Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
676 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 676 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κι απο μενα!!!
εμεις ειμαστε καλα, το μωρο δηλ γιατι εγω χθες ξεκινησα φυσιοθεραπειες πιαστηκε το αριστερο μου το ποδι κ ειμαι σα την κουτση Μαρια το μωρο με δυσκολια το παιρνω αγκαλια, απο την εμποροπανηγυρι το επαθα μαλλον, ημουν αμαθη στο περπατημα κ ξαφνικα το βγαλα τα ματια χωρια ανεβα κατεβα 3 οροφους με το μωρο κ με ψωνια!!!
Τελοσπαντων σημερα παρηγγειλα τα προσκλητηρια αλλα μονο τα δικα μου, 2 φορες με πηρε η κοπελα τηλ δε θα καθομαι να περιμενω την πεθερα ουτε τον αντρα μου, ας εχω εγω ετοιμα τα δικα μου κ ας κοψουν το λαιμο τους κ οι 2!!!! μες τη καλοσυνη ειμαι!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα εκανες Καστορια μου,δε θα παρακαλας κι ολας,ειναι δουλεια που πρεπει να γινει. πως ειναι τα προσκλητηρια;; περαστικα.

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια ανοιξε ομαδουλα με υποψηφιες μανουλες ιουνιου 2013!!!τι να πω,περναει ο καιρος πολυ γρηγορα!!!

εγω εκανα κανελονια με γεμιση κιμα κ μπεσαμελ στο φουρνο,μαρτυριο ειναι μπεμπεκ το καθα μερα τι να ψησουμε..αστα!!!

καστορια τι να πω ρε γαμωτη κ για τον αντρα σου?για τον γαμο σας ειναι...τοσα παρακαλια θελουν για να σου πουν ποσα προσκλητηρια θελουν?!!!αμαν!!!περαστικα κοριτσι για το ποδι σ κ καλο κουραγιο!!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ποιο γαμο?? για τα βαφτισια ειναι!!! για το γαμο ειχαμε χειροτερα ντραβαλα...τελοσπαντων ...
το προσκλητηριο ειναι μεγαλο, σκεφτειτε μια κολλα Α4 διπλωμενη στα 3 αλλα σαν φυσαρμονικα γαλαζια με νερα μεσα και αυτοκινητακια mcqueen, τον εμαθα κι αυτον.
Παρεπιπτοντως ειστε ολες καλεσμενες!!!
4/11 11:30
Οποια ειναι κοντα κ μπορει ας ερθει θα την φιλεψω κι ολας!!!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 8 654316
εντομεταξυ σκεφτομαι αντι για το γνωστο προφιτερολ στην εκκλησια να κανω σοκολατες με το ονομα του, το ειδα κ ξετρελαθηκα!!!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ξεχασα να σας πω πηρα τον Χρηστο να του πω οτι εγω τα δικα μου τα παρηγγειλα κ μου λεει τα δικα μου??? λεω δε με ενδιαφερει κανονιστε τα μονοι σας, κ μου λεει θα με βοηθησεις το βραδυ να τα κανω??? Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 8 606100

Αρα δεν πηγε τζαμπα ο τσακωμος!!δε ρωτησα βεβαια πως κι ετσι θα τα κανεις εσυ κ οχι η μανουλα σου αλλα αυτη μας ακουγε τη Κυριακη που σκοτωνομασταν για γινω σαφης ο Χρηστος δε μαλωνει ποτε, μονη μου κανω φασαρια, αυτος παντα λεει δεν υπαρχει λογος να φωναζεις και γινομαι εξαλλη)!!Και τον πηρε τηλ να μη φωναζουμε γιατι ακουγομαστε στην γειτονια, ειναι η δευτερη φορα που μου το κανει ουτε να μαλωσουμε δε μπορουμε σαν ανθρωποι.τον ειπα την επομενη φορα που θα σε παρει τηλ ενω μαλωνουμε εχω μαζεψει ρουχα κ φευγω!!!
Ουφ!! τα ειπα κ ξεθυμανα!!!Κι εγω ρε κοριτσια δεν εχω που να τα λεω, δε θελω να τα λεω στους δικους μου να μη τους στεναχωρω, οι φιλες μου εχουν τα δικα τους δε προλαβαινω να παρω σειρα, εδω τα γραφω κ μου φευγει ο καημος!!!

spyros3

spyros3
μπερδευτικα καστορια μ κ εγραψα για τον γαμο...κ ο αγιας φοβερα θελει λειι ο λαος αρα...βοηθησε τον λοιπον το βραδυ κ ολα καλα!!!κ αποτι καταλαβα μενετε στην ιδια πολυκατοικια ε?κ εγω εχω την γιαγια τ απο κατω μας αρα σε καταλαβαινω απολυτα χρυση μ!!!
κ εγω εδω τα λαω κ ξεθυμενω..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζετα δεν εχω φτιαξει ποτε κανελονια κ ετσι μου ακουγονται πολυ ωραια! οταν παρω θα σ πω να μ πεις τη συνταγη! ερχονται οι νεες ΙουνιοΙουλινες,ε;;με το καλο σε ολα τα κοριτσια!!
Καστορια,που δε θυμαμαι κ τ ονομα σου-συγνωμη,ευχαριστουμε καταρχην για το καλεσμα!!! να σου ζησει ο γιοκαρος,με το καλο!ειμαστε μακρια εμεις!! μακ κουιν,ε; κι εγω απο τον ανηψιο μ τον εμαθα! πριν λιγο 'εφαγα' κ εγω το ποδι μου στο τραπεζακι του σαλονιου κ τα ειδα ολα!! πες τα κοπελα μου, ετσι κι εγω εδω βρισκω παρηγορια,αν κ δε θελω να λεω λεπτομερειες,δεν ξερεις καμια φορα ποιος βλεπει,γι αυτο δε λεω πολλα, αλλα με νιωθετε πια χωρις να τα λεω..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α! και Καστορια! αυτο με τις σοκολατες αντι γλυκου, το σκεφτομαι κι εγω! το ειδα κ μου αρεσε!!και ετσι μαζεμενες πολλες σοκολατες μαζι σου'ρχεται να τις βουτηξεις!!
σ'εχω πρηξει! τωρα ειδα κ αυτο http://forum.eimaimama.gr/t14873-topic#535880

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καστορια αντε με το καλο να κανετε την βαφτηση,
και εμεις σημερα ρηξαμε ενα καβγα με τον κυριο ελεος δηλαδη
αυτο παλι να θελεις να μαλωσεις και να μην μπορεις σε βγαζει τελειως εξω απο τα ρουχα σου

χρυσα θελουμε βιντεο την πρεμιερα

εμεις το σαββατο γινομαστε 3 μηνων γιουμπι

κοριτσια θυμηστε μποια απο σας παραγγειλε μεσω ιντερνετ γαλα???θελω την σελιδα ξερωοτι ενδιαφερωταν η μαρια μ,ας για πειτε μ την σελιδα σας παρακαλω?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποπη μ η Κων/να μου χε δωσει το λινκ αλλα δεν ειχε αυτο που παιρνω εγω κ δεν παρειγγειλα. παιρνω το NOVALAC IT αν καποια κοπελα ξερει αν θα το βρω πιο φθηνο καπου ας μ εχει υποψη της.

eleni2526

γεια σας κοριτσια τι κανετε????

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koritsia m eferan ta pamperakia apo to amazon!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek eimai sthn selida kai den mporo na bro thn kathgoria meta galata gia pes p einai?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποπακι ψαχνω κ δεν το βρισκω,μαλλον ειναι στο προηγουμενο θεματακι μας στις τελευταιες σελιδες.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την σελιδα την βρηκα την κατηγορια μετα γαλατα δεν βρισκω

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου. Τί κάνετε? Εγώ σήμερα έκανα δουλειές. Μπήκα για λίγο αλλά ούτε ένα γειά δεν πρόλαβα να πω. Τη Μαρία έχω με πυρετό. Βγάζει και πίσω δόντια. Του έχει κοπεί τελείως η όρεξη του παιδιού.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.amazon.com/
απλα δεν βρισκω την κατηγορια μ τα γαλατα γμτ

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπα2012 έγραψε:http://www.amazon.com/
απλα δεν βρισκω την κατηγορια μ τα γαλατα γμτ
oxi Poph m, den einai apo amazon ta galata. einai nomizw apo germaniki selida.an iremisei i mikri kapoia stigmi k vrw xrono tha psaksw

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το βρηκααααααααα
http://www.babylikes.com/

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπα2012 έγραψε:το βρηκααααααααα
http://www.babylikes.com/
Ποπη αλλο σου ελεγα εγω. τι γαλα θες εσυ; εγω νομιζα ηθελες για τη μπεμπα το γερμανικο σαιτ.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ouf .NAN1
ego kai sto amazons eixa brei alla den to brisko kai ekei prepei na exei auto pou perneis maria

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο το δινεις στον Γιωργακη ή στη μπεμπα; θα ψαξω καποια στγμη να βρω κ εγω καμια καλυτερη τιμη γιατι 33Ε την εβδομαδα ειναι πολλα,ευτυχως προτιμαει πιο πολυ το ζιζι τελευταια κ καπως το καθυστερησαμε!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο στο μωρο μας που τρωει μαμαδογαλατακι και κανει οικονομια στη μανουλα!!!!
λοιπον οικονομες μου!
προσκλητηριο στην ελενη ειχα κανει μονη μου!και τωρα στη μπεμπα μονη μου θα το κανω!
σας βαζω της ελενης:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

πανω κατω ετσι ηταν δεν ηταν ακριβως τετοιο χρωμα τα γραμματα αλλα τωρα στο τσακ μπαμ σας το εκανα να το δειτε!
προφιτερολ κανω πολυ ωραια αρα θα τα φτιαξω-θα αγορασω μονο τα χαρτινα ποτηρακια και τα κουταλακια.να σας βαλω τη συνταγη?απο που ρε γμτ να βρω τα ποτηρακια δε ξερω!τα ρουχαλακια θα παρω ενα διαφανο πλαστικο κουτι απο το ικεα και θα βαψω την τινκερμπελ-αυτο θα ειναι το θεμα της βαφτισης μας αυτη τη φορα.ρουχαλακια θα παρω κατι απλο για να μην ειναι πολυ επισημο και δε το ξαναφορεσουμε.
νονα-νονο δε ξερω πως να φτιαξω μονη μου κι εκει εχω ενα θεμα!!!!!!!!χαχαχαχα Razz

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΑΡΑ-ΘΕΑΡΑ!!!!!!!!!!!! Respect Respect Respect Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 8 966307 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 8 966307 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 8 966307

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπεμπα2012 έγραψε:ouf .NAN1
ego kai sto amazons eixa brei alla den to brisko kai ekei prepei na exei auto pou perneis maria

κι εμεις αυτο πινουμε κ το βρηκα
http://www.pharmeden.gr/product_info.php/nan-nestle-gala-protis-brefikis-ilikias-se-skoni-400gr-p-2382

τα 800γρ συμφερουν. δεν το χω βρει πιο φθηνο, αν το χεις βρει πες μου να παραγγειλω κι εγω...

Ευακι σουπερ το προσκλητηριο, εμενα δυστυχως δε με κοφτει!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις