676 Απ: Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! Τρι Οκτ 16, 2012 6:14 am
Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε:ξανακαναμε κακακια,με λιγη βλενα..τι σημαινει αυτο;; κρυωσε;;
τιποτα συνηθως!βλενες και μυξουλες που καταπινει και αποβαλλονται!ασε που γενικα τα θηλαζοντα κανουν περιεργες κενωσεις,δλδ αν κατι σου φαινεται βλεννα και το κουνησεις με μια μπατονετα πχ απορροφαται και δε φαινεται σα βλεννα μετα,μπορει να ειναι και ιδεα σου αυτο!
markella01 έγραψε:Καλημέρα σήμερα είναι η απελευθέρωση της Κατερίνης και η κόρη μου κάνει παρέλαση είναι σημαιοφόρος, ξύπνησε ο μπέμπης εφυγαααααα
ωωωωωωωωωωωω το κοριτσι μας!!!!!!!μπραβο στο μικρο και μπραβο και στο μεγαλο!!!ενα παμπερ κερασμενο στο μεγαλο απο μενα!!!!
mamamatina έγραψε:Κάθεται κάπως ήσυχη η μικρή. Ας, κάνω μία προσπάθεια. Όπως ξέρετε, ο άντρας μου είναι στρατιωτικός. Όταν τα είχαμε φτιάξει και μετά αρραβωνιαστηκαμε και αργότερα παντρευτήκαμε ήταν Μυτιλήνη. Οταν ήταν να παντρευτούμε λοιπόν, ρώτησε ο πατέρας μου αν θέλουμε να μας φτιάξει το σπίτι εδώ και να δηλώσει Αθήνα έτσι ώστε όταν τελειώσει την παραμεθώριο να έρθουμε. Κάτσαμε κ το συζητήσαμε και είπαμε το ο.κ. Εγώ δε, ξεαθάρησα ότι όποτε και να πάρει μετάθεση για κέντρο αν δεν είναι Αθήνα και είναι Στυλίδα που είναι κοντα στο χωριό του, δεν θέλω να μείνω στο χωριό αλλά θα ενοικιάζαμε στην Λαμία. Τα βάλαμε όλα κάτω και είπαμε τελικά να 'ερθουμε Αθήνα που καί το νοίκι δεν θα έχουμε και θα έχω εγώ κάποια βοήθεια έστω και μικρή αν στο μέλλον κάναμε παιδιά! (πού να ξέρουμε ότι θα κάνουμε!!!!) Μένω έγγυος, στην πορεία βγαίνει και η μετάθεση για Αθήνα, χαρά εμείς... όλα καλά. Για να μην σας πρήζω με λεπτομέρειες, τα γράφω επιγραμματικά και με ρωτάτε ότι θέλετε. Εδώ και ενάμιση χρόνο από τότε που κάναμε την Μαρία με πρήζει ότι θέλει να βγάλει μετάθεση για Στυλίδα και να πάμε να μείνουμε στο χωριό.Του λέω ότι το είχα ξεκαθαρήσει από την αρχή ότι δεν θέλω να μείνω εκεί για πολλούς και διαφόρους λόγους και ας μου το έλεγε τοτε. Τώρα το θυμήθηκε? Επίσης, τώρα σαν πολύτεκνος όπου δηλώσει συμφέροντα εκεί και θα είναι. Αφήστε που η Στυλίδα θέλει κόσμο και όποιος πυροτεχνουργός δηλώσει κατευθείαν θα τον τσιμπήσουν. Και όλος ο καβγάς γίνεται συνέχεια για αυτό. Έχω φθάσει στα όριά μου. Του λέω ότι εγώ δεν φεύγω από εδώ και εκείνος λέει κάνε ότι θέλεις. Αυτή είναι η δουλειά μου και πρέπει να ακολουθείς. Ναι κύριε, αλλά είσαι πολύτεκνος και σου δίνεται η δυνατότητα να κάτσεις μια ζωή εκεί που θα δηλώσεις. Χώρια που η ειδικότητα αυτή δεν έχει και πολλές μεταθέσεις, κάθε δυο χρονια κτλ. Εκείνος λέει ότι θα εκμεταλλευτεί την πολυτεκνία για να πάει στον τόπο του κι εγώ θέλω να είμαι στον δικό μου τόπο. Αλλά όλα αυτά τα κάνει σπασμωδικά. Εκεί που είμαστε καλά, εκεί αρχίζει την μίρλά. Δεν ξερει τί θέλει. Βλέπει ότι εδώ είμαστε σχετικά κάλά και το παραδέχεται και μετά λέει ότι στο χωριό του θα είμαστε καλύτερα. Και θα ασχολείται και με τα κτήματα τα απογεύματα και τα ΣΚ. Κάτσε ρε μεγάλε, και τα παιδιά σου πότε θα σε βλέπουν? Λέει και εκείνος έτσι μεγάλωσε! Γι αυτό πρόκοψες πήγα να του πω αλλά κρατήθηκα.
Αυτά είναι όσο πιο συνοπτηκα μπορούσα. Το σημαντικότερα δλδ. Γιατί είναι και άλλα μικρά που όλες οι οικογένειες τα έχουν καιλιγο ως πολύ ξεπερνιούνται.
Πάω να μαζέψω κάνα πιάτο και έρχομαι να διαβάσω γνώμες.
κατι μου φαινεται ξεχναει ο αντρας σου...πολυτεκνη ειναι και η μανα και εχει εξισου γνωμη σε αυτα τα θεματα...
elbono έγραψε:καλημερα κοριτσια!!βρηκα 10 λεπτα να σας γραψω!!διαβασα ολων τα νεα ευχαριστα κ δυσαρεστα!!
να σας πω τα δικα μας!οι εξετασεις δεν τελειωνουν εδω αλλα προς το παρον δεν θα εγχειριστει κ οσο δεν εχουμε ενδειξεις για ουρολοιμωξη η εγχειρηση παει στ χρονο-το αρνητικο της υποθεσης συνεχιζουμε χημειπροφυλαξη δηλ αντιβιωση καθε μερα μικρη δοση!
περασα πολυ ωραια στ λαρισα το συνδυασαμε με εκδρομη αφου εχουμε κ φιλους εκει-η μπεμπα κυρια!
σημερα ειχαμε ραντεβου γ εμβολια αλλα δεν τα καναμε καθοτι ειναι ιγο αρρωστουλα απο εβδομαδα βλεπουμε!
βαρος 7.300 υψος 62 εκ.!
αυτα τα νεα συντομα,το σπιτι ειναι χαλια γιατι ειχα κ φιλοξενουμενους κυριακη δευτερα,εχω ποσα αδιορθωτα γραπτα σιδερο ρουχα απλωμενα κ παει λεγοντας...να δω ποτε θ προλαβω!σας φιλω
ωραια νεα!!!
και οι μετρησεις σας σουπερ!!!!!!
(δωσε καλη κυρια κατι και στην δικια μου και στης ζετουλας!!!οχι πολλα απο μισο κιλακι την καθε μια!!! )
mamamatina έγραψε:Ελμπόνο, οι συζητήσεις πέφτουν στο κενό. Μπεμπεκάκι, το σκέφτεται και για να ενοικιάσουμε Λαμία ή Στυλίδα, αλλά τί θα κάνουμε με 4 παιδιά εκεί? Πώς θα τα βγάζω πέρα? Εδώ με βοήθεια και πάλι δυσκολεύομαι? Κι εκέινος να τρέχει στα περιβόλια????? Και μην με ρωτήσετε για πεθερικά γιατί δεν παίζει. Η πεθερά έκανε να μας μιλήσει 3 μέρες όταν έμαθε ότι είμαι έγγυος... και πολλά άλλα που τα έχουμε ξαναπεί. Αλλά κατα τα άλλα δεν με έχει νύφη. Κόρη με έχει. Μη χέσω... Συγχύστηκα πάλι με την σκατόβλαχα. Στο θέμα μας. Ναι οι ρυθμοί της επαρχίας είναι διαφορετικοί αλλά να έχεις κάπου να στηριχτείς. Όχι να είμαι μέσα σε 4 τοίχους και να τρέχω σαν την παλαβή κι εσύ να γυρνάς από τη δουλεια και να τρέχεις στα περιβόλια. Αυτή είναι η καλύτερη περίπτωση της Λαμίας. Για το χωριό δνε το συζητώ. Αν ξεμείνεις από πάνες πρέπει να πας στο διπλανό χωριό και αν βρεις. Αλλιώς ή πέρνεις σβάρνα τα γειτονικά χωριά ή κατεβαίνεις Στυλίδα. Το θέμα μου είναι ότι δεν καταλαβαινόμαστε. Έχουμε χάσει την επικοινωνία. Και όχι. Δεν φταίνε τα παιδιά. Το βράδυ που κοιμούνται θα μπορούσαμε να μιλήσουμε σαν άνθρωποι. Δεν ξέρω... Μου φαίνεται βουνό το να ξεπεραστεί όλο αυτό.
το εχουν αυτο οι πεθερες σε εκεινα τα μερη μου φαινεται....η δικια μου ειχε πει τοτε το θεικο "τωρα ευχαριστα ειναι αυτα τα νεα?".........
κανε μια υπομονη και θα περασει!ολοι περνουν τις φασεις τους ειδικα τωρα που δε ξερουμε τον αλλο μηνα πως θα ειμαστε...δωστου λιγο χωρο να ξεσπασει την μιρλα του αλλα δωστου να καταλαβει οτι η λογικη λεει οτι το νοικι θελει λεφτα και λεφτα πλεον δεν υπαρχουν.....
καλα ετσι και μου κανει κανα τετοιο χουνερι ο δικος μου θα φρικαρω ε.......