Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
383 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 383 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανούλια!!!!!Γυρίσαμε από το παιδίατρο....το παιδάκι μου είναι 5200 και 59 πόντους και το κουλό....βγάζουμε δοντάκια....για αυτό έχει σάλια και λίγο κόκκινο λαιμάκο....!!!Επίσης στηρίζει τη κεφάλα του...από μόνος του και κάθεται...μου είπε να τον βάζω να κάθεται λίγο στο καρότσι σε ημικαθιστή θέση...επίσης μου είπε οτι είναι πανέξυπνος....(από τα αντανακλαστικά το έβγαλε αυτό...δεν ξέρω....κουκουβάγια εγώ)και οτι οι μετρήσεις του και η συμπεριφορά του είναι σαν να είναι 80 ημερών και εμείς είμαστε ασαράντητοι ακόμη αύριο σαραντίζουμε...επίσης μας έδωσε σταγόνες για το ματάκι μας...διότι χαμομήλι και ορός δεν μασ πιάνανε....το γάλα μας είπε να το ανεβάσουμ στα 180 ml.... διότι πίνουμε τα 150 ml μονορούφι...ρέψιμο μου είπε μια φορά αν ρευτεί...στα 100 ml είμαστε εντάξει....!!!!Κ να τον αφήνω να κοιμάται όσο θέλει(το βράδυ σήμερα κοιμήθηκε 7,5 ώρες)να μην το ξυπνάω...!!!Επίσης επειδή μας είχε πλακώσει ο πλακούντας όταν γεννηθήκαμε είχα πάθει αποκόληση)έχουμε λίγο άγριο δέρμα στο πρόσωπο...και μας έδωσε κρέμα προσώπου...."ΖωΖώ¨το παιδί μου και έτσι...ε ρε Χριστινιώ γαμπρό που θα σου δώσω φράαααααααπα!!!!!!Αυτά τα νέα και αύριο έχουμε ραντεβού για σαραντισμό στις εντεκάμιση!!!
Αννούλι μου καλημέρα και κουράγιο με την ξυπολιτιές και εγώ μικρή και μέχρι τώρα έτσι κυκλοφορώ ξυπόλητη!!!!
Ελευθερίτσα κουκλί το παιδάκι σου...να σου ζήσει και πάλι!!
ΚΚΚΚ καλημέρα τα φιλιά μου στη πατρίδα(Σερραία είμαι από το Ροδολίβος)αλλά πατρίδα είναι και η Σαλόνικα...!!!Εδώ μουντάδα ...χαζοβρέχει!!!!!
Τινάκο μου όμορφο φιλάκια και Καλημέρα....!!!!Την πεθύμησα και εγώ τη Σαλονική έχω μείνει και πολύ καιρό εκεί ...και είχα και έναν έρωτα...από εκεί...αλλά δεν...όλα για καλό γίνονται τελικά η ζωή ξέρει!!!! Very Happy

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ANNAST έγραψε:
Koutsounaki2810 έγραψε:
ANNAST έγραψε:Το ότι δεν θα με ξενυχτουσε ο μικρός αλλα η μεγάλη, ε δεν θα το περίμενα με τίποτα.. Τα νεύρα μου!!!! Το κεφάλι μου καζάνι!!!
Ο μικρός σήμερα ξύπνησε στις 4.30 κ έφαγε κ 4.34 έκλεισα το φως κ κοιμομουν, κ η μεγάλη σημερα έδωσε ρεσιτάλ. Έχει μιξες.. ΠΑΛΙ!!! Αφού περπατάει πάντα μα πάντα ξυπολητη. Έτσι μου ρχεται να της τα κολλησω τα παπούτσια..γκρρρρρρ.... Κ δεν φτάνει αυτο ξύπνησε κ στις 7.30. Αν κοιμήθηκα 3-4 ώρες σήμερα είναι ζήτημα..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!ΥΠΟΜΟΝΗ!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ,ΕΣΥ ΤΙ
ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ?

Καλημέρα ελευθερία μου!!!! Κουκλιτσα η κορούλα σου!!! Σας έχει πάρει τα μυαλά ε;
Έτσι μου ρχεται όντως να της τα κολλησω, γιατί κουραστηκα πια. Ο χειμώνας δεν μπήκε ακόμα κ είναι δεύτερη φορά που είναι κρυωμενη. Κ δεν κοιμάται κ ΔΕΝ ΚΟΙΜΆΜΑΙ!!! Γιατί δεν μπορει να ανασάνει λέει.. Κατάλαβες η κυρία;;

ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ!!!!ΜΆΡΕΣΕΙ Η ΚΟΡΗ ΣΟΥ,ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ!!!!ΧΑΑΧΑΑΧΑΧΧΑ
ΤΙΝΟΜΑΜΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!!!
ΒΙΚΑΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΣΟΥ,ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ!!!ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ???? Very Happy Very Happy
ΚΚΚ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!!
ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ ΑΚΟΜΑ!ΕΙΝΑΙ 3400 ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 51 ΠΟΝΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 15 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 15 654316

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα μανουλιτσες! εδω το παει για βροχη...

Βικυ τι λες τωρα? Μπραβο βρε θηριο το παιδι σου! Very Happy

Ρε κοριτσια μονο εμενα δε κοιμαται? τι πραγμα ειναι αυτο? το βραδυ ειναι πολλυ ανησυχος.. ολο αγκαλιες θελει και καθολου δεν ηρεμει στη κουνια του.. τι μουσικουλες του βαζω, φωτακια, πιπιλες.. τιποτα.. πολυ τσιτας.. μονο στην αγκαλια μου κοιμαται... και δεν ειναι οτι τον εμαθα ετσι.. συνεχεια στη κούνια τον βαζω αλλά γκρινιάζει συνέχεια δεν κοιμάται.. ουφ θα παω και στον παιδίατρο να δουμε τι θα μας πει...

http://www.creativebeez.gr

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πλάκα κάνεις vgog65; Εγώ είμαι από Παλαιοκώμη! Εκεί έμενα μέχρι τα 18 (και πήγα Λύκειο στο Ροδολίβος) και ήρθα Θεσ/κη για σπουδές και κόλλησα! Παίζει να γνωριζόμαστε κιόλας...σου στέλνω pm.
Κορίτσια ρίξτε μια ματιά σε αυτό http://mamalydia.wordpress.com/2008/04/04/learning_babies_sleep/. Προσπαθώ να εφαρμόσω τη σειρά φαγητό-παιχνίδι/δραστηριότητα-ύπνος-φαγητό-παιχνίδι/δραστηριότητα-ύπνος-φαγητό κτλ και νομίζω ότι έχει αρχίσει να το συνηθίζει το μωράκι μου! Όχι βέβαια αυστηρά με τους χρόνους που λέει το άρθρο, αλλά σιγά-σιγά θα στρώσει που θα παέι.....

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριανθάκο καλημέρα!!!!
Κ εμένα δεν καταάλαβες στην αγκαλιά μου κοιμότανε για κανά 3βδόμαδο και μόλις πήγαινα να τον ακουμπήσω καλαθούνα το μάτι γαρίδα(εξού και το Γιαννάκης Γαρίδας)και σιγά σιγά...με το ζόρι τον έμαθε η μάνα μου και ο Μάκης με λίγη γκρίνια μέσα στη καλαθούνα ξάπλα και κούνημα και πιπίλα να την κρατάω με το χέρι εγώ...με το ζόρι...και έτσι κοιμάται εκεί αλλά πέρασε καιρός έτσι!!!!
Κατερινάκι μου συντοπίτισα....Γκόγκογλου Ευριδίκη....ο αδερφός του παππού μου ήταν πρόεδρος στο χωριό Πασχάλης Γκόγκογλου...πιο παλιά(έχει πεθάνει....τώωρα πριν κανά 10 χρόνια)Επίσης είμαστε σόι με τυς Μέμτσα και τους Λιάπηδες (είχαν το μοναδικό βενζινάδικο στο χωριό)εγώ είμαι γεννημένη το 1980...αλλά σχολειά και τέτοια Αθήνα εκεί Πάσχα και δεκαπεντάυγουστο μέχρι τα 20μου!!!!Έχω να πάω 12 χρόνια!!!!Μου λείπει πολυ όμως πηγαίναμε στο υδραγωγείο και τέτοια παλιά!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βικακι εσείς θα βγάλετε κ γενια σε λίγο... Μπράβο ανάπτυξη ο μικρός!!
Μαριάνθη καλα αποτελ. Κ εσείς στον παιδιατρο..
Εγω εφτιαξα κοτοσουπα, να φάει το στραβοξιλο η κόρη μου..
Ελπίζω να με αφήσει ο μικρός να κοιμηθώ το μεσημέρι, γιατί κουτουλαω..

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαιρετω το ωραιο παρεακι!!!καλα βικακο οντως σε λιγο θα βγαλει μουσια ο μικρος!περιμενε και χαρτι απο το στρατο σε λιγο!και εμενα το στηριζει το κεφαλι και ειμαστε ζωηρα κοριτσια!
και χαμογελαστα!το ειδατε και στο fb.
κατα τ'αλλα ολα καλα!εχθες βγηκαμε τριαδα μια βολτουλα στη παραλια και επιστρεψαμε!ειναι το μυστηκο μας!
α οσο για πανες ειμαι πανευτυχης!με τα babylino.....διαρροη μηδεν απο κακα!γιουπι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα μανουλες και μωρακια!!
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 15 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 15 215994

Αννουλα μου περαστικουλια στην μικρη σου!!

Βικακο μου σουπερ ο μπεμπης εε??δοντακια απο τωρα??? confused confused confused confused βιαζεται ο δικος σου πολυ tongue

Μαριανθακο μου καλα αποτελεσματα απο τον γιατρο κ περιμενουμε νεακια!!

Ελευθεριτσα μου ,Ευακι,Τινακο μου πολλα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 15 417472
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 15 417472 δεν νομιζω να ξεχασα καμια???

εμας χθες ηρθε ο παιδιατρος αλλα δεν μας ζυγησε μας εκανε ομως ενημερωση για ολα για να με ξεαγχωσει,μου ειπε οτι ειναι ολα καλα κ αυριο θα μου δωσουν μια ζυγαρια για να την ζυγιζω μια φορα την εβδομαδα μεχρι να ξεκινησουμε να πηγαινουμε στο ιατρειο!!ειπε επισης οτι θα γινει ψηλη απο τις πατουσες λεει φαινεται κ οτι μαλλον θα παρει τα ματια μου!!το μπουμπουκακι μου ποσο κουκουβαγια ειμαι δεν σας λεω χιχιχιιχ

εμεις δεν εχουμε ακομη προγραμματακι ειμαστε οτι να ναι χθες ομως κοιμηθηκε σερυ 4 ωρες!! θηλαζουμε στανταρ 5 με 10 λεπτα αλλα χωρις ωραριο!!

φιλια προς το παρον παω να φαω κοτοπουλακι με μπαμιες!!

marianthi_m

marianthi_m
Tελικα δε νομιζω να παμε παιδιατρο σήμερα.. μολις τσακωθηκαμε με τον αντρα μου και δεν εχω όρεξη.. ωραια πρωτομηνιατικα..

εγω εβαλα φασολακια λαδερα... θα κανω και κανα κεκακι μπας και γλυκαθω αν κοιμηθει ο μπεμπης..

ΚΚΚΚ ωραιο το αρθρο που εβαλες.. θα το διαβασω σίγουρα!

Βικυ θα ξεκινησω και εγω αυτο που κανει η μαμα σου μπας και γίνει κατι.. τωρα μαλιστα τον αφησα στη κουνια του με πιπιλα και μουσικουλα και κατι παει να γινει...

Χαρα, Άννα, Σοφακι, Τινη, Ελευθερία Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 15 417472

http://www.creativebeez.gr

Basiliki

Basiliki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γειά σας κορίτσια! Την Παρασκευή πήγαμε παιδίατρο και κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο.Όλο το σ/κ ο μικρός μου ήταν ανήσυχος αλλά ευτυχώς δεν έκανε πυρετό.Πλέον ζυγίζει 5700kg και 62cm. Τη νύχτα ξυπνάει 2 φορές για να φάει. Τον θηλάζω αλλα δίνω και μπουκάλι 2-3 φορές.Την Κυριακή θα πάμε για λίγες μέρες Σέρρες στους δικούς μου.Θα είναι το πρώτο ταξίδι του μικρού μου και ελπίζω να είναι ήσυχος στη διαδρομή! (vgog είμαι κι εγω συντοπίτισσα!)

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσάρες μου καλησπέρα κι απο μένα!είμαι πάλι στην μανούλα γιατί εχουμε παιδότοπο σήμερα!πάλι τους δρόμους πήρε η μπουμπούμε την μάνα της!
βικάκο το παιδί σου είναι για το βιβλίο γκίνες!ακου δόντια απο τώρα...
νικολετάκι εγώ πήγα στο ικα 20/10.το χαρτί που πήρα έγραφε οτι πληρώνουν 1 και 15 και ρώτησα τον νεαρό που μου έφτιαξε τα χαρτια και μου είπε οτι σε κανα μηνα θα πληρωθεις!σήμερα όμως που πήγα να δω μπας και...είχαν μπει!!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 15 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 15 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 15 215994!!!!!!!!!πρόλαβαν και με πλήρωσαν!θα παω να πληρώσω τα πάντα και μετά θα κάνω ένα ντου στον χοντο να ανανεώσω τις κρέμες μου!!!θα γίνει χαμόόόόςΜανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 15 215994

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κοριτσάρες!

Τυχερούλες όσες έχετε μπει σε πρόγραμμα!Εμείς ακόμα είμαστε με τις μέρες μας,τα βράδια όμως την παλεύουμε,Κάνουμε και τρίωρα και τετράωρα.
Ίκτερο έχουμε κι εμεις αλλα η παιδίατρος δεν ανηχυχεί.Μας είπε οτι ειναι φυσιολογικό λόγω του θηλασμού,και δε μας έδωσε ξένο γάλα γιατί ο μπέμπης παίρνει βάρος φουλ.Περίπου στο δίμηνο μας είπε οτι θα υποχωρήσει κ ο ίκτερος..
κατά τα άλλα κι εμεις αγκαλίτσες είμαστε,κοιμόμαστε μεν στην καλαθούνα αλλά προτιμάμε τα χερια.Και η αλήθεια είναι κορίτσια πως αν κλαίει δε τον αφήνω..Θεωρώ πως είναι πολύ μικρούλης ακόμα για να τον βάλω σε οποιοδήποτε πρόγραμμα,πόσο μάλλον να τον αφήνω να κλαεί.Το μόνο που κάνω είνα οτι πια δεν ανταποκρίνομαι αμέσως στο κλάμα του.Θα τον αφήσω λίγο να γκρινιάξει κ αν δω οτι τα μπήγει τον σηκώνω.Πολλές φορές όμως σταματά μόνος του.
Κατα τα άλλα,με τα κιλά δεν έχω πρόβλημα.Ξεκίνησα 51 μισό,έφτασα 59 και τώρα είμαι 52,400.Τρώω πολύ αλλά το έχω ανάγκη,όσο τρώει πολύ και ο μπέμπης. Βεβαια κάνω συγκεκριμένη διατροφή πάλι,για να αποφύγουμε τους κολικούς όσο γίνεται,αλλά γλυκό κάθε μέρα στάνταρ.Το ζητάει ο οργανισμός μου φουλ. Μου έχει απαγορευσει τη σοκολάτα η γιατρέσα,οπότε συνηθως τρωω ψωμί με βουτυρο και μέλι όταν δεν την παλεύω και οταν δεν υπάρχει κάτι άλλο σπίτι!!
Από ελεύθερο χρόνο τπτ δυστυχως..Περιμενω ποτε θα κοιμηθει ο μπεμπης για να φαω,να κατουρησω,να κάνω κάτι άλλο πέρα από τάισμα/άλλαγμα βρε αδερφε,μιας και η μαμα μου έχει τον πατέρα μου να προσέχει,και ο καλός μου έρχεται μετά τις 6:30 τα απογευματα.
Αυτά τα ολίγα νέα μας!Περιμενουμε τα καλύτερα!!Φιλιά πολλά σε όλες σας!

annia

annia
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλησπερα και απο μενα κοριτσια,τα μεγαλα μου κοιμουνται και η μικρη νανουριζετε στα ποδια μου..Ειμαι πτωμα θελω να πεσω να κοιμηθω 3 24ωρα Sleep Sleep Sleep Sleep

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να μαι κ εγω.. Κ φυσικά δεν κοιμήθηκα.. Η μεγάλη είχε γκρίνια όλο το μεσημέρι κ μέχρι να κοιμηθεί, ο μικρός πεινασε, κ του έδωσα ξενο, ήπιε 100 μλ κ δεν κοιμόταν.. Τελικά κοιμήθηκα 20 λεπτά με τον μπεμπη στο στήθος μου.. Να δω πως θα την παλέψω..γενικά μου έκανε σήμερα το προγράμμα χάλια με το φαγητο.. Έφαγε 2 παρα 150 μλ κ στις 2.30 πειναγε πάλι, του έδωσα στήθος.. Κ στις 3.30 πάλι στήθος κ στις 4 μπουκάλι.. Τι έπαθε σήμερα δεν μπορω να καταλάβω..

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ANNAST έγραψε:Να μαι κ εγω.. Κ φυσικά δεν κοιμήθηκα.. Η μεγάλη είχε γκρίνια όλο το μεσημέρι κ μέχρι να κοιμηθεί, ο μικρός πεινασε, κ του έδωσα ξενο, ήπιε 100 μλ κ δεν κοιμόταν.. Τελικά κοιμήθηκα 20 λεπτά με τον μπεμπη στο στήθος μου.. Να δω πως θα την παλέψω..γενικά μου έκανε σήμερα το προγράμμα χάλια με το φαγητο.. Έφαγε 2 παρα 150 μλ κ στις 2.30 πειναγε πάλι, του έδωσα στήθος.. Κ στις 3.30 πάλι στήθος κ στις 4 μπουκάλι.. Τι έπαθε σήμερα δεν μπορω να καταλάβω..
αννούλα μου κι εμένα μια απο τα ίδια!μπουκάλι-βυζι,βυζί-μπουκάλι σήμερα!το κακό ειναι οτι έχει μάθει να κοιμάται όταν θηλάζει και αν δεν κοιμηθει εκείνη την ώρα πρέπει να την ξαναβάλω... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 15 401147 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 15 8172 η μικρή σου πως είναι??πως της φάνηκε η σχολή??θα γίνει πριμα μπαλαρίνα???

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
foteini35 έγραψε:
ANNAST έγραψε:Να μαι κ εγω.. Κ φυσικά δεν κοιμήθηκα.. Η μεγάλη είχε γκρίνια όλο το μεσημέρι κ μέχρι να κοιμηθεί, ο μικρός πεινασε, κ του έδωσα ξενο, ήπιε 100 μλ κ δεν κοιμόταν.. Τελικά κοιμήθηκα 20 λεπτά με τον μπεμπη στο στήθος μου.. Να δω πως θα την παλέψω..γενικά μου έκανε σήμερα το προγράμμα χάλια με το φαγητο.. Έφαγε 2 παρα 150 μλ κ στις 2.30 πειναγε πάλι, του έδωσα στήθος.. Κ στις 3.30 πάλι στήθος κ στις 4 μπουκάλι.. Τι έπαθε σήμερα δεν μπορω να καταλάβω..
αννούλα μου κι εμένα μια απο τα ίδια!μπουκάλι-βυζι,βυζί-μπουκάλι σήμερα!το κακό ειναι οτι έχει μάθει να κοιμάται όταν θηλάζει και αν δεν κοιμηθει εκείνη την ώρα πρέπει να την ξαναβάλω... Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 15 401147 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 15 8172 η μικρή σου πως είναι??πως της φάνηκε η σχολή??θα γίνει πριμα
μπαλαρίνα???

Ναι πως.. Ποιος σου είπε ότι πήγαμε;;; Αφού λέω,, είναι στραβοξιλο.. Ξύπνησε με κλάματα, ότι δεν θέλει να πάμε.. Τσακωθηκαμε κ ησυχασαμε.. Τώρα συμφωνήσαμε να πάμε την δευτέρα.( αν δεν αλλάξει πάλι γνώμη) να πω ότι είδε κ δεν της άρεσε να πω οκ.. Αλλα το να απορρίπτει χωρίς να δοκιμάσει, ε δεν το δέχομαι., ασε που κάπου πρέπει να ξεδινει αυτήν την ενέργεια που κουβαλάει μέσα της..

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινάκι Άννια την καλησπέρα μου!!!
Αννούλι και Φωτεινάκο είχατε παιδέματα σήμερα....κουράγιο....!!!
Έχει και ενά καιρό χάλια νομίζεις οτι θα βγείς θα ξεπαγιάσεις και βγαίνεις και σκάς!!!Άυριο σαραντίζουμε ανυπομονώ η μάνα!!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Κατερινάκι Άννια την καλησπέρα μου!!!
Έχει και ενά καιρό χάλια νομίζεις οτι θα βγείς θα ξεπαγιάσεις και βγαίνεις και σκάς!!!Άυριο σαραντίζουμε ανυπομονώ η μάνα!!!!

Άντε τυχερουλα!!! Καλο σαραντισμα!!!
Ελπίζω να έχει καλο καιρο το Σάββατο, γιατί θέλω να πάμε να ψωνισουμε για την μικρη τα χειμονιατικα..

emilou

emilou
καλησπερα κ απο μενα!!!

ησυχη μερα η σημερινη (μεχρι στιγμης!!)... ο μπεμπης φαι, υπνο κ λιγη γκρινια!! κοιμηθηκα, χαζεψα... δουλειες δεν εκανα τιποτα!!!

Βικακι τα διαβασα τα νεα του μπεμπουλη σου... που τι μπεμπουλης δηλαδη, μπεμπαρος εγινε!!! το ελεγα οταν γεννησες οτι ειναι ετοιμος για το σχολειο!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ,μπραβο το παιδακι σου! με το καλο αυριο ο 40ισμος!!

Κ εμεις το σαββατο λεμε να παμε οικογενειακως βολτα στο μολ!! πρεπει να παρουμε ενα ρηλαξ που δεν εχουμε και μερικα φορμακια ακομα, γιατι λιγα εχουν μεινει που του κανουν ακομα!! κ λεμε να κατσουμε κ για καφε... ελπιζω ο μπεμπης να μην γκρινιαζει κ να τα καταφερουμε!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας και παλι κοριτσακια μου!!

Αννια μου χαρα στο κουραγιο σου τοσο μικρη μανουλα που εισαι,μπραβο σου εγω με ενα κ ωρες ωρες με πιανει πανικος!!

Αννουλα μου φαινεται οτι της βγαινει λιγο ζηλεια της μικρης σου μωρε ενταξει ειναι φυσιολογικο!!

Φωτεινακο με γεια το μαλλακι αντε τυχερουλα ολο στη γυρα εισαι εγω σκεφτομαι πως θα βγαζω την μικρη που δεν εχω μαθει ακομα να φοραω το σλιγκ!!

Κατερινακι μια γλυκα ο μπεμπης σου κοριτσακι μου θα μπουμε μωρε σε προγραμματακι ολες σιγα σιγα!!

εμενα βρε κοριτσακια μου ο παιδιατρος χθες μου ειπε να μην κανω διαιτα με τπτ επειδη θηλαζω αποκλειστικα Crying or Very sad Crying or Very sad

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

ANNAST έγραψε:

Άντε τυχερουλα!!! Καλο σαραντισμα!!!
Ελπίζω να έχει καλο καιρο το Σάββατο, γιατί θέλω να πάμε να ψωνισουμε για την μικρη τα χειμονιατικα..

emilou έγραψε:καλησπερα κ απο μενα!!!

ησυχη μερα η σημερινη (μεχρι στιγμης!!)... ο μπεμπης φαι, υπνο κ λιγη γκρινια!! κοιμηθηκα, χαζεψα... δουλειες δεν εκανα τιποτα!!!

Βικακι τα διαβασα τα νεα του μπεμπουλη σου... που τι μπεμπουλης δηλαδη, μπεμπαρος εγινε!!! το ελεγα οταν γεννησες οτι ειναι ετοιμος για το σχολειο!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ,μπραβο το παιδακι σου! με το καλο αυριο ο 40ισμος!!

Κ εμεις το σαββατο λεμε να παμε οικογενειακως βολτα στο μολ!! πρεπει να παρουμε ενα ρηλαξ που δεν εχουμε και μερικα φορμακια ακομα, γιατι λιγα εχουν μεινει που του κανουν ακομα!! κ λεμε να κατσουμε κ για καφε... ελπιζω ο μπεμπης να μην γκρινιαζει κ να τα καταφερουμε!!!

xara64 έγραψε:γεια σας και παλι κοριτσακια μου!!

Αννια μου χαρα στο κουραγιο σου τοσο μικρη μανουλα που εισαι,μπραβο σου εγω με ενα κ ωρες ωρες με πιανει πανικος!!

Αννουλα μου φαινεται οτι της βγαινει λιγο ζηλεια της μικρης σου μωρε ενταξει ειναι φυσιολογικο!!

Φωτεινακο με γεια το μαλλακι αντε τυχερουλα ολο στη γυρα εισαι εγω σκεφτομαι πως θα βγαζω την μικρη που δεν εχω μαθει ακομα να φοραω το σλιγκ!!

Κατερινακι μια γλυκα ο μπεμπης σου κοριτσακι μου θα μπουμε μωρε σε προγραμματακι ολες σιγα σιγα!!

εμενα βρε κοριτσακια μου ο παιδιατρος χθες μου ειπε να μην κανω διαιτα με τπτ επειδη θηλαζω αποκλειστικα Crying or Very sad Crying or Very sad
βικάκι μου καλό σαράντισμα!
αννούλα μην την πιέσεις πολύ γιατί δεν θα καταφέρεις τιποτα.πάρτην με το καλό και θα δεις τι θα γίνει.απο ότι είδα για καιρό στο νετ θα έχει συννεφιά αλλα δεν έδινε βροχή το σαββατο.κι εγώ θέλω ψώνια!
εμάκο μια χαρά σε βρίσκω σήμερα!θα πας και mall το σάββατο κι εσύ για ψωνια σουπερ!
χαρουλάκι μου γλυκό ευχαριστώ για τα μαλλιά!δεν εχω πλύνει το sling και δεν το έχω βάλει ακόμα!κυκλοφορω όπως να 'ναι..με το καρότσι,με το καθισμάτάκι του αυτ/του.μόλις το πλύνω (μαλλον αυριο)και το φορέσω θα βγα΄λω φωτο .το έχω τάξει στην στελλιτσα!
και άσε την διαιτα κατα μερος κυρά μου!τα φιλια μου σε όλες

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έβλεπα κάτι προγουλια που έκανε ο δικός μου κ είπα να τον ζυγισω.. Έχει παει 5300 το φρατζολακι μου.. Κ τον πήρα απ´το μαιευτήριο 3400.. 2 κιλά;;; Shocked

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμη μου παίζει να πάμε κ εμείς στο mall το Σάββατο αλλα κατα τις 7...

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βρε αννούλα μου 2 κιλά σε 1 μηνα?μια χαρα ειναι το αγορακι σου!εμεις χτες σαραντήσαμε και εχει βάλει 1.300 η μπουμπού!φτάσαμε τα 4 κιλά και επιτέλους κάναμε κωλαράκι και μπουτάκια!!!!μέχρι πρότινω ς είχαμε καλαμάκια για ποδαράκια!τι θα λέγατε να βρεθούμε το σαββατο??

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πάω τον μικρό παιδότοπο και τα λέμε το βράδυ Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 15 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 15 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις