Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
543 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 543 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στελλιτσα μεγεια το μηχάνημα!!! Γινε κορμαρα κ για μας!!

Αυτο το παιδι μου δεν μπορω να το καταλάβω.. Τρώει απο το πρωί απο λίγο κάθε μια ώρα.. Έφαγε στις 2 το δικο μου, για 2 λεπτά.. ( τώρα πωσ χορτασε δεν ξέρω μες σε 2 λεπτά) κ κοιμάται μέχρι τώρα..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι μου ναι ειναι ακομα εδω οι γονεις μου μεχρι Δευτερα-Τριτη αλλα κ παλι με χιλια ζορια την αφηνω γιατι αμα ξυπνησει και πειναει θα λυσαξει στο κλαμα και με πιανει αγχος αλλα πρεπει να κανω καποιες αλλαγες σε δωρα!!εσυ δεν εχεις βγει καθολου??

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχα κ επίσης έγινε δισκοιλιος.. Έκανε κακα μόνο 2 φορές σήμερα!!! Χαχαχα

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέραααααα μανουλομάνουλα!!!!
Συμπεθεράκο...υπομονή και κουράγιο θα ξεκινήσει κάποια στιγμή να κοιμάται πιο πολύ!!!!
Στελλάρα....με γεια το ελειπτικό.....εμένα γιατί δεν μου πήρε δώρο οεο???χαχαχαχαχα!!!Θα του τα πάρω χοντρά τα Χριστούγεννα δεν πειράζει και η αλήθεια είναι οτι έτσι όπως είμαι δεν μου κάνει αίσθηση να πάρω τίποτα τουλάχιστον σε ρούχο...τώρα σε αντικείμενο δεν μου λείπει κάτι...αν και ένα ελειπτικό δεν θα με χάλαγε...αλλά δεν υπάρχει χώρος...!!!!Αύριο κανόνησα κομμωτήριο...για βαφή...εγώ θέλω βαφή ο κομμωτής μου αρνείται για βαφή μου λέει έχεις ανταύγιες λαο δεν θα βγεί η βαφή καλή τελικά θα δούμε το πρωί τι θα κάνουμε!!!Το παιδί μου πάλι με θερμόμετρο έχεσε...αρχίζω να πιστεύω οτι είναι τεμπελοχανείο...διότι τα έβγαλε μια χαρά μαλακά!!!Κοιμάται πάλι εντωμεταξί...κάνει δουλειά το χαμομήλι σας λέω...τον ηρεμεί!!!!!

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σου Αννουλα! Καμια φορα και εμενα μου τα κανει αυτα.. η μαμα μου λεει μπορει να χορταινει γιατι ειναι παχυ το γαλα ξερω γω...

http://www.creativebeez.gr

Tini13

Tini13
Κατ'αρχήν χρόνια πολλά Νίκη μας και από δω κούκλα μου! Και φυσικά σε όλους τους δικούς σας που γιορτάζουν σήμερα, να είναι γεροί!!

Στελλάκοοοο!! καλώς το κορίτσι μας! Το Σάββατο θα τα πούμε και από κοντά ΟΛΟΙΙΙ ΜΑΖΙΙΙ που λέει και η Ίνα!

Εδώ έχει έναν αέρα 7 μποφόρ και είναι λες και θα σηκώσει το σπίτι..Μαζέψαμε τη μικρή από της πεθεράς μου, ο μπαμπάς της πήγε για μπόουλινγκ κι εγώ είπα να σιδερώσω η προκομένη (έχω κανένα χρόνο να σιδερωσω, να'ναι καλά η πεθερούλα) αλλά δεν με άφησε με την γκρίνια της η μπέμπα, στο δίωρο πάλι πεινούσε.

Έχω να σας ρωτήσω σχετικά με το τάισμα - ρέψιμο. Η δικιά μας πνίγεται και βήχει τουλάχιστον 2 -3 φορές σε κάθε γεύμα. Προσπαθώ να με πείσω για να ησυχάσω ότι φταίει το ότι ο Μάνος πήρε και άνοιξε λίγο τις τρύπες από τις θηλές γιατί διαβάσα τα χειρότερα πάλι (στένωση οισοφάγου και τέτοια) και έχω κατααγχωθεί..Μπορεί να φταίει το ότι πίνει και γρήγορα, τί να πω..εσείς έχετε τέτοιο θεματάκι; Επίσης όσες μανούλες δίνεται ξένο γάλα, πόσες φορές σας ρεύεται μετά; Εγώ την κρατάω κανένα τέταρτο με εναλλαγές στον ώμο, καθιστή και μπρούμυτα και μου ρεύεται 2 φορές καλές τουλάχιστον αλλά και πάλι φοβάμαι να την βάλω να ξαπλώσει γιατί μου βγάζει γάλα συχνά. Καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Πεμ Νοε 08, 2012 9:21 am, 1 φορά

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:Γεια σου Αννουλα! Καμια φορα και εμενα μου τα κανει αυτα.. η μαμα μου λεει μπορει να χορταινει γιατι ειναι παχυ το γαλα ξερω γω...

Δεν ξέρω βρε Μαριάνθη μου.. Ο παιδιατρος μου λέει να αραιωσω τα γεύματα κ εμείς τα κάνουμε πιο συχνά.απλώς δεν του δίνω ξένο.. Αλλα το δικο μου όταν είναι για τόσο συχνά..

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινακο μου κ εγω όταν δίνω ξένο ρευεται 2-3 φορές σίγουρα.. Αλλα εφόσον τον βάζω στο πλάι δεν ανησυχώ όταν βγάζει γουλιτσες..

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τινακο εμεις που θηλαζουμε τα ιδια.Πνιγεται σχεδον σε καθε γευμα και δεν μου ρευεται συνεχεια.

emilou

emilou
πωπω ειχα γραψει ενα κατεβατο κ το εχασα!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Τινακι για σενα ηταν... θα τα ξαναγραψω λιγο πιο περιληπτικα

κ εμενα πνιγοταν οταν ανοιξα τις θηλες, αλλα του πηρα αυτες που ειναι για 3ων μηνων κ ανω κ δεν πνιγεται τοσο πολυ... μονο οταν ξεχνιεται να καπαπιει κ κραταει πολυ γαλα στο στομα του κ το κατεβαζει ολο μαζι!!!
Ρευεται πολλες φορε κ εμενα, κ οταν τον ξαπλωνω... μετα απο κανα μισαωρο ξυπναει για να ξαναρευτει.
Γαλα μου βγαζει συνεχεια... εχει τυχει κ μετα απο 2 ωρες. Σημερα μου εβγαλε λιγο πριν τον ξαναταισω!!! αλλα στον υπνο του μου γυρναει κ ανασκελα, αλλα τον αφηνω δεν υπαρχει κινδυνος μου ειπε η παιδιατρος γιατι αν ειναι να βγαλει γαλα θα γυρισει το κεφαλακι στο στο πλαι...

ουφ τα ξαναγραψα... ελπιζω να μην τα ξανασβησω Razz Razz

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε κορίτσια γιατί αλλάξατε θηλές???αυτές που έχουν τα μπουκάλια είιναι για 0-3???έτσι δεν είναι???Τίνη και εμένα μου βγάζει τη πίστη για να ρευτεί 2 με το ζόρι αλλά καμιά φορά και μία...μου βγάζει και μένα γουλίτσες...αλλά δεν ανησυχώ...και στον ύπνο του ακόμη και όπως είπε κάποια κοπέλα γυρνάει μόνος του το κεφάλι στο πλάι και την βγάζει τη γουλίτσα...!!!

Tini13

Tini13
Πρώτη φορά ζω αυτό που περνάω σήμερα. Η μπέμπα κλαίει και τσιρίζει εδώ και 3,5 ώρες. Την τάισα 3 φορές από 60 - 90 ml,την άλλαξα άλλες 2 φορές, κάναμε βόλτα όλο το σπίτι δεκαπέντε φορές αγκαλιά, την ξάπλωσα όπου μπορούσα να φανταστώ, αλλάξαμε και 2 πιπίλες, τίποτα!

Περιμένω να έρθει ο Μάνος να την κάνουμε μπάνιο μήπως και ηρεμήσει..τώρα άρχισα να σας καταλαβαίνω, ήμουν πολύ καλομαθημένη μανούλα ως τώρα και έχω τρελαθεί σήμερα!

Ευχαριστώ για τα περί ταίσματος - ρεψίματος Νίκη, Άννα, Βικάκι, Εμάκο μου.

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ?
ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΥΣΗΧΕΣ!ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΩΜΕΝΗ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙΣΜΑΤΑ,ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΜΑΙ!ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΑΚΙ,ΤΗΝ ΤΑΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΨΥΧΑΚΙ ΜΟΥ!!!!
ΤΙΝΑΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΨΙΜΟ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΡΕΥΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ,ΤΙ ΒΟΛΤΕΣ,ΤΙ 20ΛΕΠΤΑ ΟΡΘΙΕΣ,ΤΙΠΟΤΑ!ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΠΗΧΤΟ ΓΑΛΑ ΣΑΝ ΕΜΕΤΟ,ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗ ΣΤΟΜΑΧΟΥ,ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΛΑΙΜΑΡΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΙ ΕΥΚΟΛΑ!
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ?ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΩΜΕΝΗ!ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ?

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελευθεριτσα μου κρυωσε η ζουζουνα σου μωρε??κριμα το καημενουλι!
εγω ρωτησα τον παιδιατρο για μαξιλαρι κ μου ειπε απο 1 χρονων δεν χρειαζεται τωρα!

Τινακι εμενα μου ειπε ο γιατρος οτι αν βγαζει γουλιτσες σε καθε γευμα δεν πειραζει μονο αν σε καθε γευμα κανει εμετο σαν ρουκετα αυτο ειναι προβλημα και πρεπει να του το πω!!
σε ματιαξαμε βρε κοριτσακι μου????

κ εμενα κανενα 2ωρο το απογευμα ηταν μεσα στην γκρινια μαλλον ειχε πονακια η ψυχουλα μου κ εγω δεν πηγα πουθενα!!τωρα την περιμενω να ξυπνησει για να την κανουμε μπανακι!!
δεν σας ειπα βρε κοριτσια χθες τρελαθηκα με την ζουζουνα μου μας επεσε ο αφαλος και πηραμε μπανακι κ μολις την βαλαμε μεσα χαμογελουσε και ειχε μια ευχαριστησει στα ματακια της...μιλαμε κακακια μαμα και μπαμπας Razz Razz Razz

emilou

emilou
Ωχ Τινακι σε ματιασαμε... ελπιζω να εχει κοιμηθει τωρα η νυφουλα μου, πες τηε οτι κ ο γαμπρουλης της μολις κοιμηθηκε!!!

Αχ μπραβο Χαρα... φανταζομαι την χαρα σας!!! κ εμας πλεον σε καθε μπανακι εχουμε χαμογελα, αλλα μολις μπει πετσετα, ποιος ειδε τον μπεμπη κ δεν τον φοβηθηκε!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμη μου ακριβως κ εμεις τα ιδια αχαχαχ μεχρι να την ντυσω γινομαι μουσκεμα στον ιδρωτα!!

παω να κανω μπανακι κ μετα για νανι οσο προλαβω γιατι θα ξυπνησει παλι για μαμ!!

φιλακια φιλεναδιτσες καλο βραδυ και καλο ξημερωμα να εχουμε!!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελευθερία μου, εμένα που είχε μιξουλες μου είπε όχι μαξιλάρι για να αναπνέει καλύτερα αλλα όλο το σώμα του σε μια κλήση προς τα πάνω.. Μου είπε να βάλω μια κουβερτουλα κάτω απο το Σεντόνι του κ να είναι το σώμα κ κεφάλι λίγο πιο πάνω απο τα πόδια. Το μαξιλάρι απο 1 έτους..

Τινη μου, τι έχει η κουκλιτσα σου; Πονάει η κακομοιρα;;;

Αχ είστε τυχερες που τα δικα σας χαλαρώνουν στο μπάνιο.. Εμένα τσιριζει καθε μερα κ τρεχουμε πανικοβλητοι..θελει να μενει βρομιαρης.. Χαχαχα.. Τώρα τον έχω στο ριλαξ κ κοιμήθηκε..επίσης δοκίμασα κ το σλινγκ. Με βόλεψε μόνο η όρθια θέση με τα ποδαρακια του έξω.. Ξαπλα με τίποτα..

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑλησπερα και παλι....Πηγαμε στο παιδιατρο το απογευμα!!!Ειναι πολυ καλος ο μπομπιρας μου και υγιεστατος(δοξα τον θεο).Δεν εχουμε κανενα απολυτος προβλημα.Για το φαγητο πλεον δεν χρειαζεται να τον ξυπναω..Οποτε θελει εκεινος θα ξυπνησει και θα φαει...Στα κιλα ειμαστε 6500 και μαλιστα ο γιατρος νομιζε οτι ηταν χαλασμενη η ζυγαρια του χαχαχαχα.Μου λεει 3500 γεννηθηκε και ειναι 6500.3 κιλα σε 43 μερες???Μπραβο αρα το γαλα σου τον καλυπτει μια χαρα.Ειμαστε και 56 ποντους!!!!Ευτυχως ολα καλα και ευχομαι ολα τα παιδακια του κοσμου να ειναι παντα γερα!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσάκια μου γεια σας!γυρίσαμε απο παιδότοπο και μανούλα κατα τις 11!τώρα καταφερα να τελειώσω απο όλους και οπως πάντα η μπέμπα τελευταία κοιμήθηκε!πήγαμε κι εμείς παιδίατρο μια χαρά ειναι!κανονίσαμε στις 15 /12 το πρώτο εμβόλιο!!
καλά σήμερα μάπα με την κοπέλα για τα νύχια!πήγα στις 2.30 στης μαμας και ξεκίνησα να ταιζω την μικρή..δεν κοιμήθηκε στο βυζί και την πατησα..ο μικρός ήθελε να φαει,εγω να ετοιμάσω για την κοπέλα να κοιμήσω την μικρή να παραγγειλω φαγητο παραλληλα να διαβαζω τον φιλιππο και καταληξαμε να ερθει η κοπέλα κι εγω να μην έχω προλάβει να της ετοιμασω και να μπω να μουλιάζω ποδαρακια.ξεκινήσαμε 4 και...φυσικά δεν προλαβα να κανω χερια ουτε να βαψω τα ποδια γιατι ειχα 5.30 παιδιατρο!τσαμπα η χαρα μου!πήγαμε και παιδοτοπο και τώρα λεω να ταβλιασω γιατι δεν αντεχω άλλο!σας διαβασα αλλά δεν θυμαμαι τιποτα απο την νυστα!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλα απο την νυστα το πατησα για αποστολη πριν γραψω καληνυχτα!φιλιά σε όσες ειναι μεσα!τα λεμε το πρωι! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 36 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 36 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 36 850933 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 36 850933

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τσάμπα η Χαρα δηλαδη ε;;; Πάντως δεν ήταν η μέρα σου σήμερα Φωτεινη μου!!! Δεν πειράζει, θα κανονισεις πιο καλα την επόμενη φορα!!!!

Νικακι, θηρίο ο μικρός!!! Άντε μπράβο!!!

Εμείς ακόμα δεν κοιμόμαστε.. Κ κουτουλαω...

Καληνύχτα σε όλες!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πόσες φορές τις προηγούμενες μέρες ξεκίνησα να γράφω μήνυμα και το άφησα στη μέση να ξέρατε...
Ξεκίνησα να γράφω για εκείνη τη μέρα που ξύπνησα έστειλα τα παιδιά σχολείο και μετά αντί να κάνω δουλειές έπεσα ξανά για ύπνο, ή για την μικρή μου που έμαθε στο μπουκάλι, με δικό μου γάλα πάντα, και δεν ήθελε στήθος με τίποτα, ή για τα βαφτίσια που ετοιμάζουμε τον άλλο μήνα αλλά στο τέλος ποτέ δεν προλάβαινα να ξαναμπώ για να ολοκληρώσω το μήνυμα.
Αυτή τη φορά δε, πρέπει να σας πω ότι δεν σας διάβασα από εκεί που σας άφησα την προηγούμενη φορά. Ούτε νομίζω ότι έχω το κουράγιο να το κάνω. Έπρεπε να αποφασίσω αν θα σας διάβαζα ή αν θα έγραφα και επέλεξα το δεύτερο.
Η ζωή κυλάει ομαλά. Η μικρή κοιμάται, ξυπνάει, τρώει, γελάει και ξανακοιμάται και φυσικά μας ξετρελλαίνει όλους. Η βάφτισή μας θα γίνει 2 Δεκέμβρη και τις προσκλήσεις καθώς και τα γλυκάκια (χωνάκια) των παιδιών τα κάνω μόνη μου και το διασκεδάζω πάρα πολύ. Αύριο πάω να δω μήπως βρω κάτι στην αγορά για να φορέσω.
Χαίρομαι που είστε όλοι καλά (πάνω κάτω) και που βάζετε κιλάκια. Ελπίζω να μπορέσω να μπω κάποια ώρα που θα είστε κάποιες μέσα να μπορέσουμε να μιλήσουμε. Προς το παρόν...καληνύχτα.

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xara64 έγραψε:Μαρακι μου ναι ειναι ακομα εδω οι γονεις μου μεχρι Δευτερα-Τριτη αλλα κ παλι με χιλια ζορια την αφηνω γιατι αμα ξυπνησει και πειναει θα λυσαξει στο κλαμα και με πιανει αγχος αλλα πρεπει να κανω καποιες αλλαγες σε δωρα!!εσυ δεν εχεις βγει καθολου??

kayholoy apo sabato leo na vgoume na paro thn misi eyxh, den antexo allo mesa

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα σε μανούλες και μωράκια!ξυπνήσαμε 6παρα για φαγητο ξαπλωσα κανα μισάωρο ακόμα και 7.15 σηκώθηκα για τους μεγάλους!εμεινα ξύπνια μετά για έναν και μόνο λόγο !!!!!έφτιαξα καφεδάκι και θα βάψω νυχια που δεν έκανα χτες με την κοπέλα!χαχαχα η τρελη πρωι πρωι!
δεσποινάκι με το καλό η βαφτισή σας!κουράγιο μανα!

emilou

emilou
Καλημεραααααα μανουλες κ μωρακια!!!!!

Κοιμηθηκαμε το βραδυ... Θα μπορουσαμε κ καλυτερα!! Ο μπεμπης εφαγε στις δεκα κοιμηθηκε μετα απο λιγο κ τον περιμενα να ξυπνησει στις μια, κ την πατησα... Τελικα ξυπνησε στις 4!!! Θα μπορουσα κ εγω να ειχα κοιμηθει νωριτερα!! Κ μετα 8... ειναι ο Πάνος εδω κ τον ταΐζει οποτε θα συμπληρωσω κ εγω λιγο υπνο

Φιλακια....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις