Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
437 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 437 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα βικακι!!

Τι προβλημα κ αυτο με την δυσκοιλιοτητα... Κριμα μωρε να τςλαιπωρουνται ετσι!
Κ εγω ελπιζω να μην χρειαστεί να ψαχνουμε παλι γαλα που να του κανει, ταλαιπωρειται πολυ!

Κ εγω προσπαθω να τον καναξυπνησω αν τον παρει ο υπνος κ δεν εχει φαει ολο το μπουκαλι... Αλλα θα μου εχεο το σομα ερμητικά κλειστο!!! Χτες μαλιστα ειχε το στομα κλειστο κ μου εσκασε κ χαμογελο σαν να με κορόιδευε!!!!

emilou

emilou
Καλημερα Μαριάνθη!!

Κ εγω το βλεπω!!! Χτες το εχασα γιατι ο μπεμπης κοιμηθηκε στις 2, αλλα αν κοιμηθει νωριτερα μου ξυπναει ξανα ακριβως οταν ειναι η εκπομπη!!

Δεν καταλαβαινω αν μου ποναει, οταν ειχε τους κολικους εκλαιγε κ σφιγγοταν κ το καταλαβαινα, τωρα ειναξ εντονη γκρινια! Σιγουρα κάτι τον ενοχλει αλλα δεν το εχω εντοπισει!!

marianthi_m

marianthi_m
Tωρα σας διάβασα απο χθες το απογευμα..

Πω πω βρε Μαρια τι ξενυχτι! ελπιζω τωρα να κοιμάσαι!

Φωτεινη εισαι μακραν η καλυτερη εδω με τον υπνο... μη σας ματιάσουμε!

Αννα τι περνας και εσυ ολη την ωρα αγκαλια με τον μπεμπουλη.. δε γίνεται να κανεις τιποτα ετσι το ξερω.. ουτε να φας! θες καποιον να ταίζει εσενα! Δεν καθεται καθολου στο κρεββατακι του?

Κωνσταντινα ακομα το χαλαζιο? ποτε θα κανει τον κυκλο του σου ειπε ο γιατρος?

Τινη καλως τα δεχτηκες! χαχα υπομονη βρε 3-4 μερουλες ακομα και μετα βουρ!!

Χριστινακι σε ευχαριστω για τα καλα σου λόγια!

http://www.creativebeez.gr

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
περαστικα αννα και κωνσταντινα δεν μπορω να βλεπω μικρα να ταλαιπωρουνται. εμενα τελικα κοιμηθηκε 5.30 ξυπνησε 7.30 μετα κοιμηθηκε αμεσως και ξυπνησε 9 πολυ ξενυχτι μιλαμε.
εμη και εσενα πολυ ζωηρος ειναι τι τραβαμε η μανες

marianthi_m

marianthi_m
χαχα Εμυ πολυ πλακα εχει.. καμμια φορα πετυχαινω το επομενο που ειναι μία που κανει προξενιά! το χεις δει? παλι καλα που βαζουν κ αυτα και εχουμε κατι να ασχολουμαστε τετοια ωρα!

πωπω τι ωραια μερα!! στις 5 εχουμε παιδίατρο.. τωρα κοιμαται να τον πηγαινα καμια βόλτα.. αλλά που να πάω? τη Παρασκευη σαραντιζουμε και ελπιζω να κρατησουν πολυ καιρο ακομα οι καλες μερες!! δε θελω χειμωνα!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμάκο μου και εμένα το χει ερμητικά κλειστό...αλλά...του το πιέζω λίγο και του το δίνω...και του ξανάρχεται η όρεξηκαι το πίνει όλο και άμα του το πάρω ενώ πρίν δεν άνοιγε το στόμα βάζει και τα κλάμματα!!!
Δεν σας είπα πήγα γυναικολόγο...αφού με εξετάζει μου δέιχνει στο μόνιτορ κάτι και μου λέει το βλέπεις αυτό λέχεις ωοριξία...αν θες να κάνεις σεξ τώραα βάλε ενα προφυλακτικό από πάνω μέχρι κάτω....ντύσου όλη ένα προφυλακτικό και κάνε Very Happy ....ψόφησα στο γέλιο μου λέει θα σου ρθει και η περιόδος οπού να ναι οπόταν μέχρι να σου ρθει δεν κάνεις τίποταα το μυρίζεις και πιάνεις μου λεει!!!Αν θές και το αντέχεις να μείνεις έγκυος σύντομα...μετά από 6 μήνες!!!!Κατά τα άλλα όλα τέλεια δουλευούν ρολόι και μου δώσε το οκ για γυμναστική!!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριανθούνι μου φιλιά πολλά και καλημέρα...εμένα ευτυχώς κοιμάται...αλλά θέλει παρεούλα μέχρι να το πάρει ο ύπνος οπόταν κάθομαι και βλέπω....ενώ βασανίζεται(κουνιέται κοιμισμένος)μόνος του....κράχτε με αλλά το βλέπω "Σουλειμάν ο μεγαλοπρεπής¨και μετά Greys anatomy!!!!!και μετά κοιμάμαι καια ξυπνάμε δύο τέσσερις το πολύ πίνει γάλα...κοιμάται και ξυπνάει οχτώ!!!!

emilou

emilou
Ναι το εχω πεττχει μια φορα... Με κατι εκατομμυριουχους ε? Πολυ γελιο!! ο σκαι ειναι το καλυτερο καναλι για ξενύχτι!!!

marianthi_m

marianthi_m
Βικυ σουλειμαν.. χαχαχα.. μ'αρεσει που λες απο μονη σου να σε κράξουμε! grays anatomy και εγω βλεπω καμια φορα..

Εμυ ναι αυτο με τους εκατομυριούχους! χαχα! μα ποσοι εκατομυριούχοι υπάρχουν πια! πολυ γελιο!

emilou

emilou
Μπα βικακι δεν πιανει στον δικο μου! Αν τελικα καταφερω κ του τπ βαλω στο στομα, ή που δεν θα ρουφαει ή που θα μου το φτύνει!!

Πω πω τωρα πραγματικα θελει μεγαλη προσοχη! Η κουμπαρα μου εμεινε εγκυος οταν το μωρακι της ηταν 3 μηνων κ δεν το πιστευε γιατι ειχαν χρησιμοποιησει προφυλακτικο αλλα μονο στο τελος! Φαντασου οτι οταν εκανε το τεστ ηταν ηδη 1,5 μηνων το μωρακι γιατι νομιζε οτι απλα ειχε καθυστερήσε η περιοδος της!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AAAAAAAAAAA!!!Δεν το έχω πετύχει αυτό...δεν ανάβω και εκείνη την ώρα τηλεόραση μην το ξαγρυπνήσω...το πάμε κορδόνι για να ξανακοιμηθεί!!!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα βυκη μαριανθη. ρε κοριτσια μου εχει μεινει πολυ κοιλια και ειναι και λιγο χαλαρη

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι καλημέρα!!!!Άσε με και εγώ έχω κοιλιά ακόμη...η γυναικολόγος λέει είναι πρήξιμο...!!!Ασχολιάστο!!!
Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτό το θέμα...με τα κιλά...μου είπε να ξεκινήσω γυμναστήριο η δικιά μου...θα φύγουνε και τα τελευταία κιλά...έδωσα ένα περιθώριο στον εαυτό μου μέχρι Μάρτιο....αν δεν τα χάσω...θα χωθώ γυμναστήριο με Personal Trainer.... δεν γίνεται....Ιούνη να βαφτίσω το παιδί μου το πρωτότοκο και να είμαι σαν την όρκα!!!!Ελπίζω να τα χάσω μέχρι τότε για αρχή θα ξεκινήσω κολυμβητήριο πήρα και χαρτί από τη γιατρό...τώρα θέλω μαγιό(διότι αυτά που είχα από τότες.....τα ολόσωμα όταν κολυμπάγα δεν μου μπαίνουνε....και με μπικίνι που πάλι δεν θα μου μπαίνουνε δεν σκάω μύτη...με βλέπω για καμιά στολή δύτη...)

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="marianthi_m"]

Κωνσταντινα ακομα το χαλαζιο? ποτε θα κανει τον κυκλο του σου ειπε ο γιατρος?

Κανονικά έπρεπε να ειχε φύγει σε δυο εβδομάδες εμείς κοντεύουμε μήνα,αν δεν γίνει τίποτα με την αντιβίωση ίσως το ανοίξει για να φύγει η φλεγμονή,για να δούμε και με το σεκλορ.Το κακό είναι οτι δεν μπορεί να κάνει εμβόλιο.

emilou

emilou
βικακι αν εισαι ξυπνια εκεινη την ωρα δες το εχει πλακα, γυρω στις 4 πρεπεξ να το δειχνει!! Εγω ολη νυχτα ανοιχτη την εχω την τηλεοραση!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κ εγώ τη θέλω όλη νύχτα τη τηλεόραση...αλλά η πριγκήπισα ο άντρας μου δεν μπορεί να κοιμηθεί...τον ενοχλεί το φώς μη χέσω!!!!Οπόταν βλέπω αυτά σίγουρα που σας είπα και μετά τη κλείνω διότι μου ζαλίζει τον έρωτα ο Μάκης!!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμη για κοίτα μήπως κρυώνει η ζεσταίνεται και σου γκρινιάζει.

marianthi_m

marianthi_m
.. κια εγω λεω να παρω μια βερμουδα αδυνατισματος! χαχα

emilou

emilou
Εμενα σχεδον μου ειχε φυγει η κοιλια, αλλα τις τελευταιες μερες επανηρθε!! Μαλλολ επειδη ειναι να αδιαθετησω κ εγω συντομα!!

Α ρε βικη... Ακου στολη δυτη!!!!! Very Happy πιστευω με την κολυμβηση αμεσρ θα τα χασεις!!
Κ εγω λεω απο τον επομενο μηνα (μπας κ μεχρι τοτε εχουμε μπει σε πρόγραμμα
) να παω γυμναστήριο!! Οχι τοσο για τα κιλα, αλλα εχουν αρχισει να με πονανε τα παντα επανω μου!!

emilou

emilou
konstantina έγραψε:Εμη για κοίτα μήπως κρυώνει η ζεσταίνεται και σου γκρινιάζει.

Ναι το σκεφτηκα κ εγω... Αλλα καλα νομιζω ειναι απο θερμοκρασια, δοκιμασα κ να τον εχω σκεπασμενο κ πιο ελαφριά, κ φορμακια του αλλαξα... Αλλα τιποτα!!
Βεβαια η αληθεια ειναι οτι στην αγκαλια μας ηρεμει!!! Μπορει απλα να θελει συνεχεια αγκαλια!!

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
emilou έγραψε:
konstantina έγραψε:Εμη για κοίτα μήπως κρυώνει η ζεσταίνεται και σου γκρινιάζει.

Ναι το σκεφτηκα κ εγω... Αλλα καλα νομιζω ειναι απο θερμοκρασια, δοκιμασα κ να τον εχω σκεπασμενο κ πιο ελαφριά, κ φορμακια του αλλαξα... Αλλα τιποτα!!
Βεβαια η αληθεια ειναι οτι στην αγκαλια μας ηρεμει!!! Μπορει απλα να θελει συνεχεια αγκαλια!!

Αχ μωρέ τα καημένα ολο αγκαλίτσες θέλουν κι εμένα θέλει αλλά δεν της κανω το χατήρι,την εχω συνεχεία στο καρότσι και όταν χρειαστεί την κουνάω.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσαρες φιλάκια παω να φτιάξω σνίτσελ αλα κρεμ με ρυζάκι και να ψιλοκοψω μαϊντανό που μου έστειλε η πεθερουλα μου μια σακούλα να ναι καλά η γυναίκα.Τα λέμε.

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμάκο,βικάκι,μαράκι,μαριανθάκο καλημέρα! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 27 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 27 417472
αργείτε να δώσετε το παρόν αλλά όταν εμφανιστειτε του δίνετε και καταλαβαίνει!χαχαχ
μια χαρά σας βρίσκω!την πέμπτη έχουμε κι εμείς παιδίατρο,την ζύγισα χτες 4.280 η κυρία...!την ταισα στις 9 και κάτι την άλλαξα που τα έιχε κάνει και κοιμάται ακόμα!φτύστε μας μην ματιαστούμε και δεν θα το αντέξω!πάντως την πονάει η κοιλιά της γιατι στον υπνο της ζορίζεται...ωωωχχ σκατοθύελλα με περιμένει!χαχααχα

Tini13

Tini13
marianthi_m έγραψε:.. κια εγω λεω να παρω μια βερμουδα αδυνατισματος! χαχα

Ξεκινάω με αυτό! Στο LIDL την Πέμπτη θα φέρει αυτά :

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg//SID-242F9712-DA3226C9/lidl_gr/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=25791&ar2=380&id=718&country=GR&zipcode=713+03&city=Iraklio&district=Iraklio+Mahis+Kreta&street=Mahis+Kreta&ar=380&nf=True

Κολάν, σλιπ και ζώνη σύσφιξης πολύ φθηνά!

αα! Μαριανθάκο να μας πεις πώς πήγε στο γιατρό το απόγευμα, ναι; ολα καλά εύχομαι, άντε και στο σαραντισμό που έρχεται!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!!

Σας πεθύμησα αλλά προλαβαίνω να σας διαβάσω μόνο τις τελευταίες μέρες με τη δουλειά. Και η κόρη μου σήμερα από τις 2 ξύπνησε στις 9 το πρωί, έχει ακριβώς ίδια ηλικία με της Φωτεινής. Όσο μεγαλώνουν κοιμούνται και περισσότερο νομίζω..Εγώ κοιμήθηκα στις 6 γιατί ήθελα να τελειώσω με τα της δουλειάς να μην έχω τίποτα σήμερα και φυσικά είδα κι εγώ τους εκατομμυριούχους με την προξενήτρα στον ΣΚΑΙ, την είχα ανοιχτή Smile

Σχετικά με την περίοδο παρατήρησα δύο πράγματα. Πρώτον έχω πολύ αίμα, πολύ όμως δια τα δικά μου δεδομένα και δεύτερον κατευθείαν 1,5 κιλό μείον, σήμερα είμαι 57,5 που μέρες τώρα δεν έπεφτα από τα 59. Κατακράτηση; μάλλον..

Εμάκο γκρινιάζει ο μαλλιάς σου; Νομίζω ότι η γκρίνια καμιά φορά τελικά είναι για να σπάνε τη μονοτονία μαμ - κακά και νάνι. Η νυφούλα σου από χθες όλο χαμογελάει, τώρα που το ανακάλυψε και βλέπει τις αντιδράσεις μας δεν σταματάει καθόλου. Κάνει και αυτά τα ααα - ααα που σε λίγο καιρό θα γίνουν μα - μα! Καλώς να δεχτείς κι εσύ την περίοδο, να δεις ότι θα ξεπρηστείς αμέσως!

Φωτεινούλα κι εγώ 4300 τη ζύγισα την μπέμπα χθες, είδες διαφορά στα ρουχαλάκια της; εμένα τώρα σουλουπώθηκε που ήταν σαν τον κλόουν στην αρχή!

Κωνσταντίνα τέλειο το φαγάκι σου! Καλή όρεξη και γρήγορα να περάσει το χαλάζιο να ηρεμήσετε μαμά και κόρη. Με το γάλα και η δικιά μου μια 120 πίνει, μια 90, μια 60. Όσο δεν γκρινιάζουν σημαίνει ότι χόρτασαν, μην ανησυχείς, απλά μην αλλάζεις συχνά γάλα γιατί θα μπερδευτεί και ίσως δεν σου τρώει στο τέλος. Εγώ έτσι την πάτησα στην αρχή με το γάλα το υποαλλεργικό!

Βικάκο χαθήκαμε! Μακάρι κι εγώ να πάρω τόσο καλά νέα από το γιατρό, ανυπομονώ να πάω για υπέρηχο. Πώς θα τα κανονίσεις να προλαβαίνεις και το κολυμβητήριο με τη δουλειά και τον μπέμπη; Πόσες φορές τη βδομάδα θα πηγαίνεις; Με το μαλακό, ναι;; Με το θερμόμετρο έχω μια απορία! Πόσο βαθιά το έβαλες και έκανε δουλειά; Γιατί της βάζω σε βάθος όσο το βαμβάκι της μπατονέτας με λαδάκι 2 μέρες τώρα και τίποτα! Λες να αλλάξω αξεσουάρ; Smile αα! επίσης αυτά τα προφυλακτικά whole body που τα πουλάνε καλέ; Είμαι No 1 υποψήφια για να ξαναμείνω έγκυος με το που αρχίσουμε το άθλημα!!

Μαράκι αν ήξερα ότι μπήκες το βράδυ θα έμπαινα να σου κάνω παρέα στην αυπνία σου, αλλά πού να το φανταστώ! Τουλάχιστον αναπλήρωσε λίγο ύπνο σήμερα μόλις βρεις ευκαιρία!

Αννούλα σούπερ μαμά τα είπαμε αυτά! Εγώ ούτε γάλα δεν μπορώ να ετοιμάσω με την μπέμπα αγκαλιά, μόνο με το σλινγκ, εσύ θα μαγειρέψεις κιόλας!!!! Είστε καλύτερα με την ίωση; Ο άντρας σου; Κι ο Μάνος τα ίδια, στο σαλόνι κοιμάμαι 2 μέρες τώρα με την μπέμπα..

Άργησα αλλά έγραψα ένα τέρας! Σας αφήνω να μαγειρέψω και τα λέμε πιο μετά..

Η Πηνελόπη κανένα νέο, ΟΕΟ???????

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τινάκο μου καλημέρα!μια χαρά και η δικιά σου μπεμπούλα στα κιλά!το νου σου φιλενάδα μην αλλάζεις πάλι ομαδα και απο τις μαμάδες ξαναμπείς στις εγκυούλες χαχαχαχ!κι εγώ θα πάρω τον γιατρό μου γιατί ξεχάστηκα,να κανονίσω απο βδομάδα να πάω για να πάρω το οκ!βέβαια θα πρέπει να κλείνουμε ραντεβού με τον γιωργο για να κάνουμε σεξάκι χαχαχ!θα πρέπει ή να μένει ξύπνιος και να με περιμένει,ή να μην κοιμόμαστε το βράδυ!χαχαχ πάλι ξενύχτι μας βλέπω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις