76 Απ: Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! Κυρ Οκτ 07, 2012 1:24 am
μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
μπραβω ρε χρυσα χαρα στο κουραγιο σου ενα ταρακουνημα επρεπε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μπραβο Χρυσα μου τουλαχιστον να καταλαβει οτι αν συνεχισει ετσι θ το διαλυσετε!ο φοβος φυλα τα ερμαmarkella01 έγραψε:Kαλημέρα...πήγαμε κι εμείς εκκλησία και πριν καμια ώρα γυρίσαμε...
Ευάκι υπομονή, περιμένουμε τα νέα σου από τις επισκέψεις...
Βίκυ, ίσως περνάει κάποιο άλμα το μωρό, κουράγιο, είσαι ψόφια φαντάζομαι...
Μπεμπεκάκι μου, ελένη, Μάχη, Κώνσταντίνα, Πόπη φιλιά, ποια ξέχασα?
Ζέτα ε όχι και να γυρίσει ο κύριος...Τι να τον κάνει η ξαδέρφη σου? Τι να πω ρε κορίτσια η απιστία είναι για μένα η χειρότερη προδοσία εμπιστοσύνης και δεν έχει γυρισμό...
Εμείς κοντέψαμε να το διαλύσουμε χτες...μαλώσαμε άγρια ,έβγαλα τη βέρα, του λέω μάζεψέ τα και φύγε...είπα είπα πολλά, εκλαψα, καθόταν και με άκουγε με σκυμμένο το κεφάλι...δεν έφυγε όμως...ίσως και να με αγαπάει τελικά...ή ίσως και να το κάνει για το μωρό...πάντως νομίζω ότι ταρακουνήθηκε λιγάκι...να δικαιωθούν λιγο τα μάτια μου που απο΄το κλάμα είναι φουσκωμένα σα λουκουμάδες και κόκκινα ακόμα και τώρα...Του είπα σαγαπώ άλλα είμαι δυστυχισμένη μαζί σου, δε με ακούς , δε με σέβεσαι, δε με φροντίζεις, είσαι επιπόλαιος κι όμως σε στηρίζω παντού, δε θέλεις να καταλάβεις ότι έκανες οικογένεια και δεν είσαι πλέον μόνος σου, αν δε μπορείς δεν πειράζει, δεν μπορούν όλοι, να τελειώνουμε να ηρεμήσω κι εγώ που σταυρώνομαι κάθε μέρα κι είναι κρίμα. Του είπα πάρα πολλά και τέλος τα βρήκαμε, καινούρια αρχή, δίνω ευκαιρία γιατί τον αγαπάω πραγματικά άλλα δεν ξέρω αν τελικά θα δώσω κι άλλη. Του είπα ότι έχει να μου το λέει αν έχει κάποιο παράπονο ή καταπιέζεται λόγω που μένουμε στους δικούς μου, ότι είναι τελοσπάντων να το λέμε για να μην δημιουργούμε απωθημένα ο ένας απέναντι στον άλλο. Τώρα ίδωμεν.
Τα παιδάκια μου είναι καλά και τα δύο, δόξα τω Θεώ...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης