Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
582 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 582 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ω βρε Νικη ταλαιπωρηθηκε ο μικρούλης... τα χουν αυτα που κ που μωρε.. υπομονη κανα μήνα ακομα.. πιστευω μετα θα στρωσουν με τα πονακια και όλα..

χαχα Ευη εννοειτε και σας θελουμε για νυφες! Σε εσενα κανει καπρίτσια ε? Πως καταλαβαινουν τη μαμα τους όμως ε? Εδω ειμαστε λεει κανω ότι θέλω! χαχα..

http://www.creativebeez.gr

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανούλια!!!!Νικάκο εγώ βλέπω Σουλειμάν και Γκρέυς...τρελή και παλαβή...επίσης τι καλός και όμορφος ο μπεμπάκος και μια χαρά τα κιλά του ....!!!
Τινάκο μου όμορφο...το θερμόμετρο το βάζω σαν τη μπατονέτα ίσα ίσα...και το κάνω πέρα δώθε!!!
Στις υπόλοιπες τα φιλιά μου...γίνεται χαμός στη δουλειά...και κολοβαράω σκαστά.... Very Happy εμένα πέρα από τα κακά κοιμήθηκε μια χαρά ..το βράδυ!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια μου κ απο εμενα!!λιγο αυπνη παλι,χθες η μπεμπα ξυπνουσε καθε μια ωρα και απο τις 6 μεχρι τις 7:30 δεν κοιμοταν με τπτ κ την ειχα αγκαλια!!τωρα κοιμηθηκε λιγακι κ μπηκα να σας διαβασω!!

Ευακι μια γλυκα η κορουλα σου οπως λεει κ η Φωτεινη ολα τα μωρακια της ομαδουλας μας ειναι κουκλιαααα!!

Νικακι μια χαρουλα ο μπεμπης σου,φανταζομαι ποσο δυσκολο θα ειναι να τον εχεις συνεχεια αγκαλια εδω εμενα που ειναι κοντα στα 4 κ εχω πιαστει στους ωμους κ στα χερια,αλλα τι να κανουμε οι μανες...υπομονη!!

Μαριανθακο κ εμεις εδω ειμαστε οι γυναικες με τοσο ωραιους αντρες που εχεις θα παρουμε κ εμεις σειρα!!

Εμακο παλι στην τσιτα σας ειχε ο μικρος εε??

φιλακια πολλα σε ολες!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το μενού σήμερα έχει φακές!!!!Κρίμααααααα πιος τον ακούει το Μάκη...εγώ πάλι τις λατρέυω!!!!
Χαρά Μαριανθάκο Φωτεινούλι Αννούλι και Ευάκο μου τα φιλιά μου!!!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα πολυ λυπηθηκα με την μπου.
το εγραψα χτες αλλα δεν φανηκε μαλλον ξεχασα να πατησω αποστολη, στο ικα δεν εμπιστευομαι τα εμβολια γιατι εχω ακουσει οτι δεν εξεταζουν καλα τα μωρα πριν κανουν το εμβολιο και δεν κανει οχι ολοι οι γιατροι αλλα αρκετοι, στην κορη μου τα πληρωνα ολα και εμβολια και το γιατρο τωρα θα πληρωνω μονο το γιατρο γιατι ειναι στο εοπυ και θα μου τα γραφει τα εμβολια. βιβλιαριο αυτα που μας δινουν στα νοσοκομεια ειναι που λεει πια εμβολια θα κανουμε τι βαρος εχει το μωρο και τετοια, για να γραψουμε εμβολια η να παρουμε φαρμακα θελει το βιβλιαριο του ικα σαν αυτο που εχουμε εμεις, στο δεινει στο ικα οταν ασφαλιζουμε το μωρο πανω μας. βρε αννα τα καλα τα δικα μου τραβηξες και συ. νικη 6300 ειναι πολλα αλλα αφου γεννηθηκε μεγαλος φυσιολογικα μου φαινεται.για το ρεψιμο μου ειπε ο παιδιατρος αν δεν ρευτει να περιμενω 30 λεπτα αλλα δεν μπορω το βραδυ και στα 15 την βαζω. χθες ηταν κυρια κοιμηθηκε απο της 1 μεχρι της 5 και 5.30 μεχρη της 9 τελεια. βυκη ευη μαριανθη Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 31 417472

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΙΚΗ ΜΟΥ.ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΕ Ο ΜΠΟΜΠΙΡΑΣ Ε...ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ;;;;ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ!,!!! ΤΟ ΜΙΣΩ ΤΟ ΜΙΣΩ
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marianthi_m έγραψε:Ναι Φωτεινη φανταζομαι! Αν και δε θα το νιωσω ποτέ γιατι δε νομιζω να κανω 3ο! Δε πειραζει θα εχω νυφες! Very Happy

Δεν εννοω οτι εχω 2 νυφες εννοώ οτι εχω 2 γιους.. ποια θελει να συμπεθεριασουμε? χαχα
χαχαχαχ βρε μαριανθάκο μου εννοούσα οτι μπορείς να έχεις και την δικιά μου και της τίνης αφού έχεις 2 γιους!να συμπεθεριάσεις και με τις 2 μας!και δεν θα μπερδεύεις και τα ονόματα γιατί είμαστε συνονόματες!συμ΄φερει

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βικάκι,μαράκι,νικούλα,χαρουλάκι καλημέρα τα φιλιά μου!
εγώ χτες βράδυ εκανα μακαρόνια με κιμά!δεν εχει μαγείρεμα για σήμερα...για αύριο όμως...κάτι πρέπει να φτιάξω για να δώσω στον μικρό!και θα φτιάξω και μαφινς ..εχω καιρό(2 βδομάδες χαχαχ)για αύριο μάλλον φακες θα φτιάξω το βράδυ που αρέσουν και στον φίλιππο!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα φωτεινη χαρα!
νικη εσυ που ειχες προβλημα με τα χερια σου πως εισαι? εμενα τωρα που την περνω αγκαλια με ψιλο ποναει ο καρπος μαλλον την πιανω λαθος και πεφτει το βαρος στους καρπους.

marianthi_m

marianthi_m
Καλημερα Βικακο, Χαρα και Μαρια!

Φωτεινη νομιζω η Τινη εχει συμπεθεριάσει με την Εμυ αν δε κανω λάθος! χαχα.. μη της φαμε τη νύφη.. Μαφινς κανω κ εγω συνεχεια.. τα τρωνε για πρωινο και δεν τους προλαβαινω!

Χαρα ειναι πολυ μικρή ακομα και με το θηλασμο θα τα κανει αυτά...

Εγω σημερα παραγγειλα στη μαμα φαγητο.. ειναι πολυ ευκολια να σου μαγειρευει αλλος!

marianthi_m

marianthi_m
Αυτο το ειδατε? χαχα το κοριτσακι που κλαιει επειδη βαρεθηκε τις καμπάνιες των υποψηφιων στην Αμερική! το γλυκουλι...

https://www.youtube.com/watch?v=xY7lYLx2yMc

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βυκακι βλεπω τα ιδια γουστα!!!Απο τις 21,00 μεχρι τις 23,00 ακρα του ταφου σιωπη εκτος και εαν θελει βυζι ο γιος!!!χαχαχαχα

Χαρα μου ειναι αρκετα δυσκολο αλλα μου αρεσει κιολας!!!Μαζοχα η δολια μανα!!!

ΜΑρια εγω με τα χερια δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα(Εκτος απο το πιασιμο στα μπρατσα λογω του μπομπιρα).Αφου γεννησα μετα απο 2 εβδομαδες επανηλθαν εντελως τα χερια μου(Δοξα τον θεο τον μεγαλοδυναμο)

emilou

emilou
χα την καταλληλη στιγμη μπηκα... κ ναι η μπεμπα της Τινης ειναι λογοδοσμενη!!!

καλημεραααα!!!

κοιμηθηκα σημερα! στις 11 ξυπνησα, εκατσε ο Πανος το πρωι κ φυλαγε τον μπεμπη!

κ εμενα δεν μου ρευεται ευκολα! κ θελει κ πολλες φορες... 3-4 σε καθε γευμα!!του χω βρει κ ενα κολπακι... αν τον δω κ ζοριζεται πολυ τον πιανω απο τις μασχαλες κ τον σηκωνω να τεντωθει καλα κ μολις θα τον αφησω το ριχνει το ρεψιματακι!!

Μαρια κ εγω που θα παω στο ικα, η δικια μας η παιδιατρος θα το κανει.... αν ηταν αλλος δεν θα πηγαινα.

βλεπω ολες ποναμε για τα καλα... εμενα ολα, μεση, πλατη, κοιλιακοι.. κ απο χτες κ οι καρποι!! καλα παω!! αλλα απο χτες ξεκινησα κ μαγνησιο που μου ειχε περισσεψει απο την εγκυμοσυνη μπας κ δω καμια βελτιωση

marianthi_m

marianthi_m
χαχα καλημερα Εμυ! Λιγο έλειψες και παραλίγο να σου φάμε τη νύφη! Very Happy

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε κορίτσια και εμένα οι καρποί με έχουν πεθάνει...με πονάνε ακόμη...υποφέρω...τι κουλαμάρα είναι αυτή τη τύχη μου!!!!

emilou

emilou
καλα Μαριανθη δεν ξαναβγαινω απο δω μεσα... το καλο ειναι οτι η μπεμπα ειναι κρητικια κ δεν τον σπανε τον λογο τους εκει.... αλλα θα σας εχω κ λιγο στο νου μου Razz Razz Razz Razz

emilou

emilou
Νικη ο μπεμπης σου ειναι για πολυ ρουφηγμα!!!!!!!!!! πω πω τι μαγουλα ειναι αυτα!!!! Smile Smile Smile Smile

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοιτα κοιτα!μην της φαμε την νυφη!χαχαχαχ
δεν πειραζει μαριανθακο μου εχει και η χαρουλίτα κορη θα σε βολεψει αυτη! Razz Razz Razz

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα και απο μια ακομα κουκουβαου μανα!
τι κανετε?ολο το βραδυ ητανε ανησυχο το μικρουλικο!σα σβουρα πηγαινε.η κοιλιτσα της εκανε θορυβους μωρε....σηκωθηκα και τη φασκιωσα για να ζεσταθει και μονο ετσι καταφερε να κοιμηθει!
διαβασα την ιστορια της μπου.εριξα πολυ κλαμα....κριμα...ας της δωσει ο Θεος δυναμη.
σημερα εκανα φακη!!!!!!!!!!!!!!!!το σηκωνει και ο καιρος!αυριο εχω γυναικολογο για να δουμε αν οοοοολα μπηκανε στη θεση τους!οσες πηγατε σας κανανε και τεστ παπ?

Tini13

Tini13
Καλημέρα! την κατάλληλη ώρα ήρθα κι εγώ!! Ναι, είμαστε λογοδοσμένες με τον μαλλιά της Έμυς και το λόγο μας τον κρατάμε! Αλλά να σε πω συμπεθερούλα μου, να την πάρει ο γαμπρός μας την μπέμπα επάνω, δεν θέλω να μείνει εδώ όπως η μαμά, να έχουμε κάπου να πηγαίνουμε βόλτα στα γεράματα αλλιώς με βλέπω εγκλωβισμένη στο νησί για πάντα! Κρητικιά δεν την λες εξ ολοκλήρου πάντως, μισή βορειοελλαδίτισα είναι Smile Διακοπές πάντως θα μπορούν να κάνουν κι εδώ, και στην Καβάλα και στη Θεσ/νίκη!

Τώρα θα διαβάσω και τα προηγούμενα γιατί πάνω σ'αυτό έπεσε το μάτι μου και έρχομαι!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φωτεινη μου, τώρα τελείωσα με τα νυχακια μου.. 7.30 ξύπνησε κ η μεγάλη κ ο μικρός.. Ραντεβού θα είχαν.. Κ μετα δεν ξανακοιμηθηκε.. 

Εύη μου πολυ κούκλα η ζουζουνα σου!!

Νικη μου σηκωνεισ τα βάρη απο τώρα ε;; 

Βικακι, μΑριανθη, σοφακι, Τινη, χαρα,τα φιλια  μου, ελπίζω να μην ξέχασα καμία! 
Σήμερα θα πάμε mall, το απαίτησα απο τον άντρα μου, γιατί δεν την παλεύω άλλο.. Έχω κ μια δωροεπιταγη 17€ στα πρεναταλ κ θέλω να πάρω κουβερτουλα για τον μπεμπη!!άρα το απόγευμα παίζει καφές!! Χαχαχα!! Τον μικρο κ ΠΆΛΙ τον έχω αγκαλια..τι θα γίνει με αυτο το θέμα;;;;

emilou

emilou
Μπραβο ρε Τινη ετσι για να μπαινουν τα πραγματα στην θεση τους!!!
Κ εγω για τον γιο μου Γιαννιωτακι λεω ειναι!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Εχουμε πολλα μερη που μπορουν να μεινουν τελικα τα παιδια μας!! κ Θεσσαλονικη να θελουν να πανε εμενα δεν με πειραζει!! Very Happy Very Happy μαλλον το προτιμω απο Αθηνα... θα ψησω κ τον Πανο να μετακομισουμε Γιαννενα κ θα τα εχω κ κοντα!!

Αχ Αννα κ εγω θελω μολ... δεν πηγαμε το σαββατο κ μου εμεινε το αχτι!! θελω να παρω και κανα φορμακι για τον μπεμπουλι γιατι τα περισσοτερα του ειναι μικρα... τα φανελακια ειδικα του ειναι κολλητα σαν να ειναι μποντιμπιλντερ!!! Razz Razz Razz

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μεγεια τα νυχακια αννουλα μου!με τα παιδια ή μονοι?
εμακο μου χαχαχαχ τσιτα τα μπλουζακια εεε?
θελω κι εγω mall!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
foteini35 έγραψε:μεγεια τα νυχακια αννουλα μου!με τα παιδια ή μονοι?
εμακο μου χαχαχαχ τσιτα τα μπλουζακια εεε?
θελω κι εγω mall!

Ευχαριστω πολυ!!!!Με τα παιδια φυσικά!! Είναι κ ο μικρός καλύτερα κ η Ειρηνη, ( μόνο μιξες μείνανε) άρα μπορούμε άνετα να πάμε!!!!

emilou

emilou
ασε Φωτεινη εχει πολυ πλακα... καμια φορα του βαζω απο κατω κ ενα κολλητο κολαν που εχει και ειναι σαν αυτους στα γυμναστηρια που σηκωνουν βαρη!! Razz Razz Razz ...αυτο που φοραμε στην φωτογραφια δεν μας κανει πια! προσπαθησαμε να το βαλουμε χτες αλλα δεν εκλεινε καν!!

κ εμεις να δω ποτε θα παμε στα μολ... θα κατσει ειπε πατερας-γιος για καφε κ εγω θα ξαμοληθω στα μαγαζια... πρεπει κ η μαμα να παρει κανα παντελονακι!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις