Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
660 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 660 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρααααααα!!!! Μπήκα εχθές, διάβασα τα νέα σας αλλά δεν πρόλαβα να γράψω. Το καλό όμως είναι ότι πήγα κομμωτήριο και έφτιαξα το μαλλί. Θα μπω και φατσοβιβλίο να δω τις φωτος της Χρύσας.
Κατα τα άλλα, έχω να σας γράψω τα δικά μου... από που να αρχίσω δεν ξέρω. Μπαίνω λίγο φέις κι έρχομαι.

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bebek6 έγραψε:Λια μου τοτε.. φτου φτου φτου!!!!!

Ζετακι ναι,το εχουμε μειωσει. εκει που ηθελα δυο κουτια την εβδομαδα, τωρα θελω ενα. επισης τελευταια φορα εφαγε χθες ξενο 50μλ το μεσημερι κ απο τοτε μονο μανουλας!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 27 315810 και εκανε κ κακακια!!!!
του Σπυρου βαλ του καλοκαιρινα κ το πρωι φορεσε του κ μια ζακετουλα.

Μπράβο που κατάφερες να το μειώσεις τόσο. Τόσο γρήγορα τελειώνει ένα κουτί γάλα; δηλαδή αν δεν θηλάζες καθόλου πόσο θα ήθελες την εβδομάδα; Αυτά τα πρωτης βρεφικής ηλικίας είναι πανάκριβα. εγώ είχα πάρει ένα κουτί αλμιρόν, όταν βγήκα από το νοσοκομείο, δια παν ενδεχόμενο, και το έχω ακόμα, ελπίζω να μην το χρειαστώ. είχε κανά 15άρι θυμάμαι.. τελικά ο θηλασμός εκτός όλων των άλλων καλών, είναι και οικονομικός!!

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μπραβο βρε Μαρακι!!!πολυ χαρηκα!!!να την βαζεις πιο συχνα τοτε στο στηθος..μην περιμνεις να περασει το 3ωρο..σου ζηταει πιο νωρις?

ναι με ζακετα τον παω το πρωι...

Ματινα!!!!!!εφτιαξες μαλλι πουλακι μ?!εγω ακομα το σκεφτομαι,χα χα!!!τον αλλο μηνα θα παω που θα ξεκινησει κ η μπεμπα κρεμες για να μαι κ εγω σιγουρη με τον θηλασμο..
ελα καλη μ κ περιμενω μερες τωρα να μπεις να μας πεις τι εχει γινει να ξελαφρωσεις λιγο κ αν μπορουμε να σε βοηθησουμε..

Λια ειναι οντως πολυ ακριβα τα γαλατα..αν το εχεις ανοιξει το κουτι που εχεις τωρα εχει χαλασει γιατι αν διαβασεις εκει λεει οτι κραταει ανοιχτο μεχρι 4 βδομαδες αν θυμαμαι καλα,τσεκαρετο να σαι σιγουρη..ειδικα το γαλα για τις αλλεργιες κανει 15 κ το θεμα ειναι οτι καποιες φορες θα φτιαξεις γαλα δεν θα το πιει κ το πετας..οντως ο θηλασμος ειναι οικονομικος κ στο λεω εγω που τον σπυρο εκανα θηλασμο κ συμπληρωμα κ τωρα αποκλειστικο θηλασμο...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λια το γαλα που της παιρνω εχει 16,37!!!!!!!!
πολλες φορες κ λιγοτερο απο 3ωρο Ζετακι. αν δεν ειχα τις δουλειες ολο πανω μου θα την ειχα..

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρύσα πολύ ωραίες οι φωτογραφίες, φτου σας!
Πόπη, κάπου είδα ότι με είχες ρωτήσει για το λάδι. Ναι, πουλάμε.
Ξεκινησα να γράφω και με πηε τηλ η κουμπάρα μου και μέχρι να το κλείσουμε ξύπνησε η μικρή.
Πάω να την θηλάσω, να πάμε μία φαρμακείο και εφόσον κάθεται κυρία, να σας γράψω όλα αυτά που θέλω.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξανακαναμε κακακια,με λιγη βλενα..τι σημαινει αυτο;; κρυωσε;;

markella01

markella01
Καλημέρα σήμερα είναι η απελευθέρωση της Κατερίνης και η κόρη μου κάνει παρέλαση είναι σημαιοφόρος, ξύπνησε ο μπέμπης εφυγαααααα

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella01 έγραψε:Καλημέρα σήμερα είναι η απελευθέρωση της Κατερίνης και η κόρη μου κάνει παρέλαση είναι σημαιοφόρος, ξύπνησε ο μπέμπης εφυγαααααα
Χρυσα πρωτη φορα το ακουω αυτο,ειμαι πολυ ανιστορητη!! να το καμαρωσεις το καμαρι σου!!!! καλα να περασετε κ πολλες φωτο!!

eleni2526

markella01 έγραψε:Καλημέρα σήμερα είναι η απελευθέρωση της Κατερίνης και η κόρη μου κάνει παρέλαση είναι σημαιοφόρος, ξύπνησε ο μπέμπης εφυγαααααα

μπραβο στο κοριτσι σου!!!!!!!!!!

eleni2526

bebek6 έγραψε:ξανακαναμε κακακια,με λιγη βλενα..τι σημαινει αυτο;; κρυωσε;;

εμενα μου ειχε πει οτι τυχενει.ισως ειναι φλεματακια που φευγουν οχι απαρετητα απο κρυωμα.εμεις συνεχιζουμε το ιδιο γαλα οποτε θελει οσο θελει κ θα δουμε τα κιλα 1 του μηνα που εχουμε εμβολιο

eleni2526

διαβαζα ενα θεμα για τα πουλακια των αγοριων μας.για το αν το κατεβαζουμε η οχι.τι τελικα ισυει?η κ αυτο παει αναλογα τον παιδιατρο????

spyros3

spyros3
eleni2526 έγραψε:διαβαζα ενα θεμα για τα πουλακια των αγοριων μας.για το αν το κατεβαζουμε η οχι.τι τελικα ισυει?η κ αυτο παει αναλογα τον παιδιατρο????

ελενη εννοεις για τα μωρα?αν ναι αυτο το κατεβαζει ο παιδιατρος οταν ειναι 6-7 μηνων το μωρο,αν θυμαμαι βεβαια καλα απο τον σπυρο..εμεις που ειναι τωρα 4χρ καθε φορα που τον κανω μπανιο του εχω δειξει κ το κανει κ μονος του!!!το ανοιγουμε κ το καθαριζουμε με αβφονο νερο...κ οντως οι γιατροι σε μπερδευουν!!

τα γεμιστα ψηνονται,το ζυμαρι για χορτοπιτακια ξεκουραζεται η εμεις βλεπουμε ασι...
μπεμπεκ σαυτο με τις βλεννουλες συμφωνω με την ελενη..

χρυσα μπραβο στην κορη σ κ καταλαβαινω ποσο περηφανη θα νιωθεις!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaa
περιμενω κοσμο σας διαβασα θα τα πουμε μετα φιλακια

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κάθεται κάπως ήσυχη η μικρή. Ας, κάνω μία προσπάθεια. Όπως ξέρετε, ο άντρας μου είναι στρατιωτικός. Όταν τα είχαμε φτιάξει και μετά αρραβωνιαστηκαμε και αργότερα παντρευτήκαμε ήταν Μυτιλήνη. Οταν ήταν να παντρευτούμε λοιπόν, ρώτησε ο πατέρας μου αν θέλουμε να μας φτιάξει το σπίτι εδώ και να δηλώσει Αθήνα έτσι ώστε όταν τελειώσει την παραμεθώριο να έρθουμε. Κάτσαμε κ το συζητήσαμε και είπαμε το ο.κ. Εγώ δε, ξεαθάρησα ότι όποτε και να πάρει μετάθεση για κέντρο αν δεν είναι Αθήνα και είναι Στυλίδα που είναι κοντα στο χωριό του, δεν θέλω να μείνω στο χωριό αλλά θα ενοικιάζαμε στην Λαμία. Τα βάλαμε όλα κάτω και είπαμε τελικά να 'ερθουμε Αθήνα που καί το νοίκι δεν θα έχουμε και θα έχω εγώ κάποια βοήθεια έστω και μικρή αν στο μέλλον κάναμε παιδιά! (πού να ξέρουμε ότι θα κάνουμε!!!!) Μένω έγγυος, στην πορεία βγαίνει και η μετάθεση για Αθήνα, χαρά εμείς... όλα καλά. Για να μην σας πρήζω με λεπτομέρειες, τα γράφω επιγραμματικά και με ρωτάτε ότι θέλετε. Εδώ και ενάμιση χρόνο από τότε που κάναμε την Μαρία με πρήζει ότι θέλει να βγάλει μετάθεση για Στυλίδα και να πάμε να μείνουμε στο χωριό.Του λέω ότι το είχα ξεκαθαρήσει από την αρχή ότι δεν θέλω να μείνω εκεί για πολλούς και διαφόρους λόγους και ας μου το έλεγε τοτε. Τώρα το θυμήθηκε? Επίσης, τώρα σαν πολύτεκνος όπου δηλώσει συμφέροντα εκεί και θα είναι. Αφήστε που η Στυλίδα θέλει κόσμο και όποιος πυροτεχνουργός δηλώσει κατευθείαν θα τον τσιμπήσουν. Και όλος ο καβγάς γίνεται συνέχεια για αυτό. Έχω φθάσει στα όριά μου. Του λέω ότι εγώ δεν φεύγω από εδώ και εκείνος λέει κάνε ότι θέλεις. Αυτή είναι η δουλειά μου και πρέπει να ακολουθείς. Ναι κύριε, αλλά είσαι πολύτεκνος και σου δίνεται η δυνατότητα να κάτσεις μια ζωή εκεί που θα δηλώσεις. Χώρια που η ειδικότητα αυτή δεν έχει και πολλές μεταθέσεις, κάθε δυο χρονια κτλ. Εκείνος λέει ότι θα εκμεταλλευτεί την πολυτεκνία για να πάει στον τόπο του κι εγώ θέλω να είμαι στον δικό μου τόπο. Αλλά όλα αυτά τα κάνει σπασμωδικά. Εκεί που είμαστε καλά, εκεί αρχίζει την μίρλά. Δεν ξερει τί θέλει. Βλέπει ότι εδώ είμαστε σχετικά κάλά και το παραδέχεται και μετά λέει ότι στο χωριό του θα είμαστε καλύτερα. Και θα ασχολείται και με τα κτήματα τα απογεύματα και τα ΣΚ. Κάτσε ρε μεγάλε, και τα παιδιά σου πότε θα σε βλέπουν? Λέει και εκείνος έτσι μεγάλωσε! Γι αυτό πρόκοψες πήγα να του πω αλλά κρατήθηκα.
Αυτά είναι όσο πιο συνοπτηκα μπορούσα. Το σημαντικότερα δλδ. Γιατί είναι και άλλα μικρά που όλες οι οικογένειες τα έχουν καιλιγο ως πολύ ξεπερνιούνται.
Πάω να μαζέψω κάνα πιάτο και έρχομαι να διαβάσω γνώμες.

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια!!βρηκα 10 λεπτα να σας γραψω!!διαβασα ολων τα νεα ευχαριστα κ δυσαρεστα!!

να σας πω τα δικα μας!οι εξετασεις δεν τελειωνουν εδω αλλα προς το παρον δεν θα εγχειριστει κ οσο δεν εχουμε ενδειξεις για ουρολοιμωξη η εγχειρηση παει στ χρονο-το αρνητικο της υποθεσης συνεχιζουμε χημειπροφυλαξη δηλ αντιβιωση καθε μερα μικρη δοση!
περασα πολυ ωραια στ λαρισα το συνδυασαμε με εκδρομη αφου εχουμε κ φιλους εκει-η μπεμπα κυρια!

σημερα ειχαμε ραντεβου γ εμβολια αλλα δεν τα καναμε καθοτι ειναι ιγο αρρωστουλα απο εβδομαδα βλεπουμε!

βαρος 7.300 υψος 62 εκ.!

αυτα τα νεα συντομα,το σπιτι ειναι χαλια γιατι ειχα κ φιλοξενουμενους κυριακη δευτερα,εχω ποσα αδιορθωτα γραπτα σιδερο ρουχα απλωμενα κ παει λεγοντας...να δω ποτε θ προλαβω!σας φιλω Very Happy Very Happy

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ματινακι ανταζομαι οτι εχουν γινει απειρες συζητησεις ε?το γεγονος οτι εχετε δικο σας σπιτι που το εφτιαξε ο πατερας σου δεν το εκτιμα?

κ στο κατω κατω εχεις κ εσυ αναγκες?αν πατε στ στυλοδα που θα μενετε?θα εχεις βοηθεια?φιλους?πρακτικα θεματα?τι λεει?

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
https://www.facebook.com/events/545084915505421/

Στις 4 Νοεμβρίου 11 η ώρα πανελλήνιος ταυτόχρονος θηλασμός. Είχα πάει και πέρυσι. Σούπερ!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Matinaki κ εμενα θελει να παμε χωριο κ εγω δεν ψηνομαι καθολου,ποτε δεν ψηνωμουν κ το ξερει αλλα δε βλεπω να το γλιτωνουμε με τα οικονομικα μας... οποτε σε καταλαβαινω..
εσυ ομως εχεις το ατου του σπιτιου,πολυ μεγαλο πραγμα!!! εγω αν το ειχα δεν θα το κουναγα απο δω με τιποτα!!! βεβαια ειναι αλλος ο αερας κ οι ρυθμοι στην επαρχια σιγουρα αλλα σημασια εχει κ εσυ που 'αναπνεεις' καλυτερα!!! κ πες οτι πατε επαρχια,θελει χωριο,ε; μεσα Στυλιδα οχι;
ρε Ελενη τι τραβας κι εσυ..ποσο ψυχοφθορο ολο αυτο με τις εξετασεις..καλη επιτυχια να χετε κ ολα καλα να πανε!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελμπόνο, οι συζητήσεις πέφτουν στο κενό. Μπεμπεκάκι, το σκέφτεται και για να ενοικιάσουμε Λαμία ή Στυλίδα, αλλά τί θα κάνουμε με 4 παιδιά εκεί? Πώς θα τα βγάζω πέρα? Εδώ με βοήθεια και πάλι δυσκολεύομαι? Κι εκέινος να τρέχει στα περιβόλια????? Και μην με ρωτήσετε για πεθερικά γιατί δεν παίζει. Η πεθερά έκανε να μας μιλήσει 3 μέρες όταν έμαθε ότι είμαι έγγυος... και πολλά άλλα που τα έχουμε ξαναπεί. Αλλά κατα τα άλλα δεν με έχει νύφη. Κόρη με έχει. Μη χέσω... Συγχύστηκα πάλι με την σκατόβλαχα. Στο θέμα μας. Ναι οι ρυθμοί της επαρχίας είναι διαφορετικοί αλλά να έχεις κάπου να στηριχτείς. Όχι να είμαι μέσα σε 4 τοίχους και να τρέχω σαν την παλαβή κι εσύ να γυρνάς από τη δουλεια και να τρέχεις στα περιβόλια. Αυτή είναι η καλύτερη περίπτωση της Λαμίας. Για το χωριό δνε το συζητώ. Αν ξεμείνεις από πάνες πρέπει να πας στο διπλανό χωριό και αν βρεις. Αλλιώς ή πέρνεις σβάρνα τα γειτονικά χωριά ή κατεβαίνεις Στυλίδα. Το θέμα μου είναι ότι δεν καταλαβαινόμαστε. Έχουμε χάσει την επικοινωνία. Και όχι. Δεν φταίνε τα παιδιά. Το βράδυ που κοιμούνται θα μπορούσαμε να μιλήσουμε σαν άνθρωποι. Δεν ξέρω... Μου φαίνεται βουνό το να ξεπεραστεί όλο αυτό.

eleni2526

εχετε δικο σας σπιτι κ θελει να πατε εκει??κ χωριο κ ενοικιο????με τοσα που μας κοβουν????εδω λεμε να ειμαστε καπου να γλυτονουμε ενοικια κ να υπαρχει βοηθεια απο καπου!!!θελει να το συζητησετε πολυ το θεμα.αλλα ωρες ωρες αν τους πιασει το αναποδο δεν αλλαζουν με τιποτα γνωμη.κ οταν κανουν τη μαλ@@@α μετα λενε ειχες δικαιο!!!αλλα τι να το κανεις τοτε?????

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια
Ξεκίνησα δουλεια,η μπεμπα ακομα αρρωστούλα, πολύ ξενύχτι και αφήστε!!! Θα προσπαθησω να διαβασω νεα σας. Ειμαι μονη με τα παιδιά, ο αντρας μου δουλεύει και τρέεεεεεεεεεχω.
ουπς!!!Ξυπνησε η μπεμπούλα παω γιατι ειναι ωρα για γαλα.
Φιλάκια!!!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni2526 έγραψε:εχετε δικο σας σπιτι κ θελει να πατε εκει??κ χωριο κ ενοικιο????με τοσα που μας κοβουν????εδω λεμε να ειμαστε καπου να γλυτονουμε ενοικια κ να υπαρχει βοηθεια απο καπου!!!θελει να το συζητησετε πολυ το θεμα.αλλα ωρες ωρες αν τους πιασει το αναποδο δεν αλλαζουν με τιποτα γνωμη.κ οταν κανουν τη μαλ@@@α μετα λενε ειχες δικαιο!!!αλλα τι να το κανεις τοτε?????

Όχι, χωριό για να μείνουμε λέει μαζί με τα πεθερικά στην αρχή. Αχαχαχαχαχα! Εδώ γελάνε. Και μετά λέει και το κουφό. Μετά από λίγο καιρό θα χτίσω από πάνω. Πού πας ρε Καραμήτρο? Με πορδές δεν βάφονται τα αυγά! Αν μείνουμε Λαμία ή Στυλίδα, ενοίκιο.
Σας αφήνω για μερικές ώρες γιατί τους έχω όλους εδώ. Ο Γιώργος είναι υπηρεσία.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Matinaki ouden monimotero tou prosorinou! i mikri klaiei pali simera! filakia

eleni2526

mamamatina έγραψε:
eleni2526 έγραψε:εχετε δικο σας σπιτι κ θελει να πατε εκει??κ χωριο κ ενοικιο????με τοσα που μας κοβουν????εδω λεμε να ειμαστε καπου να γλυτονουμε ενοικια κ να υπαρχει βοηθεια απο καπου!!!θελει να το συζητησετε πολυ το θεμα.αλλα ωρες ωρες αν τους πιασει το αναποδο δεν αλλαζουν με τιποτα γνωμη.κ οταν κανουν τη μαλ@@@α μετα λενε ειχες δικαιο!!!αλλα τι να το κανεις τοτε?????

Όχι, χωριό για να μείνουμε λέει μαζί με τα πεθερικά στην αρχή. Αχαχαχαχαχα! Εδώ γελάνε. Και μετά λέει και το κουφό. Μετά από λίγο καιρό θα χτίσω από πάνω. Πού πας ρε Καραμήτρο? Με πορδές δεν βάφονται τα αυγά! Αν μείνουμε Λαμία ή Στυλίδα, ενοίκιο.
Σας αφήνω για μερικές ώρες γιατί τους έχω όλους εδώ. Ο Γιώργος είναι υπηρεσία.

χαχαχα καλο με την πεθερουμπα παρεα!!!!μετα απο τοσα χρονια φευγατος ουτε ο αντρας σου θα αντεξει!!!!!φια σενα δεν το συζηταω!!!

spyros3

spyros3
καλησπερα κ απο μας κοριτσια...τι κανετε?

Ματινα τι να σου πω..εχεις δικοιο αλλα που θα το βρεις κοπελα μ..εγω δεν θα το δεχομουν καθολου κ ειδικα να μεινω με τα παθερικα..κ ετσι οπως ειναι τα πραγματα ποτε δεν θα χτισει απο πανω που λεει...δωστου να δει τα πραγματα οπως ειναι αλλα προσεξε οχι φωνες με διαλογο..πες τα θελω σ,τα υπερ κ τα κατα αυτης της μετακομησης κ ευχομαι να καταλαβει..

κοριτσια που δουλευετε κουραγιο κ καλη ξεκουραση εφοσον σχολασατε!!
περαστικα στα μωρακκια μας που ταλαιπωριουνται..

πως σας φαιναται η μπουμπου μου?!!ειναι για φαγωμα!!!κ να πω οτι το μαλλι εναι με μπιστολακι!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις