Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
654 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 654 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια απο Αθηνα χρησιμοποιει καποια απο σας sudocrem? υπαρχει μια προσφορα σ ενα απο τα γνωστα deals -40% για 2 συσκευασιες.

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια τι κανετε?εμεις τα ιδια...ακομα κ ο αντρας μ εχει παραξενευτειπου με χει πειραξει τοσο που μ λεει εμεις αν χωρισουμε ποσο χειροτερα θα εισαι?η ξαδ ειναι 23 κ αυτος 34....σας ευχαριστω κοριτσια για την συμπαρασταση κ θα δουμε τι θα γινει...

τι κανετε?ευα,τι εχει το παπι της κορης σ?ασε κ εμενα με ξυπνησε 2,6 κ κατα τις 7 εκλαψε ειχε αερια,τωρα ειναι στο ρηλαξ τραγουδαει κ κουνιεται μονη της!!!το παει της μπαλας!!!

μπεμπεκακι τι κανετε?καλημερα!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζετακι καλα ειμαστε,λιγο βηχα. βλεπει Ντορα στο νικελοντεον!! χαχαχαα!!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου. Όλα καλά? Ζετάκι, κουράγιο στην ξαδέρφη. Πιστεύω καλύτερα που έγινε όλο αυτό τώρα παρά αργότερα. Ίσως να ήταν χειρότερα τα πράγματα.
Χρύσα, καλά έκανες και τον ταρακούνησες. Εμένα πάλι δεν χαμπαριάζει με τίποτα.
Ευάκι, στο έχω πει κι άλλη φορά. Η πεθερά σου είναι ίδια με την δικιά μου τη σκατόβλαχα! Επίσης, τί έχει το παπί της μικρής? Ρωτάω γιατί και εμάς μας είχε πει η παιδίατρος ότι έχει την τάση να κλείνει και να την πλένουμε καλά. Δεν ήξερα ότι μπορει να συμβεί και στα κορίτσια αυτό.

eleni2526

εμεις εχουμε παιδιατρο σημερα για εμβολιο!!!!!αλλα εδω ανοιγουν μεγαλες ωρες μετα τις 11!!!!!κ πως ςτυχε κ στο προηγουμενο εμβολιο κ σημερα ο αντρας μου να εχει υπηρησια!!!!δεν μου γεμιζει το ματι αυτη η παιδιατρος αλλα τι να κανω.ελεγα να κατεβενω θεσ/νικη αλλα ειναι ρισκο για το αν θα προλαβω να γυρισω μεχρι να σχολασει η αναστασια!!!! παρασκευη γενναει η συνυφαδα μου!!!!ολα καλα να πανε!!!!!!!κ η ακατανομαστη που λεει κ η ευα θα παει απο παρασκευη μαζι με τον πεθερο κ θα μεινει κ απο βδομαδα να τη βοηθισει!!!!ασχετα που μενει στη μανα της η κοπελα!!!!κ στην αλλη τη συνυφαδα ειχε παει για βοηθεια!!!!οταν γεννησε τα δυο της τα παιδια!!!! σε μενα ηρθε μια ωριτσα το σαβατο που γεννησα ενα 2ωρο την κυριακη κ γεια σας!!!!κ για μενα χεστικα αλλα ξεχοριζει τα παιδια της εκει ειναι που τρελενομαι!!!!!για τα εγγονια δεν το συζηταμε.μπαμ κανει!!!!την Αναστασια μου τη εχει γραμμενη κανονικα!!!!τελος παντων κακιες αρχισα να λεω πρωι πρωι!!!!!
ζετα καλυτερα τωρα να χωρισει η ξαδερφη σου!!!!!κ να μην τον δεχτει πισω!!!!αν κερατωσει ο αλλος μια φορα θα το ξανακανει!!!!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα χαθηκα καναμε format to pc ΠΗΓΕ ετσι ολο το σαββατο κυριακη πρωι μαυρα η νυχτα στα βουνα τπτ δεν λειτουργουσε εκλεινε απο μονο του πριν ανοιξει κανα απο την αρχη πηγε και η κυριακη απογευμα φαγαμε στην πεθερα τελειο πολονεζ απο οτι διαβαζω εγω πολλα μπονους η πεθερα μου οκ δεν την εχω και πολυ κοντα εγω προσωπικα ο γιος της την λατρευει αλλα με το μωρο ενταξει σταθηκε και το εκτιμω οποτε δεν μπορουμε και γαλατα και πανια του αγοραζει και τον θελει και ξανα να μεινει μαζι της σαββατοκυριακο να ξεκουραστουμε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ γιατι ξεχναμε καποτε οτι ειμαστε ζευγαρι με το ουαουα. Τετοιου ειδους καυγα χρυσα καναμε και εμεις την περασμενη βδομαδα θεμα τα νευρα το αποτομο φερσιμο τα ασχημα λογια πανω στα νευρα κατσαμε και μιλησαμε ωρες και τα βρηκαμε και κανουμε τεραστιες προσπαθειες φαινετε επιασαν προσεχουμε και οι δυο. Ειμαστε πολυ χαλια οικονομικα και αμα δεν εχεις να φας και δουλευεις και ερχεσε σπιτι τα νευρα ειναι κατα κομμενα μεγαλη πιεση απο παντου πλουτος τα 5ευρω χρυσα τις πιο πολλες φορες η μαμα μου μας φερνει γαλα για τον καφε για το πρωι ψωνια για το σπιτι θα εχει κανενα εξαμηνο να κανουμε αστα.... αμα μεσα σε ολα αυτα κραταμε και τις υποσχεσεις να μην κουνιετε ο γαμος καλα παμε..

spyros3

spyros3
ελενη κ εμενα ξεχωριζει τα παιδια μ η δικια μ κ αυτο λογω ονοματος!!!αλλα εγω κοριτσια επαψα να χαλιεμαι γιατι αυτη η γυναικα πραγματικα δεν αξιζει για μενα...μετα αποτι εκανε εβαλα ενα μεγαλο Χ κ τελος...περα απτο να της πω για τα παιδια τιποτα αλλο πλεον..

ναι ελενη θα περασει...κ το αλλο ειχε καθυστερηση η μικρη κ εκανε τεστ κ ηταν αρνητικο αλλα κατι γινεται κ εκει κ δεν ξερω τι γιατι απεφυγα να ρωτησω...κ του λεει αν ημουν τι θα γινοταν?κ της ειπε οτι θα καθοταν για το μωρο...κ το κερατο θα συνεχιζοταν δηλ?δεν μπορω ρε γαμωτο γιατι κ με την μπεμπα μ εκανε σαν τρελος κ πηγαινε κ την επαιζε!!!

με το καλο ελενακι κ ολα να πανε καλα!!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 5 215994

μπεμπεκ ντορα ε?εμενα την πηρε ο υπνος στο ρηλαξ κ την εβαλα στο παρκοκρεβατο της...

ματινακι τι κανει η φαμιλια? Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 5 417472

eleni2526

εμενα ζετα εχει το ονομα της!!!!!!οποτε φαντασου!!!!!στη βαφτιση δεν πηρε τιποτα για το μωρο ενα φορμακι ας επερνε για τα ματια!!!!!κεγω πλεον δεν ασχολουμε αλλα καποια πραγματα κανουν μπαμ!!!!!!τεελος παντων ας ειμαστε καλα με τους αντρες μας κ τα παιδια μας να ειναι καλα κ δεν μου καιγετε καρφι για κανεναν!!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalhmeraaaaaaaaaaaaaa καλη εβδομαδα
και προσοχη στις ιωσεις

εμεις ειμαστε καλα κοιμηθηκαμε9 και ξυπνησαμε 4 φαγαμε ξανα κοιμηθηκαμε ξυπνησαμε 9τωρα θα φαει επειδη η κυρια πεινασε

πως ηταν η νυχτα κοριτσια?

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια!
Μπεμπέκ μου τι είναι το νικελοντεόν;
Τι κάνετε; Εμείς είχαμε μια ήσυχη νύχτα, ξυπνήσαμε 7.30, φάγαμε παίξαμε λίγο, άρχισε να γκρινιάζει, της έδωσα λίγο πιπίλα, την κράτησε κανά πεντάλεπτο ίσα να χαλαρώσει, την έφτυσε και κοιμήθηκε πάλι λίγο. Χτες μου κοιμόταν πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της μέρας και έλεγα δεν θα κοιμάται το βράδυ, αλλά μια χαρά τελικά! Κοιμήθηκε κανονικότητα!
Χρύσα με το καλό να αρχίσετε να δουλεύετε με τον άντρα σου. Ωραίο είναι που θα παίζετε μαζί.
Εμένα μου ζήτησε μία συνάδελφος να κάνω μάθημα στο γιό της, και αν και δεν τα πάω τα ιδιαίτερα, δεν έκανα ποτέ, θα το αναλάβω γιατί είναι ένα παιδάκι γλύκα, και γιατί εδώ δεν έχει ωδείο, οπότε αφού το παιδάκι έχει μεράκι για τη μουσική, θέλω να το βοηθήσω. Είπα στη μαμά του ότι δεν θα έχουμε στάνταρ ώρα μαθήματος, όταν ξεκινάω το απόγευμα να ταίζω τη μικρή, θα την παίρνω τηλέφωνο και θα της λέω έρχομαι σε μισή ώρα. Δεν θέλω να βγάλω με το θήλαστρο να της δίνει ο άντρας μου! έβγαζα συνέχεια τις πρώτες 15 μέρες απ' όταν γεννήθηκε γιατί δεν έπιανε στήθος, και έχω ψυχολογικό!! και μόνο που σκέφτομαι τον ήχο του θήλαστρου τρελαίνομαι! Ούτως ή άλλως δεν θα χρειαστεί να λείπω για να έχω αποθήκες γάλακτος, δεν έχω κάποιον να μου κρατήσει το μωρό για να πω θα αφήσω γάλα και θα πάμε κάπου με τον καλό μου..
Ευάκι εύχομαι να μην έχει τίποτα το κοριτσάκι σου..
Μαμαβί, επιτέλους άκουσα και κιλά της "κλάσης" μου!! Εγώ παρόλο που τρώω πολύ, και πολλά γλυκά δεν έχω πάρει ακόμα κιλά! και λέω ακόμα, γιατί που θα πάει, θα πάρω. Μόλις χαλάσει ο καιρός και δεν βγάζουμε την κούκλα μας βολτα το απόγευμα, θα πάω γυμναστήριο, έχει δίπλα στο σπίτι, 2 λεπτά με τα πόδια. Οπότε μόλις την ταίζω, βολίδα γυμναστήριο και σε 1 ώρα θα είμαι πίσω! Δεν θα πεινάει τόσο σύντομα! Το έχω ανάγκη, γιατί πριν μείνω έγκυος πήγαινα κάθε μέρα γήπεδο και έτρεχα περίπου 8 χιλιόμετρα. Είχα πολύ καλή φυσική κατάσταση.. Αντε να επανέλθω τώρα!
Ουφ, πολυλογία με έπιασε
Σας φιλώ όλες

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!!!

spyros3

spyros3
πηρα την μικη μας τηλ να δω τι κανει κ μ πε οτι ταπογευμμα θα παει αυτος να παρει τα πραγματα του!!χθες πηγε η ξαδ κ τον βρηκε κ πηρε τα κλειδια του σπιτιου κ της ειπε οτι καποια στιγμη θα ερχοταν για τα ρουχα του!!!ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!ο γελοιος!!!οτι κ αν θελει θα τρεξω,οτι κ αν ζητησει...κ της το ειπα κ το απογευμμα θα παω στης θειας μ να ειμαι εγω...σιγουρα θα ξεσπασει το μικιο μας...λογικο..

συγνωμη ρε κοριτσια σας κουρασα...μην μ απαντατε αν δεν θελετε αλλα αφηστεμε να τα λεω καπου γιατι θα τα παιξω!!!ευχαριστω

markella01

markella01
Καλημέρα! Λία κι εγώ μαζί σου ...η γυμναστική και ειδικότερα το τρέξιμο είναι το αγαπημένο μου...άλλα ακόμα είμαι δύσκολη να το πάρω απόφαση...

Περάσαμε καλή νύχτα, ξύπνησα 10 η ώρα μαζί με το μπέμπη, έφαγε ξαπλωτός, τα έκανε και ηρέμησε, μάλλον γιαυτό η γκρίνια χτες...

Για πεθερές να μη σκάτε, ή μάλλον να σκάτε μέχρι το σημείο που μπορείτε να τη βρίζετε από μέσα σας για να ξεθυμαίνετε, κι όχι μέχρι το σημείο που να έχουν τη δύναμη να σας κάνουν να χαλιέστε με τον άντρα σας...

Βίκη το φάσκιωμα γίνεται ως εξής: απλώνουμε την πανούλα τετράγωνη όπως είναι σε σχήμα ρόμβου, δλδ με τη μία γωνία πάνω στο κεφάλι, την άλλη στα πόδια, την άλλη στο ένα χέρι και την άλλη στο άλλο χέρι. Κατεβάζουμε το χεράκι του μωρού ίσιο στο πλευρό του, σαν κουκλίτσα, και παίρνουμε την γωνία της πάνας και τη διπλώνουμε κάτω από τον πωπό του...Κάτσε να δω αν μπορώ να βρω κανα βιντεάκι να σου επισυνάψω....

https://www.youtube.com/watch?v=CHcaNXCx_eo&feature=fvwrel

Τι άλλα νέα...αυτά τώρα δέ θυμάμαι να σας γράψω άλλα, φιλάκια σε όλες, καλά εμβόλια (δε θυμάμαι ποια θα κάνει) συγχωρείστε μου το αλτσχάιμερ, φιλιά!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λια μου, ειναι ενα καναλι με παιδικα κ το βαζω για να ακουει ωραιες φωνουλες κ να βλεπει χαρουμενα χρωματα οσο κανω δουλειες. ειναι κακο αυτο,που βλεπει τηλεοραση; οχι οτι παρακολουθει,αλλα μπορει ν πεσει το ματι της για λιγο.πιο πολυ για τους ηχους το βαζω. προηγουμενως μετραγε η Ντορα στα αγγλικα one,two, three και εκανε η δικια μου 'ααα' 'ααα' 'ααα',χαχαχχα!!! χαζομανα ειμαι!
οσο για το γυμναστηριο κ εγω θελω πολυ αλλα δεν εχω που να αφησω τη μικρη.
ουφ, εκανα λιγες δουλιτσες,ηπια κ καφε κ τωρα ειμαι σε υπερενταση!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 5 911307
Χρυσα μου θα το δοκιμασω το φασκιωμα.
παω να ετοιμαστω για εξωτερικες δουλειες...

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζετάκι, καλά πάει η φαμίλια. Τώρα ψάχνω για στεγνωτήριο όπως σας είχα ξαναπεί γιατί δεν γίνεται άλλος χειμώνας να απλώνω στα καλοριφέρ όταν βρέχει. Επιπλέον θα γλιτώσω και το ατελείωτο Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 5 93981 και Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 5 517142
Η μικρή βλέπω λίγες μυξούλες.
Επίσης, για άλλη μια φορά κανείς δεν ευκαιρεί να μου κρατήσει την μπέμπα να πάω να φτιάξω τα μαλλιά μου.

Ααααααααα... ξέχασα. Όσο για τα κιλά στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί. Αφήστε καλύτερα...

spyros3

spyros3
κ εγω κοριτσια δουλειες!!!πολλες δουλειες!!!!

ματινα κ εγω το πηρα αποφαση να τα βαψω κ λεω του αντρα μ κοκκινα ή συνεχιζω μαυρα?μαυρα μ λεει..αλλα τον επεισα για κοκκινα κ αν δεν του αρεσουν τα ξαναβαφω μαυρα...
να το παρεις γιατι θα σ λυσει τα χερια κ ειδικα με τοσα ατομα επρεπε να το χες ηδη!!!

μπεμπεκ κ εγω ποτε ποτε ανοιγω τηλεορ τι να κανω ολη μερα μονη?ενταξει αν πεσει το ματι της λιγο δεν χαλασε ο κοσμος...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να'μαι κι εγω!πηγα στην κουμπαρα μου για κοφι!για το παπι της δε ξερω μου εχει βιδωθει οτι εκλεισε λιγακι,μπορει να κανω και λαθος αλλα θα παω το απογευμα να την δει και θα σας πω το βραδυ.θα μας παει ο πατερας μου γιατι ο αντρας μου ειναι σε ασκηση ολη τη βδομαδα.αυριο θα γυρισει για λιγο αλλα αυριο δεν ειναι να κατεβω κεντρο με το μωρο,θα εχει του κοσμου τα συλλαλητηρια!
ζετα καλυτερα να χωρισει τωρα και να ξαναφτιαξει τη ζωη της!δε καταλαβαινω γιατι να δεσμευτει με ενα μαλακα τη στιγμη που δε την δεσμευει τιποτα(παιδια εννοω)...αμα μετα ερθουν τα παιδια θα κανει μια ζωη υπομονη για τα παιδια της και τελικα τι θα ζησει απο τη ζωη της?ειναι που ειναι ολα σκατα(εργασιακα-οικονομικα) να εισαι και οικογενειακα χαλια ε οχι δε λεει............

spyros3

spyros3
τιποτα μωρε δεν θα χει η μικρη σ αλλα για να σαι σιγουρη πηγενετην να την δει..καφεδακι ε?μακαρι να χα κεγω καποιον να τον πειναμε παρεα...

εχεις δικιο,θα ταν χειροτερα αν ειχε παιδι (που παιζει κ αυτο τωρα..) κ της ειπε οτι θα ταν μαζι μονο για το παιδι κ αυτος θα κανε την ζωη του..ειναι 'παιδι' της νυχτας κ εχει μαθει ετσι απο μελισσουλα σε μελισσουλα οποτε βαριοταν κ ισως ειχε κ αλλες περιπετιουλες αλλα να μην το ξερε η μικρη μας γιατι σπουδαζε κ ελειπε...κ παρολο που ημαστε μικρη κοινωνια κ μαθαινονται ολα αιτος θα προσεχε,τι να πω...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζετα μου καλα σου λεει η Ευα. εδω χωριζουν με παιδια. εμεις εδω μεσα ποσες φορες τα χουμε πει κ για μας τις ιδιες ακομα; και στην τελικη κ με παιδι να εισαι,θα το σκεφτεις διπλα,τριπλα αλλα ποσο να κανεις τον μ@@@@@; αν βλεπεις οτι τα προβληματα ειναι χοντρα το κανεις για το παιδι σου μετα το μπαμ για να μεγαλωσει πιο νορμαλ χωρις φωνες.
να το βαψεις το μαλλι Ζετα μ! κ σιγα,δε θα ναι κ εντονο μετα απο μαυρο,μη φοβασαι.
κλαιει.. τρεχω!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek kai ego ths bazo nickelodeon. eidika sths 9 h ora pou exei ta zoakia trelainetai h mikrh den blepei alla akoyei pio polu emena blepei pou kano douleies .
zetaki elpizo na mhn toy dosei eukairia einai krima t koritsi

xrysa perimenoume n mas baleis binteo apthn premiera me ton antra sou
prosexete ta mikroulia sas

eleni2526

γυρισαμε απο παιδιατρο!!!!!7500κιλα ο αντρας μοτ 67 ποντους!!!!! επαθα κ ενα εγκεφαλικο στο φαρμακειο τελος η συμβαση με το ταμειο μας 100ευρω τα εμβολια!!!!

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella01 έγραψε:
Βικυ μου, δοκίμασε να τη φασκιώσεις τη μικρή σου...εμένα κοιμάται πολύ βαθιά όταν το κάνω...αλλιώς αν είναι ανάσκελα ξυπνάει από τα χέρια του. Δοκίμασέ το και πες μου οκ?

Χθες την δεύτερη φορά που ξύπνησε στην 1,5 ώρα την τύλιξα με μια πάνα σαν σαλάμι ρολό και ξύπνησε στο τρίωρο, μπορεί και να βοήθησε εντέλει αλλά όταν ξύπνησε είχε ξετυλιχθεί.

markella01 έγραψε:
Βίκη το φάσκιωμα γίνεται ως εξής: απλώνουμε την πανούλα τετράγωνη όπως είναι σε σχήμα ρόμβου, δλδ με τη μία γωνία πάνω στο κεφάλι, την άλλη στα πόδια, την άλλη στο ένα χέρι και την άλλη στο άλλο χέρι. Κατεβάζουμε το χεράκι του μωρού ίσιο στο πλευρό του, σαν κουκλίτσα, και παίρνουμε την γωνία της πάνας και τη διπλώνουμε κάτω από τον πωπό του...Κάτσε να δω αν μπορώ να βρω κανα βιντεάκι να σου επισυνάψω....

Σ'ευχαριστώ Χρύσα θα το δοκιμάσω σήμερα. Ξύπνια πάντως αποκλείεται να κάτσει ήσυχη να της το κάνω θα πρέπει να το δοκιμάσουμε όταν είναι κοιμισμένη. Εσύ ξύπνιο τον τυλίγεις και τον ταΐζεις ή πριν τον αφήσεις κοιμισμένο στο κρεβάτι;

Κάνω πλήρη αποχή από γαλακτοκομικά από 18/9 και πάλι χθες είχαμε πάνα με βλέννες με αιματάκι. Τι θα γίνει και με αυτό το θέμα .. Άρχισαν οι νύξεις να δώσω υποαλλεργικό ξένο τώρα μιας και ο θηλασμός μου δεν κάνει καλό στο μωρό, με έχει κουράσει και αυτή η κατάσταση.

spyros3

spyros3
βιβη τι εφαγες χθες?κ ποιος τα λεει αυτα με το γαλα σ?

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavi έγραψε:
markella01 έγραψε:
Βικυ μου, δοκίμασε να τη φασκιώσεις τη μικρή σου...εμένα κοιμάται πολύ βαθιά όταν το κάνω...αλλιώς αν είναι ανάσκελα ξυπνάει από τα χέρια του. Δοκίμασέ το και πες μου οκ?

Χθες την δεύτερη φορά που ξύπνησε στην 1,5 ώρα την τύλιξα με μια πάνα σαν σαλάμι ρολό και ξύπνησε στο τρίωρο, μπορεί και να βοήθησε εντέλει αλλά όταν ξύπνησε είχε ξετυλιχθεί.

markella01 έγραψε:

Σ'ευχαριστώ Χρύσα θα το δοκιμάσω σήμερα. Ξύπνια πάντως αποκλείεται να κάτσει ήσυχη να της το κάνω θα πρέπει να το δοκιμάσουμε όταν είναι κοιμισμένη. Εσύ ξύπνιο τον τυλίγεις και τον ταΐζεις ή πριν τον αφήσεις κοιμισμένο στο κρεβάτι;

Κάνω πλήρη αποχή από γαλακτοκομικά από 18/9 και πάλι χθες είχαμε πάνα με βλέννες με αιματάκι. Τι θα γίνει και με αυτό το θέμα .. Άρχισαν οι νύξεις να δώσω υποαλλεργικό ξένο τώρα μιας και ο θηλασμός μου δεν κάνει καλό στο μωρό, με έχει κουράσει και αυτή η κατάσταση.

ξυπνιο θα ειναι το μωρο μαμαβι στη ν αρχη γκρινιαζουν ολα μετα μολις τα παρεις αγκαλια ηρεμουν

spyros3

spyros3
ελενη τι θηριο ο γιος σου!!!ουαου!!!ποσο ειστε καλε?εμας εκαναν 160...αλλα ευτυχως προλαβα κ τα πηρα κ τα επομενα που ειναι τον αλλον μηνα τα πηρα κ αυτα κ ετσι ειμαι κομπλε!!!

τα παιδια κοιμουνται κ παω κ εγω να ξαπλωσω λιγακι...θα τα πουμε το βραδακι..καλο απογευμμα ομορφες κ φιλακια στα πατουσακια των μωρων σας!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις