Τα μπεμπάκια μια χαρά περνάνε!

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΞΑΝΑ ΤΙΝΟΜΑΜΑ ΜΟΥ!ΚΑΛΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!ΕΓΩ ΤΙΝΑΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΨΙΛΟΜΕΛΑΓΧΩΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ!ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΕΡΙΞΑ!ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ!ΕΙΧΑ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ,ΦΥΣΙΚΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ,ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ!ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΟΛΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΥΤΟ!ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ?

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχ ναι Τινακι μου η ασχετη εγω ολα τα βλεπω περιεργα κ τα ραμματα κ ολα!!αφου ξερεις ειμαι του πανικου!!
ναι η μαμα ειναι ακομα εδω θα φυγουν μολις παρω κ τον μισο σαραντησμο δηλαδη απο βδομαδα!νευρα εχω παρα πολλα ακομα μιας κ συνεχεια μου λεει να τρως,να πινεις υγρα να κανεις αυτο κ εκεινο για να εχεις γαλα κ καταλαβαινεις μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι αλλα προσπαθω πολυ να μην μαλωνουμε!!
κουκλιτσα ειναι μωρε κ εσενα η μπεμπουλα σου,τι γλυκο χαμογελακι!!

Ελευθεριτσα μου γιατι κοριτσακι μου εκοψες τελειος τον θηλασμο θα γυρισεις γρηγορα στην δουλεια???

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xara64 έγραψε:αχαχαχ ναι Τινακι μου η ασχετη εγω ολα τα βλεπω περιεργα κ τα ραμματα κ ολα!!αφου ξερεις ειμαι του πανικου!!
ναι η μαμα ειναι ακομα εδω θα φυγουν μολις παρω κ τον μισο σαραντησμο δηλαδη απο βδομαδα!νευρα εχω παρα πολλα ακομα μιας κ συνεχεια μου λεει να τρως,να πινεις υγρα να κανεις αυτο κ εκεινο για να εχεις γαλα κ καταλαβαινεις μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι αλλα προσπαθω πολυ να μην μαλωνουμε!!
κουκλιτσα ειναι μωρε κ εσενα η μπεμπουλα σου,τι γλυκο χαμογελακι!!

Ελευθεριτσα μου γιατι κοριτσακι μου εκοψες τελειος τον θηλασμο θα γυρισεις γρηγορα στην δουλεια???

ΟΧΙ ΧΑΡΟΥΛΙΤΟ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΛΥ!ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΝΙΩΘΑ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ!ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ!

Tini13

Tini13
Καλή μου μια χαρά τη γλιτώσαμε την επιλόχειο κατάθλιψη όλες μας, δεν είχαμε κανένα σοβαρό περιστατικό. Αυτό που περιγράφεις λίγο πολύ όλες το περάσαμε με τα νέα δεδομένα της ζωής μας. Την πλήρωσαν λίγο και οι γύρω μας αλλά τουλάχιστον κάθε μέρα θα είναι και καλύτερη!

Δεν γύρισα στη δουλειά αλλά δέχομαι πιέσεις να επιστρέψω το Δεκέμβρη και να μην πάρω το 6μηνο. Ακόμα αντιστέκομαι. Οι μόνες μέρες που δεν δούλεψα από το σπίτι με το team viewer είναι οι 3 μέρες του νοσοκομείου! Είμαι που είμαι work-a-holic κανονικά, και να θέλω να αγιάσω..τέλος πάντων..

Να προσέχεις τον εαυτό σου πάνω απ'όλα, να είσαι γερή για το μωρό σου!

Tini13

Tini13
Χαρουλίτα μέχρι και τη μέρα που έφυγαν οι δικοί μου ήμουν στην τσίτα με τη μαμά και στην κατάστασή της δεν μπορούσα και να μιλήσω: Αλλά έτσι είναι η αγάπες μαμάς - κόρης τελικά!

Ελευθερία εγώ που δεν θήλασα ΚΑΘΟΛΟΥ ένιωθα άσχημα στην αρχή άσχετα που ούτε γάλα κατέβαζα και είχα και της μάνας μου τα τρεχάματα. Παρόλα αυτά μια χαρά μεγαλώνει η μπέμπα, μακάρι να μπορούσαμε να θηλάσουμε αρκετό καιρό για το καλό τους αλλά δεν γίνεται πάντα αυτό που θέλουμε. Εκατομμύρια παιδάκια μεγάλωσαν με μπουκάλι και είναι γερά..αυτό να σκέφτεσαι.. και επιπλέον εσύ το προσπάθησες!

Φιλιά σε όλες! Καλό απόγευμα!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελευθεριτσα μου κ εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου ειδικα με την κλεισουρα κ με το θεμα του θηλασμου ωρες ωρες νομιζω οτι δεν χορταινει αλλα ειπα θα το παλεψω λιγο ακομα κ αμα δω τα σκουρα θα της δωσω 2 γευματα ξενο ενα μεσημερι και ενα το βραδυ οπως μου προτεινε κ ο παιδιατρος για να κοιματε κ παραπανω!!κοριτσακι μου εσυ να εισαι καλα κ δεν πειραζει οπως λεει κ το Τινακι δεν θα ειναι ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο μωρακι που θα μεγαλωσει με ξενο γαλατακι!!

Τινακο μου καλο απογευμα!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα!!!σοφάκι,τινάκο,χαρουλάκι,ελευθερίτσα τα φιλιά μου σε όλες!ευχαριστώ για τα σχόλια της φωτογραφίας!τα κατάφερα τελικά και βρήκα άλλο usb!την έβγαλα πριν 2 βδομάδες που της μιλούσα και ο χάχας γέλαγε!
ελευθερίτσα και χαρουλάκι μου μην σας παίρνει απο κάτω κορίτσια μου!χαλαρά και όλα θα γίνουν!αν έχετε άγχος δεν θα γίνει τίποτα και το αντιλαμβάνοντε και τα παιδάκια σας!το νιώθουν!
τινάκο μου αμάν με την δουλειά σου βρε κοπέλα μου!
σοφάκι η φωτο σας είναι τέλεια στο έχω ξαναπεί!

emilou

emilou
γεμισε η σελιδα ομορφες γελαστες φατσουλες!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 28 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 28 654316

Φωτεινη τι ομορφο, γελαστο μωρακι ειναι αυτο!!!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα ποσά γράψατε πάλι;;; Δεν σας προλαβαίνω.. Δεν θα σχολιάσω τίποτα εκτός τις φωτο των κοριτσιών μας. Της τινης κ της φωτεινής!!! Τι. Κουκλακια είναι αυτά;;εμάς ο βαρης ο άντρας δεν γελάει.. Μόνο γκρινιαζει.. Τον έχω όλη μέρα αγκαλια εκτός μια ώρας το μεσημέρι που κοιμηθηκαμε κ οι δυο.. Τώρα πάλι τον έχω στο λαιμό μου κρεμασμένο να γκρινιαζει.. Ουφ

Tini13

Tini13
ANNAST έγραψε:Καλα ποσά γράψατε πάλι;;; Δεν σας προλαβαίνω.. Δεν θα σχολιάσω τίποτα εκτός τις φωτο των κοριτσιών μας. Της τινης κ της φωτεινής!!! Τι. Κουκλακια είναι αυτά;;εμάς ο βαρης ο άντρας δεν γελάει.. Μόνο γκρινιαζει.. Τον έχω όλη μέρα αγκαλια εκτός μια ώρας το μεσημέρι που κοιμηθηκαμε κ οι δυο.. Τώρα πάλι τον έχω στο λαιμό μου κρεμασμένο να γκρινιαζει.. Ουφ

Aννούλα! διάβασα ότι γύρω στις 40 μέρες ανακαλύπτουν το "κοινωνικό τους χαμόγελο" και άπαξ και το μάθουν δεν σταματάνε να χαμογελάνε! Ως τότε συνήθως χαμογελούν ακούσια μέσα στον ύπνο τους..Λίγες μέρες υπομονή και θα ξετρελαθείς!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Τρι Νοε 06, 2012 8:14 am, 1 φορά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις