Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
387 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 387 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
foteini35 έγραψε:
ANNAST έγραψε:Τι να κάνουμε, αυτοσαρκαζομαστε να μην μας παίρνει απο κάτω.. Η στελλιτσα μας πέταξε την ιδέα κ εξαφανίστηκε.. Κ εμείς απελπισμενες μείναμε.. Χαχαχα...
Βικυ μου δεν παιζεσαι...
Φωτεινη μου με γεια το μαλλί.. Να δω ποτέ θα κάνω εγω.. Έχω να τα βάζω απο Αύγουστο.. Κ πως να πάω όταν ο δικός μου θέλει κάθε μισή ώρα βυζι;;;;
αννούλα μου εγώ την ταισα χτεςτης εδωσε ξενο η μανα μου και οταν γύρισα την ξανατάισα εγω ..δεν γινόταν να μην πάω ...ειμαι υστερικια με τα μαλλιά μου!

Όπως είπα κ χθες η κομμωτρια που θα πάω μένει στο ισογ. Κ εγω στον πρώτο.. Το θέμα είναι ότι αν δεν τον ταιζω, υπάρχουν μέρες που κοντευω να σκάσω.. Κ άλλες που δεν έχω σχεδόν καθόλου.. Κ ο μικρός έμαθε να τσιμπολογαει κ με κουράζει..
Όσο για θεμα με διαιτες.. ΕΣΥ κυρία μου δεν χρειάζεσαι.. Σου είπα ότι σε μισω;;; Χαχαχα..

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα!

Σήμερα ξύπνησα στις 12 με 2 ενδιάμεσα ταίσματα και είμαι σαν να με πάτησε τρένο. Το απόγευμα θα πάω την μπέμπα να σαραντίσουμε, μετά σ/μ και μετά ετοιμασίες γιατί περιμένω κόσμο το βράδυ. Οπότε δύσκολα να ξαναμπώ, ίσως αργα το βράδυ.

Στελλάκο θενκ γιου για το θεματάκι! Φωτεινούλα με γεια το ξανθό σου κεφαλάκι! σου πάει πολύ!

Δέσποινα, Ίνα μου, Βικάκο, Γιωτάκι, Άννια, Μαριάνθη, Κατερίνα και Αννούλα φιλάκια!
mouLaraCroft καλώς βρεθήκαμε!!

emilou

emilou
καλημερα κ απο μενα!!

απο το πρωι προσπαθω να γραψω και μενει παντα στην μεση.... μιλαμε για πολυ γκρινια σημερα!!! γκρινιαζε ακομα κ οταν ετρωγε!!! Razz Razz Razz

Κοιμηθηκε επιτελους μετα απο πολυ κουνημα, απορροφητηρα και τραγουδι!!!

μ αρεσε το θεμα για την διατροφη... αν κ Στελα αν σου γραφω τι τρωω σε βλεπω να με κραζεις για τα καλα κ θα εχεις κ δικιο... χειροτερη διατροφη απο αυτη που κανω εγω δεν πρεπει να κανει καμια αλλη!!!!

Φωτεινη μου μεγεια το μαλλι!!!

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ,ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΣΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΛΙΓΟ!ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ?
ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ,ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΥΤΟ!
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα και απο μας!!!!Ας ξανασυστηθω και εγω λοιπον...Ειμαι η Νικη(και δεν ειμαι καλα θελω να κοιμηθω σερι 24ωρο)γεννησα τον μπεμπαρο μου 25/09 3560gr.Τωρα ειμαστε 5860gr και θηλαζουμε αποκλειστηκα(με ενα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 14 401147 στο χερι ειμαι!!!Την Κυριακη παμε να σαραντιστουμε και εμεις!!!

Οσο για το θεματακι της Στελλας εχω διαιτολογο την σηνυφαδα μου οποτε εχω βελιγγεκα πανω απο το κεφαλι μου...Οχι οτι δεν θα συμετασχω βεβαια!!!!

Ρε κοριτσια ο μικρος εχει αρχισει να μενει ξυπνιος πλεον την ημερα πιο πολυ και το μονο που κανει ειναι να κλαιει!!!Μονο αμα κοιμαται ή τρωει δεν κλαιει...Τωρα τον εχω διπλα με την πιπιλα ξυπνιο και δεν μουρμουραει!!!Αλλα δεν το θελω και αυτο..Θελω την πιπιλα μονο το βραδυ για νανι!!!Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση???

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα και απο μενα συστηνομαι και επισημα στο μαμαδοθεματακι για οσες δεν με ξερουν ειμαι η Χαρα και γεννησα την μπουμπουκα μου στις 22/10 απο τις τελευταιες δηλαδη του Οκτωβριου!!
η μπεμπα μου γεννηθηκε 3630 γρ και 51 εκατ.Θηλαζουμε αποκλειστηκα και σημερα περιμενουμε τον παιδιατρο με αγωνια!!

ας εχουμε κ εδω μια καλη διαδρομη οπως κ στις εγκυμοσυνες μας και να ειναι γερα τα μωρακια μας!!

πολλα φιλια φιλεναδιτσες μου και στα ζουζουνια σας!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 14 379767 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 14 379767 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 14 379767 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 14 379767 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 14 379767 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 14 379767

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ Η ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΕΣ.....
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΣΕ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝΕ ΕΙΜΑΙ Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (41 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ...ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΑ 3140 ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ 50 ΠΟΝΤΟΙ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 4980 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 55 ΠΟΝΤΟΙ ...ΘΥΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟΥ ΙΚΕΤΡΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΝΩ ΔΥΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ....

ΛΟΙΠΟΝ..... ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΚΑΝΑΜΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΥΡΩΝ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΚΤΕΡΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝΕ 3 ΜΙΚΡΟΒΙΑ....ΕΛΕΟΣ ....ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΛΥΝΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΑΝΑΛΥΠΤΙΚΗ.... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ... ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΟΥΡΟΛΙΜΟΞΗ ... ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΚΤΕΡΟ ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ...
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΤΙΣ 5 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ 31 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ..... ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΤΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ??????

ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΝ??? Very Happy Very Happy Very Happy

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσακια μου. για οσες κοπελες δεν γνωριζω ειμαι η μαρια γεννησα και γω 22/10 το κοριτσακι μου 2860 50 ποντους. νικολετα με το ικτερο η εξεταση εδειχνε 13 η τελευταια ο παιδιατρος μου ειπε οταν ηρθε μετα απο 2 μερες οτι εχει σιγουρα κατω απο 10 που το ειδε δεν ξερω θηλαζω αποκλειστηκα αλλα χτες με τρελανε εφαγε 23.00 ξυπνησε 1.00 και ετρωγε ετρωγε μεχρι της 5.00 ττο πρωι με εξαντλησε δεν χωρτενε με τιποτα μετα κοιμηθηκε μεχρι της 8.00, μπορει να μην την χορταινει το γαλα μου? α[πο κιλα ξεκινησα στην πρωτη εγκυμοσυνη 60 εφτασα 82 και στη δευτερη 69 εφτασα 82 τωρα ειμαι 75 θελω να χασω 10 κιλα αλλα δεν το βλεπω γιατι σηκωνομαι να θηλασω το βραδυ και μετα πειναω τρωω κεικ και τοστ τα ξημερωματα και μετα πεφτω ταβλα για υπνο.

Tini13

Tini13
letitsa έγραψε:
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΤΙΣ 5 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ 31 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ..... ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΤΕ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ??????

ΜΕ ΞΕΧΑΣΑΝ??? Very Happy Very Happy Very Happy

Νικολέτα καλησπέρα!!

Περαστικά και καλά αποτελέσματα από την καλλιέργεια. Με σακουλάκι τα μαζέψατε τα ούρα που είναι τόσο μικρό το μωράκι σου; Μακάρι να γλιτώσετε την ουρολοίμωξη γιατί υποθέτω θέλει αντιβίωση μετά..τώρα ίκτερος και ουρολοίμωξη πρώτη φορά το ακούω να έχουν σχέση. Ο ίκτερος επηρεάζει μόνο τα ηπατικά ένζυμα στο αίμα sgot-sgpt-γgt..

Σχετικά με τα επιδόματα εμείς εδώ στο Ηράκλειο είμαστε τυχερές, μπαίνουν το πρώτο κιόλας κοντινότερο 15ήμερο, όχι το 2ο, δλδ εγώ που πήγα 5 του μήνα μπήκαν στις 15, δεν περίμενα καν να πάει 31. Και μάλιστα απόγευμα στις 14 του μήνα ήρθε μνμ στο κινητό από την τράπεζα! Περίμενε και αύριο, αν και λογικά θα έπρεπε να πιστωθούν από χθες το μεσημέρι. Αλλιώς αναγκαστικά πας για 15/11..τί να πω..

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περαστικά Νικολετάκι μου εύχομαι να είναι περαστικό!!!Μαράκι τι κάνεις καλα???Τινάκο μου καλό τα φιλιά μου....τι κάνει η μπέμπα???Εμείς στο πα τόυ δίνω το NOVALAC IT 1 αυτό δίνει και η Έμυ και χέζουμε σίγουρα 1 φορά την ημέρα κανονικά και μας πιάνει και κοιμόμαστε!!!! ΠΕριμένω την αυριανή μέρα να πάμε γιατρό...παιδίατρο...και να πάρω το παππά να κλείσουμε ραντεβού για σαραντισμό!!!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλα ειμαι βυκη μου ξενυχτη πολυ. εσεις μπηκατε σε προγραμα ε?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι μου μάλλον έτσι δείχνει....αλλά από την αρχή (εγώ δίνω και ξένο)δεν είχαμε θέμα με το βράδυ πάντα κοιμότανε!!!!

emilou

emilou
γεια σας!!!

ξεκουραστηκα λιγο το απογευμα... ολο το πρωινο το φαγαμε με γκρινια!!! εχουμε αυξησει πλεον και την ποσοτητα που τρωμε παμε απο 90-150μλ, με τα 90 ξυπναει στο 3ωρο με τα 130-150μλ ξυπναει στο 4ωρο!!!

Τωρα τον περιμενω να ξυπνησει να τον ταισω και να τον παμε βολτιτσα!!

Νικολεττα περαστικα ευχομαι...

Μαρια, Βικη, Τινη Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 14 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 14 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 14 417472

Τινακι μην ακους που ειναι γκρινιαρης ο γαμπρουλης σου... Razz Razz

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ετσι ηταν η κορη μου η μεγαλη δεν καταλαβα ξενυχτη εδινα και ξενο ομως τωρα δεν κοιμαμαι καθολου

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νικολετακι περαστικά του μπεμπουλη σου!!

Tini13

Tini13
Καλησπέρα!!

Εμάκο συμπεθερούλα τα ανεβάσατε τα ml σας βλέπω! Μπράβο! Εγώ ακόμη ζορίζομαι να της δώσω τα 120, για 150 ούτε λόγος! Ας γκρινιάζει ο γαμπρός μας, πάλι τον αγαπάμε!

Θα ρωτήσω τη γιατρό για να της αλλάξουμε το γαλατάκι σε novalac it 1 αφού μάλλον αυτό φταίει για τη δυσκοιλιότητα της μπέμπας μας.

Εγώ σήμερα ήταν να σαραντίσω αλλά ο ιερέας με κανόνισε για την Κυριακή μετά τη λειτουργία και έτσι κανόνισα να πάω στην ενορία της πεθεράς μου αύριο που δεν έχει πρόβλημα να μου δώσει την ευχή μετά τον εσπερινό.

Το βραδάκι περιμένουμε κάτι φίλους οπότε σας αφήνω να ετοιμάσω το κατιτίς μου, από γλυκό πήρα έτοιμα κοκκάκια (sic!) και θα κάνω και κανένα παστίτσιο που το πεθύμησα.

Μίλησα και με το Χριστινάκι μας, όλα είναι καλά, αύριο θα μπει κι αυτή στις μανούλες! Η Πηνελόπη δεν μπήκε καθόλου από χθες νομίζω;

Καλό βραδάκι προς το παρόν!

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια πηγ α στον γιατρο να του δωσω κατι χαρτια και με εξετασε κιολας μου ειπε οτι εχουν επανελθει ολα στις θεσεις τους αρα. . . . . . . .

τινη της αιματος της καναμε ολες και ειναι φυσιολογικες
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 14 893968

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια θέλω να γράψω απο το πρωι αλλα τώρα κατάφερα να μπω. Μόλις τους κοιμησα όλους και έκατσα λίγο να χαζεψω τηλεόραση . Λοιπόν για όσες δεν με γνωρίζουν είμαι η Λίζα και γεννησα το μικρο μου αγοράκι στις 2 Οκτωμβριου γεννήθηκε 3970 και ΑΚΌΜΑ έχουμε καταφέρει και θηλαζουμε αποκλειστικά και έχω και ένα ΑΚΌΜΑ αγοράκι δυόμιση χρόνων. Ελπίζω και σε αυτο το θεματακι να είστε τόσο καλη παρεουλα όσο ήσασταν και στο προηγούμενο καληνύχτα σε όλα τα κοριτσακια το φόρουμ και καλη ξεκούραση queen Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 14 654316

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΑΧΝΩ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ..;;;;ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΕΕ!!
ΑΣ ΞΑΝΑΣΥΣΤΗΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ
ΕΙΜΑΙ Η ΕΥΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 4-10
,2700 ΚΑΙ 50 ΠΟΝΤΟΥΣ,ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 3400 ΚΑΙ 54 ΠΟΝΤΟΥΣ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΕΑΚΙ.ΒΛΕΠΩ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ...ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ´´ΔΗΛΩΘΩ ΚΙ ΕΚΕΙ!, Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 14 4872

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΜΑΣ...ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ 4ΜΙΣΗ ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ!ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΕΙ 150ΜΛ ΓΑΛΑ!ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΤΠΤ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!
ΛΕΩ ΝΑΣΑΣ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΜΟΥ!
ΤΕΤΑΡΤΗ 17/10 ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ,ΟΜΩΣ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΒΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ!ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΟ ΙΑΣΩ 12ΜΙΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ(ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ)!
ΜΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ,ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝST ΚΑΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ,ΥΠΟΦΕΡΤΟΙ ΦΥΣΙΚΑ!ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4 ΠΑΡΑ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ,ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ!(ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ).ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ,4 ΚΑΙ 20 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ,5 ΠΑΡΑ 10 ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΑ!ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ,ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΠΙΕΣΗ,ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΑ!ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ!ΤΗΝ ΜΙΣΩ!
Twisted Evil Twisted Evil
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!
ΦΙΛΑΚΙΑ!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το ότι δεν θα με ξενυχτουσε ο μικρός αλλα η μεγάλη, ε δεν θα το περίμενα με τίποτα.. Τα νεύρα μου!!!! Το κεφάλι μου καζάνι!!!
Ο μικρός σήμερα ξύπνησε στις 4.30 κ έφαγε κ 4.34 έκλεισα το φως κ κοιμομουν, κ η μεγάλη σημερα έδωσε ρεσιτάλ. Έχει μιξες.. ΠΑΛΙ!!! Αφού περπατάει πάντα μα πάντα ξυπολητη. Έτσι μου ρχεται να της τα κολλησω τα παπούτσια..γκρρρρρρ.... Κ δεν φτάνει αυτο ξύπνησε κ στις 7.30. Αν κοιμήθηκα 3-4 ώρες σήμερα είναι ζήτημα..

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ANNAST έγραψε:Το ότι δεν θα με ξενυχτουσε ο μικρός αλλα η μεγάλη, ε δεν θα το περίμενα με τίποτα.. Τα νεύρα μου!!!! Το κεφάλι μου καζάνι!!!
Ο μικρός σήμερα ξύπνησε στις 4.30 κ έφαγε κ 4.34 έκλεισα το φως κ κοιμομουν, κ η μεγάλη σημερα έδωσε ρεσιτάλ. Έχει μιξες.. ΠΑΛΙ!!! Αφού περπατάει πάντα μα πάντα ξυπολητη. Έτσι μου ρχεται να της τα κολλησω τα παπούτσια..γκρρρρρρ.... Κ δεν φτάνει αυτο ξύπνησε κ στις 7.30. Αν κοιμήθηκα 3-4 ώρες σήμερα είναι ζήτημα..

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!ΥΠΟΜΟΝΗ!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ,ΕΣΥ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ?

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Koutsounaki2810 έγραψε:
ANNAST έγραψε:Το ότι δεν θα με ξενυχτουσε ο μικρός αλλα η μεγάλη, ε δεν θα το περίμενα με τίποτα.. Τα νεύρα μου!!!! Το κεφάλι μου καζάνι!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!ΥΠΟΜΟΝΗ!ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ,ΕΣΥ ΤΙ
ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ?

Καλημέρα ελευθερία μου!!!! Κουκλιτσα η κορούλα σου!!! Σας έχει πάρει τα μυαλά ε;
Έτσι μου ρχεται όντως να της τα κολλησω, γιατί κουραστηκα πια. Ο χειμώνας δεν μπήκε ακόμα κ είναι δεύτερη φορά που είναι κρυωμενη. Κ δεν κοιμάται κ ΔΕΝ ΚΟΙΜΆΜΑΙ!!! Γιατί δεν μπορει να ανασάνει λέει.. Κατάλαβες η κυρία;;

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα από τη βροχερή θεσσαλονίκη!!!!

Tini13

Tini13
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Ας ήμουν κι εγώ στη Θεσσαλονίκη μια τέτοια βροχερή μέρα..εδώ συννεφιά και πάει για βροχή..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις