426 Απ: Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! Πεμ Οκτ 11, 2012 10:35 pm
lia30
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια! εμένα το κοριτσάκι μου, αν και είχε γκρίνια χτες, κοιμήθηκε στις 9.30 και ξύπνησε 7 παρά 15 με ένα διάλειμμα για φαγητό από 3.30 μέχρι 4. Τώρα λαγοκοιμάται στο ριλάξ. Να σας ρωτήσω τις πιο έμπειρες μανούλες. Η καλαθούνα της, που με βόλευε πάρα πολύ γιατί την είχα πάντα κοντά μου και την έβαζα μέσα, δεν την χωράει πια. Ζορίζεται πολύ το κορίτσι χτυπάει το κεφαλάκι της πάνω! Την έχω στο ριλάξ, που δεν τρελλαίνεται, αλλά δεν θέλω να αποκοιμιέται εκεί, γιατί δεν είναι ίσιο το κορμάκι της. Ούτε και στην κούνια θέλω να τη βάζω κατά τη διάρκεια της ημέρας για να την κοιτάζω. Τι μπορώ να πάρω; το πάρκο βολεύει για να είναι ξαπλωτή, ή είναι για μεγαλύτερα παιδάκια που κάθονται; Αλήθεια από πότε αρχίζουν και κάθονται στον πωπό τους τα παιδάκια;
Περαστικά σε όλες που είστε κρυωμένες και σε όλα τα μωράκια.
Ρε κορίτσια, ο άντρας μου μάλλον είναι στις εξαιρέσεις. Βοηθάει ο καημένος όσο μπορεί! και το βράδυ που τη θηλάζω στο κρεβάτι μας χαδεύει και τις δύο. Το πρωί βέβαια δεν το θυμάται, το κάνει μέσα στον ύπνο του, αλλά το κάνει κάθε βράδυ!
Σας φιλώ, ξύπνησε το μικράκι για μαμ!
Περαστικά σε όλες που είστε κρυωμένες και σε όλα τα μωράκια.
Ρε κορίτσια, ο άντρας μου μάλλον είναι στις εξαιρέσεις. Βοηθάει ο καημένος όσο μπορεί! και το βράδυ που τη θηλάζω στο κρεβάτι μας χαδεύει και τις δύο. Το πρωί βέβαια δεν το θυμάται, το κάνει μέσα στον ύπνο του, αλλά το κάνει κάθε βράδυ!
Σας φιλώ, ξύπνησε το μικράκι για μαμ!