Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
647 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 647 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΧ κοριτσια μου!!!ολες πανω κατω τα ιδια ειμαστε!!!! ευακι εισαι καλα?????
αχ μακαρι να μη μας βγει πολλαα η μεταφορικη να μου στειλει γαλατα απο ολλανδια τεραστια διαφορα!!!!

spyros3

spyros3
ελενη κ μεταφορικα να χεις σιγουρα θα βγεις κερδισμενη...

χρυσα αυτο που ηπαν τα κοριτσια,ψαξε να βρεις κατι για σενα κ αν ζητησει εξηγησεις δωστου την απαντηση που σ εδωσε...

βρε κορες θα με τρελανει η μικρη μ..περνει το στηθος για 5 λεπτα μετα θελει ρεψημο κ την ξαναβαζω στο συηθος κ αποτραβιεται!!κ κλαιει!!τι να κανω ρε γαμωτο?το πρωι το βγαλα με το θηλαστρο κ εφαγε..δεν θελω να το κανω συνεχεια αυτο γιατ θα χασω τον θηλασμο..κ δεν κανει αυτο το θηλαστρο που εχω για συχνη χρηση..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου εφεραν κ τα γαλατα απο Γερμανια! αυριο θα παω το κουτι στην παιδιατροα να της το δειξω. κ στην κουνιαδα μ τελικα πηρα χαλι 2,35*1,65 αν θυμαμαι καλα,για το δωματιο της μπουμπους κ καταχαρηκε!!!!παει κι αυτο! τωρα να δω τι θα φορεσουμε! σας ειπα οτι δε μου κανουν οι χειμωνιατικες γοβες??? εσας σας κανουν;

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενη εμενα απο Γερμανια ηταν 10 ευρω τα μετ/κα κ παλι συμφερε.
Ζετα παιξτε,κουρασε την, πλεινε κ το στηθος σου με χλιαρο νερακι κ μετα παρτην αγκαλιτσα κ χαλαρωστε μαζι κ θα στο πιασει πιστευω!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!τι κανετε?πωπω ζετα τι παιδι ειναι αυτο?σα μεγαλο παιδι κοιταζει!φτου φτου!
λοιπον εγω τα εχω παρει με τον δικο μου(ολοι μαζι σεληνιαστηκαν μαλλον...)ολη την περασμενη βδομαδα ελειπε ειχαν την ασκηση και αυτη τη βδομαδα γυρναει σπιτι πιανει πρωτα το λαπτοπ και μετα το κινητο οπου διαβαζει e-book και χεστηκε ενα πραμα για εμας......ε κι εγω τα πηρα και λεω ετσι θες?ετσι κι εγω...εκανα κεικ και δε τον αφησα να παρει...δε θα κανω εγω τοσο κοπο κι εσυ στον καναπε κινητο-λαπτοπ και δε θα μου λες και καμια κουβεντα...καλα που ερχεται και κανας φιλος του δλδ σπιτι και λεει τα νεα του και ακουμε τη φωνη του...ελεος πια...μου ειπε κιολας προχθες "αααααα η μανα μου ειχε μαγειρεψει κουνελι μια φορα,να παρεις να κανεις κουνελι" και του ειπα αφου το πεθυμησες να πεις στη μανα σου να μας κανει οταν θα παμε που μας εχει ταραξει στο κοτοπουλο με κριθαρακι καθε μα ΚΑΘΕ φορα που παμε.......ελεος δλδ...αλλο φαι δε ξερει να μαγειρευει κι αυτη πια???
χθες το πρωι μου την βιδωσε που ειμαι κλεισμενη σπιτι και περιμενω ποτε θα φιλοτιμηθει να παμε να τελειωνουμε καμια δουλεια κ πηρα το μωρο και πηγα ικεα,πηγα σουπερ,τζαμπο!παντου ρε παιδι μου!εγινα πτωμα βεβαια αλλα ξεφυγα λιγακι...
τη δευτερα παει το παιδι καρατε και γυρναει και λεει "σκεφτομαι να παω γυμναστηριο,καθε φορα που εχει το παιδι καρατε να πηγαινω μια ωρα στο γυμναστηριο και να γυρναω αφου παρω το παιδι"...σωπα ρε μεγαλε.......σου περισσευαν και δε το ξερω?εσυ ηδη βγαινεις απο το σπιτι,πας στη δουλεια,οκ μπορει να βλεπεις του κοσμου τους ηλιθιους αλλα και μονο που βγαινεις απο το σπιτι και ξεφευγεις απο το ολο αγκου-αγκου κλιμα ειναι κατι...εγω δεν εχω αυτο το δικαιωμα??και μου λεει "οκ πηγαινε εσυ γυμναστηριο!" λες και ηθελα εγω να ξοδευω δλδ...και λεει κιολας "λιγο να περασω την ωρα μου ηθελα" και του λεω θες να περασει η ωρα σου?ριξε ενα σκουπισματακι στο σπιτι μανι μανι θα περασει η ωρα σου...........ε μα πια.......μου την εσπασε κιολας τις προαλλες-πηγαμε σε σπιτι φιλων και πηγε τουαλετα την ελενη και μου λεει σπιτι "πωπω πενταβρωμικη η τουαλετα τους..." και μου ηρθε να του κοπανησω το κεφαλι με το ταψι που κραταγα...σε πηραμε απο το βρωμοσπιτο της μανας σου(εκει η τουαλετα ειναι ενα σιχαμα και μισο αλλα περιεργως ποτε δε το βλεπει...... Rolling Eyes )σε καναμε ανθρωπο και ενα φχαριστω δε ξερεις να ΔΕΙΞΕΙΣ.........δε θελω να μου το πεις,να το δειχνεις με τις πραξεις σου θελω.........
και σημερα πηγα στην αγορα!ζετακι πηρα και υφασμα!θα ξεκινησω αυριο να στο φτιαξω!

spyros3

spyros3
ευα μ... Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 29 417472

τωρα για τον αντρα σ τι να πω?ακριβως ευσι ειμαι κ εγω..αυτος βγαινει κ ολη μερα εχει ενεν ανθρωπο να μιλησει αλλα εγω?ολη μερα σπιτι,φαγητο,συμμεζεμα,πληντυρια,σιδερωμα,να παω κ να φερω τον σπυρο,να τον τακτοποιησω κ να τον βαλω για υπνο κ ολη την προσοχη κ φροντιδα που θελει κ η μπεμπα κ εγω?!!πουθενα!!ενα σας λεω,η τριχα στο ποδι σε λιγο θα ξεπερασει του νικου!!
εδω προχθες πηρα την μπεμπα κ πηγα στης θειας μ κ με γυρισε γιατι δεν εκανα καλα τον σπυρο κ οταν ηρθα αυτος εφυγε!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 29 679259

η μπεμπα ειναι πολυ ανησυχη...

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ti kanete koritsia ola kala?gurhsa apo odontiatro kai arxhsa na ponao .kai h dikia m anhsuxh einai shmera den ksero giati tvra koimatai.
να ξερετε τα γαλα απο εξω πανω κατω τα ιδια ειναι εχουν πολυ μικρη διαφορα ετσι κ αλλιως απτο ιδιο εργοστασιο βγενουν απλα το μονο που αλαζει ειναι η γλωσσα κ μικροδιαφορα τπτ αλλο μην αγχωνεστε. και εμεις εχουμε νευρα ο αντρας ,μ τα νευρα μ πια ελεος.
ελπιζω αν ειστε ολες καλα

πρεπει ν ανεβασω φωτο της μικρης ζηλεψα

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρε κοριτσια, με αυτά που διαβάζω, θα πάω να ανάψω στην Παναγία μια λαμπάδα δύο μέτρα, ίσα με το μπόι του καλού μου, να την ευχαριστήσω που μου τον έφερε στη ζωή μου.

eleni2526

ευακι κουραζοντε στη δουλεια!!!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 29 186566 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 29 186566 εμενα μου λεει σταματαω κ πανε εσυ!!!!!!αααααα εμενα εκανε δουλειες σημερα!!!!εμασε τον ανεμηστηρα κουραστικε κ τωρα ξαπλωσε βλεπει ταινια!!!bebek απο το γερμανια γνωστος στο εστειλε η ιντερνετ???αν ειναι απο ιντερνετ ποια σελιδα????

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενη : www.apo-rot.de

να παν να ... ολοι τους οσοι ειναι ζαμανφου λεω εγω.. με πηρε τωρα η μαμα μ κ δεν ειναι καλα,ζαλιζεται κ πολυ στεναχωριεμαι... Sad Sad Sad Sad Sad Sad

spyros3

spyros3
μπεμπεκακι μ τι εχει η μαμα σ?
η κορη σ τα σπαει!!!το ενα λουλουδι μαζι με το αλλο!!!

πηγαμε μα το καροτσι κ φεραμε τον σπυρο,την πηρε ο υπνος αλλα μολις την εβαλα στο παρκο ξυπνησε αλλα ευτυχως δεν γκρινιαζει..θα την αφησω εκει..ξαναεβαλα το θηλαστρο,δεν γινοταν αλλιως κ το ηπιε...τι να πω..ααα!!της εδωσα κ ντεπον γιατι η γκρινια ειναι απο τα δοντια..αμαν τοση γκρινια στην προετοιμασι φανταζομαι οταν βγουν τι θα τραβηξω!!!κ κατι αλλο ηθελα να γραψω αλλα το ξεχασα.. drunken drunken

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζετακι μ σ ευχαριστω! την εβαλα για λιγο να τη δειτε κ μετα θα τη βγαλω γτ ο μπαμπας μας δε θελει φωτος στο ιντερνετ. δεν ξερω ρε συ, ζαλιστηκε χθες στα ξαφνικα μ ειπε κ σημερα δε με πηρε τηλ γιατι δεν ειχε τα κεφια της μ ειπε Sad Sad κ ποτε δε μου λεει αν εχει κατι να μη με στεναχωρει, σκεψοου πως θα νιωθει τωρα για να μου μιλησει.. εδω ειχε παει σε νοσοκομεια, ειχε καει, ειχε πεσει απο σκαλες κ τα μαθα μετα απο ποσο καιρο...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελενη κανε το μεταφραση. μηπως το βρηκες;

spyros3

spyros3
εχεις αδελφια να μιλησεις μαζι τους να σ πουν τι εχει?'η παρε τηλ τον μπαμπα σ..σε καταλαβαινω απολυτα...κ εμενα μ το κανουν αυτο κ να φανταστεις απεχουμε 10λεπτα με τα ποδια τα σπιτια μας...ειναι πολλες οι φορες που τα μαθαινω παντα τελευταια στιγμη..
ετσι ειναι,δεν θελουν να μας στεναχωρουν αλλα εμας μας ρωτησαν?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:εχεις αδελφια να μιλησεις μαζι τους να σ πουν τι εχει?'η παρε τηλ τον μπαμπα σ..σε καταλαβαινω απολυτα...κ εμενα μ το κανουν αυτο κ να φανταστεις απεχουμε 10λεπτα με τα ποδια τα σπιτια μας...ειναι πολλες οι φορες που τα μαθαινω παντα τελευταια στιγμη..
ετσι ειναι,δεν θελουν να μας στεναχωρουν αλλα εμας μας ρωτησαν?
ετσι ειναι Ζετα μου,πρεπει να ξερουμε κι ας στεναχωρεθουμε, εξαλλου νεα παιδια ειμαστε εμεις,δεν παθαινουμε κατι. κ στην αναγκη μπορει να χρειαστει να τρεξουμε,να βοηθησουμε, γιατι δεν μιλανε; ετσι θα κανουμε κι εμεις;

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eleni2526 έγραψε:ευακι κουραζοντε στη δουλεια!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] εμενα μου λεει σταματαω κ πανε εσυ!!!!!!

και οταν δουλευα τα ιδια γινονταν...και σε λιγο καιρο που ξαναπαω δουλεια μια απο τα ιδια θα γινονται......και η δουλεια μου ειναι πιο κουραστικη απο τη δικια του......

bebek6 έγραψε:Ελενη : www.apo-rot.de

να παν να ... ολοι τους οσοι ειναι ζαμανφου λεω εγω.. με πηρε τωρα η μαμα μ κ δεν ειναι καλα,ζαλιζεται κ πολυ στεναχωριεμαι... Sad Sad Sad Sad Sad Sad

δε μενετε κοντα να πας να την δεις?
κι εγω το κανω αυτο...δε λεω τιποτα σε κανεναν...δε γουσταρω...και στην εγκυμοσυνη μου που εκανα αφαιρεση πολυποδα πηγα την εκανα και οταν μου επετρεψε ο γιατρος εφυγα...οταν βγηκε η βιοψια το ειπα στους αλλους...γι αυτο και δεν εμπαινα στην ομαδουλα τοτε,ολο και κατι μου προεκυπτε και δεν ηθελα να τα λεω να μη σας στεναχωρω...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ βρε Ευακι!! σοβαρα ρε κοπελα μου;; ολα καλα τωρα; σιδερενια να εισαι γιατι εισαι κι εσυ μανουλα κ τα παιδακια σ σ εσενα στηριζονται. θα παω το Σ/Κ πρωτα ο Θεος να τη δω γιατι ειναι στο χωριο.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω σκεφτομαι,οταν γυρισω στη δουλεια με το καλο, αν δεν εχει κλεισει, τι θα γινει; ο αντρας μ πεταξε κ το οτι μπορει να σταματησω (Χρυσα.. Wink ) αλλα εγω θελω να δουλευω για οικονομικους κ ψυχολογικους λογους.

spyros3

spyros3
εγραφα εγραφα κ το χασα Twisted Evil Twisted Evil
εν συντομια...κ εγω δεν τα λεω αλλα ο αντρας μ ειναι ξεπατοκαλαθας..

μπεμπεκ να της το πεις οτι αυτο σε πειραζει..

ευα..εγω εχω εσας κ στα καλα κ στα δυσκολα..ξερετε πραγματα που ουτε η αδελφη μ που λεει ο λογος δεν τα ξερει..μπορει να μην σας εχω συναντησει κ γνωρισει προσωπικα αλλα ειστε φιλες μ κ το εννοω..με χετε βοηθησει σοτι κ αν εχω αντιμετωπισει κ σας ευχαριστω...κ στην τελικη αν δεν στεναχωρηθουν οι φιλοι μας με το προβλημα μας ποιος θα στεναχωρηθει,ο εχθρος?με πιανεις?!!! Laughing Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=SE7691QhIuE

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα! Ζετακι αυτο το κλεισιμο πολυ μ αρεσε!! βαζε που κ που βιντεακια να ακουμε! κι εγω ετσι νιωθω. Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 29 417472 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 29 417472 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 29 417472
παω να τσιμπησω λιγο αν προλαβω.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα εννοειται οτι δουλευουμε εκτος απο οικονομικους λογους και για ψυχολογικους!εγω μπορει για πολλες να κανω δουλεια που δε θα μπορουσατε να κανετε αλλα την καζουρα,τον καφε πρωι πρωι πριν το χειρουργειο και την παρεα ρε παιδι μου απο τη δουλεια δε την αλλαζω!αφου ειχε πει ο αντρας μου μια φορα "α ρε να κερδιζα τωρα ενα τζοκερ να σταματαγα απο τη δουλεια" κι εγω του ειπα οτι εγω δε θα σταματαγα...δε την αλλαζω με τιποτα!

eleni2526

μακαρι να δουλευα κ εγω!!!!!!αχ ρε κοριτσια τι να πω!!!βεβεκ δεν εψαξα εχει αδεια κ δεν περνω σειρα στον υπολογιστη.κ να κατσω 2λεπτα κ τεοσ

eleni2526

bebek6 έγραψε:Ελενη : www.apo-rot.de

δεν το εχει bebek!!!σ'ευχαριστω!!!!!μηπως ξερεις καμια αλλη σελιδα?

περαστικα στη μαμα σου

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κοριτσάκια, χάθηκα λίγο γιατί είχα πάει με την μπέμπα στης μαμάς μου για ντάντεμα και μόλις επέστρεψα. Θα μελετήσω τι γράψατε, θα τακτοποιηθώ και το βράδυ τα λέμε. Very Happy

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλησπέρα
πριν απο κανενα μισαωρο μπηκαμε σπιτι με τον μικρο μου και ειπα να βαλω την μπεμπα για νανι (κανενα 30λεπτο θα κοιμηθει μην φανταστειται) να αλλαξω τον Σταθη, και να μπω να τα πούμε οσο παιζει με τα παιχνιδια του.
Ελενη ποιο γαλα ψαχνεις ειπαμε μηπως μπορω να σε βοηθησω?
Χρύσα μου υπομονή τι να πω!!!μην ασχολεισαι και χαλιέσαι. Συμφωνω με τα κορίτσια κλείσε και εσύ αλλου και θα δούμε τοτε που σου κανει τον καμποσο με τις αλλες τις αφωνες (γιατι καλυτερη απο εσενα καμια εννοειται ετσι???). Μηπως νομιζει οτι ζηλευεις και το παιρνει και επανω του που σε βλεπει ετσι?
Bebek η μαμα σου ολα καλα?
Ευακι συμφωνω μαζι σου.
Βηχει η μπεμπα κλεινω.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις