Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
665 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 665 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ Μ 400γρ 5ευρω βουλγαρια το ναν ειναι ν παει

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια μου...τι κάνετε?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποπη μου παιρνω το novalac it 1 και δεν το εχει. ευχαριστω παντως. σημερα η μικρη εχει πολυ γκρινια κ δεν καταφερα να κανω πολλα. ισα ισα το φαγητο κ το μαϊντανο που εκοψα για την καταψυξη.
Χρυσα μου καλα; κοιμηθηκες;

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
5 eurw Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 9 606100 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 9 606100 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 9 606100 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 9 606100 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 9 606100

markella01

markella01
Για μεσημέρι δεν πρόλαβα να κοιμηθώ γιατί ξύπνησε ο μικρός, άλλα εντάξει δεν έχω θέμα, 9μιση το πρωί σηκωθήκαμε...Εσύ είσαι καλά μπεμπέκι μου?Καλύτερα από χτες τουλάχιστον?

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι καστορια 5 ευρω απο εκει επερνα στον γιο μ

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://forum.eimaimama.gr/t6789-topic
εδω ειναι οσες παραγγελουν απο εξω ρηξτεμια ματια

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παντως αμα καποια θελει κατι παρομοιο σε προσκλητηριο να της φτιαξω πειτε μου δεν εχω προβλημα!σας το φτιαχνω σας το στελνω με μειλ και με στικακι μετα πατε εκτυπωστε το στην περιοχη σας!θα σας βγει πολυ φτηνα,εμενα τοτε με φακελο ροζ και διαφανο στρογγυλο αυτοκολλητακι για το κλεισιμο μου βγηκαν 30 λεπτα το ενα.13x18 ματ εκτυπωση σε φωτογραφειο εκανα εγω τοτε!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευακι προσπαθω ν δω τ προσκλητηριο αλλα δεν μπορω γιατι που πηγε καλε γραφεις για τ προσκλητηριο αλλα πουθενα δεν βλεπω

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στην προηγουμενη σελιδα 3ο μηνυμα απο το τελος βρε!εχω επισυναψει την φωτο

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευακι ειναι γαματοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
λοιπον θα μ κανεις το προσκλητηριο χιχιιχιχιιχ

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπα2012 έγραψε:ευακι ειναι γαματοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
λοιπον θα μ κανεις το προσκλητηριο χιχιιχιχιιχ

θα στο κανω αγαπη μου!οτι θελετε!σιγα το πραμα!λιγο παιχνιδακι ειναι με το πικασα!με μειλ θα στο στειλω και κανε μια δοκιμαστικη εκτυπωση να δεις αμα σ'αρεσει!κριμα να δινουμε 1 ή 1μιση ευρω για κατι που ολοι θα πεταξουν στο τελος εκτος των μαμαδων μας! Wink

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΤΣΕ Ν ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΒΑΦΤΗΣΗ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΛΑΞΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΠΑΣ Κ ΜΑΘΩ Ν ΚΑΝΩ ΕΓΩ

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
διαλεξε οποιο καρτουν σ'αρεσει-γκουγκλισε-βρες τις εικονες-διαλεξε μια μεγαλη εικονα(πχ 1280x1204 pixels)-αποθηκευσε την στον υπολογιστη σου-ανοιξε την με καποιο προγραμμα επεξεργασιας εικονων(εγω πχ δουλευω με το picasa 3) και μετα παιξε με τα χρωματα-τα γραμματα-τη διαφανεια-τα ρετους και να το το προσκλητηριο!αποθηκευσε 3-4 σε ενα στικακι και πηγαινε σε ενα καλο φωτογραφειο και καντα μια εκτυπωση.μπορει κατι που σου αρεσει στον υπολογιστη να μην δειχνει ωραιο στο χαρτι!κανε τυχον διορθωσεις,διαλεξε ποιο απ'ολα σου αρεσει και εκτυπωσε το οσες φορες θες! Wink

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
στο επομενο παιδι θα σε προτιμησω, δυστυχως τωρα τα παρηγγειλα, παντως ειναι πολυ ομορφο!!! Very Happy

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευακι πολυ εξυπνη κ οικονιμικη ιδεα!! μπορεις να βαλεις κ φωτο του μωρου μ αυτο τον τροπο.αληθεια,υπαρχει κατι που να μην κατεχεις; χιχι!
Χρυσα,σχεδον στα ιδια.
ειστε εσεις εδω ομως! το παρεακι!!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 9 90233 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 9 90233

spyros3

spyros3
ευα Respect Respect Respect !!!!!οτι κ να πω ειναι λιγο κοπελα μ!!!!πολυ ωραιο!!!αν ηξερα κ εγω απο υπολογιστες κατι θα εκανα αλλα θα το προσπαθησω...εμενα μ αρεσουν πολυ οι νεραιδες....

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?εμεις καλα λεμε...ο σπυρος βλεπει παιδικα κ εμεις στην κουζινα κ μιλαει η κορη μ στο φως!!!απο κραυγουλες μεχρι κ 'ε''ε''ε'!!!

ειπα να κοιμ σημερα αλλα τι το θελα αφου μολις εκλεινα τα ματια μ αρχισε την μουρμουρα..κοριτσια για το γαλα μας το χε πει η κωνσταντινα ψαξε ποπη στο προηγουμενο μας θεμε #2 προς το τελος κ θα το βρεις..

ματινα περαστικα κ αφου ειναι απο τα δοντια παλι καλα,βρηκες στεγνωτηριο?

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αμα στενευουν τα οικονομικα σου ολα τα μαθαινεις να τα κανεις μονος σου!
ξαναλεω πως αν θελετε βοηθεια με το προσκλητηριο πολυ ευχαριστως!να διευκρινισω οτι δεν τα πουλαω ε?σας κανω το σχεδιο σας το στελνω κ εκτυπωστε το οπου θελετε!το λεω για να μη διστασετε ή να μην πεσουν πανω μου να με φανε καποιες-ευτυχως στην ομαδουλα μας δεν εχουμε-οτι "προωθω" τη δουλεια μου.εγω νοσηλευτρια χειρουργειου ειμαι,αν μπορεσω να βοηθησω καποια κοπελα σε κατι που παιδευτηκα για να μαθω οταν επρεπε να βοηθησω τα οικονομικα μου, θα χαρω πολυ!τωρα θα μου πεις γιατι να μην καλεσεις με ενα τηλεφωνημα τον κοσμο αν ζοριζεσαι?ε ενταξει μ'αρεσει και το ομορφο και μ'αρεσει να φτιαχνω πραγματακια! Very Happy
ζετα στειλε μου το μειλ σου σε πμ

spyros3

spyros3
ευα μ στο παρεακι μας περναμε καλα κ πιστευω οτι καμια μας δεν θελει να παρεξηγηθουμε...ξερεις κατι κ θελεις να μας βοηθησεις πειραζει κανεναν?κ ουτε κακο ειναι..κ ευτυχως εδω δεν εχουμε αυτες τις καποιες που γραφεις κ εσυ...

που ειναι τα υπολοιπα κοριτσια μας?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φαινεται Ευακι μ οτι σ αερεσει το ομορφο κ οτι εχεις μερακι(μηπως εισαι Ταυρος-Παρθενος; ). κ ναι,ευτυχως εδω μεσα ειμαστε ολες ενα, δεν την εχει πεσει ποτε καμια σε αλλη,μπραβο μας!!! φτου μας!
εγω ψαχνω για γαλατα ακομα..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε:φαινεται Ευακι μ οτι σ αερεσει το ομορφο κ οτι εχεις μερακι(μηπως εισαι Ταυρος-Παρθενος; ). κ ναι,ευτυχως εδω μεσα ειμαστε ολες ενα, δεν την εχει πεσει ποτε καμια σε αλλη,μπραβο μας!!! φτου μας!

καλε γαλα εχει εκει στην καρδια σου διπλα!η μπεμπα το εχει καταλαβει!εσυ ακομη δε το καταλαβες? Very Happy

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
bebek6 έγραψε:φαινεται Ευακι μ οτι σ αερεσει το ομορφο κ οτι εχεις μερακι(μηπως εισαι Ταυρος-Παρθενος; ). κ ναι,ευτυχως εδω μεσα ειμαστε ολες ενα, δεν την εχει πεσει ποτε καμια σε αλλη,μπραβο μας!!! φτου μας!

καλε γαλα εχει εκει στην καρδια σου διπλα!η μπεμπα το εχει καταλαβει!εσυ ακομη δε το καταλαβες? Very Happy
χαχα! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 9 401147 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 9 401147 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 9 401147

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια το site ειναι apo-rot.de για το γαλα ειναι γερμανικο.
Σημερα δεν προλαβα καθολου να μπω να τα πουμε. Εβαλα την μικρή για υπνο πριν καμια ωρα και μολις ταισα τον μικρό μου και καθομαστε. Ετσι ειπα να διαβασω λιγο νεα σας. Πολύυυυυυυυυυυυ γκρινια σημερα δεν ξερω τι εγινε και τα δυο. Η μπεμπα ολη μερα στα χερια. Καμια κρεμε για πονο χεριών και πλάτης καμία ξερει????
Ευακι τέεεεεεεεεεεεεεεελειο το προσκλητήριο. Εγω θα ηθελα αν μπορείς να μου φτιάξεις ενα με την ευκαιρία σου με την στρουμφίτα και τα στρουμφάκια αυτο λεω για θεμα.καλό???
Κορίτσια ειναι μια κοπέλα στο φορουμ που φτιαχνει τέλεια στιχακια για προσκλητήρια. Διαβαζα τις προάλλες το θεμα της και επαθα πλάκα!!!Ενσωματώνει μεσα στους στιχους τα ονοματα των γονιών ακομα και τα επαγγελματα τους τι να σας λεω διαβαστε το και θα καταλαβαιτε.
Οπότε Ευακι εσυ προσκλητήριο, η κοπέλα το στιχάκι τέλεια και οικονομικά. Very Happy Very Happy Very Happy Ευχαριστούμε πάααααααααααααααρα πολύ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις