176 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Πεμ Οκτ 04, 2012 2:35 am
mpompiras
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Teniaa έγραψε:doritaki έγραψε:Μαρινα κ Τενια καλως ηρθατε!Με το καλο να ερθουν κ τα μωρακια σας!
Το τσαι επιτρεπεται με μετρο.2 κουπες την ημερα λεει ο δικος μου γιατρος.Η καφεινη που περιεχει ειναι λιγοτερη απο αυτη στον καφε κ το τσαι ειναι κ αντιοξειδωτικο!Καφε ενα την ημερα αλλα οχι φραπε-νες.Επιλεγουμε αναμεσα σε ελληνικο,γαλλικο,εσπρεσσο,καπουτσινο...Α!Κ μην ξεχνατε οτι καφεινη εχει κ η κοκα-κολα οποτε δεν πινουμε ολα αυτα την ιδια μερα..
Δωματιο ουτε εγω εχω φτιαξει ακομη.Υπαρχει ενα ημιδιπλο κρεβατι στο "παιδικο" δωματιο το οποιο θα παραμεινει για να φιλοξενειται κανενας ανθρωπος,μια συρταριερα που ηδη φιλοξενει τα πρωτα φανελακια κ σεντονακια της μπουμπους μου κ μια διφυλλη ντουλαπα που καποια στιγμη θα πρεπει να αδειασω για να χωρανε τα ρουχα της.Καπου θα στριμωξω κ την κουνια της κατα το Πασχα.(Στην αρχη θα την εχω με λικνο στο δικο μου δωματιο).Το χρωμα ειναι λευκο-γαλαζιο κ θα παραμεινει ως εχει.Τα επιπλα ειναι τα φοιτητικα μου κ σκεφτομαι ακομη αν θα τα αφησω οπως ειναι ή αν θα ντυσω την ντουλαπα με καποιο αυτοκολλητο-ταπετσαρια.Στους τοιχους ολο κ κατι θελω να βαλω αλλα δεν ξερω αν θελω πεταλουδες ή αρκουδακια.
Α!Κ για τα λινκ μπορειτε στην αρχη να βαζετε παυλα αντι για τελεια κ να τα στελνει.
Eυχαριστω για τις συμβουλες doritaki!! Το site που εχει πολυ ενδιαφεροντα αυτοκολλητα αν και νομιζω λιγο ακριβουτσικα ειναι το cosycorner-gr!
oντως ειναι πααααααααααρα πολυ ωραια ....