101 Απ: Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! Κυρ Οκτ 07, 2012 9:01 pm
bebek6
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια απο Αθηνα χρησιμοποιει καποια απο σας sudocrem? υπαρχει μια προσφορα σ ενα απο τα γνωστα deals -40% για 2 συσκευασιες.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
markella01 έγραψε:
Βικυ μου, δοκίμασε να τη φασκιώσεις τη μικρή σου...εμένα κοιμάται πολύ βαθιά όταν το κάνω...αλλιώς αν είναι ανάσκελα ξυπνάει από τα χέρια του. Δοκίμασέ το και πες μου οκ?
markella01 έγραψε:
Βίκη το φάσκιωμα γίνεται ως εξής: απλώνουμε την πανούλα τετράγωνη όπως είναι σε σχήμα ρόμβου, δλδ με τη μία γωνία πάνω στο κεφάλι, την άλλη στα πόδια, την άλλη στο ένα χέρι και την άλλη στο άλλο χέρι. Κατεβάζουμε το χεράκι του μωρού ίσιο στο πλευρό του, σαν κουκλίτσα, και παίρνουμε την γωνία της πάνας και τη διπλώνουμε κάτω από τον πωπό του...Κάτσε να δω αν μπορώ να βρω κανα βιντεάκι να σου επισυνάψω....
https://www.youtube.com/watch?v=CHcaNXCx_eo&feature=fvwrel
mamavi έγραψε:markella01 έγραψε:
Βικυ μου, δοκίμασε να τη φασκιώσεις τη μικρή σου...εμένα κοιμάται πολύ βαθιά όταν το κάνω...αλλιώς αν είναι ανάσκελα ξυπνάει από τα χέρια του. Δοκίμασέ το και πες μου οκ?
Χθες την δεύτερη φορά που ξύπνησε στην 1,5 ώρα την τύλιξα με μια πάνα σαν σαλάμι ρολό και ξύπνησε στο τρίωρο, μπορεί και να βοήθησε εντέλει αλλά όταν ξύπνησε είχε ξετυλιχθεί.markella01 έγραψε:
Βίκη το φάσκιωμα γίνεται ως εξής: απλώνουμε την πανούλα τετράγωνη όπως είναι σε σχήμα ρόμβου, δλδ με τη μία γωνία πάνω στο κεφάλι, την άλλη στα πόδια, την άλλη στο ένα χέρι και την άλλη στο άλλο χέρι. Κατεβάζουμε το χεράκι του μωρού ίσιο στο πλευρό του, σαν κουκλίτσα, και παίρνουμε την γωνία της πάνας και τη διπλώνουμε κάτω από τον πωπό του...Κάτσε να δω αν μπορώ να βρω κανα βιντεάκι να σου επισυνάψω....
https://www.youtube.com/watch?v=CHcaNXCx_eo&feature=fvwrel
Σ'ευχαριστώ Χρύσα θα το δοκιμάσω σήμερα. Ξύπνια πάντως αποκλείεται να κάτσει ήσυχη να της το κάνω θα πρέπει να το δοκιμάσουμε όταν είναι κοιμισμένη. Εσύ ξύπνιο τον τυλίγεις και τον ταΐζεις ή πριν τον αφήσεις κοιμισμένο στο κρεβάτι;
Κάνω πλήρη αποχή από γαλακτοκομικά από 18/9 και πάλι χθες είχαμε πάνα με βλέννες με αιματάκι. Τι θα γίνει και με αυτό το θέμα .. Άρχισαν οι νύξεις να δώσω υποαλλεργικό ξένο τώρα μιας και ο θηλασμός μου δεν κάνει καλό στο μωρό, με έχει κουράσει και αυτή η κατάσταση.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης