726 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Τρι Οκτ 09, 2012 9:28 am
doritaki
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:vicioami έγραψε:doritaki έγραψε:Βικτωρια πολυ ωραιο το καροτσι κ γλυκο χρωματακι.Κ εμενα μ'αρεσουν τα peg perego.Ομως αν κανεις μετα αγορακι σε ροζ καροτσακι θα το εχεις?
Όταν, άμα κι αν μας δώσει δεύτερο παιδάκι ο Θεός και είναι και αγόρι δε πειράζει. Θα πάρω άλλο. Το κάθε παιδάκι μας θέλουμε να το ζήσουμε όπως θα είναι το φύλο του. Την ίδια άποψη έχει και ο άντρας μου. Δε θέλει ουδέτερα. Κάθε παιδάκι έχει τη χάρη του και θέλουμε και εμείς και το μωρό να το χαρούμε. Τώρα αν κάνω αγοράκι.... Θα τα πουλήσω και θα πάρω άλλα. Γιατί αν κάνω πάλι κοριτσάκι;
Αυτά. Μπορεί να ακούγομαι τρελή αλλά τα θέλω όλα ροοοοζζζζζ! Βέβαια ελπίζω την άλλη Πέμπτη να μη μας βγει κανένας μπέμπης (όχι ότι με πείραζει). Αλλά 99% είμαστε στα ροζ και λιλά. Η τοσοδούλα μου θα είναι ένα μπομπονιερέ (χαχαχΧα) μωρό.
μπομπονιερεεεε ααχαχαχαχαχ ελιωσααα.αντε να δω κ εγω γτ θα σκασω η μανα.εγω κοριτσια δν θα παρω καροιτσι θα εχουν προσφερθει να μας δωσουν 2 ατομα.το μονο που ισως παρω θα ειναι το πορτ μπεμπε
Εχεις κ ενα δικιο σ'αυτο Βικτωρια.Ειδικα αν εχεις την ανεση να παρεις καινουρια μετα.Το λιλα μ'αρεσει κ εμενα σαν επιλογη.Μπορει να επαιρνα κ εγω ενα μωβ ή κοκκινο αν αποφασιζα να αγορασω.Μαλλον ομως θα μας δωσουν ενα καφε-γαλαζιο.Δεν μ'αρεσει αλλα απο το να δωσω 600€ που κανει το συγκεκριμενο καλυτερα το τζαμπα.
Γιατι να σκασεις βρε Μαρακι?Λιγες μερες εμειναν...