351 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012 Πεμ Νοε 01, 2012 1:26 am
vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανούλια!!!!!Γυρίσαμε από το παιδίατρο....το παιδάκι μου είναι 5200 και 59 πόντους και το κουλό....βγάζουμε δοντάκια....για αυτό έχει σάλια και λίγο κόκκινο λαιμάκο....!!!Επίσης στηρίζει τη κεφάλα του...από μόνος του και κάθεται...μου είπε να τον βάζω να κάθεται λίγο στο καρότσι σε ημικαθιστή θέση...επίσης μου είπε οτι είναι πανέξυπνος....(από τα αντανακλαστικά το έβγαλε αυτό...δεν ξέρω....κουκουβάγια εγώ)και οτι οι μετρήσεις του και η συμπεριφορά του είναι σαν να είναι 80 ημερών και εμείς είμαστε ασαράντητοι ακόμη αύριο σαραντίζουμε...επίσης μας έδωσε σταγόνες για το ματάκι μας...διότι χαμομήλι και ορός δεν μασ πιάνανε....το γάλα μας είπε να το ανεβάσουμ στα 180 ml.... διότι πίνουμε τα 150 ml μονορούφι...ρέψιμο μου είπε μια φορά αν ρευτεί...στα 100 ml είμαστε εντάξει....!!!!Κ να τον αφήνω να κοιμάται όσο θέλει(το βράδυ σήμερα κοιμήθηκε 7,5 ώρες)να μην το ξυπνάω...!!!Επίσης επειδή μας είχε πλακώσει ο πλακούντας όταν γεννηθήκαμε είχα πάθει αποκόληση)έχουμε λίγο άγριο δέρμα στο πρόσωπο...και μας έδωσε κρέμα προσώπου...."ΖωΖώ¨το παιδί μου και έτσι...ε ρε Χριστινιώ γαμπρό που θα σου δώσω φράαααααααπα!!!!!!Αυτά τα νέα και αύριο έχουμε ραντεβού για σαραντισμό στις εντεκάμιση!!!
Αννούλι μου καλημέρα και κουράγιο με την ξυπολιτιές και εγώ μικρή και μέχρι τώρα έτσι κυκλοφορώ ξυπόλητη!!!!
Ελευθερίτσα κουκλί το παιδάκι σου...να σου ζήσει και πάλι!!
ΚΚΚΚ καλημέρα τα φιλιά μου στη πατρίδα(Σερραία είμαι από το Ροδολίβος)αλλά πατρίδα είναι και η Σαλόνικα...!!!Εδώ μουντάδα ...χαζοβρέχει!!!!!
Τινάκο μου όμορφο φιλάκια και Καλημέρα....!!!!Την πεθύμησα και εγώ τη Σαλονική έχω μείνει και πολύ καιρό εκεί ...και είχα και έναν έρωτα...από εκεί...αλλά δεν...όλα για καλό γίνονται τελικά η ζωή ξέρει!!!!
Αννούλι μου καλημέρα και κουράγιο με την ξυπολιτιές και εγώ μικρή και μέχρι τώρα έτσι κυκλοφορώ ξυπόλητη!!!!
Ελευθερίτσα κουκλί το παιδάκι σου...να σου ζήσει και πάλι!!
ΚΚΚΚ καλημέρα τα φιλιά μου στη πατρίδα(Σερραία είμαι από το Ροδολίβος)αλλά πατρίδα είναι και η Σαλόνικα...!!!Εδώ μουντάδα ...χαζοβρέχει!!!!!
Τινάκο μου όμορφο φιλάκια και Καλημέρα....!!!!Την πεθύμησα και εγώ τη Σαλονική έχω μείνει και πολύ καιρό εκεί ...και είχα και έναν έρωτα...από εκεί...αλλά δεν...όλα για καλό γίνονται τελικά η ζωή ξέρει!!!!