Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
665 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 665 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια μου
Τι κάνετε; Εγώ ξύπνησα το πρωί, τάισα τη μικρή και όπως και κάθε πρωί εδώ και κάποιες μέρες μετά το φαγητό το πρωινό την έβαλα να ρευτεί και μου βγαλε γάλα. Συνήθως βγάζει, αλλά όχι πολύ, σήμερα όμως το παράκανε! με έκανε μαντάρα. Δεν έδειχνε ενοχλημένη, ίσα ίσα μες στο χαμόγελο ήταν. Δεν μπορώ να υπολογίσω τι ποσότητα είναι αυτή που έβγαλε. Ο άντρας μου μου είπε, πάει, τα βγαλε όλα όσο έφαγε. Η παιδίατρός μας όμως στα Γιάννενα, μου είχε πει ότι όταν κάνει εμετό μπόλικο, που λερώνεται η ίδια και σε λερώνει και σένα, δεν είναι πάνω από 10 ml, όταν βγάζει γουλίτσα μεγάλη, δεν είναι πάνω από 1ml. Τι να πω! αν πεινούσε, δεν θα το έδειχνε. Παίξαμε λίγο και αποκοιμήθηκε και εγώ τρέχω να προλάβω να κάνω καμιά δουλειά μέχρι να ξυπνήσει, αν και πολύ θα ήθελα να κοιμόμουν και γω λίγο.. Ποιας κοπέλας το έκανε αυτό το μωράκι της, να βγάζει εμετούλη; Νομίζω της Χρύσας; Τι σου είχε πει η παιδίατρος. Εμείς έχουμε σε 10 μέρες περίπου και λέω να περιμένω μέχρι τότε, εκτός άμα δω τα σκούρα και την πάρω τηλέφωνο νωρίτερα.
Ζέτα πώς πάει η μικρή σου σήμερα με το φαγητό της; Καλό μου κορίτσι, πες του του άντρα σου ότι σε ενοχλεί η συμπεριφορά του, και ότι έχεις και συ ανάγκες να βγεις και να ξεσκάσεις, ξέρεις, καμιά φορά όταν δε λέμε αυτό που μας ενοχλεί, ο άλλος μετά όταν θα μαζεύεις μεζεύεις και θα ξεσπάσεις, θα σου πει, και γιατί δε μου λεγες ότι σε ενοχλούσε, δεν το είχα καταλάβει. Το αυτονόητο δηλαδή, ότι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως φύλλου, έχουμε τις ίδιες πάνω κάτω ανάγκες..
Χαίρομαι που έρχεται ΣΚ και θα εχω και τον καλό μου όλη μέρα, αν και χτες που είχε απεργία, τον χαρήκαμε μάνα και κόρη άλλη μια μέρα ολόκληρη.
Εχει τέλειο καιρό, και σκέφτομαι αύριο να πάω για μπάνιο μόνη μου. Δεν έχω κάνει κανένα μπάνιο φέτος και τρελαίνομαι για τη θάλασσα. Θα ταίσω τη μικρή, θα την αφήσω στο μπαμπά της, θα πάρω το αυτοκινητάκι και θα πάω σε μια κοντινή παραλία, να κάνω τη βουτιά μου και να ξαναγυρίσω. Μακάρι τώρα που το πήρα απόφαση να μη μου χαλάσει ο καιρός.
σας φιλώ, πάω να βάλω ένα ακόμα πλυντήριο και μαγειρέψω.

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
https://www.youtube.com/watch?v=XVRQ9KQm_Xc

καλημερα...ξεκιναω μαυτο το τραγουδι...ολα τα λεφτα!!!σας διαβαζω κ επανερχομαι!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!τι
κανετε?εγω χθες τη νυχτα τα εφτυσα!εκει που περιμενα να ειναι ανησυχη η
μικρη αυτη επεσε ξερη απο τις 9και κατι και ξαναξυπνησε το πουλακι μου
στις 5μιση!η αλλη η κατσικα ομως με ψοφησε!ολη νυχτα ανα 20 λεπτα
εσκουζε!βρε καλο μου βρε χρυσο μου!τιποτα αυτη...καποια στιγμη ειπε οτι
την ποναει το αυτακι της(μουφα λεω μεσα μου αλλα αντε...)της δινω λιγο
ντεπον και την παιρνω στο κρεβατι μαζι μου!μετα τις 2 κοιμηθηκαμε
δλδ...τεσπα το πρωι παει ολο χαρα στον αδερφο της και του λεει "εγω ειπα
στη μαμα οτι ποναει το αυτακι μου για να με παρει μαζι της στο
κρεβατι"...λες και τους αρνηθηκαμε ποτε να ερθουν μαζι μας...μη
χειροτερα λεω δε μπορουσε να το πει απο τις 11παρα να κερδιζαμε 3 ωρες
υπνο!!!!!!!!!γκρρρρρρρρρρ το πρωι φυσικα τρεχατη να παει σχολειο!της
δωσαν και ποιημα χθες!2 σειρες ειναι αλλα ξερει τις 2 σειρες απο 2-3
παιδακια πριν απο αυτην και απο αλλα 2-3 παιδακια μετα απο αυτην....και
εννοειται ολη μερα κανει παρελαση και τραγουδαει "βαζει ο ντουτσεΣ την
στολη του" χαχαχαχαχα
τι κανουν τα παιδακια μας???αρρωστουλικα και μη!!!οι μανουλες αντεχουμε?
παω στο μπαλκονι να δω τι κανει ο γιος μου!ποση ωρα πια θα καθαρισει το πουλι του???

markella01

markella01
Ξεκινάω από την τελευταία να μην το ξεχάσω...Λία εμένα ο δικός μου έβγαζε αρκετά, πλέον δε βγάζει τόσο άλλα όταν πήγα στην παιδίατρο μου είπε με τόσο βάρος που παίρνει το μωρό σου από το θηλασμό δεν έχω να σου πω τίποτα για τους εμετούς, προφανώς βγάζει αυτό που του περισσεύει...Έννοια σου κι αν πεινούσε θα στο έδειχνε, δεν είναι χαζά τα μωρά, έχουν ισχυρότατο ένστικτο επιβίωσης...

spyros3 έγραψε:εγω εχω δρομο ακομα...σηκωθηκε ο μεγαλος γιατι πονουσε η κοιλια του!!!!τωρα ειναι μαζι μ!!το ροχαλιτο του νικου ακουγεται μεχρι εδω..τουλαχιστον η μικρη κοιμηθηκε..
οχι καλη μ δεν του το χω πει περιμενω αυτον αλλα αποτι φαινεται για αλλη μια φορα κοιταει την παρτη του,να βγει μονος του χωρις να χει να κυνηγαει τον σπυρο κ οτι αλλο γινεται οταν βγαινεις με παιδια..φουντωσα για τα καλα..

καληνυχτα κουκλα,φιλα μ την κορη σ απο μενα κ ευχομαι να μην σ κανει πυρετο Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 34 417472

Ρε συ Ζέτα, έχεις που έχεις τον πόνο σου με το θηλασμό, έχεις και τον άντρα σου...Γιατί, νομίζεις ο δικός μου λέει τίποτα από μόνος του? Φιλοτιμούνται νομίζεις? Τι είναι, σαν και μας που τα σκεφτόμαστε όλα για αυτούς πριν απο αυτούς? Εγώ περίμενα, περίμενα η δόλια και μετά το πήρα απόφαση πως από μόνος του δε θα με σκεφτεί ποτέ, και άρχισα να μιλάω...Που πας? Στα παιδιά. Κι εγώ θα μείνω εδώ μέσα πάλι μόνη μου? Γκρίνια. Να μάθει να σκέφτεται. Η αν πάει κάπου και γυρίσει και είναι πτώμα του λέω ωραία, εσύ βγήκες διασκέδασες τώρα πάρε και τη γυναίκα σου και πηγαινέ την βόλτα. Αν και ο δικός μου είναι πιο πολύ στη φούστα μου κολλημένος. Γενικά θέλει να πηγαίνουμε παντού μαζί.

mamavi έγραψε:Η ώρα είναι 3.40 και ταϊζω για τρίτη φορά απόψε το βράδυ, καλά σήμερα είναι η χειρότερη μέρα δεν κοιμήθηκε καν το αρχικό σερί αλλά μόνο για 1 ώρα και μετά ξύπνημα, 40 λεπτά τάισμα - άλλαγμα-ρέψιμο και ξανά στην μια ώρα ξύπνημα. Είναι απελπιστικό ρε κορίτσια θέλω να βγάλω και γάλα για το πρωί που θα λείψω και δεν μένει το στήθος λίγο ήσυχο. Έρχεται και ο άντρας μου αύριο για 3 βράδια και αν πάει έτσι το μωρό τίποτα δεν θα χαρούμε, εγώ κουτουλάω.. Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 34 850933

Εντωμεταξύ, μόλις ξαπλώνω και αρχίζει να κουνιέται, παρακαλάω από μέσα μου να μην ξυπνήσει και ώρες ώρες τσατίζομαι πολύ μαζί της και μετά έχω φριχτές τύψεις γιατί δεν φταίει αυτή αλλά δεν έχω το κουράγιο για γλυκόλογα από ένα σημείο και μετά. Θεέ μου ας μην κρατήσει και άλλο αυτή η φάση πάνε ήδη δυο εβδομάδες ακατάστατου ύπνου.. Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 34 850933

Βίκη μου, τι τυράννια...γιατί ρε κορίτσια έτσι τα μικρούλια? Φτύνομαι και ξαναφτύνομαι, είμαι πολύ τυχερή..υπομονή κορίτσι μου και όταν έρθει ο άντρας σου θα σε βοηθήσει λιγάκι και θα έχετε χρόνο και για τα μεταξύ σας...

bebek6 έγραψε:ναι,δοξα το Θεο! κ η μικρη κοιμηθηκε καλα κ η μαμα μ ειναι καλα οπως την ακουσα αλλα της ειπα να κλεισει οπωσδηποτε ραντεβου με γιατρο. ειδα κ εναν εφιαλτη κατα τις 4 κ πηγα να σας γραψω αλλα φοβομουν να βγω απο την κρεβατοκαμαρα!

Χαίρομαι που η μαμά σου είναι καλύτερα μικρή μου!Σε καταλαβαίνω κι εγώ είμαι χεστρού με όλα τα υπερφυσικά!

mamamatina έγραψε:Καλημέραααααααααααα!!!!!!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 34 438696
Καλημέρα Πόπη! Καλημέρα μανούλες!
Δύο μέρες διαβάζω τα νέα σας και δεν μπορώ να γράψω.
Ευάκι, με τα δικά σου δεν εκπλήσομαι( σωστά το έγραψα αυτό????) !!!!!
Το έχει το μέρος. Έτσι έχουν μεγαλώσει. Το θέμα είναι ότι εμείς τους λουζόμαστε. Όχι οι μανάδες τους.
Καλά με τον δικό μου δεν θα τα πάμε καλά. Με παίρνει εχθές από την δουλεια και μου λέει ότι δήλωσε Λαμία. Του λέω κάνε κάνα αστείο. Δεν απαντά. Λέω για να σε πιστέψω φέρε μου τη δήλωση. Ααααααααα δεν μπορώ, λέει. Αι σιχτίρ. Δεν είμαι σίγουρη ότι τον πιστεύω. Και έρχεται μετά και λέει αφου κοιμάται το μωρό δεν πάμε κι εμείς στο κρεββάτι? Λαμία δεν δήλωσες φίλε μου? Κάτσε τώρα με το πουλί στο χέρι! Αμα πιά!
Τί να μαγειρέψω πάλι σήμερα? Να βάλω καμιά φακή τσάκα τσάκα? Θα το ξεκάνω το μωρό... Αλλά κι αυτό μόνο οι πατάτες και τα μακαρόνια δεν το πειράζουν. Όλα τα άλλα. Μια σαλάτα της προκοπής, ένα ζαρζαβατικό, ένα όσπριο δεν μπορώ να φάω.
Ρε κορίτσια, τί ωραία που θα ήταν να πίναμε έναν καφέ όλες μαζί εεεε? Ένα ΣΚ ολόκληρο δνε θα μας έφτανε.
Μπεμπεκάκι, πήρα από amazon 12 πακέτα μωρομάντηλα pampers sensitive 13,10 ευρώ.

Ματίνα, κάνε απεργία...άκου εκεί δήλωσε όπου θέλει αυτός...Αχ δε μπορώ , εκνευρίζομαι...Είμαι κι από τον δικό μου φυτιλιασμένη και παίρνω φωτιά με τη μία...

Ο μπεμπάκος μου όλα καλά δόξα τω Θεώ....το γνωστό του προγραμματάκι, εγώ βγάζω κάθε μέρα όλο και πιο πολύ γάλα...Όσες βγάζετε με θήλαστρο πείτε μου...από το δεξί στήθος βγάζω ελάχιστα, ενώ από το αριστερό πάντα τρέχει βρύση...

Αυτά τα ολίγα, σας φιλώ θα μπω ξανά αργότερα...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lia30 έγραψε:
Χρύσα μου, ο άντρας μου δυστυχώς έχει μόνο μια αδερφή! Βγήκε σε ένα αντίτυπο και εγώ η τυχερή τον άρπαξα και πάει!!!

κοιτα εγω αν δεν εχει προβλημα και η κοπελα χωριζω τον βαγγελη και την παντρευομαι! Shockedαπο πεθερα πες μου τι γινεται ομως ε!!!
χρυσα πισω!!!την προλαβα!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz

spyros3

spyros3
πρεπει να κοιμηθηκα κατα τις 2..ο σπυρος πονουσε στην κοιλια τ κ τον εβαλα στο μπανιο εκανε κ αυτο ηταν αλλα ενα κλαμα ρε κοριτσια τι να σας λεω..κ να φουντωνω πιο πολυ γιατι εκλαιγε διπλα τ κ αυτος περα βρεχει!!οταν του το λεω για να παμε καπου μαζι μου λεει μου πες κ σου ειπα οχι?πως απο μονος του λεει φευγω?δεν μπορει να μ πει κ εμενα παμε για καφε?ας κανει οτι θελει,βαρεθηκα να χω τοσα στο κεφαλι μ κ να χω κ αυτα..νομιζει αυτη την περιοδο οτι ειναι ελευθερος απο υποχρεωσεις κ τα υπολοιπα κ ειναι ξεχνιαστος!!κ το κορυφαιο..μου την δινει τοσο πολυ οταν γυριζει με νευρα κ παει ο σπυρος να του μιλησει κ αυτος τον αποπερνει κ του μιλαει νευριασμενα!!!μου ρχετε εκεινη την ωρα να τον δειρω!!

η μπεμπα θα δειξει σημερα..6 εφαγε καλα κ μετα κατα τις 10 κ κατι..προς το παρων παει καλα..την πηγα το πρωι κ καναμε την καλλιεργεια κ αυριο ταποτελεσματα..

ευα μπραβο στα παιδια σ!!!ενταξει το πουλι?
μπεμπεκακι μ..χαιρομαι για την μαμα σ!!!
λια μην το ξαναπω..εισαι απο τις τυχερες της παρεας μας!!!
χρυσα εμενα το αριστερο εχεο πιο πολυ που ειναι κ λιγο μεγαλυτερο απο το αλλο...
μπεμπα ναι φαση ειναι αλλα ποτε θα περασει?
ματινα!!!καλα εκανες!!!ακους εκει!!!ξεκαθαρισε του το κ κοψτου τον αερα..
συγνωμη για το σεντονι... Rolling Eyes Rolling Eyes

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια σας ευχαριστω!!
Ματινακι κι εγω τα πηρα αυτα τα μωρομαντηλα!μου ηρθαν κ πολυ γρηγορα! σ ευχαριστω κ παλι!ο,τι βλεπεις να μου λες!!! ειδα εχει κ κατι σετακια φαγητου τωρα σε προσφορα.

Ζεταρα φτιαξε μας με Παολαρα!!! πως πατε;

Λια κανε κ για μενα μια βουτια μιας κ μ αρεσει κ μενα η θαλασσα κ ουτε 1 μπανιο φετος Crying or Very sad πολυ σε χαιρομαι!

εγω θα φτιαξω φασολακια. λετε να την πειραξουν;;

γμτο κ κατι αλλο ηθελα... ξεχασα..

ρε κοριτσια οντως.. τι καλα που θα ταν να βρισκομασταν!!! λετε να τα καταφερουμε καποτε;; σε λιγο θα εχουμε κ επετειο σαν ομαδουλα!!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 34 654316

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζετακι τωρα διαβασα τα τελευταια σου! μπραβο κ καλα αποτελεσματα!!
Χρυσα κ εμενα το αριστερο εχει πιο πολυ κ οταν ειχα βγαλει το δεξι ελαχιστο εβγαλε.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

spyros3

spyros3
σευχαριστω μπεμπεκακι μ γλυκο!!!
φασολακια εχω δεν τρωω,την πειραζουν..καλυτερα αποφυγετα κ εσυ μην εχεις γκρινιες γιαυτο στο λεω..ψηστα για τον αντρα σ κ εσυ φαε πατατουλες,ετσι το κανω εγω..

μακαρι να μπορουσαμε να πιναμε ενα καφε ολες μαζι αλλα δεν θα ταν σε ποτηρι αλλα σε βαρελι!!!χα χα!!με τοσα που θα ειχαμε να πουμε!!!

να κ ενα καλο..ζυγιστηκα κ ειμαι -1 απο τα κιλα που ξεκινησα την εγκυμοσυνη..κ η λεκανη θελει λιγο ακομα για να κλεισει..

μπεμπεκακι μ δεν παιζεσαι!!!κ ειναι πρωι ακομα για τα βαρια ποτα!!!

https://www.youtube.com/watch?v=xchzWWqbPCU

ευα αν το δεις,εχει νεραιδες το κλιπ..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
https://www.youtube.com/watch?v=amTu1av89h0 αφιερωμενο κι απο μενα!
ζετακι υπομονη θελει κουκλα μου!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπεμπεκάκι όοοοοοχι φασολάκια. Εγώ μία φορά έφαγα και έγινε χαμός με το κοριτσάκι μου. Ηταν η μέρα που ήταν πιο ανήσυχη. Σφάδαζε το καημένο, νύσταζε, το έπαιρνε ο ύπνος και ξυπνούσε ουρλιάζοντας από τα πονάκια. Ηταν λίγο πριν σαραντίσει... Τι να πω, δεν τα πειράζουν όλα τα μωρά τα ίδια φαγητά.
Ευάκι, μάλλον καλύτερα να παραμείνεις στο Βάγγο σου! Καλή η κουνιάδα μου, αλλά δεν είναι σαν το αντράκι μου. Αλλοι χαρακτήρες! Τη συμπαθώ, έχουμε καλές σχέσεις, αλλά αν ήταν άντρας δεν θα την προτιμούσα! Η πεθερά μου όμως, τι να πω, παράπονο δεν έχω κανένα. Και μας βοηθάνε οικονομικά, παρόλο που δεν έχουν και αυτοί, αλλά στερούνται για μας, και διακριτική πολύ είναι. Και παρόλο που δεν είναι μοντέρνοι άνθρωποι, το αντιθετο θα έλεγα, προσαρμόζονται! Όταν της είπα ότι σκεφτόμαστε και το ενδεχόμενο να μην κάνουμε θρησκευτικό γάμο, πάρολο που στεναχωρέθηκε γιατί τον πολιτικό δεν τον έχουν για γάμο, μου είπε, και δεν θα πάρουμε στη νύφη μας ένα νυφικό; Προσπάθησε εσύ να πείσεις το γιό μου, τα καταφέρνεις.. Θα κάνουμε τελικά, αλλά και να μην κάναμε, θα στεναχωριόντουσαν, αλλά θα σέβονταν την απόφασή μας.
Δόξα το Θεό λέω κορίτσια! Είμαστε μακριά βέβαια. Δεν ξέρω αν μέναμε δίπλα πώς θα ήταν.

spyros3

spyros3
ευχαριστω ευακι μ!!!
περα απο το σιδερο κ το φαγητο δεν εχω να κανω κατι αλλο κ βαριεμαι..ο σπυρος σχολαει 2 αρα εχω λιγη ωρα ακομα..θα την ξαναβαλω τωρα που κοιμαται μπας κ φαει..

λια δεν μπαινω καν στο κοπο να σ γραψω για τα πεθερικα κ πιο πολυ για την πεθερα..δεν αξιζει καν για μενα κ εχω βαλει ενα Χ κ στους δυο..

ευα αν δεν αδειασει καλα ο μαστος να βαλω θηλαστο ή ταφηνω ετσι?εγω θηλαζω κ απο τους 2 μαστους καθε φορα..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να σου πω λια αν ειχα τα πεθερικα κοντα μου θα προτιμουσα την κουνιαδα σου!αλλα αφοτου εβαλα χ κι εγω περναω ζαχαρη!ε αφου δε θελουν ουτε στον καθρεφτη να χαμογελασουν οι ανθρωποι...κι ενω και οικονομικα δεν εχουν προβλημα ολο κλαιγονται,δε τους μπορω εγω τετοιους ανθρωπους... (σκεψου ουτε ενα λουλουδι ρε γμτ οταν γεννησα δε σκεφτηκαν ποτε να παρουν,ασε το τριτο το παιδι που δεν ηταν ευχαριστο νεο γι'αυτους,στα αλλα 2 που ηταν?ουτε να πουν σα παππουδες να παρουν ενα ρηλαξ γιατι ερχονται εγγονια...)οποτε ξανακαταληγω στον βαγγελη!
κι εδω θα πω την σοφη κουβεντα της σοφης γιαγιας μου "ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΩΛΟ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΥΓΙΑ ΤΟΥ" χαχαχαχαχαχαχαχα
ζετα εγω δεν εβαλα ποτε θηλαστρο!απλα θα ελεγα οταν ξαναθηλασει να αρχισεις με το στηθος που δεν αδειασε την περασμενη φορα ωστε να το αδειασει αυτη τη φορα!θελει δλδ εναμιση βυζι την φορα?αμα το βγαλεις θα κανεις υπερπαραγωγη και θα ξανανευριαζει και δε θα θελει μου φαινεται!
το υφασματακι σου στεγνωνει!!! Wink

spyros3

spyros3
βρε θηριο το επλυνες κιολλας?τι να πω ρε γαμωτο με σκλαβωνεις!!! Respect

καμια φορα θελει αναμιση βυζι αλλα παντα τρωει κ απο τα 2 ετσι το εκανα τωρα κ εφαγε κ απο τα 2 μιαχαρα!!!δεν το δενω κ κομπο οτι παμε καλα ακομα,κραταω την χαρα μ...απο την αρχη εγω της δινω 10΄ το ενα κ 10΄ το αλλο πανω κατω για να ξερω οτι εχει φαει κ μονη της παντα αφηνει την θηλη..το δοκιμασα ενα μαστο την φορα αλλα δεν γινεται γιατι τρωει απο τον 1 κ ο αλλος φουσκωνει κ τρεχει κ ετσι πρεπει να τον αδεισει κ τον αλλον...

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε μα πριν το ραψω δεν πρεπει να πλυθει το υφασμα?100% βαμβακερο ειναι εχει παντα μαζεμα,αμα το ραψω και μετα μαζεψει πιθανοτατα θα χασει τη φορμα του το οτιδηποτε ραβω!
εγω τωρα εχω απορια: ειμαστε απογευματινοι μετα το γυμνασιο και τα παιδια του γυμνασιου κανανε καταληψη.εχουμε μαθημα ή οχι εμεις του δημοτικου? scratch

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι έγραψε:να σου πω λια αν ειχα τα πεθερικα κοντα μου θα προτιμουσα την κουνιαδα σου!αλλα αφοτου εβαλα χ κι εγω περναω ζαχαρη!ε αφου δε θελουν ουτε στον καθρεφτη να χαμογελασουν οι ανθρωποι...κι ενω και οικονομικα δεν εχουν προβλημα ολο κλαιγονται,δε τους μπορω εγω τετοιους ανθρωπους... (σκεψου ουτε ενα λουλουδι ρε γμτ οταν γεννησα δε σκεφτηκαν ποτε να παρουν,ασε το τριτο το παιδι που δεν ηταν ευχαριστο νεο γι'αυτους,στα αλλα 2 που ηταν?ουτε να πουν σα παππουδες να παρουν ενα ρηλαξ γιατι ερχονται εγγονια...)οποτε ξανακαταληγω στον βαγγελη!
κι εδω θα πω την σοφη κουβεντα της σοφης γιαγιας μου "ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΩΛΟ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΥΓΙΑ ΤΟΥ" χαχαχαχαχαχαχαχα
ζετα εγω δεν εβαλα ποτε θηλαστρο!απλα θα ελεγα οταν ξαναθηλασει να αρχισεις με το στηθος που δεν αδειασε την περασμενη φορα ωστε να το αδειασει αυτη τη φορα!θελει δλδ εναμιση βυζι την φορα?αμα το βγαλεις θα κανεις υπερπαραγωγη και θα ξανανευριαζει και δε θα θελει μου φαινεται!
το υφασματακι σου στεγνωνει!!! Wink
Ευάκι κρίμα να υπάρχουν τέτοια πεθερικά. Και λένε μετά, του παιδιού μου το παιδί, είναι 2 φορές παιδί μου..
Το γνωμικό της γιαγιάς με τον Κώλο, είναι τέλειο. Μπορώ να έχω το copyright να το χρησιμοποιώ;;
Να σε ρωτήσω που εισια έμπειρη μαμά. Πόσο καιρό θήλασες τα παιδιά σου; και πως αποθήλασες μετά; από μόνη σου ή με χάπι;

eleni2526

bebek6 έγραψε:κοριτσια σας ευχαριστω!!
Ματινακι κι εγω τα πηρα αυτα τα μωρομαντηλα!μου ηρθαν κ πολυ γρηγορα! σ ευχαριστω κ παλι!ο,τι βλεπεις να μου λες!!! ειδα εχει κ κατι σετακια φαγητου τωρα σε προσφορα.

Ζεταρα φτιαξε μας με Παολαρα!!! πως πατε;

Λια κανε κ για μενα μια βουτια μιας κ μ αρεσει κ μενα η θαλασσα κ ουτε 1 μπανιο φετος Crying or Very sad πολυ σε χαιρομαι!

εγω θα φτιαξω φασολακια. λετε να την πειραξουν;;

γμτο κ κατι αλλο ηθελα... ξεχασα..

ρε κοριτσια οντως.. τι καλα που θα ταν να βρισκομασταν!!! λετε να τα καταφερουμε καποτε;; σε λιγο θα εχουμε κ επετειο σαν ομαδουλα!!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 34 654316

σας εχω πριξει κοριτσια αλλα δν το κατεχω το θεμα εντελος σκραπα!!!!!απο που πηρατε τα μωρομαντιλα??σε ποσες μερες ερχοντε??πως τα πληρωνεις???κ τι μεταφορικα εχει????σταματηστεμε θα ρωταω συνεχεια!!!!!

eleni2526

κι εδω θα πω την σοφη κουβεντα της σοφης γιαγιας μου "ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΩΛΟ ΚΡΑΤΑΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΥΓΙΑ ΤΟΥ"

φοβεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!

spyros3

spyros3
ευα δεν εχεις κανενα τηλ να παρεις να ρωτησεις?μην βγειτε αδικα ολοι μαζι στο δρομο...
οντως για πες μας για τον αποθηλασμο?εγω στο σπυρο τοτε πηρα χαπι..

ελενη2526 εγω δεν εχω ιδεα απο αυτα..το μπεμπεκακι μας ξερει να σ πει..

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπορειτε να εχετε το κοπυραιτ οσες θελετε!!!χαχαχαχα
λια τα θηλασα απο 9 μηνες και μετα που ηταν να γυρισω στη δουλεια αποθηλασα.επειδη δουλευω στο χειρουργειο που εχει αναισθησιολογικα αερια και ακτινοβολια θεωρω οτι τα παιδια δε πρεπει να τα θηλαζω για να μη παιρνουν τιποτα βλαβερο απ'ολα αυτα!τεσπα...αποθηλασα μονη μου-ετσι κι αλλιως ειχαμε ηδη μπει σε πληρες προγραμμα φαγητου και πιναν μονο πρωι βραδυ γαλα.οποτε χωρις χαπι εκοψα την μια βδομαδα το πρωινο γευμα την απομενη το βραδυνο και αφου αδειασε το στηθος μου το εδεσα σφιχτα για 2 μερες και ηπια και φασκομηλο(μπλιαχ) και κοπηκε!τωρα στη μικρη θα κατσω μεχρι να γινει 16 μηνων περιπου και μετα θα βαλω και τις αδειες του 2013 κολλητα οποτε θα γινει 18 μηνων σχεδον και θα αποθηλασουμε τοτε θελω να ελπιζω...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΕΥΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελενη δες εδω:
http://www.obydeals.gr/amazon_pay_guide

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οσο για μωρομαντηλα εγω ειχα βρει την 6αδα τα babylino 5,40 και πηρα 4-5 και βρισκονται!δλδ τα 12 πακετα 10,80.

849Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 34 Empty . Παρ Οκτ 19, 2012 2:36 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου τι κανετε?βασικα θελω να πω κατι..δεν πολυγραφω αλλα σας διαβασω ολη την ωρα...ο λογος ειναι οτι δεν εχω κατι να πω..δλ εσεις λετε για τα μωρακια που δεν κοιμουνται,η για πεθερες τρελλες η για τους αντρες σας που δεν σας καταλαβαινουν κτλ.εγω δεν εχω κατι να γραψω γιαυτο ψιλοαπεχω.. Rolling Eyes .γραφω αν θελω να ρωτησω κατι η να απαντησω αν καποια εχει καποια απορια και που το ξερω και τετοια...δεν εχω κατι αλλο να πω..συγνωμη..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:κοριτσια μου τι κανετε?βασικα θελω να πω κατι..δεν πολυγραφω αλλα σας διαβασω ολη την ωρα...ο λογος ειναι οτι δεν εχω κατι να πω..δλ εσεις λετε για τα μωρακια που δεν κοιμουνται,η για πεθερες τρελλες η για τους αντρες σας που δεν σας καταλαβαινουν κτλ.εγω δεν εχω κατι να γραψω γιαυτο ψιλοαπεχω.. Rolling Eyes .γραφω αν θελω να ρωτησω κατι η να απαντησω αν καποια εχει καποια απορια και που το ξερω και τετοια...δεν εχω κατι αλλο να πω..συγνωμη..
ωχ Κριστι μου!!! μη ζητας συγνωμη!!! εδω λεμε οτι μας κατεβει!! να κ η Λια δεν εχει τετοια θεματα! βαζε μας τραγουδακια!!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 34 90233 χαχα θυμαμαι που ημαστε εγκυουλες κ ρωταγες: ειμαι τοσων εβδομαδων,αρα ποσο μηνων;;; οχι οτι εγω ηξερα,απλα ρωταγες εσυ κ μαθαινα κι εγω!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις