551 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Δευ Οκτ 08, 2012 8:42 am
ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
doritaki έγραψε:ζωάκι έγραψε:
Κάποια με είχε ρωτήσει αν διδάσκω.. η Δώρα;.. είμαι δασκάλα, απλά είμαι με άδεια τώρα.
Εσείς με τι ασχολείστε;
Ναι εγω ρωτησα.Επειδη ανεφερες το σχολειο.Εγω ειμαι βιολογος κ δουλευω σε μεγαλο μικροβιολογικο εργαστηριο.Δουλευα δλδ...γιατι εχω αναρρωτικη εδω κ 3,5 μηνες!Θα επιστρεψω στη δουλεια 3 μηνες μετα τη γεννα.
Α ωραία! Για την δουλειά εννοώ..
Κι εμάς εδώ η άδεια μητρότητας είναι πάνω κάτω 4 μήνες.. και όχι όλοι πληρωμένοι.. άρα, αν θες δεν την παίρνεις όλη... τραγική η κατάσταση...πρέπει να ψάχνεις που να αφήνεις το βρέφος 4 μηνών... και άντε αν έχεις μαμά ή πεθερά, αν δεν έχεις, όπως εμείς.. γι' αυτό εγώ θέλω να πάρω 1.5 μήνα άνευ απολαβών μετά την άδεια μητρότητας για να φτάσει το καλοκαίρι, όταν έρθει ο καιρός με το καλό...
Κορίτσια σας αφήνω πάλι.. θα ετοιμαστώ να πάω να δω μία παραστασούλα με μία φίλη μου και θα γυρίσω να τη πέσω γιατί είμαι κομμάτια... Μου το λεγαν αυτό με τον μαραθώνιο και δεν το πίστευα! Δεν κάνω τίποτα όλη μέρα και νιώθω πτώμα!
Σας φιλώ.. μπορεί να μπω πριν τον ύπνο!
ΥΓ. Αυτό με τα πρησμένα πόδια και τον ύπνο στην αριστερή μεριά το ξέρετε; Όταν κοιμάσαι στη δεξιά μεριά, πιέζεις μία μεγάλη φλέβα που έχουμε εκεί κοντά στη λεκάνη και δεν είναι καλή η κυκλοφορία, γι'αυτό πρήζονται τα πόδια μας.. το ίδιο και στο ανάσκελα.. (αυτό νομίζω ισχύει πιο μετά που θα μεγαλώσει κι άλλο η κοιλιά όμως) γι'αυτό έχετε στο νου σας να ξαπλώνετε στην αριστερή..
Αχ πισία, Σοφία!!! Το οτία πεθύμησα που λέγατε τις προάλλες! Γιαμμμιιιι.. Αν και σήμερα κατάφερα να μη φάω τίποτα γλυκό!! Θα αντέξω ως το βράδυ! Ακόμα ένας καλός λόγος να κοιμηθώς νωρίς!