Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella01 έγραψε:Ρε κορίτσια θα τον κάνω τον φόνο δεν τον γλυτώνω...δε μας έφταναν οι αφραγκίες μας, ο άντρας μου πάει και παίρνει ηχεία με 600 ευρώ (τα 2 κομμάτια)...τελικά δεν τον αρέσουν και μου παραγγέλνει άλλα ηχεία πιο καλά, του λέω πόσο παραπάνω θα πληρώσεις?150 μου λέει....και σήμερα μου σκάει το παραμύθι, είναι μόνο ένα ηχείο και τελικά θα πληρώσει 200 ευρώ, άλλα δε μου το είπε πιο πριν να μην γκρινιάζω...και το κορυφαίο πριν φύγει, μου λέει δανείσου ένα πενηντάρικο άπο το μπαμπά σου για να έχω για το δρόμο....κι εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω ούτε 2 ευρώ πάνω μου...ούτε για κουλούρι που λένε...πήγε και πούλησε το λάπτοπ 350 ευρώ και του έδωσε το παιδί μόνο τα 200 (τόσα είχε-τα υπόλοιπα αργότερα) και μόλις έπιασε λεφτά στα χέρια, να πάρει τα ηχεία...που τελικά είναι ένα ηχείο....του λέω ρε πούστη μου είσαι μεγάλο κορόιδο τελικά, όποιος θέλει να σου φάει λεφτά μπορεί να σου πουλήσει και καλά το καλύτερο γκάτζετ κι εσύ σα μαλάκας θα τρέξεις να το πάρεις...ένα ηχείο τι να το κάνεις ρε πούστη μου? και μου λέει θα το έχω σα μόνιτορ, φυσικά του λέω, βρακί δεν έχει ο κώλος μας λούλούδια θέλει η πο@τσα μας, το μόνιτορ μας μάρανε, κάρτα δεν έχουμε να βάλουμε στο κινητό και στο αμάξι βενζίνη και μας έφαγε ο καημός να πάρεις καινούριο μόνιτορ....γαμώ το στανιό μου γαμώ, τι μαλάκα πήγα και παντρεύτηκα....ύστερα λένε πως φταίει ο φονιάς....

Κορίτσι, αυτό που θα σου πω αυθόρμητα, ως τρίτος παρατηρητής και έξω από το χορό είναι να του πεις " αγόρι, πάρε τα ηχεία σου, φόρτωσέ τα στο αμάξι σου, και άντε στο καλό της Παναγίας".!! Όμως όπως έχουμε ξαναπεί, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όταν υπάρχουν και συναισθήματα και υπάρχει στη μέση και ένα παιδάκι.. Δύσκολη η θέση σου, και είναι κρίμα να χαλιέσαι κάθε τρεις και λίγο.. Νομίζω, από την εμπειρία μου από μια παλιά μου σχέση, ότι κάποιοι άντρες, όσο και αν προσπαθούμε να "τους φέρουμε στα μέτρα μας", που αυτά τα μέτρα φυσικά είναι απόλυτα λογικά, μπορεί να κάνουν κάποια διαλείμματα και να έρχονται στο δρόμο της λογικής και της απτής πραγματικότητας , αλλά μετά γυρνάν στο δικό τους.. Μακάρι να τα καταφέρεις, ειδαλλιώς, κουράγιο!

452Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 19 Empty . Παρ Οκτ 12, 2012 12:35 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω χρυσα θα τον εδιωχνα απο το σπιτι και ουτε το μωρο δεν θα αφηνα να δει μεχρι να διαπιστωσω οτι εγινε ανθρωπος!ας παει να βολευτει αλλου!αληθεια σου λεω,αυτο θα εκανα!θελει γερο ταρακουνημα γιατι απο φωνες και καυγαδες τα δοκιμασες και δεν χαμπαριαζει!

eleni2526

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
δυσκολες φασεις

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα παλι!!!
λια για τον υπνο να την βαζεις συνεχεια στο κρεβατι της και μονο τη νυχτα να κλεινεις παντζουρι!ετσι θα καταλαβει τη διαφορα μερας-νυχτας!
η κορη μ τελικα ολο το πρωι απυρετη ειναι,τζαμπα δε την εστειλα σχολειο μου φαινεται!αλλα εχει και περιεργο πυρετο αυτο το παιδι,το προσωπακι της ειναι παντα δροσερο απο το κορμακι της καταλαβαινω οτι ειναι ζεστη.μπορει να εκανα κ λαθος και να ηταν ζεστη απο τα σκεπασματα...τι να πω...
μαθαμε επιτελους ορθογραφια το πιτα το πατατα και το παπι!!! cheers
ολεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!
ηθελα κι αλλα να γραψω αλλα τα ξεχναω... Sleep

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελενη ναι σημερα εχω Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 19 534787 αλλα κανεις δε με θυμηθηκε...χαχαχαχαχα για να ειμαι ειλικρινης οι περισσοτεροι μου λενε 30/11

Ζετακι δε ξερω για δοντι στις 24 θα παμε παιδιατρο παντως που βαζω το δαχτυλο μου δε καταλαβαινω κατι!!

Χρυσακι μου ενα γερο ταρακουνημα θελει ο αντρουλης σου νομιζω γιατι απο οτι καταλαβα απο λογια δε παιρνει, εσυ βεβαια ξερεις καλυτερα γιατι εμεις ειμαστε εξω απο τον χορο, αλλα μην τον αφησεις ετσι ειναι κριμα, αυριο μεθαυριο θα μεγαλωσει ο μπεμπης τι παραδειγμα θα παρει? οτι τα βρισκουμε ολα ετοιμα???
Υπομονη και κουραγιο, ευχομαι να ειναι ενα κακο ονειρο κ να στρωσουν τα πραγματα!!! σε φιλω Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 19 417472

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι παρηγγειλα κ τα προσκλητηρια κ τις μπομπονιερες για τα παιδια δε θα εχω μπουμπουνιερα αλλα γλυφιτζουρια μεγαλα μικρα κ σοκολατες!!! Νομιζω θα το ευχαριστηθουν καλυτερα

spyros3

spyros3
μπραβο ευα κ σανωτερα!!!ποιο γραμμα εχει σειρα μετα?

καστορια τι εχεις σημερα?γιορτη?

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χρυσα του εισαι πολυ λιγη κοριτσι μου εγω αυτο λεω.
ειμαι στην κατασταση σου και δανειζομαι απο τη μανα μου 2 ευρω για γαλα και ντρεπομαι που για λογους που δεν φταιμε εμεις δεν μπορουμε να ταιζουμε τα παιδια μας αν ομως καποιος εκανε τετοια και ΕΦΤΑΙΓΕ εγω τον φονο τον κανω ανετα. Συμφωνω με κριστι ξερω μπορει να πειραχτεις αλλα εγω ετσι μιλαω και στις φιλες μου οταν καποιος τους φερετε ετσι ανοιξε την πορτα και κλειστην για να κλαψεις μετα παλι θα την ανοιξεις και θα βγεις αμα ο αλλος δεν αλλαζει ητε ειναι ο εκατοστος χωρισμος που θα κανεις ητε το δεκατοδιαζυγιο οτι και να ναι οπως και να ναι μην κλεινεις τα ματια αφοριζεις πρωτον την αισθηση της ορασης και δευτερο πουλας την νοημοσυνη σου για να γυρισεις να πεις μια μερα αφου το ξερα. εγω σκαζω μην με βρισεις αλλα κανε κατι με αποτελεσμα για τα μωρα σου και μετα για σενα

spyros3

spyros3
μρονια πολλα μαχη μ!!!!!πολυχρονη!!!
Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 19 654316 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 19 654316

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαχη χρονια σου πολλα πολυχρονη
εγω δεν εκλησα ακομα ημερομηνια αλλα ψαχνωμαι για γλυκο κ μπουμπονιερα διοτι τα οικονομικα μας ειναι ΣΚΑΤΑ

ΣΠΑΩ Τ ΚΕΦΑΛΙ Μ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΦΤΗΣΗ

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:μπραβο ευα κ σανωτερα!!!ποιο γραμμα εχει σειρα μετα?

καστορια τι εχεις σημερα?γιορτη?

το "Δ" απο το Δαφνί...γιατι στο τελος εκει θα με κλεισουν και οχι τιποτα αλλο το ασπρο παχαινει..........και η μοδα εκει τεινει στους λευκους μανδυες.............. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

μαχη χρονια πολλα!!!!να εισαι παντα γερη κι ευτυχισμενη!!!να χαιρεσαι το ζουζουνι σου!
(εμαθα και την μαχη για να μη λετε!!!να δω αμα θα παω σε καμια μοναδα και μου δωσουν λοχο πως θα θυμαμαι τοσο κοσμο... Rolling Eyes)

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαχηηηηηηηη χρονια πολλα οτι ποθεις Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 19 654316 παντα με υγεια

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευχαριστω ευχαριστω Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 19 654316 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 19 654316

eleni2526

μαχη χρονια σου πολλα υγεια πανω απο ολα!!!!να χαιρεσε το ζουζουνι σου κ να σε χαιρετε ο αντρας σου!!!!!!

κοριτσια γεννησε η συνυφαδα μου!!!!ολα καλα κ αυτη κ το μωρο!!!!!

το καλυτερο το ειπε η πεθερουμπα!!!!!γιατι φυσικα ηταν εκει!!!!!γεννηθικε αντρακι ολοκληρο!!!!ποσο λεω 2900 λεει. εμεις δεν γεννησαμε τετεοια χαρα δεν εκανε στα παιδια μου!!!!ασχετα που ο μπεμπης μου ηταν 4350 εγω δεν γεννησα!!!κακιες λεω παλι στοπ.

ειδατε την βρικα την ακρη κ τικερακι εβαλα κφωτο εεεεεεεε?????

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαχη χρονια πολλα κ ο,τι ποθεις!! να χαιρεσαι την οικογενεια σου κ να την μεγαλωσετε κι αλλο!

Χρυσα θελω να σου γραψω αλλα τωρα τρεχω θα τα πουμε σε λιγο.

spyros3

spyros3
ελενη να σας ζησει καλη μ το νεο μελος!!!αντε μαζι με το δικο σ θα μεγαλωσει κ θα χουν παρεα το ενα ταλλο!!!
μην δινεις μωρε σημασια..ειναι αδελφη του αντρα σ ετσι?

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ax ελενη αχ να τους ζησει το μωρακι της συνηφαδας σου. αλλα η πεθερα σου κοκκινη καρτα πραγματικα

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να λεμε 2900 μπροστα στο 4350 μεγαλη διαφορα οτι και να πει η πεθερα σου θα σκαει απτο κακο της

markella01

markella01
Βρε κορίτσια ότι και να πείτε δίκιο έχετε, τι..να σας παρεξηγήσω? Αφού αυτά που λέτε εγώ τα σκέφτομαι ήδη....
Του έστειλα μνμ και του λέω αμα μου ξαναπείς ψέμματα θα σε σκίσω σα γατί, κι από δω και πέρα το πορτοφόλι θα περάσει στα δικά μου χέρια γιατί εσύ δεν είσαι άξιος να κρατήσεις τα οικονομικά. Γιαυτό θα γίνω ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ο άντρας του σπιτιού και θα κρατήσω εγώ το πορτοφόλι και θα μου ζητάς και θα σου δίνω. Τελος.

Με πήρε τηλ πριν από λιγο και μου λέει πες το μπαμπά σου δεν το χρειάστηκα το 50ευρω το φέρνω πίσω, κι έκανα παζάρια και το πήρα πιο φτηνά το ηχείο και θα έχουμε να περάσουμε κιόλας λίγες μέρες...μα τι ανακούφιση ε????

Θεε μου να κλάψω ή να γελάσω με τα χάλια μας δεν ξέρω...άλλα τέλος, μέχρι τώρα έλεγα εγώ δε δουλεύω, ας κρατάει αυτός τα χρήματα αφού αυτός δουλεύει άλλα μαλάκας ήμουνα...πλέον θα κάνω αυτά που κοροιδεύω...θα τον έχω να μου ζητάει δέκα ευρώ και θα μου δίνει και λογαριασμό κι από πάνω...

Μάχη μου χρόνια πολλά κοριτσάρα μου, σας έπρηξα πάλι με τα οικογενειακά μου...εδώ χαρές και γέλια και πρέπει κάθε φορά κάτι να γίνεται να σκάω....τέλος...μέρκελ θα γίνω....

eleni2526

να ειστε καλα κοριτσια!!!δυστυχως οχι μαζι.εμεις θεσνικη κ μεταθεσεις αυτοι αθηνα!!!!δυσκολο!!!!

eleni2526

τα νευρα μου γιατι δεν μπορω να βαλω κ τικερακι για την αναστασια

eleni2526

πως τι διορθωνω αυτο το τικερακι???????????/

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δοκίμασε να το σβήσεις και να το ξανακάνεις απο την αρχή μια!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζετα συνυφαδα ειναι η αλλη νυφη της πεθερας της,δηλ η γυναικα του αδερου του αντρα της..

Χρυσα μου,τωρα βλεπω Κελεκιδου στην Ελενη κ αρχιζω με αυτο .
δε θελω να σε πριζω κι εγω με πολλα, νομιζω τα ειπαν τα κοριτσια ολα. εξαλλου εσυ θα βρεις τροπο να το χειριστεις. πες του να κανετε κουμαντο κ για τη βαφτιση. κ μη νιωθεις υποχρεωμενη στον αντρα σου,οικογενεια δεν ηθελε; κι εσυ δουλευεις, μεγαλωνειςς δυο παιδια κ ειναι σα να πληρωνεις εσυ ενοικια με το σπιτι.ασε που ηδη δηλωνεις μαχημη στην αγορα εργασιας. δοκιμαστε το κι ετσι το ταμειο,οπως λες.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααα! ειχα παραγγειλει 1 ζακετα απο ebay κ την πηρα σημερα απ το ταχυδρομειο. ανοιξα το δεμα κ ηταν σε αλλο χρωμα απ αυτο που ειδα στη φωτο τους Sad τωρα τους εστειλα μνμ αλλα δεν ξερω τι γινεται με τις αλλαγες κ αντε ξανα σε ταχυδρομειο.. αι σιχτιρ!δεν ξαναπαιρνω τπτ για μενα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις