Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
570 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 570 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβω ρε χρυσα χαρα στο κουραγιο σου ενα ταρακουνημα επρεπε

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella01 έγραψε:Kαλημέρα...πήγαμε κι εμείς εκκλησία και πριν καμια ώρα γυρίσαμε...

Ευάκι υπομονή, περιμένουμε τα νέα σου από τις επισκέψεις...

Βίκυ, ίσως περνάει κάποιο άλμα το μωρό, κουράγιο, είσαι ψόφια φαντάζομαι...

Μπεμπεκάκι μου, ελένη, Μάχη, Κώνσταντίνα, Πόπη φιλιά, ποια ξέχασα?

Ζέτα ε όχι και να γυρίσει ο κύριος...Τι να τον κάνει η ξαδέρφη σου? Τι να πω ρε κορίτσια η απιστία είναι για μένα η χειρότερη προδοσία εμπιστοσύνης και δεν έχει γυρισμό...

Εμείς κοντέψαμε να το διαλύσουμε χτες...μαλώσαμε άγρια ,έβγαλα τη βέρα, του λέω μάζεψέ τα και φύγε...είπα είπα πολλά, εκλαψα, καθόταν και με άκουγε με σκυμμένο το κεφάλι...δεν έφυγε όμως...ίσως και να με αγαπάει τελικά...ή ίσως και να το κάνει για το μωρό...πάντως νομίζω ότι ταρακουνήθηκε λιγάκι...να δικαιωθούν λιγο τα μάτια μου που απο΄το κλάμα είναι φουσκωμένα σα λουκουμάδες και κόκκινα ακόμα και τώρα...Του είπα σαγαπώ άλλα είμαι δυστυχισμένη μαζί σου, δε με ακούς , δε με σέβεσαι, δε με φροντίζεις, είσαι επιπόλαιος κι όμως σε στηρίζω παντού, δε θέλεις να καταλάβεις ότι έκανες οικογένεια και δεν είσαι πλέον μόνος σου, αν δε μπορείς δεν πειράζει, δεν μπορούν όλοι, να τελειώνουμε να ηρεμήσω κι εγώ που σταυρώνομαι κάθε μέρα κι είναι κρίμα. Του είπα πάρα πολλά και τέλος τα βρήκαμε, καινούρια αρχή, δίνω ευκαιρία γιατί τον αγαπάω πραγματικά άλλα δεν ξέρω αν τελικά θα δώσω κι άλλη. Του είπα ότι έχει να μου το λέει αν έχει κάποιο παράπονο ή καταπιέζεται λόγω που μένουμε στους δικούς μου, ότι είναι τελοσπάντων να το λέμε για να μην δημιουργούμε απωθημένα ο ένας απέναντι στον άλλο. Τώρα ίδωμεν.

Τα παιδάκια μου είναι καλά και τα δύο, δόξα τω Θεώ...
μπραβο Χρυσα μου τουλαχιστον να καταλαβει οτι αν συνεχισει ετσι θ το διαλυσετε!ο φοβος φυλα τα ερμα

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τι να πω βρε κοριτσια..καθε βραδυ περιμενει νακουσει τα κλειδια στην πορτα να γυριζουν...αυτος πηρε μερικα ρουχα τιποτα αλλο...ειμαι σιγουρη οτι θα γυρισει αλλα καλυτερα να μην τον δεχτει,ομως αυτη ξερει αν θα μπορεσει να ταντεξει...

χρυσα ισως επρεπε να γινει αυτο που εγινε για να ξεκαθαρισετε πραγματα κ καταστασεις κ οπως ειπες ιδωμεν..

ελμπονο περαστικα σας κ δεν φταις που κρυωσετο μωρο σ!!!ειπαμε!!!

κωνσταντινα δεν εχω ακουσει κατι για τα πλαστικα κ δεν ξερω να σ πω κατι πανω σαυτο το θεμα...εγω ξερω για τα μεταλλικα μπολ...

μαγειρεψα,φαγαμε κ τωρα ο νικος ειναι με τον σπυρο για υπνο κ εγω εχω την μπουμπου μ!!!μολις ξυπνησουν θα παμε στης θειας μ...

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε κοριτσια?εμεις ψησαμε μπριζολιτσες και φαγαμε οικογενειακος καλα περασε η μερα μας.
λεμε ν παμε καμια βολτα μετα ασ ξυπνησει η οικογενεια κ μετα
εσεις πως περασατε κυριακατικα?
ευακι ζεις?

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια
Elbono περαστικά στο νινάκι σου. Για μπανάκι δεν ξερω ρωτησε καλυτερα τον/την παιδίατρο για σιγουριά. Το μόνο που μπορώ να σου πω με σιγουριά ειναι πολύ συχνα ορο για το μπουκωμα για να μην μπουκωσει περισσότερο. Και εννοείται πως οι βόλτες μονο καλό τους κάνουν περνουν και καθαρο αερα απο το να ειναι συνεχεια κλεισμενα. Εγω την μικρή οποτε παω τον γιο μας βολτα ή παιδική χαρά παντα σε ανοιχτο χωρο την παιρνουμε μαζι στο καροτσι της. Αν ειναι να κολλήσει και στο σπίτι μπορεί να παρει ιωσούλα. Εμένα η μικρή μου 10ημερων κολλησε απο επισκεπτες που ηρθαν να την δουν οταν γεννησα τι να λεμε τωρα!!! Ενημερωσε τον συζυγο και με το καλό ο γαμος και η βαπτιση.
Χρύσα αναμενουμε ευχαριστα αποτελέσματα μετα απο αυτο το πολύ καλό ταρακούνημα. Αν υπάρχει πραγματική αγαπη και απο τους δυο όλα λυνονται πιστεύω.
Ευακι πως περασατε με το σοι???Για να μην εχεις μπει καθαρίζεις ή περασατε στον καφέ???
Ζετα πες στην ξαδέλφη σου να κανει πακετο και τα υπολοιπα που εχει αφησει ο κυριος και εξω απο την πορτα. Τι να δεχτεί πισω???Δηλαδη οποτε γ......ρει ερχεται και οποτε γ......ρει φευγει???Εγω την απιστια οπως και ολοι πιστευω δεν την ανεχομαι με τιποτα.
Εγώ σημερα μαγειρεψα χοιρινό με πατατούλες για εμενα και το συζυγο και κοτοσουπα για τον αρρωστούλη μου. Το βραδυ το παιδάκι μου δεν κοιμάται καθόλου εχει εναν βήχα αλλο πραγμα. Τωρα τον πηρε ο αντρας μου και τον παει μια βολτα η μπουμπου κοιμαται και ετσι μπηκα να τα πούμε.
Η μπέμπα κορίτσια συνέχεια βαζει τα χερακια της στο στομα και εχει γκρίνια.Κοιταζω τα ουλα της και ειναι φουσκωμενα. Πηρα την γιατρο και μου ειπε να παω να της παρω μασητικο για να την ανακουφισει. Της πηραμε αλλα δεν μπορει να το κρατησει και αν το κραταω εγω και της το δινω νεύριαζει και το σπρωχνει για να βαλει τα χεράκια της και απο σαλια αλλο τιποτα.

markella01

markella01
Κωνσταντινα κι ο δικός μου έτσι είναι αυτές τις μέρες...έχει και λίγο γκρινίτσα και ότι πάρει στο χέρι του το πηγαίνει κατευθείαν στο στόμα...Εγώ του δίνω το μασητικό, το πιάνει άλλα δεν πολυασχολείται...πιο πολύ του αρέσει όταν βάζω το δικό μου δάχτυλο στο στόμα του από την ανάποδη κι αυτός το δαγκώνει, και φυσικά το στήθος....

Κόρίτσια τι να σας πω...όλο αυτό δεν έγινε απλά για να ταρακουνηθεί ο σύζυγος...ήμουν αποφασισμένη να χωρίσω...είδα ίχνη μεταμέλειας κι έκανα πίσω...αν έκανα καλά θα δείξει ο χρόνος.

Η Εύα ακόμα εκεί πρέπει να τους έχει τους "συγγενείς"....

Περαστικούλια στα αρρωστούλικα μωρά και φιλάκια σε όλες σας, κι ευχαριστώ πολύ για ακόμα μια φορά για τη συμπαράσταση...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κωνσταντινα η συνταγη
*2 φυλλα σφολιατας
*1 κουπα ζαχαρη
*1 κουπα σιμιγδαλι λεπτο
*1 βανιλια
*2 αυγα ελαφρα χτυπημενα
*100γρ βουτυρο
*1 λιτρο γαλα
βουτυρωνεις το ταψι,στρωνεις το 1 φυλλο σφολιατας(αφου ξεπαγωσει και πριν στ στρωσεις τραβηξε το απ'ολες τις πλευρες να γινει οσο μεγαλο ειναι το ταψι σου!)
βαζεις το σιμιγδαλι τη ζαχαρη τη βανιλια και το γαλα στην κατσαρολα και ανακατευεις οσο ζεσταινεται να μη κολλησει το σιμιγδαλι(αρπαζει εκολα προσεχε!)πριν αρχιζει να πηζει ριξε το βουτυρο και αφου λιωσει και πηξει το μειγμα ριξε τα αυγα και τραβα το απο τη φωτια!(ανακατευεις ολη την ωρα εννοειται,με αυγοδαρτη καλυτερα)
ριξε το μιγμα στο ταψι και στρωσε και το 2ο φυλλο σφολιατας!(το εχεις τεντωσει κι αυτο οπως το αλλο)βουτυρωσε το απο πανω και στο φουρνο στους 180 κανα μισαωρο(?) μεχρι να δεις οτι ροδιζει το φυλλο!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε Χρυσα.. εχεις μεγαλα..κοτσια! μ αρεσεις!
Ευακι;;
Ζετα μου, εσυ στη θεση της θα τον ηθελες διπλα σου; απλα σε αυτη τη φαση ζει ενα πενθος κ ταυτοχρονα εχει πολυ καψουρα,δυστυχως,με τον..κυριο και ετσι δυσκολευεται περισσοτερο.
Ποπακι κι εμεις φαγαμε τσιτσι σημερα,προβατινα στα καρβουνα(εμεις την τρωμε πολυ) σε ενα σουπερ ταβερνακι εδω κοντα μας.
Κωνσταντινα καπου διαβασα οτι τα μωρα 2μιση μηνων περιπου βαζουν το χερι στο στομα γιατι εξερευνουν το σωμα τους.μαθαινουν το μεγεθος των χεριων,τη γευση τους κ τους ειναι τα πιο ευκολα για εξερευνηση.
δεν ξερω κατι για τα ταπερ. για τα μπιμπερο ξερω οτι στην αποστειρωση καλυτερα τα γυαλινα.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευακι τωρα ειδα το μνμ σου! ευχαριστουμε!!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 4 564595
αυτο που μου εκανε εντυπωση:μονο 2 φυλλα; ειναι αρκετα; ευκολο μου ακουγεται!θα τη δοκιμασω!
οταν βρεις χρονο πες πες,εχουμε αγωνια!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον για το σοι...
ηρθαν τα πεθερικα μου κατα τις 10 (μη χεσω-στη βαφτιση του παιδιου μου ηρθαν με το τρενο τσιμα τσιμα μου εσπασαν τα νευρα που ο φωτογραφος ηταν στην εκκλησια και αυτοι με το πασο τους...τωρα στου ξενου το γαμο ηρθαν με το αυτοκινητο και νωριτερα κιολας "ε μην παμε και τελευταιοι" ειπε ο πεθερος μου...........)
τεσπα ηρθαν πεταξαν και την ατακα οτι αφου εμεις δε θελουμε να παμε να παρουν αυτοι τα μωρα μαζι τους...της ειπα οχι ξερα και της κοπηκε ο βηχας της πεθερας...ντυθηκαν-στολιστηκαν-εφυγαν...κατα τις 5 και ενω φυσικα εμεις δε κοιμηθηκαμε γιατι δε ξεραμε και τι ωρα θα ερθουν παλι πισω πηραν τηλεφωνο οτι ερχονται αυτοι,ο αδερφος του πεθερου με τη γυναικα του το γιο τη νυφη και το εγγονι τους.......ηρθαν ηπιαν καφε και φυγαν.......το συνολο μια ολοκληρη ημερα εγω κλεισμενη σπιτι μου να μη μπορω να παω πουθενα γιατι ετσι τους καπνισε......και αυριο που ο αντρας μου θα εχει υπηρεσια κι εγω θα τρεχω και δε θα φτανω θα εχω ηδη 2 παιδια γκρινιαρικα γιατι δε τα πηγαμε πουθενα......και δικιο θα εχουν........αει σηχτιρ πια.....και ολο να ξεσηκωνουν τα παιδια να πανε μαζι τους και αλλα τετοια ομορφα....ναι καλα...μη φας μανδαμ θα φαμε γλαρο.......... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευακι ευχαριστώ πολύ γαι την συνταγη. Αυριο κιολας την φτιάχνω. Κρίμα που σου χαλασαν την Κυριακή σου. Υπομονη!!!
Bebek θελει μονο δυο φύλλα γιατι ειναι σφολιάτας που ειναι αρκετα μεγαλα και χοντρα οχι τα απλα που αγοραζουμε για πιτες και γλυκα.
Παω να κανω τις μασκες στον μικρό μου και μπας και τον βαλω για υπνο νωρίς.
Καληνυχτα!!!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εν τω μεταξυ κααααααααααααααποια στιγμη πρεπει να βαλω και εγω κανενα τικερακι, καμια φωτο τα νινακια μου να φτιαξω λιγο το προφιλ μου εεεεεεε!!!

spyros3

spyros3
καλησπερα κοριτσια...ειναι καποια μεσα?

εχεις δικιο μπεμπεκακι,θα ηταν πολυ δυσκολο για το τι θα εκανα αν μ συνεβαινε εμενα...πηγα κ ευτυχως εχει κοντα τητις φιλες της..κανονιζουν κ μενει καποια το βραδυ εκει για παρεα...ειναι αρχη ακομα...κ αποτι καταλαβα δεν θα τον συγχωρεσςι αν γυρισει...θα στειλει εναν φιλο του για τα πραγματα..ακομα να το πιστεψω..

τι κανετε?
ευα αυτο ηταν,παει περασε!!!ευχαριστουμε για την συνταγη..

γυρισα πριν λιγο εβαλα τον σπυρο για υπνο,εφαγε η μπεμπα κ την εχω στο παρκο κ δεν της μιλαω για να κοιμηθει κ αυτη,ο συζηγος στην καφετερεια για τον αγωνα...

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα και από μένα!
Τι κάνετε κορίτσια; εμείς σήμερα κάναμε το πρωί προς μεσημέρι τη βολτίτσα μας, ήπιαμε καφεδάκι (εγώ δεν πίνω καφέ βέβαια και πολύ μου στοιχίζει), και το απόγευμα πήγαμε πάλι βολτίτσα με το καρότσι! Πριν λίγο την έβαλα για ύπνο, έκλαιγε γοερά το κορίτσι χωρίς λόγο, και απλά νύσταζε! με το που την έβαλα στο στήθος, αν και είχε μια ώρα που είχε φάει, ήπιε 10 γουλιές και αποκοιμήθηκε! Αχ κορίτσια κάθε μέρα που περνάει τρελαίνομαι όλο και πιο πολύ για πάρτη της!!
Χρύσα εύχομαι ο άντρας σου να τα σκέφτηκε τα πράγματα και να σου το αποδείξει με πράξεις!
Ζέτα η ξαδερφούλα σου, αν είναι και μικρούλα, θα τον βρει το δρόμο της, όπως είπαν και τα κορίτσια, αν ο αρραβωνιαστικός ήταν τέτοιος τύπος, κάποια στιγμή θα εκδηλωνόταν. Καλύτερα τώρα παρά μετά από 5 χρόνια με δυο παιδιά κλπ κλπ.. Πόσο χρονών είναι η ξαδερφούλα;
Περαστικά στα μωράκια που είναι αρρωστούλια!
Ευάκι με απογοήτευσες στην συνταγή!! Περίμενα από σένα ότι θα έφτιαχνες και το φύλλο μόνη σου!!! Χαχαχα! Πλάκα κάνω φυσικά!!
Μπεμπεκάκι πώς τα πάτε με το ζιζι; Το μειώσατε και άλλο το ξένο;
Σας φιλώ όλες και όλα τα μωράκια στα πατουσάκια

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
EMEIS ΤΗΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΜΕΣΑ ΓΜΤ
ηρθε ο νονος του γιωργακη οποτε οκ.
χρυσα μ ετσι μπραβω πατα ποδι
ζετααα κουραγιο στην ξαδερφη σ κ ελπιζω να μην τον δεχτει
ευακι η συνταγη σου θα εφαρμοστει μες την εβδομαδα

μην ξεχνατε ν ξεματιαζεται τα παιδια σας ερχεται η φευγει καποιος η εσεις πατε βολτα ερχεστε σπιτι ξεματιαξτετα

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμεις εχουμε τρελο μπουκωμα-το φυσηχτηρι ποσες φορες την ημερα???

εβρασα κ ευκαλυπτο μπας και,αλλα τπτ αυρι θ παρω κ την παιδιατρο Sad Sad Sad Sad

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ουφ!!!πολλα νευρα εχω,ειμαι σε υπερενταση..τεσπα,ας μπω στην ομαδουλα να χαλαρωσω!
Ζετακι σκεψου κ το αλλο,εχασε το μπαμπα της ξαφνικα η ξαδ σου,σιγουρα αυτο το σοκ ειναι ισχυροτερο απο το να χωριζεις με εναν γκομενο/αρραβωνιαστικο,κλπ.κι εγω εχασα το 2009 τον πρωτο ξαδ μου ξαφνικα κ σημερα παλι με πηρε απο κατω..ποσο αδικο..ετοιμαζοταν για γαμο..αυτα ειναι προβληματα,ή μαλλον καταστασεις ασχημες.ολα τα αλλα γινονται.κ κοιτα συμπτωση,ο αδερφος του μετα απο 40 μερες χωρισε γιατι η δικια του βρηκε αλλον..βρηκε στιγμη κι αυτη..τον τσακισε..γι αυτο σου λεω,ολα τα στραβα μαζι..
Λια πινει 3 γευματα την ημερα απο περιπου 50-60μλ.σημερα ηπιε λιγο παραπανω αλλα ημασταν ολη μερα εξω κ δεν καταφερα να τη θηλασω,παρα μονο οταν μπηκαμε στο αυτοκινητο.τωρα ηπιε κ κοιμαται πανω μου.
Ελενη μην της το βαζεις πολλες φορες την ημερα,ειναι η γνωμη μου. ρωτα κ παιδιατρο βεβαια.

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια, και σήμερα κοιμήθηκε κανά 3ωρο την ημέρα και το βλέπω να μην κοιμόμαστε το βράδυ, βασικά από οτι καταλαβαίνω πίνει λίγο γάλα και την παίρνει εύκολα ο ύπνος και ξυπνάει, προσπαθώ να την ξυπνήσω να της δώσω κι άλλο αλλά δεν συνεργάζεται με τίποτα.

Διαβάζω τα κιλά σας και με πιάνει κατάθλιψη, εγώ με ύψος 1.67 τα κανονικά μου κιλά είναι 60-62. Για διάφορους λόγους ξεκίνησα την εγκυμοσύνη 70 κιλά και όσο και να προσπάθησα να μην βάλω πολλά μαζί με διαιτολόγο άγγιξα τα 22. Έχασα τα 12 μέσα σε 20 μέρες και από τότε τίποτα .. και τρώω πολύ περιορισμένα για θηλασμό. Ειδικά από τότε που έκοψα τα γαλακτοκομικά και μαζί γλυκά και τυποποιημένα τρόφιμα έπρεπε να έχω χάσει ενώ αντίθετα εγώ έβαλα και ένα κιλό. Shocked Την μόνη δίαιτα που έχω κάνει και είχε αποτέλεσμα δεν μπορώ να την κάνω λόγω θηλασμού και έχω αρχίσει να απελπίζομαι οτι δεν θα μπω στα ρούχα μου, αφήστε που η βάφτιση μου έχει αρχίσει να μου γίνεται εφιάλτης.. Πρέπει επειγόντως να γυμναστώ ..

Πάω σφαίρα για ύπνο, ραντεβού τις πρωινές ώρες. Αύριο θα είναι μια καλύτερη ημέρα για όλες κορίτσια.

markella01

markella01
Εγώ έχω να πω ότι είμαστε και γαμώ τις παρέες κι ότι βρίσκω τρελή συμπαράσταση εδώ μέσα...Μπεμπεκάκι μου γιατί δεν θηλάζεις έξω βρε ματάκια μου? Ντρέπεσαι?

Εύα, αυτό το πράγμα που κάνουν, που χρησιμοποιούν τα παιδιά για να χτυπήσουν εσένα, ΑΥΤΟ είναι το χειρότερο και το πιο ύπουλο από όλα...Τα παιδιά δεν μπορούν (και δεν πρέπει) να καταλάβουν τη δική σου θέση απέναντί στα πεθερικά σου...αυτοί όμως...τι να πω...πω πω μπορώ να φανταστώ τα νεύρα σου...

Κωνσταντίνα, βάλε καμιά φωτό να δούμε κι εμείς νινάκι!

Ρουφηχτήρι εγώ εδώ και 2 μέρες δεν έχω βάλει, μόνο ορό και μπρούμυτα , ευτυχώς βοηθάει κι ο μπέμπης και μόλις του βάζω τον ορό φτερνίζεται, μετά μπατονετούλα και τέλος.

Βικυ μου, δοκίμασε να τη φασκιώσεις τη μικρή σου...εμένα κοιμάται πολύ βαθιά όταν το κάνω...αλλιώς αν είναι ανάσκελα ξυπνάει από τα χέρια του. Δοκίμασέ το και πες μου οκ?

Αγγάρεψα το σύζυγο να μου κάνει χαμομήλι (μέχρι και γιαυτό οδηγίες μου ζητούσε, αν είναι δυνατόν αυτή η πεθερά μου, ούτε ένα χαμομήλι δεν τον έμαθε να κάνει?) γιατί ο λαιμός είναι ακόμα χάλια...Πριν λίγο πήρε ένας φίλος κιθαρίστας και μας είπε ότι έκλεισε εμένα και τον άντρα μου σε ένα μαγαζί κάθε Κυριακή...γιούπι...οχι ότι είναι τίποτα πολλά λεφτά, άλλα από το τίποτα...

Ξέχασα να σας πω, με αυτά και με κείνα, ο άντρας μου είχε κλείσει όλη τη σεζόν κάθε Παρασκευή με καλό μεροκάματο σε μια ταβέρνα και μια μέρα πριν ανοίξει τον πήρε ο ιδιοκτήτης και του είπε ότι χώρισε με τη γυναίκα του και το διαλάνε και τα πουλάει όλα...σέκος εμείς...και ο επόμενος γάμος να είναι σε 2 βδομάδες από τώρα...και να έχουμε μείνει με 5 ευρώ...τώρα συζητάει και για Παρασκευή - Σάββατο όλη τη σεζόν με ένα καινούριο μαγαζί, μακάρι να κλείσει τη δουλειά...Πάλι παρλαπιπίζω...σόρυ ρε κορίτσια είμαι πολυλογού...ο μπουμπούκος κοιμήθηκε, είχε μια γκρίνια σήμερα άλλο πράγμα , σα να είχα άλλο παιδί, κι εγώ σκουντουφλάω...σας αγαπώ και σας φιλώ, καληνύχτα!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω νομιζω οχι νομιζω αλλα συγουρη οσα μωρακια δεν κοιμουντε δοκιμαστε να τα φασκιώσετε να τα τυλιξετε καλα το σωμα ηρεμη τοσο πολυ που θα κοιμουντε σαν πουλακια

χρυσα μ εισαι πιο πλουσια απο μενα 5 ευρω εγω δεν εωχ ουτε ενα λεπτο ν δω τ θ κανουμε για γαλα κ παμπερσ
εεεεεεεεεεε οριστε πωπωπ ενα χαμομηλι ελεος χρυσα βαλτου τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι παινεψε τον λιγο
ευακι υπομονη αγαπη μ τν κανεις τα σογια ειναι σογια δυστηχως

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρυσα μ καληνυχτα!
αυτο θα πει το διαλεισαμε το μαγαζι!!
μακαρι να σας παν'ολα καλα!καλες δουλειες!! αυτο με το χαμομηλι κατι μου θυμιζει...!!
ναι,Χρυσα μου,ντρεπομαι κυριως..
το φασκιωμα πως το κανουμε; με ειδικη πανα ή οτι να ναι;
Ευακι σ'αγαπαμε!τα παιδια σου να'ναι καλα κ μακρια κ αγαπημενοι scratch οι υπολοιποι..
φιλακια σε ολα τα κοριτσια,καλο ξημερωμα!!!τα λεμε το πρωι,πρωτα ο Θεος!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βεβεκ παρε ενα σεντονακι της μικρης

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!καλη βδομαδα!!!ελπιζω να μη δω τα πεθερικα μου και τριτο σαβ/κο στη σειρα....
λια φυλο κανονικο φτιαχνω,σφολιατα δε ξερω!οποια ξερει ας μας πει να μαθουμε!
το φυλλο αυτο το ετοιμο του κανακη ή της χρυσης ζυμης παιρνω που εχει 2 φυλλα η καθε συσκευασια.ο κανακης εχει και νωπα,οχι κατεψυγμενα!
ας συνεχισω τα χθεσινα γιατι ηταν ο β χθες σπιτι και δε μπορουσα να γραφω με τις ωρες!
οι θειοι του βαγγελη δεν ειχαν ξαναδει το σπιτι και λεγαν
οι ανθρωποι τι ωραιο ειναι και τι ωραια θεα οποτε καποια στιγμη ρωτησαν
πως θα ζεσταθουμε το χειμωνα και λεει ο βαγγελης με το τζακι.(το καναμε ενεργειακο 1 μηνα πριν γεννησω)και ρωτησαν
κι αυτοι πως και τι με το τζακι και εξηγησε ο β οτι ειναι ενεργειακο
και οτι ξηλωσαμε ολη την παλια κατασκευη και μπηκε το καινουριο και να
λεει και η πεθερα "ε τι ετσι απλα?εγινε παρα πολλη δουλεια στο τζακι" Shocked
σιγα μωρη κουραστηκες...κατσε να ξαποστασεις να σου φερω κι ενα χυμο να
δροσιστεις...αφυδατωθηκες πια τοσες δουλειες που εκανες........τι
γελοια γυναικα θεε μου...
ειμαι ξυπνια απο τις 2 και 20 που θηλασα,μετα
δε με επαιρνε ο υπνος,μετα σηκωθηκε ο κων/νος γιατι ειδε κακο
ονειρο,μετα εφυγε ο κων/νος απο το κρεβατι μου,μετα ξυπνησε ο βαγγελης
να φυγει και εγω ξαναθηλασα......πφφφφφφφφφφφφ ΝΥΣΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Sleep
εν τω μεταξυ θελω να παω στην παιδιατρο-εχω την υποψια οτι κατι δε παει καλα με το παπι της μικρης..θα δουμε...

eleni2526

καλημερα κοριτσια!!!! !τι κανετε????ακομα δεν ανοιξε το ματι ανοιξα υπολογιστη!!!!! ασε χρυσα ολων τ οικονομικα ειναι σκατα κ αν δεν εχεις κ βοηθεια απο πουθενα!!!!!
κ εγω θελω να βαλω τικερακι κ φωτο αλλα δεν!!!!!!!φιλακια κ καλημερα σε ολες!!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα παρεακι!!! η μικρη μολις ξυπνησε,παω να την παρω!! πες μας Ευακι μετα τι σου ειπε η παιδιατρος! για το φυλλο σφολιατας δεν το χα καταλαβει,νομιζα κρουστας κ γι αυτο παραξενευτηκα!
Γεννησε η Ολιβια!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις