401 Απ: Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! Πεμ Οκτ 11, 2012 9:51 am
μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
nai θελω να διαλεξω μια αλλη απο εκει πως θα την βαλω στο πικασα καταλαβες?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευάκι έγραψε:εγω τυχαια το ειδα και πηρα,δε θυμομουν οτι συμμετεχουν τα babylino στο 50%επιστροφη!αλλα επειδη φοραμε 2 ακομη κ 2αρια εχω (απο προηγουμενη προσφορα αυτα) πηρα 3αρια για μετα!
το φοντο χωρις την μινι εννοεις?
μπεμπα2012 έγραψε:nai θελω να διαλεξω μια αλλη απο εκει πως θα την βαλω στο πικασα καταλαβες?
lia30 έγραψε:Ευάκι έγραψε:εγω τυχαια το ειδα και πηρα,δε θυμομουν οτι συμμετεχουν τα babylino στο 50%επιστροφη!αλλα επειδη φοραμε 2 ακομη κ 2αρια εχω (απο προηγουμενη προσφορα αυτα) πηρα 3αρια για μετα!
το φοντο χωρις την μινι εννοεις?
Ευάκι ξέρεις μέχρι πότε είναι το 50% στα babylino? Σε μας κάθονται καλύτερα από όλα. Τώρα φοράει 2αρι, αλλά της είναι μικρά, έχουμε καμιά 30αριά πάνες ακόμα, λέω να τις της φορέσω μην πάνε χαμένες, και 3άρια έχω της λίμπερο 5 πακέτα, από προηγούμενη προσφορά. Ελεγα να πάμε στο λιντλ αύριο να πάρουμε πάνες, γιατί έχω ακούσει ότι είναι καλές και οικονομικές, αλλά αν έχει ακόμα 50 το καρφούρ στα babylino, θα προτιμήσω αυτές γιατί όπως λέει και το Ευάκι είναι Ελληνικό προιόν και δεν είναι κακό να τα στηρίζουμε
xaaxaxaaxxa!!! a re Eleni!!!!!!!elbono έγραψε:
μην γραψετε πολλα τωρα που θ λειπω,θα σας διαβαζω απο το κιν!
eleni2526 έγραψε:για μονοση τα εβαλε το ξυλα στην ταρατσα!!!!!!!!κ ενα δεν ακουει τιποτα!!!!!!!μονο ενα βραδυ ξυπνησε ο μπεμπης εκλαιγε μεχρι να του κανω γαλα σηκωνετε με φορα κ την ωρα που παω να κατσω στον καναπε να τον ταισω μου λεει αντε θα ξυπνησεις τους διπλα!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης