451 Απ: Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! Παρ Οκτ 12, 2012 12:32 am
lia30
Πανταχού παρούσα!
markella01 έγραψε:Ρε κορίτσια θα τον κάνω τον φόνο δεν τον γλυτώνω...δε μας έφταναν οι αφραγκίες μας, ο άντρας μου πάει και παίρνει ηχεία με 600 ευρώ (τα 2 κομμάτια)...τελικά δεν τον αρέσουν και μου παραγγέλνει άλλα ηχεία πιο καλά, του λέω πόσο παραπάνω θα πληρώσεις?150 μου λέει....και σήμερα μου σκάει το παραμύθι, είναι μόνο ένα ηχείο και τελικά θα πληρώσει 200 ευρώ, άλλα δε μου το είπε πιο πριν να μην γκρινιάζω...και το κορυφαίο πριν φύγει, μου λέει δανείσου ένα πενηντάρικο άπο το μπαμπά σου για να έχω για το δρόμο....κι εγώ αυτή τη στιγμή δεν έχω ούτε 2 ευρώ πάνω μου...ούτε για κουλούρι που λένε...πήγε και πούλησε το λάπτοπ 350 ευρώ και του έδωσε το παιδί μόνο τα 200 (τόσα είχε-τα υπόλοιπα αργότερα) και μόλις έπιασε λεφτά στα χέρια, να πάρει τα ηχεία...που τελικά είναι ένα ηχείο....του λέω ρε πούστη μου είσαι μεγάλο κορόιδο τελικά, όποιος θέλει να σου φάει λεφτά μπορεί να σου πουλήσει και καλά το καλύτερο γκάτζετ κι εσύ σα μαλάκας θα τρέξεις να το πάρεις...ένα ηχείο τι να το κάνεις ρε πούστη μου? και μου λέει θα το έχω σα μόνιτορ, φυσικά του λέω, βρακί δεν έχει ο κώλος μας λούλούδια θέλει η πο@τσα μας, το μόνιτορ μας μάρανε, κάρτα δεν έχουμε να βάλουμε στο κινητό και στο αμάξι βενζίνη και μας έφαγε ο καημός να πάρεις καινούριο μόνιτορ....γαμώ το στανιό μου γαμώ, τι μαλάκα πήγα και παντρεύτηκα....ύστερα λένε πως φταίει ο φονιάς....
Κορίτσι, αυτό που θα σου πω αυθόρμητα, ως τρίτος παρατηρητής και έξω από το χορό είναι να του πεις " αγόρι, πάρε τα ηχεία σου, φόρτωσέ τα στο αμάξι σου, και άντε στο καλό της Παναγίας".!! Όμως όπως έχουμε ξαναπεί, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όταν υπάρχουν και συναισθήματα και υπάρχει στη μέση και ένα παιδάκι.. Δύσκολη η θέση σου, και είναι κρίμα να χαλιέσαι κάθε τρεις και λίγο.. Νομίζω, από την εμπειρία μου από μια παλιά μου σχέση, ότι κάποιοι άντρες, όσο και αν προσπαθούμε να "τους φέρουμε στα μέτρα μας", που αυτά τα μέτρα φυσικά είναι απόλυτα λογικά, μπορεί να κάνουν κάποια διαλείμματα και να έρχονται στο δρόμο της λογικής και της απτής πραγματικότητας , αλλά μετά γυρνάν στο δικό τους.. Μακάρι να τα καταφέρεις, ειδαλλιώς, κουράγιο!