726 Απ: Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012 Τρι Νοε 06, 2012 11:51 am
foteini35
Η ψυχή της παρέας!
μαριανθάκο μου ευχαριστώ για το site με τις κορδέλες ωραίες είναι αλλά πανάκριβες απο 14 ευρώ και πάνω!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Koutsounaki2810 έγραψε:
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ?
καλημέρα καλως την!τι ζουζουνακι ειναι αυτο!!!αν δεν ρευτει συντομα,βάλτην για λίγο κατω και μετά σηκωσε την παλι!ρευοντε πιο ευκολα έτσι.εγω την θηλαζω,αν της δωσω ξενο για συμπληρωμα και δεν ρευτει αμεσως (που σπανίζει) της το κάνω και ρευεται μολις την σηκωσω.Bebamou έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ....ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΗΡΕΜΕΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ,ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ
ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ,ΑΝΟΙΞΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΥΠΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΤΕΙ;
ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!ΘΕΑ ΕΙΝΑΙ!Bebamou έγραψε:ΝΑ'ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΕΣ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ;
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες μαμάδων » Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης