Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
679 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 679 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε:ξανακαναμε κακακια,με λιγη βλενα..τι σημαινει αυτο;; κρυωσε;;

τιποτα συνηθως!βλενες και μυξουλες που καταπινει και αποβαλλονται!ασε που γενικα τα θηλαζοντα κανουν περιεργες κενωσεις,δλδ αν κατι σου φαινεται βλεννα και το κουνησεις με μια μπατονετα πχ απορροφαται και δε φαινεται σα βλεννα μετα,μπορει να ειναι και ιδεα σου αυτο!

markella01 έγραψε:Καλημέρα σήμερα είναι η απελευθέρωση της Κατερίνης και η κόρη μου κάνει παρέλαση είναι σημαιοφόρος, ξύπνησε ο μπέμπης εφυγαααααα

ωωωωωωωωωωωω το κοριτσι μας!!!!!!!μπραβο στο μικρο και μπραβο και στο μεγαλο!!!ενα παμπερ κερασμενο στο μεγαλο απο μενα!!!! Very Happy

mamamatina έγραψε:Κάθεται κάπως ήσυχη η μικρή. Ας, κάνω μία προσπάθεια. Όπως ξέρετε, ο άντρας μου είναι στρατιωτικός. Όταν τα είχαμε φτιάξει και μετά αρραβωνιαστηκαμε και αργότερα παντρευτήκαμε ήταν Μυτιλήνη. Οταν ήταν να παντρευτούμε λοιπόν, ρώτησε ο πατέρας μου αν θέλουμε να μας φτιάξει το σπίτι εδώ και να δηλώσει Αθήνα έτσι ώστε όταν τελειώσει την παραμεθώριο να έρθουμε. Κάτσαμε κ το συζητήσαμε και είπαμε το ο.κ. Εγώ δε, ξεαθάρησα ότι όποτε και να πάρει μετάθεση για κέντρο αν δεν είναι Αθήνα και είναι Στυλίδα που είναι κοντα στο χωριό του, δεν θέλω να μείνω στο χωριό αλλά θα ενοικιάζαμε στην Λαμία. Τα βάλαμε όλα κάτω και είπαμε τελικά να 'ερθουμε Αθήνα που καί το νοίκι δεν θα έχουμε και θα έχω εγώ κάποια βοήθεια έστω και μικρή αν στο μέλλον κάναμε παιδιά! (πού να ξέρουμε ότι θα κάνουμε!!!!) Μένω έγγυος, στην πορεία βγαίνει και η μετάθεση για Αθήνα, χαρά εμείς... όλα καλά. Για να μην σας πρήζω με λεπτομέρειες, τα γράφω επιγραμματικά και με ρωτάτε ότι θέλετε. Εδώ και ενάμιση χρόνο από τότε που κάναμε την Μαρία με πρήζει ότι θέλει να βγάλει μετάθεση για Στυλίδα και να πάμε να μείνουμε στο χωριό.Του λέω ότι το είχα ξεκαθαρήσει από την αρχή ότι δεν θέλω να μείνω εκεί για πολλούς και διαφόρους λόγους και ας μου το έλεγε τοτε. Τώρα το θυμήθηκε? Επίσης, τώρα σαν πολύτεκνος όπου δηλώσει συμφέροντα εκεί και θα είναι. Αφήστε που η Στυλίδα θέλει κόσμο και όποιος πυροτεχνουργός δηλώσει κατευθείαν θα τον τσιμπήσουν. Και όλος ο καβγάς γίνεται συνέχεια για αυτό. Έχω φθάσει στα όριά μου. Του λέω ότι εγώ δεν φεύγω από εδώ και εκείνος λέει κάνε ότι θέλεις. Αυτή είναι η δουλειά μου και πρέπει να ακολουθείς. Ναι κύριε, αλλά είσαι πολύτεκνος και σου δίνεται η δυνατότητα να κάτσεις μια ζωή εκεί που θα δηλώσεις. Χώρια που η ειδικότητα αυτή δεν έχει και πολλές μεταθέσεις, κάθε δυο χρονια κτλ. Εκείνος λέει ότι θα εκμεταλλευτεί την πολυτεκνία για να πάει στον τόπο του κι εγώ θέλω να είμαι στον δικό μου τόπο. Αλλά όλα αυτά τα κάνει σπασμωδικά. Εκεί που είμαστε καλά, εκεί αρχίζει την μίρλά. Δεν ξερει τί θέλει. Βλέπει ότι εδώ είμαστε σχετικά κάλά και το παραδέχεται και μετά λέει ότι στο χωριό του θα είμαστε καλύτερα. Και θα ασχολείται και με τα κτήματα τα απογεύματα και τα ΣΚ. Κάτσε ρε μεγάλε, και τα παιδιά σου πότε θα σε βλέπουν? Λέει και εκείνος έτσι μεγάλωσε! Γι αυτό πρόκοψες πήγα να του πω αλλά κρατήθηκα.
Αυτά είναι όσο πιο συνοπτηκα μπορούσα. Το σημαντικότερα δλδ. Γιατί είναι και άλλα μικρά που όλες οι οικογένειες τα έχουν καιλιγο ως πολύ ξεπερνιούνται.
Πάω να μαζέψω κάνα πιάτο και έρχομαι να διαβάσω γνώμες.

κατι μου φαινεται ξεχναει ο αντρας σου...πολυτεκνη ειναι και η μανα και εχει εξισου γνωμη σε αυτα τα θεματα...

elbono έγραψε:καλημερα κοριτσια!!βρηκα 10 λεπτα να σας γραψω!!διαβασα ολων τα νεα ευχαριστα κ δυσαρεστα!!

να σας πω τα δικα μας!οι εξετασεις δεν τελειωνουν εδω αλλα προς το παρον δεν θα εγχειριστει κ οσο δεν εχουμε ενδειξεις για ουρολοιμωξη η εγχειρηση παει στ χρονο-το αρνητικο της υποθεσης συνεχιζουμε χημειπροφυλαξη δηλ αντιβιωση καθε μερα μικρη δοση!
περασα πολυ ωραια στ λαρισα το συνδυασαμε με εκδρομη αφου εχουμε κ φιλους εκει-η μπεμπα κυρια!

σημερα ειχαμε ραντεβου γ εμβολια αλλα δεν τα καναμε καθοτι ειναι ιγο αρρωστουλα απο εβδομαδα βλεπουμε!

βαρος 7.300 υψος 62 εκ.!

αυτα τα νεα συντομα,το σπιτι ειναι χαλια γιατι ειχα κ φιλοξενουμενους κυριακη δευτερα,εχω ποσα αδιορθωτα γραπτα σιδερο ρουχα απλωμενα κ παει λεγοντας...να δω ποτε θ προλαβω!σας φιλω Very Happy Very Happy

ωραια νεα!!!
και οι μετρησεις σας σουπερ!!!!!!
(δωσε καλη κυρια κατι και στην δικια μου και στης ζετουλας!!!οχι πολλα απο μισο κιλακι την καθε μια!!! Razz Razz Razz)

mamamatina έγραψε:Ελμπόνο, οι συζητήσεις πέφτουν στο κενό. Μπεμπεκάκι, το σκέφτεται και για να ενοικιάσουμε Λαμία ή Στυλίδα, αλλά τί θα κάνουμε με 4 παιδιά εκεί? Πώς θα τα βγάζω πέρα? Εδώ με βοήθεια και πάλι δυσκολεύομαι? Κι εκέινος να τρέχει στα περιβόλια????? Και μην με ρωτήσετε για πεθερικά γιατί δεν παίζει. Η πεθερά έκανε να μας μιλήσει 3 μέρες όταν έμαθε ότι είμαι έγγυος... και πολλά άλλα που τα έχουμε ξαναπεί. Αλλά κατα τα άλλα δεν με έχει νύφη. Κόρη με έχει. Μη χέσω... Συγχύστηκα πάλι με την σκατόβλαχα. Στο θέμα μας. Ναι οι ρυθμοί της επαρχίας είναι διαφορετικοί αλλά να έχεις κάπου να στηριχτείς. Όχι να είμαι μέσα σε 4 τοίχους και να τρέχω σαν την παλαβή κι εσύ να γυρνάς από τη δουλεια και να τρέχεις στα περιβόλια. Αυτή είναι η καλύτερη περίπτωση της Λαμίας. Για το χωριό δνε το συζητώ. Αν ξεμείνεις από πάνες πρέπει να πας στο διπλανό χωριό και αν βρεις. Αλλιώς ή πέρνεις σβάρνα τα γειτονικά χωριά ή κατεβαίνεις Στυλίδα. Το θέμα μου είναι ότι δεν καταλαβαινόμαστε. Έχουμε χάσει την επικοινωνία. Και όχι. Δεν φταίνε τα παιδιά. Το βράδυ που κοιμούνται θα μπορούσαμε να μιλήσουμε σαν άνθρωποι. Δεν ξέρω... Μου φαίνεται βουνό το να ξεπεραστεί όλο αυτό.

το εχουν αυτο οι πεθερες σε εκεινα τα μερη μου φαινεται....η δικια μου ειχε πει τοτε το θεικο "τωρα ευχαριστα ειναι αυτα τα νεα?"......... Rolling Eyes
κανε μια υπομονη και θα περασει!ολοι περνουν τις φασεις τους ειδικα τωρα που δε ξερουμε τον αλλο μηνα πως θα ειμαστε...δωστου λιγο χωρο να ξεσπασει την μιρλα του αλλα δωστου να καταλαβει οτι η λογικη λεει οτι το νοικι θελει λεφτα και λεφτα πλεον δεν υπαρχουν.....
καλα ετσι και μου κανει κανα τετοιο χουνερι ο δικος μου θα φρικαρω ε.......

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσαρες τι κανετε μου λειψατε ειχα κοσμο και πριν 1 ωρα ξεπερδεψαμε.η μικρη σημερα ολο χασκογελαει κραυγουλες δυνατες τσιριζει καλη διαθεση.
οταν μια μαμα δινει μονο ξενο αυτο το ξενο της πηγαινει 3 ημερες ενα κουτι

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
που ειστε ομορφες?

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσαρες μερικες απο εδω θα κανετε γαμοβατηση δεν θυμαμαι πια
μια φιλη μ εκκλησε το μαγαζι της με νυφικα εαν ενδιαφεραι καποια κοπελα
400ευρω τ πουλαει μ ειπε
την λενε λαρισα το τηλ της ειναι 6947782424.εχει γυρω στα 30 φορεματα οποα ενδιαφερεταια ασ παρει τηλ
πες την απο την ποπη και απο την ελπιδα και θα καταλαβει η κοπελα οτι ερχεσαι συστημενα

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσαρες μου δεν ειμαι καλα,ειμαι πολυ κουρασμενη,ειναι και κατι αλλα θα σας τα πω αυριο.παω να κοιμηθω...ελπιζω να μπορεσω να ανοιξω τα ματια μου αμα κλαψει το μωρο γιατι μιλαμε ειμαι κομματια...
καληνυχτα...
φιλακια!
σας αγαπω! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι, φιλάκια! Ελπίζω να μην είναι σοβαρό. Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 379767 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 379767 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 379767

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
eleni2526 έγραψε:διαβαζα ενα θεμα για τα πουλακια των αγοριων μας.για το αν το κατεβαζουμε η οχι.τι τελικα ισυει?η κ αυτο παει αναλογα τον παιδιατρο????

Η παιδίατρός μας το άνοιξε και είπε ότι επειδή ανοίγει καλά να το ανοίγω κι εγώ μόνη μου για να προλάβουμε τη φίμωση, έτσι κάθε φορά που τον μπανιαρίζω βάζω σε μια μπατονέτα λαδάκι και το ανοίγω και το καθαρίζω...ανατριχιάζω βέβαια άλλα αφού το είπε , το κάνω...

mamamatina έγραψε:Κάθεται κάπως ήσυχη η μικρή. Ας, κάνω μία προσπάθεια. Όπως ξέρετε, ο άντρας μου είναι στρατιωτικός. Όταν τα είχαμε φτιάξει και μετά αρραβωνιαστηκαμε και αργότερα παντρευτήκαμε ήταν Μυτιλήνη. Οταν ήταν να παντρευτούμε λοιπόν, ρώτησε ο πατέρας μου αν θέλουμε να μας φτιάξει το σπίτι εδώ και να δηλώσει Αθήνα έτσι ώστε όταν τελειώσει την παραμεθώριο να έρθουμε. Κάτσαμε κ το συζητήσαμε και είπαμε το ο.κ. Εγώ δε, ξεαθάρησα ότι όποτε και να πάρει μετάθεση για κέντρο αν δεν είναι Αθήνα και είναι Στυλίδα που είναι κοντα στο χωριό του, δεν θέλω να μείνω στο χωριό αλλά θα ενοικιάζαμε στην Λαμία. Τα βάλαμε όλα κάτω και είπαμε τελικά να 'ερθουμε Αθήνα που καί το νοίκι δεν θα έχουμε και θα έχω εγώ κάποια βοήθεια έστω και μικρή αν στο μέλλον κάναμε παιδιά! (πού να ξέρουμε ότι θα κάνουμε!!!!) Μένω έγγυος, στην πορεία βγαίνει και η μετάθεση για Αθήνα, χαρά εμείς... όλα καλά. Για να μην σας πρήζω με λεπτομέρειες, τα γράφω επιγραμματικά και με ρωτάτε ότι θέλετε. Εδώ και ενάμιση χρόνο από τότε που κάναμε την Μαρία με πρήζει ότι θέλει να βγάλει μετάθεση για Στυλίδα και να πάμε να μείνουμε στο χωριό.Του λέω ότι το είχα ξεκαθαρήσει από την αρχή ότι δεν θέλω να μείνω εκεί για πολλούς και διαφόρους λόγους και ας μου το έλεγε τοτε. Τώρα το θυμήθηκε? Επίσης, τώρα σαν πολύτεκνος όπου δηλώσει συμφέροντα εκεί και θα είναι. Αφήστε που η Στυλίδα θέλει κόσμο και όποιος πυροτεχνουργός δηλώσει κατευθείαν θα τον τσιμπήσουν. Και όλος ο καβγάς γίνεται συνέχεια για αυτό. Έχω φθάσει στα όριά μου. Του λέω ότι εγώ δεν φεύγω από εδώ και εκείνος λέει κάνε ότι θέλεις. Αυτή είναι η δουλειά μου και πρέπει να ακολουθείς. Ναι κύριε, αλλά είσαι πολύτεκνος και σου δίνεται η δυνατότητα να κάτσεις μια ζωή εκεί που θα δηλώσεις. Χώρια που η ειδικότητα αυτή δεν έχει και πολλές μεταθέσεις, κάθε δυο χρονια κτλ. Εκείνος λέει ότι θα εκμεταλλευτεί την πολυτεκνία για να πάει στον τόπο του κι εγώ θέλω να είμαι στον δικό μου τόπο. Αλλά όλα αυτά τα κάνει σπασμωδικά. Εκεί που είμαστε καλά, εκεί αρχίζει την μίρλά. Δεν ξερει τί θέλει. Βλέπει ότι εδώ είμαστε σχετικά κάλά και το παραδέχεται και μετά λέει ότι στο χωριό του θα είμαστε καλύτερα. Και θα ασχολείται και με τα κτήματα τα απογεύματα και τα ΣΚ. Κάτσε ρε μεγάλε, και τα παιδιά σου πότε θα σε βλέπουν? Λέει και εκείνος έτσι μεγάλωσε! Γι αυτό πρόκοψες πήγα να του πω αλλά κρατήθηκα.
Αυτά είναι όσο πιο συνοπτηκα μπορούσα. Το σημαντικότερα δλδ. Γιατί είναι και άλλα μικρά που όλες οι οικογένειες τα έχουν καιλιγο ως πολύ ξεπερνιούνται.
Πάω να μαζέψω κάνα πιάτο και έρχομαι να διαβάσω γνώμες.

Ματινάκι, επειδή είμαι σαλταρισμένη με τον δικό μου θα πάρει η μπόρα και τον δικό σου και δεν είναι δίκαιο...οπότε η γνώμη μου θα γραφτεί μια άλλη στιγμή, πιο νηφάλια...

elbono έγραψε:καλημερα κοριτσια!!βρηκα 10 λεπτα να σας γραψω!!διαβασα ολων τα νεα ευχαριστα κ δυσαρεστα!!

να σας πω τα δικα μας!οι εξετασεις δεν τελειωνουν εδω αλλα προς το παρον δεν θα εγχειριστει κ οσο δεν εχουμε ενδειξεις για ουρολοιμωξη η εγχειρηση παει στ χρονο-το αρνητικο της υποθεσης συνεχιζουμε χημειπροφυλαξη δηλ αντιβιωση καθε μερα μικρη δοση!
περασα πολυ ωραια στ λαρισα το συνδυασαμε με εκδρομη αφου εχουμε κ φιλους εκει-η μπεμπα κυρια!

σημερα ειχαμε ραντεβου γ εμβολια αλλα δεν τα καναμε καθοτι ειναι ιγο αρρωστουλα απο εβδομαδα βλεπουμε!

βαρος 7.300 υψος 62 εκ.!

αυτα τα νεα συντομα,το σπιτι ειναι χαλια γιατι ειχα κ φιλοξενουμενους κυριακη δευτερα,εχω ποσα αδιορθωτα γραπτα σιδερο ρουχα απλωμενα κ παει λεγοντας...να δω ποτε θ προλαβω!σας φιλω Very Happy Very Happy

Το παιδάκι σου είναι σούπερ! Χαίρομαι που πάνε καλά τα πράγματα με το θέμα υγείας!

spyros3 έγραψε:καλησπερα κ απο μας κοριτσια...τι κανετε?

Ματινα τι να σου πω..εχεις δικοιο αλλα που θα το βρεις κοπελα μ..εγω δεν θα το δεχομουν καθολου κ ειδικα να μεινω με τα παθερικα..κ ετσι οπως ειναι τα πραγματα ποτε δεν θα χτισει απο πανω που λεει...δωστου να δει τα πραγματα οπως ειναι αλλα προσεξε οχι φωνες με διαλογο..πες τα θελω σ,τα υπερ κ τα κατα αυτης της μετακομησης κ ευχομαι να καταλαβει..

κοριτσια που δουλευετε κουραγιο κ καλη ξεκουραση εφοσον σχολασατε!!
περαστικα στα μωρακκια μας που ταλαιπωριουνται..

πως σας φαιναται η μπουμπου μου?!!ειναι για φαγωμα!!!κ να πω οτι το μαλλι εναι με μπιστολακι!!!

Η μπουμπού είναι όλα τα λεφτά!

Ευάκι έγραψε:κοριτσαρες μου δεν ειμαι καλα,ειμαι πολυ κουρασμενη,ειναι και κατι αλλα θα σας τα πω αυριο.παω να κοιμηθω...ελπιζω να μπορεσω να ανοιξω τα ματια μου αμα κλαψει το μωρο γιατι μιλαμε ειμαι κομματια...
καληνυχτα...
φιλακια!
σας αγαπω! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ευάκι θα περιμένουμε....

Να σας πω τα δικά μου ? Τι να σας πω? Κοντεύει η πίεση να φτάσει 200. Ο δικός μου κάθεται και κλείνει δουλειές για τα Χριστούγεννα κι αντί να κλείσει μαζί μου πάει και κλείνει με άλλες τραγουδίστριες...του λέω γιατί δεν παίρνεις εμένα για δουλειά, μου λέει δεν κάνεις εσύ για κλαμπ δε λες τα καινούρια, να τα μάθω του λέω έχουμε 2 μήνες μπροστά, μου λέει δεν κάνει η φωνή σου, του λέω με δοκίμασες και το είδες? Δλδ έλεος ρε κορίτσια, είπαμε δεν είμαι η Μαρινέλλα, άλλα τι υποτίμηση είναι αυτή? Δλδ δε μπορείς να με βοηθήσεις, δε μπορείς να με στηρίξεις να πάμε να πάρουμε ένα μεροκάματο? Οι άλλες δουλεύουν χρόνια , εγώ δεν είχα την τύχη τί να κάνουμε? Είμαι μέσα στα νεύρα, πιο πολύ γιατί μου είπε ότι δεν μπορώ να το κάνω, ενώ δε μου έδωσε ούτε μια ευκαιρία, άλλα θα τον γαμήσω...ούτε φαί ούτε νερό από δω και στο εξής, θα τα κάνει όλα μόνος του, κι άμα ζητήσει βοήθεια θα του πω να πας να πάρεις την τάδε τραγουδίστρια που είναι καλύτερη από μένα και την έχεις σε πιο πολλή εκτίμηση. Αισιχτίρ με τον πίθηκο που παντρεύτηκα...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Xρυσα θα σου πω οτι ειπες κ συ στο Ματινακι..αν σου απαντουσα τωρα θα τον επαιρνε η μπαλα Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 311356 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 311356 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 311356 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 311356 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 311356

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ματινακι πες του να παει πρωτα μονος του κ αν αντεξει μετακομιζεις κ εσυ!!!αν ειναι δυνατον!!

ευακι ελπιζω να μν ειναι τπτ σοβαρο!!!

βεβεκ κ μαρκελα μου αυτοι οι αντρες ειναι ολοι για πνιξιμο!!!!

σπυρος ρε τι κουκλι ειναι αυτο!!!κ εμεις κανουμε πιστολακι!!

κ γω κομματια!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω κομματια. Ελενη μ μια χαρα η κουκλα σου!!
Ζετακι κι εσενα τι ομορφια ειναι αυτη;;;;;;; αγαπη μου!!!!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 567772 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 567772 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 567772
Ευακι κι εγω ευχομαι ολα καλα κ με την πρωτη ευκαιρια να μας ενημερωσεις!
Χρυσα η παρελαση πως ηταν;; το χαρηκε η μικρη σου;; τα χω παρει τωρα κ με τον δικο σου,ελεος! αν ησουν η γκομενα του θα σ εδινε ευκαιρια να προσπαθησεις!! αλλα ισως ζηλευει..το σκεφτηκες αυτο; οτι θα σε χαζευουν απο κατω ενω σε ειχε στο σπιτι τοσο καιρο κ ηταν ησυχος;

markella01

markella01

Εμ βέβαια για νΑ ξεσκατιζω είμαι καλη.
Γράφω απο κινητό και δεν έχω υπομονή καληνύχτα και θα τα πούμε αύριο

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Xmmmmmm...μπήκα μιας και δεν είναι εδώ ο Γιώργος να μου πάρει την θέση. Χρύσα, δεν έχεις κανένα κονέ? Να κλείσεις καμία δουλειά μόνη σου κι εσύ να δούμε θα του αρέσει? Ή να του κλείσει άλλος δουλειά με μία σούπερ τραγουδίστρια που δεν θα την έχει δει και να δει ξαφνικά εσένα. Πολλές ελληνικές ταινίες βλέπω, εεεε?
Πού πήγαμε και τους πετύχαμε, στα γαριδάκια?
Άντε καληνύχτα, κοριτσάκια! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 850933

eleni2526

καλημερα κοριτσια!!!!τι κανετε???ζετα τελοια η μπουμππου σου!!!! εμεις το βραδυ κλασικα ξυπνουσε τωρα ξυπνησε 6 παρα κ καθομαστε!!!!ο αντρουλης μου χθες κοιμηθικε απο τις 9 κ τωρα το πρωι του λεω δεν σηκωνεσε εσυ να κοιμηθω λιγο????κ η απαντηση του ειναι οτι νυσταζει!!!!πηρα το μωρο κ ηρθα στο σαλονι!!!εκανα καφεδακι κ τον απολαμβανω με την ησυχια μου!!!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τσα!!!!!! Ελενη! καλημερα!!!!!!!!!!!

eleni2526

k εσενα πρωινη πρωινη η μικρη σου!!!!

eleni2526

δεν σας ειπα μιλησα με μια φιλη που ειναι ολλανδια κ ρωτησε για το φρισολακ το γαλα ποσο το εχουν.εδω το περνω 22.30 κ εκει εχει 8.95 καλα ποσο κερδος βγαζουν πια??????κ τα παμπερσ εχουν 8-10 ευρω!!!!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερααααααααααααααααααααααααα
στις 10 εχ οδοντιατρο επιτλους
λοιπον ματινα τι ειναι αυτοπου σε βρηκε????μην υποκυψει ν πας ν μεινεις στα πεθερικα θα σε τρελανουν τελειως ασε που θα κλειστει ακομα χειροτερα στο χωρι0

χρυσα ΤΑ ΠΑΙΞΑ ΤΕΛΕΙΩΣ
ε οχι και να σε υποτιμαει ετσι 2 υπεροχα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ θα επρεπε να τρεπεται .κλεινε και εσυ μονη σ δουλεια αν μπορεις γ να σκασει.τι νομιζουν δυλαδη οι αντρες οτι επειδη καναμε παιδια εχουμε τελειωσει σαν γυναικες τι ειμαστε ζωα?ακου εκει δεν κανεις συγα τα αιματα

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια από μένα και το κοριτσάκι μου που το χω δίπλα και μου χαμογελάει!
Ζέτα είναι τέλεια η μικρη σου! Μελανουράκι! Μου θυμίζει την αδερφή μου όταν ήταν μωράκι που ήταν πολύ μελανούρι και πολλή όμορφη!
Ελμπόνο, εύχομαι το καλύτερο για το μωράκι σου, που είναι ένα μικρό θηριάκι!! 7 και κιλά!! θα κοψομεσιάζεσαι να τη σηκώνεις φαντάζομαι!
Ματίνα, νομίζω ότι τον τελευταίο λόγο πρέπει να τον έχεις εσύ για το αν θα φύγετε, γιατί εσύ ασχολείσαι με τα παιδιά και ΕΣΥ ξέρεις καλύτερα τι είναι προτιμότερο για τα παιδιά σου και για σένα. Και πες τον άντρα σου, ότι αν εσύ δεν είσαι ευτυχισμένη στο χωριό, ή οπουδήποτε αλλού μείνετε, αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο και στα παιδιά, με τα οποία είσαι συνέχεια μαζί. Γιατί όταν είναι η μάνα καλά, τα παιδιά το αντιλαμβάνονται και είναι και αυτά καλά!
Χρύσα ο άντρας σου δεν μπορώ να φανταστώ γιατί μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, παρά μόνο από ζήλεια παιδική. Φαντάζομαι για να είσαι μαζί του δεν είναι κακών προθέσεων απέναντί σου. Προφανώς η ανωριμότητά του εξωτευρικεύεται, ίσως όχι και απόλυτα συνειδητά, με ζήλεια. Δεν θέλει χριστουγεννιάτικα, με τόσο κόσμο στο μαγαζί, να βάλεις και συ τα ωραία σου και από κάτω να σε θαυμάζουν! Βγες του την και συ από τα δεξιά και κλείσε αλλού, να σε θαυμάζουν χωρίς να είναι αυτός καν παρόν! Άσχετο, έχω ένα φίλο, παλιό μου συνφοιτητή, κιθαρίστας που είναι από Λιτόχωρο και χρόνια παίζει σε Λιτόχωρο και Κατερίνη.
Χτες το κορίτσι μου ήταν πολύ καλά. Έκανε λίγες γκρίνιες, ίσα για να καταλάβουμε ότι έχουμε μωρό. Αλλά ρε κορίτσια, τι να πω, από όταν ήρθαμε στην Κεφαλονιά, δεν έχει περάσει ούτε ένα βράδυ που να μην κοιμηθεί. και μέρες που ήταν πολύ αναστατωμένη κατά τη διάρκεια της μέρας, το βράδυ πάντα κοιμάται! Νιώθω πολύ τυχερή. Όταν έχεις ξεκουραστεί τη νύχτα, μπορείς να τα αντιμετωπίσεις όλα την ημέρα.
Μπεμπεκάκι όλα καλά; Σήμερα πάτε παιδίατρο; Πώς πάτε με το ζιζί; (σε ρωτάω συνέχεια, αλλά χαίρομαι που πας καλύτερα)
Φιλάκια σε όλες

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξανακαλημερα!!
την ωρα που ξυπνησαμε ξαναπηγα στο κρεβατι κ της εδωσα ζιζι ξαπλωτα. ε μεχρι τις 9 κοιμομασταν κ αυτη συνεχεια μασουλουσε! τωρα την εχω στον καναπε κ παιζει μονη της!

Λια καλα παμε κ εγω πρωι-βραδυ,ισως κ ενδιαμεσα, φτιαχνω συμπληρωμα κ αν το πιει το ειπιε.συνηθως το μπιμπερο το φτυνει.αυριο παμε παιδιατρο για εμβολιο Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787

Ελενη ναι πρωνη δε λες τιποτα, αλλα ξανακοιμηθηκε σημερα!!!! δε μπορει να στα στελνει απο Ολλανδια εκεινη;

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε?εγω εχω οδοντιατρο κοριτσια η εγκυμοσυνη μ κατεστρεψε τα δοντια κ επιτελους θα παω σημερα
πως κοιμηθηκατε?εμεις ξυπνησαμε2 φορες τ νυχτα ετσι απλα

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπα2012 έγραψε:τι κανετε?εγω εχω οδοντιατρο κοριτσια η εγκυμοσυνη μ κατεστρεψε τα δοντια κ επιτελους θα παω σημερα
πως κοιμηθηκατε?εμεις ξυπνησαμε2 φορες τ νυχτα ετσι απλα
εγω να δω ποτε θα παω... καλα κοιμηθηκαμε εμεις, το θεμα ηταν μεχρι να κοιμηθουμε!!!!

Ευακι μας;;;;

markella01

markella01
mamamatina έγραψε:Xmmmmmm...μπήκα μιας και δεν είναι εδώ ο Γιώργος να μου πάρει την θέση. Χρύσα, δεν έχεις κανένα κονέ? Να κλείσεις καμία δουλειά μόνη σου κι εσύ να δούμε θα του αρέσει? Ή να του κλείσει άλλος δουλειά με μία σούπερ τραγουδίστρια που δεν θα την έχει δει και να δει ξαφνικά εσένα. Πολλές ελληνικές ταινίες βλέπω, εεεε?
Πού πήγαμε και τους πετύχαμε, στα γαριδάκια?
Άντε καληνύχτα, κοριτσάκια! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 850933

Ήδη μίλησα με ένα φίλο και του είπα αμα πας τα Χριστούγεννα για δουλειά και θέλουν κοπέλα να με έχεις υπόψιν γιατί ο άντρας μου δε θέλει να με πάρει μαζί του και η απάντησή του ηταν "α το μαλάκα"...

eleni2526 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!!τι κανετε???ζετα τελοια η μπουμππου σου!!!! εμεις το βραδυ κλασικα ξυπνουσε τωρα ξυπνησε 6 παρα κ καθομαστε!!!!ο αντρουλης μου χθες κοιμηθικε απο τις 9 κ τωρα το πρωι του λεω δεν σηκωνεσε εσυ να κοιμηθω λιγο????κ η απαντηση του ειναι οτι νυσταζει!!!!πηρα το μωρο κ ηρθα στο σαλονι!!!εκανα καφεδακι κ τον απολαμβανω με την ησυχια μου!!!!

Είδες βρε Ελένη μου? Νυστάζουν τα καημένα...Εμένα με ρώτησε κανείς αν νυστάζω?Εσένα? Δε νομίζω ε?

μπεμπα2012 έγραψε:καλημερααααααααααααααααααααααααα
στις 10 εχ οδοντιατρο επιτλους
λοιπον ματινα τι ειναι αυτοπου σε βρηκε????μην υποκυψει ν πας ν μεινεις στα πεθερικα θα σε τρελανουν τελειως ασε που θα κλειστει ακομα χειροτερα στο χωρι0

χρυσα ΤΑ ΠΑΙΞΑ ΤΕΛΕΙΩΣ
ε οχι και να σε υποτιμαει ετσι 2 υπεροχα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ θα επρεπε να τρεπεται .κλεινε και εσυ μονη σ δουλεια αν μπορεις γ να σκασει.τι νομιζουν δυλαδη οι αντρες οτι επειδη καναμε παιδια εχουμε τελειωσει σαν γυναικες τι ειμαστε ζωα?ακου εκει δεν κανεις συγα τα αιματα

Έτσι Ποπάκι, εγώ είμαι καλή να του μεγαλώνω το μωρό (η μαρκέλλα είναι από άλλον μπαμπά), να κάθομαι σπίτι, μια καλή νοικοκυρά δηλαδή, για τα γούστα πάμε με τις ξένες γυναίκες κατάλαβες?

lia30 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια από μένα και το κοριτσάκι μου που το χω δίπλα και μου χαμογελάει!

Χρύσα ο άντρας σου δεν μπορώ να φανταστώ γιατί μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, παρά μόνο από ζήλεια παιδική. Φαντάζομαι για να είσαι μαζί του δεν είναι κακών προθέσεων απέναντί σου. Προφανώς η ανωριμότητά του εξωτευρικεύεται, ίσως όχι και απόλυτα συνειδητά, με ζήλεια. Δεν θέλει χριστουγεννιάτικα, με τόσο κόσμο στο μαγαζί, να βάλεις και συ τα ωραία σου και από κάτω να σε θαυμάζουν! Βγες του την και συ από τα δεξιά και κλείσε αλλού, να σε θαυμάζουν χωρίς να είναι αυτός καν παρόν! Άσχετο, έχω ένα φίλο, παλιό μου συνφοιτητή, κιθαρίστας που είναι από Λιτόχωρο και χρόνια παίζει σε Λιτόχωρο και Κατερίνη.
Χτες το κορίτσι μου ήταν πολύ καλά. Έκανε λίγες γκρίνιες, ίσα για να καταλάβουμε ότι έχουμε μωρό. Αλλά ρε κορίτσια, τι να πω, από όταν ήρθαμε στην Κεφαλονιά, δεν έχει περάσει ούτε ένα βράδυ που να μην κοιμηθεί. και μέρες που ήταν πολύ αναστατωμένη κατά τη διάρκεια της μέρας, το βράδυ πάντα κοιμάται! Νιώθω πολύ τυχερή. Όταν έχεις ξεκουραστεί τη νύχτα, μπορείς να τα αντιμετωπίσεις όλα την ημέρα.
Μπεμπεκάκι όλα καλά; Σήμερα πάτε παιδίατρο; Πώς πάτε με το ζιζί; (σε ρωτάω συνέχεια, αλλά χαίρομαι που πας καλύτερα)
Φιλάκια σε όλες

Λία μου δεν ξέρω άλλα εγώ χτες τον έδιωξα από το κρεββάτι και του πήγα το μαξιλάρι του στο σαλόνι και του λέω καληνύχτα, κοιμήθηκε στον καναπέ και μαζί μου δε θα ξανακοιμηθεί.Τον φίλο σου πώς τον λένε? Είδες τα μωρά μας που κοιμούνται το βράδυ? Εμένα πλέον δεν κοιμάται τόσες πολλές ώρες σερί, άλλα εγώ νιώθω ότι ξεκουράζομαι οπότε αυτό έχει σημασία. Μόνο τον θηλάζω τη νύχτα και κατευθείαν πάλι στο κρεββάτι. Ούτε καν τον ρεύω...

bebek6 έγραψε:ξανακαλημερα!!
την ωρα που ξυπνησαμε ξαναπηγα στο κρεβατι κ της εδωσα ζιζι ξαπλωτα. ε μεχρι τις 9 κοιμομασταν κ αυτη συνεχεια μασουλουσε! τωρα την εχω στον καναπε κ παιζει μονη της!

Λια καλα παμε κ εγω πρωι-βραδυ,ισως κ ενδιαμεσα, φτιαχνω συμπληρωμα κ αν το πιει το ειπιε.συνηθως το μπιμπερο το φτυνει.αυριο παμε παιδιατρο για εμβολιο Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 534787

Ελενη ναι πρωνη δε λες τιποτα, αλλα ξανακοιμηθηκε σημερα!!!! δε μπορει να στα στελνει απο Ολλανδια εκεινη;

Μπεμπεκαδάκι μου γλυκό, την ώρα που είναι να της δώσεις συμπλήρωμα, βάλτην στο στήθος πουλί μου...εγώ χτες έβγαζα με το θήλαστρο, 40 λεπτά με το ζόρι 50 γραμμάρια γάλα, μετά ο μπέμπης πείνασε, ένα άγχος εγώ ότι δε θα έχω γάλα, ο μπέμπης στο στήθος γκρίνιαζε λίγο βγάζω τη ρόγα την πατάω, συντριβάνι το γάλα... το θήλαστρο δεν πιάνει καλά τη θηλή μου και φυσικά δεν μπορεί να κάνει την κίνηση του μωρού στο στήθος και γιαυτό δε βγάζω το γάλα που πρέπει...έχει το στήθος σου μπόλικο γάλα για το μωρό σου μωρό μου!

Καλημέρα είπα? Όχι, καλημέρα λοιπόν! Όπως σας είπα ο κύριος σύζυγος κοιμήθηκε χτες στο σαλόνι και από δω και στο εξής θα τον χορέψω στο ταψί...Μουλάρωσα.

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσαρες!

μαρκελλα μου πολυ καλα θα τον κανεις!αλλα το καλυτερο που ειπαν κ τα κοριτσια ψαξου μονη σου κ δεν θα ξερει απο που του ρθε!!!

spyros3

spyros3
κοριτσια μ γεια σας!!!τι κανετε?ειμασταν για δουλειες κ πριν λιγο γυρισαμε..

τελικα ολοι το ιδιο ειναι..οταν εχουν συμφερον ειναι μια χαρα..εμενα βγηκε προχθες,γυρισε κατα τις 2 κ ολη μερα χθες ηταν χαλια απο το ποτο..ηρθε απο την δουλεια κ ηθελε να κοιμηθει αλλα δεν τον αφησα αλλα κ παλι 9 κοιμοταν!!η μικρη να κλαιει κ αυτος ροχαλιζε!!1κ σημερα πηρε τηλ να δει τι κανει κ τι ειχε χθες!!

εγω το χω πει,πρωτα η ζετα κ τα παιδια της κ μετα οι υπολοιποι,αληθεια..κ τον αφηνω να νομιζει οτι πρωτα ειναι αυτος!!δεν θα με φρικαρει εμενα αυτος...

ευακι που εισαι?ολα καλα?

μπεμπεκακι τι κανετε?

κοριτσια σας ευχαριστω για τα λογια σας για την μικρη μου νεραιδα!!

χρυσα,μπεμπα,λια,ελενη2526,ελμπονο κ σταλλα τα κοριτσια μας Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 28 417472

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο ρε Ζετακι! το χεις πιασει το νοημα..
κι εμεις πηγαμε στο ψιλικατζιδικο κ στο φουρνο κ την πηρε ο υπνος στο σλινκ κ λυπαμαι να τη βγαλω αλλα εχω σκασει κ απ τη ζεστη!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις