Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
634 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 634 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαριανθάκο μου ευχαριστώ για το site με τις κορδέλες ωραίες είναι αλλά πανάκριβες απο 14 ευρώ και πάνω!

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
χαχα Φωτεινη όντως..
οποια ξερει απο ραπτικη μπορει να φτιάηξει!

πωωω γκρίνια ο μπεμπηηηης

http://www.creativebeez.gr

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλά θα ήταν αλλά που χρόνος και γι'αυτό μαριανθάκο μου??με πόσα χέρια να είμαστε οι μάνες πια???άντε να φτιάξεις μια δυο...τρέεεεχα τώρα στον μπεμπη σου!χαχαχ φιλιά!!θα την βρω την άκρη...
πάω να κάτσω λίγο με την οικογένεια στον καναπέ..αν και δεν νομίζω να χωράω...έχουν ξαπλώσει οι άντρες μου ..οι πασσάδες μου χαχαχ θα τους στριμώξω όμως

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!ΒΓΗΚΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ!ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ!ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥ!ΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ?ΚΙΑΡΑΓΕ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΠΟΤΕ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΝΟΣ!
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ?

Tini13

Tini13
Koutsounaki2810 έγραψε:
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ?

Καλησπέρα Ελευθερία μου! Της έστειλα εγώ μνμ στο φέισμπουκ χθες αλλά δεν το έχει διαβάσει ακόμη..Λογικά δεν θα προλαβαίνει να μπει, όλες θέλαμε λίγες μέρες προσαρμογής..

Καλό ξημέρωμα να έχουμε κορίτσια! Με αρκετές ήσυχες ώρες ύπνου!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλά σήμερα ο μικρός με έχει βγάλει off..απο το πρωί γκρίνια κλάμα κ όλο στα χέρια.. Κοιμήθηκε 1 χείρας το μεσημέρι κ σπο τις 5 μέχρι τώρα τα ίδια.. Έχω φτυσει αίμα σήμερα.. Κ μαγειρευω τώρα γιατί αύριο αν είναι έτσι η μερα μασ, δεν ξέρω πως θα την παλέψω.

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσαρες μου.....Μου λειψατε πολυ!!!!Εχω να μπω τοσες μερες γιατι ειχαμε πολλες δουλιτσες και δεν προλαβαινα!!Σας διαβαζα αλλα δεν προλαβαινα να σχολιασω!!!Καθομαι στο λαπτοπ οποτε θηλαζω οποτε με ενα χερι ειναι δυσκολο να γραφω!!!Ειμαστε πολυ καλα...Την Κυριακη πηραμε και την ευχη μας μιας και σαραντισαμε(πολυ συγκινητικη στιγμη)!!! 2 μερες τωρα πορσπαθω να στρωσω τα χαλια και ακομα να τελειωσω!!!Ο μικρος ειναι πολυ καλος.Εχει φτασει στις 43 μερες 6300 και 58cm!!!αυριο θα κανονισω ραντεβου με παιδιατρο να μας πει για τα κιλα γιατι μου φαινονται πολλα...Κατα τα αλλα ειναι ενας γλυκας,εχει κατι μαγουλα που ολο τα ρουφαω!!!!Βεβαια μου εχουν κοπει τα χερια απο το βαρος του!!Το βραδυ κανει κανενα 4ωρο και 5ωρο που και που αλλα εγω μεχρι να χαλαρωσω και να με παρει ο υπνος εχουν περασει 2 ωρες!!!!Οπως καλη ωρα τωρα!!!Τα λοχεια εμενα δεν εχουν τελειωσει ακομα.Βεβαια ενα σερβιετακι αρκει πλεον αλλα ολο και κατι εχουμε!!!Καποια διαβασα οτι βλεπει σουλειμαν.ΚΑι εγω σαν παλαβη...Οπως και το γκρεις ανατομη και το αμαρτημα της μητρος!!!!ΕΙπα πολλα και μαζεμενα αλλα ειχα μερες να γραψω...Απο οτι ειδα ολες ειστε καλα....Βικακυ,Τινακο,Μαρια,Αννα,Φωτεινη,Εμη,Νικολετα,Χριστινακι και οποια ξεχναω να με συγχωρεσει πολλα Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 30 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 30 417472

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τινάκο αννούλα νικάκι τα φιλιά μου πάω κι εγώ για νάνι!αννούλα μου κουράγιο μάνα!καληνύχτα σας φιλιά πολλά!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλη νυχτα και απο μενα!!!Ελπιζω να τα πουμε αυριο!!!Φιλια!!!

emilou

emilou
καληνυχτα κοριτσακια... ευχομαι ηρεμη νυχτα!!

εμεις εχουμε δρομο ακομα!!! απο τις 6,30 το απογευμα κ μετα... δεν εχει κοιμηθει σχεδον καθολου!!! το καλο ειναι οτι δεν εχει γκρινια... καθεται ησυχος στο ρηλαξ του! αλλα καθολου υπνος... τωρα τον παει ο πατερας του βολτες κατω απο τον απορροφητηρα (το νεο σαουντρακ του σπιτιου μας) μπας κ κοιμηθει να ξαπλωσουμε κ εμεις λιγακι!!! (α αυτο απο το ytube δεν του κανει το θελει live)

βρε Αννα μαλλον πρεπει να τα βαλουμε παρεα τα παιδια μας... θα τα βρισκουν καλα μεταξυ τους Very Happy Very Happy

Tini13

Tini13
Η μπέμπα κοιμάται και η μαμά αυπνίες..να'ναι καλά το ΣΚΑΙ!

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ....ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΗΡΕΜΕΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ,ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ
ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ,ΑΝΟΙΞΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΥΠΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΤΕΙ;

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Bebamou έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ....ΕΜΕΙΣ ΧΘΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΗΡΕΜΕΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ,ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ
ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ,ΑΝΟΙΞΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΥΠΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕΥΤΕΙ;
καλημέρα καλως την!τι ζουζουνακι ειναι αυτο!!!αν δεν ρευτει συντομα,βάλτην για λίγο κατω και μετά σηκωσε την παλι!ρευοντε πιο ευκολα έτσι.εγω την θηλαζω,αν της δωσω ξενο για συμπληρωμα και δεν ρευτει αμεσως (που σπανίζει) της το κάνω και ρευεται μολις την σηκωσω.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!! Κοιμηθηκαμε σήμερα σχετικά καλα!! Αλλα αυτο το πράγμα με τρίωρο...... Λες κ βάζει ξυπνητήρι..
Εμη μου, σίγουρα!!! Μόνο που όταν δεν κοιμάται ο δικός μου, η τρώει η κλαίει.. Δεν καθόμαστε ήσυχοι!!!!
Εύη μου, εγω προσωπικά αν δεν ρευτει στο 2λεπτο, το βάζω μέσα.. Κ αν το ακούω να αγανακτει, τον σηκωνω κ ρευεται. Αλλα σίγουρα δεν περιμένω.. 2 ωρο;;;;;; Κ ποτέ θα κοιμάσαι;;

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα αννούλα!κοιμηθήκατε καλυτερα σήμερα ε?πως είναι ο μικρός με το συναχάκι του??η μεγάλη σου ξύπνησε?εσύ πως είσαι ταλαίπωρη μάνα??

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ,ΑΝΝΟΥΛΑ
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΡΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΤΕ,ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑΕΧΩ ΦΟΒΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΩ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΣ
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΛΑΝΙΤΣΕΣ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΓΟΥΛΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΛΑΝΙΑΡΙΑ ΛΕΜΕ,ΣΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΧΑ
ΧΘΕΣ ΗΡΘΕ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΩΣΩΚΑΙ ΜΠΗΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΛΑΜΑΤΑ ΟΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ,ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΑΑΑΑ ΟΛΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ..
ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ,ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΑ'ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΕΣ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ;

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Bebamou έγραψε:ΝΑ'ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΙΕΣ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ;
ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!ΘΕΑ ΕΙΝΑΙ!
τελικά τα μωράκια της ομάδας μας είναι όλα κουκλιά ή εγώ το νομίζω μόνο???

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Foroums next top models ειναι ολα τα μωρακια μαςφωτεινη.ολα ειναι ενα κι ενα( κουκουβαου)

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
πολύ κουκουβάου όμως εεε???χαχαχααχ
έχω χεστεί η γυναίκα με την κόρη..παρέα αλλάζουμε τις πάνες λέμε!
και ο γιος μου είναι κούκλος(πάλι κουκουβάου!) αλλά με την κόρη έχω θέμα!όταν την ντύνω να βγούμε έξω...πεθαίνω!και είναι και ψωνάρα απο τώρα!μόλις της λέω εισαι κούκλα,θεά χαχανίζει το σκατουλάκι μου!

marianthi_m

marianthi_m
Kαλημερούδια!!!

Ευη μου τι γλυκια που ειναι η μπουμπου σου! φατσουλα!
Τόσο πολυ σε παιδευει με το ρέψιμο?

Εμενα παλι τσιτας ήταν το βραδυ μεχρι να κοιμηθει μου βγαλε τη πίστη! Ξυπναει και ανα 3ωρο- 2ωρο να θηλασει και μετα θελει αγκαλιες παλι.. να ναι καλα ο Σκαι που λεει και η Τινη!

Νικη 6300! ουαου! ειναι μεγαλος πολυ.. πως τον σηκώνεις? κοιμαται τουλαχιστον περισσοτερο τα βραδια? ειναι γλυκας παντως στη φωτο!

Φωτεινη και Τινη με τις κορες εχετε τρελαθει ε? Εγω ποια θα εχω για νυφη καλε?? εχω και 2!

Αννουλα ευχομαι να ειναι καλυτερα σημερα η μερα! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 30 417472

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα μαριανθάκο μου!θα έχεις και τις 2!!απλό είναι!χαχαχα
αν το 2ο σου ήταν κορίτσι θα καταλάβαινες τι λέω...άλλος έρωτας ο γιος,άλλος έρωτας η κόρη!

marianthi_m

marianthi_m
Ναι Φωτεινη φανταζομαι! Αν και δε θα το νιωσω ποτέ γιατι δε νομιζω να κανω 3ο! Δε πειραζει θα εχω νυφες! Very Happy

Δεν εννοω οτι εχω 2 νυφες εννοώ οτι εχω 2 γιους.. ποια θελει να συμπεθεριασουμε? χαχα

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΝΥΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ
ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΡΕΨΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙ,ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΕΝΩ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΟΛΟ

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα μανουλακια!!!Πως ειστε σημερα???Εγω οχι και τοσο καλα!!!Ενω εκανε ενα 5ωρο απο τις 11,00 μεχρι τις 04,00 μετα παιδευτηκε παραπολυ...Φαγαμε στις 05,00 κοιμηθηκε μια ωρα και μετα ξυπνησε στις 06,00 με τρομερο κλαμα και σφιξιμο.Ηθελε να κανει κακα του και σφιγγοτανε παρα πολυ και δεν μπορουσε...Σφιγγοτανε και εκλαιγε και μαζι του εκλαιγε και η μαμα του..Ηρεμησε μονο με το στηθος χαλαρωσε και καταφερε να κανει τα κακα του.Οχι ολα ομως γιατι το ιδιο εγινε και στις 09,00 το πρωι και τωρα...Νιωθω κομματια και στεναχωριεμαι πολυ για τον μικρο...

Ευη μου μια κουκλα η μπουμπου σου!!!ΠΑιδευεσαι πολυ με το ρεψιμο...Εγω τον κραταω 10 λεπτα αμα δεν ρευτει και τον βαζω κατω...Αν ζοριζεται τον σηκωνω κι ρευεται!!!

Μαριανθη μου ναι 6300.Μου εχουν κοπει τα χερια!!!Και τα δυο ειναι μουδιασμενα πανω στα μπρατσα!!!Αστα!!!Αλλα αυτα τα μαγουλα και τα μπουτια ειναι αλλο πραγμα!!!

ΤΙ καλο θα μαγειρεψεται σημερα???Εγω λεω να κανω γιουβαρλακια μιας και το σηκωνει ο καιρος.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις