Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
651 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 651 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια! εμένα το κοριτσάκι μου, αν και είχε γκρίνια χτες, κοιμήθηκε στις 9.30 και ξύπνησε 7 παρά 15 με ένα διάλειμμα για φαγητό από 3.30 μέχρι 4. Τώρα λαγοκοιμάται στο ριλάξ. Να σας ρωτήσω τις πιο έμπειρες μανούλες. Η καλαθούνα της, που με βόλευε πάρα πολύ γιατί την είχα πάντα κοντά μου και την έβαζα μέσα, δεν την χωράει πια. Ζορίζεται πολύ το κορίτσι χτυπάει το κεφαλάκι της πάνω! Την έχω στο ριλάξ, που δεν τρελλαίνεται, αλλά δεν θέλω να αποκοιμιέται εκεί, γιατί δεν είναι ίσιο το κορμάκι της. Ούτε και στην κούνια θέλω να τη βάζω κατά τη διάρκεια της ημέρας για να την κοιτάζω. Τι μπορώ να πάρω; το πάρκο βολεύει για να είναι ξαπλωτή, ή είναι για μεγαλύτερα παιδάκια που κάθονται; Αλήθεια από πότε αρχίζουν και κάθονται στον πωπό τους τα παιδάκια;
Περαστικά σε όλες που είστε κρυωμένες και σε όλα τα μωράκια.
Ρε κορίτσια, ο άντρας μου μάλλον είναι στις εξαιρέσεις. Βοηθάει ο καημένος όσο μπορεί! και το βράδυ που τη θηλάζω στο κρεβάτι μας χαδεύει και τις δύο. Το πρωί βέβαια δεν το θυμάται, το κάνει μέσα στον ύπνο του, αλλά το κάνει κάθε βράδυ!
Σας φιλώ, ξύπνησε το μικράκι για μαμ!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λια ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!δε λεω τιποτα αλλο παρα να τον προσεχεις!!
Ελενη εγω λεω να φτιαξω τραχανα.

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ουτε πλυντηρια θελω να βαλω!!!!!το σπιτι που μενουμε ειναι σαλονι κουζινα μαζι κ το πλυντηριο ειναι στην κουζινα κ αρχισε να μου σπαει τα νευρα κ αυτο......

eleni2526

bebek6 έγραψε:Λια ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!δε λεω τιποτα αλλο παρα να τον προσεχεις!!
Ελενη εγω λεω να φτιαξω τραχανα.

δεν ειναι ασχημη ιδεα!!!κ με τον καιρο ετσι!!!!μπραβο λια μακαρι να συνεχισει ετσι!!!!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια.
Δεν σας προλαβαίνω!!!Η νύχτα απόψε ηταν πολύ δυσκολή. Η μικρή μας περα απο τον βήχα που εχει και την βραχνάδα μου σηκωσε και πυρετό. Γκρίιιιιιιιιινια αλλο πραγμα. Να μην θέλει γάλα, πιπιλα τίποτα. Της δίνω ντεπον και μετα απο καμια ωρα δηλαδη 3,30 περιπου κοιμηθηκε. Ομως απο το κλαμα και την φασαρια ξυπνησε τον αδελφό της ο οποίος τι ωρα κοιμήθηκε???4,15 γιατι μετα παραπονιοταν και αυτος οτι εχει βηχα (και οντως βηχει), οτι θελει γαλα κτλ. Του εδωσα ο γαλα αγκαλίτσα και νανι αλλα βρε κορίτσια ειχα ηδη ξαγρυπνησει. καλά η αλήθεια ειναι οτι δεν θα κοιμομουν γιατι προσεχα συνεχεια την μικρη καθε φορα που εβηχε στον υπνο της για φλεγματακια να την σηκωνω λιγο να τα βγαζει.
Τελικά όλοι ετσι ειναι αυτη την εποχη μικροι μεγαλοι. Ενα θα σας πω πηγαμε εχτες τα παιδια στην παιδιατρο και γινοταν χαμος απο τα παιδακια. Η σειρά εφτανε μεχρι το ασανσερ και ολα μωρα. Καθισα εγω με τα παιδια στην πλατεια και ο αντρας μου περιμενε στο ιατρειο. Περιττο να σας πω οτι αγανακτίσαμε. Μετα απο δυο ωρες αναμονη ημασταν μετα απο 7 παιδάκια και η ωρα ειχε παει ηδη 9. Αφηστε που τα περισσοτερα ειχαν γαστρεντεριτιδα και φοβομουν αν περιμενα εκει μην κολλησουν τα δικα μου γιατι ο μικρος μας μονο βηχα εχει και τον πηρα προληπτικα να τον ακουσει. Μου ειπε ο αντρας μου οτι ολα ψηνονταν στον πυρετο. Φοβηθηκα, φυγαμε και μιλουσαμε τηλ. μαζι της και εχω ραντεβου παλι σημερα 11.30. Τι τραβανε τα παιδάκια!!!Ταλαιπωρούνται πολύ.
Τωρα η μπεμπα κοιμαται και λεω σημερα να μαγειρεψω φακες και επειδη ο αντρας μου δεν της τρωει να φτιαξω γι αυτον μπριαμ οποτε θα ειμαστε οκ και για το βραδυ.

spyros3

spyros3
κ εγω μια απο τα ιδια κοριτσια,βαριεμαι σε σημειο που σερνομαι!!!!αλλα ολα κ κατι θα μαζεψω γιατι αυριο θα ναι εδω κ ο σπυρος κ θα τα σκορπισει παλι ολα...

ελενη εγω θα κανω καλικοτα...

μπεμπεκ αν κανεις πυρετο να πας κατευθειαν σε γιατρο...μην αφησεις το ξερετε οτι κυκλοφορει ιωση με πυρετο κ πονολαιμο ε?

εχει ψυχρα κ υγρασια γιαυτο προσοχη...κ αν αρρωστησει η μαμα ολα πανε πισω κ γινεται χαμος αφου φυσικα οι αντρες τα χανουν,τουλαχιστον ο δικος μ...

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΤΗΧΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ Μ ΑΝΤΡΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ.ΑΧ ΠΑΙΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ Μ ΚΡΥΦΤΟΥΛΗ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΧΕΡΑΚΙ ΤΙ ΛΕΩ ΜΟΛΙΣ Μ ΒΛΕΠΕΙ Τ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΛΙΣ ΦΕΥΓΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΕΙΝΑΙ Κ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ Κ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΗΣΥΧΩ ΥΠΝΟ
ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι Ελενη,επειδη βαριεμαι να μαγειρεψω σημερα κ αυτο ειναι κ γρηγορο κ καλο για το λαιμο μου κ για την παραγωγη γαλατος!
βρε Κωνσταντινα, δυο φαγητα;; μπραβο!!περαστικα στα μικρουλια σου!
Λια εγω χθες την εβαλα κ λιγο στον καναπε με μαξιλαρια να μην πεσει.
Ζετα τι ειναι η καλικοτα;

eleni2526

καλικοτα???για πες ζετα ιδεα για καινουριο φαγητο!!!

markella01

markella01
Ενα έχω να πω :οι άντρες είναι πεταμένα λεφτά....μόλις έμαθα ότι έχω αγόρι υποσχέθηκα στον εαυτό μου να κάνω τα πάντα ώστε η αυριανή νύφη μου να λέει "α ρε πεθερά τι γιό έβγαλες" , όχι " α ρε θύμα κι εσύ κι εγώ μαζί με τον πασά από τα Γιάννενα που έμπλεξα"...

Εύα...πότε κοιμάσαι παιδάκι μου? Εμείς σχετικά καλά είμαστε, ο μπέμπης μου αύξησε εδώ και δυο μέρες τα ταίσματά του τη νύχτα...τα στήθη μου τρέχουν μέσα στη νύχτα...ενδεχομένως από τα δόντια του θέλει πιο πολύ στήθος...άλλα κατα τ'αλλα είναι καλοδιάθετος ο μικρος μου, εκτός αμα πονάει ή θέλει να κοιμηθεί....

Φράνσυ μου να μπαίνεις όσο συχνά μπορείς, εμείς σε καταλαβαίνουμε....

Μπεμπεκάκι είπες τραχανά και θα πάω να φτιάξω για πρωινό να φάω λίγο σουπίτσα ζεστή για το λαιμό....μιαμ μιαμ...έχω και ξυνοτύρι να βάλω μέσα...

Περαστικά στα μωρούλια μας τα άρρωστα, οι μανούλες υποφέρουνε διπλά μαζί τους...Σας φιλώ και σας σκέφτομαι, αν μπορέσω θα ξαναμπω.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΥΦ ΟΝΤΩΣ Τ ΜΑΓΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ

spyros3

spyros3
βρε δεν σας προλαβαινω...

καλικοτα ειναι πατατα,μελιτζανα,κολοκυθι κ χοχλιους στην κατσαρολα με ντοματουλα...

λια εγω εχω παρκοκρεβατο...κ το εχω στην κουζινα κ αρα την βλεπω..εχει κ 2 επιπεδα κ ειναι πολυ βολευτικο..τωρα το χω σαν κουνια κ αργοτερα το κανω παρκο...τα μωρακια καθονται απο 6-7 μηνων αποτι θυμαμαι μολις αρχισουν τις κρεμες τα βαζουμε καθιστα αλλα οχι τελειως πανω η πλατη τους να γερνει προς τα πισω λιγο..

βραστε κοτοπουλακι κ στα ζουμι βαλτε λιγο τραχανα κ μπολικο λεμονι..κανει θαυματα!!!

ντινα περαστικα κοριτσια μ,τι να πω...με υπομονη ολα θα περασουν..θα ταλαιπωρηθητε λιγο αλλα θα περασει..

λια,αυτο με τον αντρα σ ταφηνω ασχολιαστω απλα Respect ...

438Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 18 Empty . Πεμ Οκτ 11, 2012 11:34 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια!λια γιατι θελεις να την βλεπεις οταν κοιμαται στην διαρκεια της μερας?μπορεις οταν την παιρνει ο υπνος στο ρηλαξ να την πηγαινεις στο κρεβατακι της.μια χαρα θα ειναι μην ανησυχεις.να πηγαινεις να την βλεπεις λιγο και θα συνεχιζεις τις δουλειες σου.εγω να ρωτησω,μπανιο που τα κανετε τα μωρακια σας?εγω εχω μια μπανιεριτσα αλλα κοντευει να μην χωραει πια.την στηριζω πανω στο πλυντηριο για να μην σκυβω αλλα αν παρω μεγαλυτερη θα προεξεχει πολυ και δεν θα ειναι τοσο σταθερη!τι να κανω???

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ βρε κορίτσια με αυτά που ακούω, έκανα και γω ένα χαμομηλάκι με μέλι να πιώ, έτσι προληπτικά. Επίσης μου είχε πει η παιδίατρός μας ότι το χαμομήλι κάνει καλό και για το παιδάκι ( όταν το πίνει η μαμά που θηλάζει, κάνει πιο εύκολα κακάκια).
Σήμερα είπαμε να πάμε βολτίτσα στο Αργοστόλι με το κοριτσάκι μας. Είναι 35 χιλιόμετρα από δω. Να αλλάξουμε και ένα δωράκι που μας πήραν, να πάμε σούπερ μάρκετ, να πιούμε και έναν καφέ. Και φυσικά για να γίνουν όλα αυτά, πρέπει να θηλάσω τουλάχιστον 2 φορές κατά τη διάρκεια της βόλτας. Για να δούμε!! Μόνο μη δω μπροστά μου κανένα μαθητή "γεια σας κυρία!"
Κορίτσια μου, φυσικά και τον προσέχω πολύ τον άντρα μου,και τον φροντίζω και τον υπεραγαπώ αλλά και αυτός, δεν έχω παράπονο! Και είναι μεγαλωμένος σε παραδοσιακή οικογενεια, που η μάνα τα κάνει όλα. Παρόλα αυτά και η πεθερά μου, που ο πεθερός μου δεν ξέρει καν πού είναι τα ποτήρια στο σπίτι, συμφωνεί στο να βοηθάει και ο γιός της στο σπίτι, από τη στιγμή που δουλεύουμε και οι δύο. Επίσης, αν κάποιος άντρας έχει σπουδάσει μακριά από το σπίτι του, όσο καλομαθημένος και να ήταν, τα βασικά έχει αναγκαστεί να τα μάθει.

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
KRISTI 1 έγραψε:καλημερα κοριτσια!λια γιατι θελεις να την βλεπεις οταν κοιμαται στην διαρκεια της μερας?μπορεις οταν την παιρνει ο υπνος στο ρηλαξ να την πηγαινεις στο κρεβατακι της.μια χαρα θα ειναι μην ανησυχεις.να πηγαινεις να την βλεπεις λιγο και θα συνεχιζεις τις δουλειες σου.εγω να ρωτησω,μπανιο που τα κανετε τα μωρακια σας?εγω εχω μια μπανιεριτσα αλλα κοντευει να μην χωραει πια.την στηριζω πανω στο πλυντηριο για να μην σκυβω αλλα αν παρω μεγαλυτερη θα προεξεχει πολυ και δεν θα ειναι τοσο σταθερη!τι να κανω???

αυτό μου λεει και ο άντρας μου να κάνουμε, αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι καλό είναι το παιδί να το βάζουμε στην κούνια του το βράδυ, για να καταλαβαίνει ότι τώρα κοιμόματε πολύ για βράδυ. Αλλά ίσως τώρα που κάπως έχει στρώσει το πρόγραμμά της και διακρίνει μέρα και νύχτα, θα το δοκιμάσω να την βάζω στην κούνια.
Όσο για το μπανάκι, και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, και την κρατάει ο άντρας μου στην μπανιέρα , που έχει πιο μεγάλα χέρια, στον αέρα, και εγώ την κάνω με το ακουστικό του ντουζ. Βέβαια χρειαζόμαστε και οι 2 για να την πλύνουμε έτσι. Και όταν αρχίσει να κάθεται, θα χωράει στο μπανάκι της γιατί δεν θα είναι ξαπλωτή.

eleni2526

k εμενα θα βοηθησει αλλα με μουρμουρα!!!!η οταν του πω κατι να κανει θα το κανει οταν εχει ορεξη ναι αλλα καποια πραγματα πρεπει να γινουν εκεινη την ωρα!!!!!ενταξει εχουν σπασει κ τα δικα μου νευρα!!!χωρις κανεναν εδω χωρις εναν ανθρωπο για εναν καφε!!!να ξεφευγει λιγο το μυαλο!!!

442Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 18 Empty . Πεμ Οκτ 11, 2012 11:46 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω λεω να μην ακολουθεις ολα οσα διαβαζεις.αν το μωρακι θελει να κοιμηθει πολυ θα κοιμηθει ειτε ειναι μερα ειτε νυχτα.κανε αυτο που σε βολευει,τα βιβλια σε μερικα πραγματα ειναι υπερβολικα. Very Happy

443Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 18 Empty . Πεμ Οκτ 11, 2012 11:48 pm

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οσο για το μπανακι δεν βολευει με τα ωραρια του αντρα μου να το κανουμε και εμεις μαζι.μονη μου την λουζω σχεδον παντα.μαλλον θα περιμενω να αρχισει να καθεται για να χωραει καλυτερα.

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα,
εγω για το μπανιο του εχω παρει αφρολεξ απο τα funny bunny που το τοποθετεις μεσα στη λεκανιτσα του και με βολευει πολυ, κι εγω μονη μου τον κανω μπανιο!!!

Σημερα γκρινιαρης ο μικρος Mad

eleni2526

μαχη γιορταζεις σημερα η ειναι οτι να ναι το ημερολογιο μου????/

markella01

markella01
Ρε κορίτσια θα τον κάνω τον φόνο δεν τον γλυτώνω...δε μας έφταναν οι αφραγκίες μας, ο άντρας μου πάει και παίρνει ηχεία με 600 ευρώ (τα 2 κομμάτια)...τελικά δεν τον αρέσουν και μου παραγγέλνει άλλα ηχεία πιο καλά, του λέω πόσο παραπάνω θα πληρώσεις?150 μου λέει....και σήμερα μου σκάει το παραμύθι, είναι μόνο ένα ηχείο και τελικά θα πληρώσει 200 ευρώ, άλλα δε μου το είπε πιο πριν να μην γκρινιάζω...και το κορυφαίο πριν φύγει, μου λέει δανείσου ένα πενηντάρικο άπο το μπαμπά σου για να έχω για το δρόμο....κι εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω ούτε 2 ευρώ πάνω μου...ούτε για κουλούρι που λένε...πήγε και πούλησε το λάπτοπ 350 ευρώ και του έδωσε το παιδί μόνο τα 200 (τόσα είχε-τα υπόλοιπα αργότερα) και μόλις έπιασε λεφτά στα χέρια, να πάρει τα ηχεία...που τελικά είναι ένα ηχείο....του λέω ρε πούστη μου είσαι μεγάλο κορόιδο τελικά, όποιος θέλει να σου φάει λεφτά μπορεί να σου πουλήσει και καλά το καλύτερο γκάτζετ κι εσύ σα μαλάκας θα τρέξεις να το πάρεις...ένα ηχείο τι να το κάνεις ρε πούστη μου? και μου λέει θα το έχω σα μόνιτορ, φυσικά του λέω, βρακί δεν έχει ο κώλος μας λούλούδια θέλει η πο@τσα μας, το μόνιτορ μας μάρανε, κάρτα δεν έχουμε να βάλουμε στο κινητό και στο αμάξι βενζίνη και μας έφαγε ο καημός να πάρεις καινούριο μόνιτορ....γαμώ το στανιό μου γαμώ, τι μαλάκα πήγα και παντρεύτηκα....ύστερα λένε πως φταίει ο φονιάς....

spyros3

spyros3
και τα 2 παιδια μονη τα κανω μπανιο απο μωρα...ακομα κ ο σπυρος που κοντεβει τα 4 τον εκανε φετος 1 φορα μπανιο...!!!εξαλου δεν θελω κ βοηθεια στο μπανιο..δεν εχω παραπονο οτι μπορει κανει αλλα οπως εγραψε κ η ελενη με λιγη μουρμουρα...

καστορια ενταξει οι προσκλησεις κ οι μπομπονιερες?
μηπως βγαζουμε δοντακι?

spyros3

spyros3
χρυσα δεν γινεται ρε γαμωτο να κανει τετοια απο την στιγμη που ειστε σε μια κατασταση τετοια κ που του εχεις μιλησει τοσες μα τοσες φορες!!!δλδ τι θελει?να τα παρεις στο κρανιο να γινει χαμος κ μετα να καταλαβει τι γινεται?κ αυτο με τα δανεικα τι ειναι καινουργιο?ας μην εδεινε τα 200 για το ηχειο κ ας ειχε αυτα για το δρομο...κ αν πες οτι δεν θηλαζες,ποιος θα επερνε το γαλα του μπεμπη?οι γονεις σ?δεν ξερω...

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΧΡΥΣΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΟ (ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΑΝΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ν Α ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ .Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΦΑΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΗΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΝΤΙ Ν ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΣΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ Η ΚΑΛΕΣ

eleni2526

χρυσα με τον δικο μου να κανει παρεα πρεπει!!!!!!!!!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις