Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
582 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 582 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κοριτσακια!

Αννα και εγω τα ίδια το μεσημερι κοιμηθηκαμε αγκαλιτσα με τον μπεμπη... ξεκουραστηκα ευτυχως!
Τωρα εφτιαξα και κεκακια...

Κατερινιω κ εγω τρωω πολυ αυτο που λες.. το ζηταει ο οργανισμος ρε παιδι μου... τι γλυκούλης ο μπεμπης σου!

Φωτεινη καλη βόλτα!

Εμυ, Βικυ Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 16 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 16 417472

http://www.creativebeez.gr

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Φωτεινη μου, γιατί όχι;;; Βέβαια δεν μπορωα υποσχεθω απο τώρα 100% αλλα να μιλήσω με τον άντρα μου κ σας το λέω!!!

Tini13

Tini13
Γεια σας κορίτσια!
Σήμερα η μέρα ήταν φουλ. Το μεσημεράκι μου ήρθαν κάτι ψιλο-επισκέψεις, μετά πήγαμε και σαραντίσαμε με μια μέρα καθυστέρηση τελικά και μετά απο'κει στης πεθεράς. Με χιλιοπαρακαλούσε να της αφήσω την μπέμπα ενώ είχαμε σκοπό να την πάρουμε στο μπόουλινγκ μαζί μας για καφέ και την αφήσαμε με τη γιαγιά της! Χατήρια δεν χαλάμε! Ο Μάνος είχε αγώνα σήμερα κι εγώ στη μια ώρα βαρέθηκα και γύρισα σπίτι. Ελπίζω να θυμηθεί να φέρει πίσω την μπέμπα το βράδυ!!

Με τη δίαιτα πώς τα πάτε; Διάβασα το θεματάκι, εγώ ξεκίνησα τη μέρα καλά αλλά δεν με βλέπω να τη βγάζω καθαρή μέχρι να κοιμηθώ! Πρέπει πρώτα να φύγουν όλοι οι πειρασμοί από το ψυγείο και το ντουλάπι της αμαρτίας και μετά διατροφή - δίαιτα - πείνα!

Διαβάζω για συνάντηση το Σάββατο! Κι εμείς τα ίδια εδώ! Άντε καλά να περάσουμε!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Πεμ Νοε 01, 2012 9:38 am, 1 φορά

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωχ φωτεινουλα μου, τώρα σκέφτηκα, αφού είναι κρυωμενη η μικρη, αστο γιατί δεν ξέρω αν κολλάει κιόλας.. Μην σας αρρωστησουμε. Αλλα στο mall πηγαίνουμε συχνά πικνα, έχουμε έναν φίλο που είναι υπεύθυνος σε μια καφετέρια κ πάμε κ τον βλέπουμε..Κ τώρα που θα χειμωνιασει θα βολεύει με τα μπεμπε μας.. Άρα θα κανονησουμε μόλις γίνει η μπουμπού καλα..

Tini13

Tini13
Περαστικά σας Άννα με τη μικρή, όλος ο κόσμος έχει τσιμπήσει κι από μια ιωσούλα αυτές τις μέρες τελικά.

Εμάκο εμάς το ριλάξ μας έσωσε! Εκεί κοιμάται η νυφούλα σου να φανταστείς, ζήτημα αν κοιμήθηκε 5 βράδια στο λίκνο.

Χαρούλα, Μαριάνθη, Φωτεινούλα τί μου κάνετε μανούλες;

Πάντως κορίτσια θα έχω να το λέω, δόξα το Θεό όλες γεννήσαμε υγιέστατα μωράκια και δεν είχαμε κανένα περιστατικό από μανούλα με καταθλίψεις και τέτοια. Αφού έχουμε η μια την άλλη βρε! Το καλύτερο αντικαταθλιπτικό! Smile

marianthi_m

marianthi_m
Τινη δηλαδη πηρες αδεια σήμερα απο τη μπουμπου ε? Απο διαιτα αποκλειεται τελικα να αρχισω τωρα.. θα προσπαθησω να κρατιεμαι και να μη τρωω ψωμια πολλα και γλυκα αλλα με το θηλασμο εχω πείνα.. δε μπορω.. απο τον Ιανουαριο και μετα βλεπουμε!

http://www.creativebeez.gr

Tini13

Tini13
Πότε θα έχω πάλι περίοδο;

Μέσα σε έξι εβδομάδες. Το ακριβές διάστημα ποικίλλει και μπορεί να παραταθεί εφόσον θηλάζουμε. Η περίοδος μας πιθανόν να εμφανιστεί πάλι τον πρώτο μήνα μετά τον τοκετό, στις 40 ημέρες, ή εφόσον θηλάζουμε είναι πιθανόν να μην έχουμε περίοδο για όσο διάστημα διαρκεί ο θηλασμός. Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και είναι φυσιολογικό να επανεμφανίζεται η περίοδος σε διαφορετικό χρονικό διάστημα μετά τον τοκετό. Το να μην έχουμε περίοδο ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν συλλαμβάνεται. Γιαυτό προσοχή αν δεν επιθυμείτε επόμενη εγκυμοσύνη.

Πότε μπορώ να κάνω πάλι σεξ;

Μπορείτε να έχουμε και πάλι σεξουαλικές σχέσεις εφόσον νιώθουμε έτοιμες. Ίσως αρχικά να νιώθουμε κάποια ενόχληση. Αν είναι έντονη και αισθανόμαστε πόνο, ενημερώνουμε τον γιατρό μας. Ενδεχομένως να μας χορηγήσει κάποια λιπαντική ουσία. Δεν ξεχνάμε! Μπορεί να μην έχουμε περίοδο, όμως δεν αποκλείεται να μείνουμε έγκυος. Συμβουλευόμαστε τον γιατρό μας για τις διαθέσιμες αντισυλληπτικές μεθόδους.

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας!!!!
βρε βυκη πολυ μεγαλωσε μπραβο μου αρεσουν τα αγορακια τα στρουμπουλα.
τινακι γελαω που τα λες τοσο λεπτομερος η αληθεια ειναι οτι το σεξ ποναει πολυ μετα γιατι σε ραβουν απο κατω και εισαι σαν παρθενα Embarassed πρεπει να περασουν καμια 10 φορες για να ειναι οπως πριν.
αννα και μενα ετσι ειναι η μικρη ενω αγαπαει το μωρο θελει να το ξυπναει βηχει πανω του και αλλα τετοια απο τι ζηλια της.
τωρα η μικρη κοιμαται 3 ωρες σερι αλλα μενει ξυπνια πολλες ωρες μεσα στην μερα το αγριμακι μου

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
φανταζομαι μετα απο καισαρικη δεν θα υπαρχει θεμα Very Happy Very Happy Very Happy
τελικα μια χαρα ο μπεμπης η καλλιεργεια πεντακαθαρη δεν τον ειχανε πλυνει καλα..... οτι ναναι τελικα....
εμεις τελικα αρχισαμε να μπαινουμε σε προγραμμα και βολευει πολυ....
κοριτσια οσες θυλαζετε εχουν ικτερο τα παιδακια σας και αν ναι ποσο?

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
νικολετα εμενα ειχε 13 ικτερο εκοψα το ξενο γαλα γιατι το δικο μου θα κοβονταν και ο παιδιατρος μου ειπε οτι της εχει πεσει σηγουρα ετσι που την ειδε σε 2 μερες θα ξανα παω για εξετασει ετσι να μου φυγει το αγχος και ασ λεει ο παιδιατρος οτι δεν χρειαζεται. παω να κοιμι σω την μεγαλη σιγα σιγα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 16 417472

emilou

emilou
γεια σας...

καλα σημερα εχω λιωσει... χαζευω ολη μερα, εχω κατεβασει κ τα the vampire diaries και καθομαι κ τα βλεπω!!!

ευτυχως χρειαστηκε ο Πανος τον υπολογιστη και σκουπισα και σφουγγαρισα λιγο!!! ουτε φαγητο δεν εχουμε... παραγγειλαμε!!!!

Νικολετα μια χαρα δηλαδη ο μπεμπης ε? ευτυχως το παιδακι...

Κατερινα πολυ μ αρεσει η φωτογραφια σου... ειναι πολυ γλυκια κ αγαπησιαρικη!!!

Τινακι κακως κ εμεις δεν το ειχαμε παρει νωριτερα το ρηλαξ, η αληθεια ειναι οτι περιμενα καποιος να μας το κανει δωρο Smile ... αλλα κανενας τελικα!!!

αα σημερα με ποναει πολυ η μεση μου... σαν πονοι περιοδου!! να μου ερθει αραγε?

Tini13

Tini13
Άσε Εμάκο με τα δώρα πικρή ιστορία. Εμένα μου έδωσαν σχεδόν τα πάντα απο μεγάλα δλδ λίκνο, ριλάξ, καρότσι, πορτ μπεμπέ, καθισματάκι αυτοκινήτου x 2 κλπ όσο και από χρήσιμα ψιλοπράγματα πχ ταπεράκι με δοσομετρητή γάλακτος για τις βόλτες, θερμός, τσάντα βόλτας κλπ. Ένα πράγμα μου έλειπε, η ενδοεπικοινωνία που περίμενα να μου φέρουν και τελικά τη ζήτησα! Όταν πλέον με ρωτάνε τί θέλω να μου πάρουν ντροπές δεν έχει! Από το να γεμίζω πράγματα που πρέπει να τα αλλάξω ή φορμάκια για ένα μήνα. Σήμερα άκουσα από την επίσκεψή μου και το εξής κουλό! Ότι λόγω οικονομικής κρίσης μαμάδες ζητάνε αντί για δώρο κουτιά γάλακτος! Απίστευτο, έτσι; Που θεωρείται είδος πρώτης ανάγκης!

Tini13

Tini13
emilou έγραψε:
αα σημερα με ποναει πολυ η μεση μου... σαν πονοι περιοδου!! να μου ερθει αραγε?

Συμπεθεράκο άστα να πάνε! όπου να΄ναι θα μας ξαναθυμηθεί!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κ παλι κοριτσακια μου!!

Νικολετα μου ευτυχως που δεν εχει τπτ ο μπεμπακος σου!!

Τινακο μου τι να κανω προσπαθω να μπω σε ενα προγραμματακι με τα νεα μου καθηκοντα Razz Razz σαν μανουλα!!σε ζηλευω που μπορεις κ αφηνεις την μπεμπα σου και εισαι χαλαρη!!εγω ουτε στην τουαλετα δεν παω με ηρεμια Rolling Eyes Rolling Eyes ελπιζω σιγα σιγα να στρωσω γιατι αμα φυγει κ η μανα μου την εβαψα!!

κοριτσακια τι καλα που κανονιζετε συναντηση μακαρι να μπορουσα να ερθω κ εγω αλλα ο γιατρος μου μου ειπε οτι καλο ειναι να την βγαλω εξω μετα τις 30 μερες γιατι κυκλοφορουν παρα πολλες ιωσεις!!οποτε με βλεπω να σαραντιζω για να βγαινω!!

emilou

emilou
Τινακι κ εγω ντροπες για τα δωρα δεν εχω... αλλα ελα που δεν μας ρωτησε κανεις τι θελουμε!!!! μαλλον τωρα που το σκεφτομαι μονο η κοπελα ενος φιλου μας, μας ρωτησε!!!

Παντως για το σαββατο αν κανονιστει συναντηση, μαλλον δεν μπορω γιατι ειπαμε να παμε στα μολ... και να μην τον τρεχω τομ μπεμπη πολλες ωρες εξω... δεν εχει συνηθισει ακομα!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω ευτυχως τα ειχα ολα για την μικρη ψωνησα ομως για την μεγαλη ρουχα παπουτσια μπουφαν 400ε.
με το θηλασμο τα ψιλο καταφερνουμε μεχρι στιγμης με αποκλειστικο αλλα εχει πολυ κουραση.
χαρα εγω ειμαι πολυ παραξενη ακομη και την μεγαλη δεν μπορω να αφησω σε κανεναν και να ειμαι ησυχη οχι το μωρο μονο τον αντρα μου εμπιστευομαι βαζω ιδεες οτι θα παθει κατι ασε μεγαλο θεμα. τινακι και γω σε ζηλευω που εχεις καποιον να τα καταφερνει με το μωρο εμενα με βλεπω να βγαινουμε μονοι μας μετα το χρονο και βραδυ για να κοιμουνται. παω για νανι οσο προλαβω γιατι κοιμηθηκε η μικρη Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 16 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 16 417472

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα ολη μέρα.
Σήμερα ξύπνησα νωρίς και μπήκα, πίνω καφεδάκι ενω τα μικρά κοιμούνται. Λεω να ξανά συστηθω κι εγώ.
Είμαι η Κωνσταντίνα, εχω ενα αγοράκι 4 1/2 χρονών και ενα κοριτσάκι που γεννήθηκε στι 31/8/2012 2270 με καισαρική.
Παω να σας διαβάσω κι ελπίζω να προλάβω να σχολιάσω. Τα φιλιά μου.

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΙ ..ΝΑΙ ΕΧΩ ΝΕΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!
σήμερα η μικρή κοιμήθηκε όλη νύχτα!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 16 654316 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 16 654316
βέβαια χτες το απόγευμα που πήγαμε παιδότοπο με τον μεγάλο την έσκασε την μάνα μου γιατί έκλαιγε σχεδόν συνέχεια!λέτε το σκατουλάκι μου να καταλάβαινε οτι λείπω??δεν νομίζω!μάλλον στην αρχή πεινούσε και μετά πόναγε γιατί μόλις γυρίσαμε την ψιλοτάισα και έκλαιγε πάλι στο αμάξι μέσα!την έκανα μπάνιο να χαλαρώσει,την ταισα ξανά και κοιμήθηκε κατά τις 12!ξύπνησε στις 7.30 έφαγε και πάλι νάνι!έφυγαν και οι άντρες μου και πίνω κι εγώ καφεδάκι με ησυχία!!τι ωραίο πράγμα!
τινάκο μια χαρά σε βρισκω με την άδεια που σου έδωσε η μπουμπου σου!
εμάκο και αννούλα δεν πειράζει θα κανονίσουμε άλλη φορά το καφεδάκι μας!αν και κανονικά θα έπρεπε να τα αφήσουμε όλα στους πατεράδες τους και να πάμε μόνες μας!!!
μόλις ξυπνήσει η μικρή θα την ετοιμάσω,θα πάρω ένα ταξάκι και θα πάω στο πατρικό μου να την αφήσω λίγο στην θεία μου για να ξαμολυθώ να πληρώσω λογ/μους και τράπεζες!βαριέμαι να στήνομαι αλλά ποιος θα το κάνει??
εεεε που είστε όλες??/ακόμα κοιμάστε???

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι τις μανούλες που θηλάζουν???σοκολάτα τρώτε???εγώ τρώω πολύ!πάντα έτρωγα άλλα τώρα την ζητάω πιο πολύ και χτες στον παιδότοπο μια άλλη μανούλα που έχει 3 μηνων κόρη μου έιπε οτι κάνει κολικούς!ήξερα για άλλες τροφες αλλά οχι για την σοκολάτα!εσεις τι ξέρετε??αν κάνει κολικούς να την κόψω γαμώτο κρίμα ειναι το παιδάκι μου!φαντάζομαι βέβαια οτι δεν θα φταίει μόνο αυτό αλλά..

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα Φωτεινή. Καλο κουράγιο με τους λογαριασμούς αλλά να σου πω και τη αλήθεια μακάρι να πηγενα κι εγω για να βγω έστω και λίγο απο το σπίτι.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν θηλάζω και δεν εχω ιδεα αλλά σίγουρα κάποια θα σου απαντήσει.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Την τετάρτη πήγαμε παιδίατρο για εμβόλιο,η μικρή έφτασε τα 5 κιλά, εμβόλιο δεν κάναμε γιατι το χαλάζιο στο ματάκι τις εχει κανει φλεγμονή και μας έδωσε αντιβίωση και σταγόνες σε καμιά δεκαριά ημέρες ίσως κάνουμε.

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα μανουλες
τη κανετε?
πως ξημερωσατε?
εμεις απο της 10 ξυπνησε στις 2 και 30 και τετα 6 και 30 τωρα μολις τον ταισα... αυτο ειναι το προγραμμα μας...

φωτεινη η σοκολατα δεν κανει ετσι μου ειπε η παιδιατρος ακομα οχι αναψυκτικα και καφεδες ουτε καν ντεκαφεινε γιατι περναει στο γαλα και φερνει ταραχη....
ααααα σοκολατα τρωω μονο μαυρη κανενα κομματακι....
να σας ρωτησω ρε κοριτσια κατι ακαταλληλο.... οσες γενησατεβ με καισσαρικη οταν ηρθατε σε επαφη με τους αντρες σας μετα πονουσατε???? εγω πονεσα ελαχιστα χτες... να σημειωσω οτι ειχαμε να ερθουμε σχε επαφη απο τον φεβρουαριο που εμαθα οτι ειμαι εγκυος Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 16 215994

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ,ΨΙΛΟΞΕΝΥΧΤΗΣΑΜΕ ΕΧΤΕΣ!ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΙΩΝΩ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΞΕΝΟ,ΚΑΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΗΘΕΙ!ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 3 ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ,ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ!ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΓΕ ΤΟ ΨΥΧΑΚΙ ΜΟΥ!
ΕΧΤΕΣ ΒΓΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΜΕΡΕΣ!!!!ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΤΙ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ!ΚΑΙ ΕΙΠΙΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥ 20ΛΕΠΤΟΥ!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΛΙΓΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ!!!!ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΙΣΟΣΑΡΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΩΣ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ ΛΙΓΑΚΙ!ΟΥΦ!
ΦΙΛΑΚΙΑ

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
letitsa έγραψε:καλημερα μανουλες
τη κανετε?
πως ξημερωσατε?
εμεις απο της 10 ξυπνησε στις 2 και 30 και τετα 6 και 30 τωρα μολις τον ταισα... αυτο ειναι το προγραμμα μας...

φωτεινη η σοκολατα δεν κανει ετσι μου ειπε η παιδιατρος ακομα οχι αναψυκτικα και καφεδες ουτε καν ντεκαφεινε γιατι περναει στο γαλα και φερνει ταραχη....
ααααα σοκολατα τρωω μονο μαυρη κανενα κομματακι....
να σας ρωτησω ρε κοριτσια κατι ακαταλληλο.... οσες γενησατεβ με καισσαρικη οταν ηρθατε σε επαφη με τους αντρες σας μετα πονουσατε???? εγω πονεσα ελαχιστα χτες... να σημειωσω οτι ειχαμε να ερθουμε σχε επαφη απο τον φεβρουαριο που εμαθα οτι ειμαι εγκυος Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 16 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 16 215994

Καλημέρα. Οταν ήρθα σε επαφή είχα λίγο πόνο την επομένη ημέρα γιατί κι εγώ είχα να έρθω απο Ιανουάριο αν εξαιρέσεις δυο τρεις φορές κάτι ψιλα. Πάντως τη ώρα της επαφής δεν πονούσα καθολου.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις