Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
576 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 576 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κορες.
με τη μαμα τα ιδια.. δε νιωθει καλα κ δεν εχει ουτε αυτοκινητο, ουτε συγκοινωνια τωρα να παει στο νοσοκομειο ή σε γιατρο Sad

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευα αυτες τις μερες πβαζει τα χερια της στο στομα της κ τα δαγκανει με μανια κ λεω οτι μπορει να την αενοχλουν τα ουλα της...

διαβασα οτι το γαλα μ μπορω να το δωσω με κουταλακι ή κ συριγγα..για να μην μαθει το μπιμπερο..ετσι θα χορτασει?

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα και από μένα κορίτσια!
Μπέμπα μια κούκλα η κορούλα σου! Να τη χαίρεσαι!!
Ζέτα, πριν την ταίσεις, να πιέζεις το στήθος σου να βγάζεις λίγο γάλα, μήπως της έρχεται απότομα, όπως λέει η Ελένη. Πάντως αφού τρώει 5 λεπτά, μπορεί απλά να μεγάλωσε και να τρώει πιο γρήγορα. Αφού δεν γκρινιάζει, σημαίνει ότι δεν πεινάει. Κάντο αυτό να βγάζεις λίγο, λίγες σταγόνες και πες μας!
Εμένα κορίτσια βγάζει συνέχεια γάλα! Χτες το απόγευμα, αφού έφαγε, την αλλάξαμε 4 φορές!! Εβγαζε συνέχεια από λίγο γάλα, και γινόταν μούσκεμα. Αφού είπα δ θα μου τελειώσουν τα ρούχα! Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά, είχε ανήσυχο ύπνο, τινάζοταν συνέχεια, και εγώ μαζί της να δω τι έχει. Κοιμόταν βέβαια, αλλά πολύ ανήσυχα, και έτσι δεν κοιμόμουν εγώ. Και πρώτη φορά ξύπνησε 2 φορές από μόνη της για φαγητό. Τη ζύγισα χτες το βράδυ, έφτασε 5400 το μανάρι μου! Πρέπει να έχει πάρει και ύψος γιατί τα φορμάκια μας δεν μας κάνουν πια! Γιατρό θα πάμε στις 30.
Μπεμπέκ μου περαστικά στη μαμά σου.
φιλάκια πολλά

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
efxaristw Lia m.
Popi oi mikres mas moiazoune.

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπεκ ας καλεσει ταξι ή ασθενοφορο.να παει οπωσδηποτε στο γιατρο!καποιος γειτονας να εξυπηρετησει-βοηθησει σε μια αναγκη δεν υπαρχει βρε παιδι μου?
ζετα τα πρασινα κακα ειναι απο υπερπαραγωγη!εκτος αν εφαγες τιποτα σπανακια τις προηγουμενες μερες!χαχαχα
αδειαζε λιγο το στηθος με το χερι πριν θηλαζει για να μη πινει απο το πρωτο-αραιο γαλα!να πινει απο το πιο πηχτο που ειναι στο τελος!
αστο χριστιανη μου το παιδι αφου δε πειναει!αμα πεινουσε εσυ τι λες δε θα εκλειγε?κι εμενα απο τις 3 τωρα ξυπνησε και δεν καλοεφαγε,παιζει κ γελαει!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εμενα απο τις 12 το βαδυ εφαγε ξανα στις 9,αυτα αμα πεινανε το ενε μην στεναχωριεσαι!κ επισης μπορει να χορταινει στ 5λεπτο!

βεβεκ μηπως καλη μου να παρεις το λεωφορειο κ το μωρο κ ν πας στ χωριο σου για λιγες μερες??εκει δεν μπορει κανενανς να βοηθησει?ο αδεφος σου?

spyros3

spyros3
μπεμπεκ μ συμφωνω με το ευακι μας κανενας δεν μπορει να βοηθησει?κατι πρεπει να κανει..

λια καλημερα.ειναι καλυτερα η μικρη?

και ναι κοριτσια εφαγα χορτοπιτακια προχθες το βραδυ που εκανα κ μαλλον την πειραξαν..πηρα την παιδιατρο του σπυρου κ μ ειπε να κανω καλλιεργεια..θα τα παιξω!!!σημερα δεν γινεται εχω κ τον σπυρο εδω κ κανεναν για βοηθεια δουλευουν..ταπογευμμα οταν σχολασει ο νικος..την ξαναεβαλα κ δεν με θελει κοριτσια..η ψυχολογια εφτασε στα πατωματα Crying or Very sad Crying or Very sad απο το μπιμπερο το ηπιε τωρα γυρω στα 120...γλαρωσσε κ ειναι ετοιμη για υπνο...ευα τετοια κολπα ο σπυρος δεν μ εκανε!!!δεν θηλασα κ πολυ αλλα στο τριωρο παντα ετρωγε..εγω το χω πει,η κορη μ θα με στειλει...

μπεμπα μ τι ωραια φωτο!!!! Very Happy

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βρε κουκα αφου την ταιζεις με το ζορι ποσο να φαει κτα 140 που ειναι,αστο το μαναρακι κ οταν πεινασει θα φαει οσο μπορει,αν βρεχει πανες ικανοποιητικα μην αγχωνεσαι!δεν τρωνε ολα τ μωρα τ ιδιο κ μην τα συγκρινεις μεταξυ τους! Very Happy Very Happy κ εμενα εκανε πρασινα κακα που κ που μπορει να κρυωσε κιοας,αν κανει πολλες φορες τοτε να μιλησεις μ την παιδιατρο,γιατι εχεις διαφορετικους γ τα παιδια??

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βρε ζετα τα αγοια ειναι χαλβαδες απο τη γεννηση τους λεμε!!!κι εμενα ο κων/νος ποτε δεν ειπε οχι στο βυζι και φυσικα γι'αυτο ηταν και στρουμπουλο μωρο!τα κοριτσια μου εχουν αποψη!!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αει στο καλο εγραφα εγραφα κ σβηστηκε ελεος
ζετα ζηλεψα το ειπα κ εχθες
βεβεκ καλεσε ασθενοφορο δεν παιζουμε με τετοια πραγματα
ζετα στην θα φαει οποτε θελει μπορει να ναι αλμα μπορει κ δοντια αστην
τα υπολοιπα μπεμπακια που ειναι κρυωμενα τ κανουν?

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
spyros3 έγραψε:κοριτσια πριν πεινασει την βαζω ρουφαει για κανα πενταλεπτο κ τελος μετα!!!κ τωρα που το εβγαλα δεν θελει κ εχει να φαει απο τις 5!!ουτε γκρινιαζει ουτε τιποτα..θα τρελαθω..κ με τα πρασινα κακα τι λετε?κ τον παιδιατρο να παρω δεν θα μαπαντησει τι γινεται γιατι απο θηλασμο δεν το χει...

ελμπονο τωρα το ειδα..ναι πνιγετε αυτες τις μερες οταν τρωει..λες να ναι απο εκει στραβωκαταπινει..τι κανω εκει?μαλακωνω το στηθος πριν το πιασει?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩ!!!

Δοκίμασε να ρωτήσεις τους πιστοποιημένους σύμβουλους θηλασμού στο mitrikosthilasmos.com απάντανε πάντα, είναι στην αρχική σελίδα στην αριστερή στήλη. Πάντως μπορεί να χορταίνει με 5 λεπτά, μιας φίλης τρώει 3 λεπτά και αδειάζει το στήθος μετά το φτύνει και θέλει ξανά φαί σε 4 ώρες και είναι σαν την δικιά σου σε ηλικία.

lia30 έγραψε:
Το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά, είχε ανήσυχο ύπνο, τινάζοταν συνέχεια, και εγώ μαζί της να δω τι έχει. Κοιμόταν βέβαια, αλλά πολύ ανήσυχα, και έτσι δεν κοιμόμουν εγώ. Και πρώτη φορά ξύπνησε 2 φορές από μόνη της για φαγητό.

Και εμένα κοιμήθηκε χάλια, ξύπνησε στις 3-5-6-8 και σηκωθήκαμε 10 αλλά κοιμόταν ανήσυχα. Είχα να φάει τόσο πολύ γάλα βράδυ από νεογέννητο και να ρουφάει με μανία λες και δεν είχα φάει 5 ώρες... ααα και να τονίσω οτι από τις 6 την πήρα στο κρεβάτι και θήλαζε και ξυπνούσε για να θηλάσει κάθε τρεις και λίγο Shocked Διανύουμε την 12η εβδομάδα οπότε μάλλον είναι άλμα.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mamavi στις Πεμ Οκτ 18, 2012 12:01 am, 1 φορά

markella01

markella01
Ζετάκι,να τολμήσω να μαντέψω μήπως έμαθε η κυρία την ευκολία από το μπιμπερό και όταν τη βάζεις στο στήθος ζορίζεται να ρουφήξει και εκνευρίζεται? Αν θέλεις να διατηρήσεις το γάλα σου βάζε την κάθε μία ώρα όσο φάει και κατάργησε το μπιμπερό παρά για λόγους ανάγκης ή απουσίας σου.Εγώ αυτό θα έκανα.Ήδη επειδή βγάζω με το θήλαστρο για τις πρόβες και δεν έχω την παραγωγή που θα ήθελα και αγχώνομαι αν τρώει ο μικρός τον βάζω κάθε 2 ώρες το πολύ στο στήθος. Όσο φάει. Και δοκιμάζω συνεχώς και από τα 2 στήθη να δω αν έχω γάλα. Και έχω. Όσο για τα πράσινα κακά κι εμένα κάνει περιστασιακά, ή που οφείλονται σε φαί δικό μου ή που κρυώνει καμιά φορά η κοιλίτσα του. Να μην ξεχνάμε ότι τώρα με τα δόντια θα κάνουν και διάροιες και απ' όλα.

Ο μπεμπούλης τα χέρια στο στόμα όλη την ώρα και μουρμουρητό, ευτυχώς κατα τ'αλλα όλα καλά... Με τον άντρα μου χτες πήγε να μου απολογηθεί ότι και καλά έγινε παρεξήγηση και δεν το εννοούσε έτσι και κολοκύθια τούμπανα...και μου λέει από μόνος του τα Χριστούγεννα θα δουλέψεις με το Σάκη (το παιδί που σας έλεγα) και του λέω θα κάτσεις να μου μάθεις όλα τα τραγούδια θες δε θες. Οχι που θα τον αφήσω.

Μπεμπεκάκι οι μανούλες μας είναι όπως κι εμείς για τα παιδάκια μας, δε θέλουν να μας στεναχωρούν γιατί έχουν ενοχές μετά, παρόλα αυτά πρέπει να μάθεις τι συμβαίνει γιαυτό επέμεινε λίγο στο τηλέφωνο αφού δεν μπορείς να πας άμεσα...

Συμπάσχω με τις αναξιοπαθούσες συζύγους των αντρών που το μόνο πράγμα που σκέφτονται είναι ο κώλος τους πρώτα και μετά όλα τα υπόλοιπα....Σκέφτομαι ώρες ώρες ότι σίγουρα κάπου θα υπάρχει ένα παράλληλο σύμπαν όπου βρίσκομαι με τον έρωτα της ζωής μου και κάνω ατέλειωτες βόλτες μαζί του με το αμάξι, ακούγοντας μουσική και κοιτώντας τον στα μάτια χωρίς να μιλάμε, απόλυτα γεμάτη και ευτυχισμένη. Και μετά γυρνάω το κεφάλι μου στο μαξιλάρι και κοιτάζω τον άντρα μου και λέω...δε μπορεί....

Ποπάκι το κορίτσι σου είναι μούρλια....Περαστικούλια στα αρρωστάκια Κωνσταντίνα μου Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 31 417472 Λία, αμα έχει κανέναν αδερφό ο άντρας σου χωρίζω και ξαναπαντρεύομαι...Φιλάκια Ελένες μου , ευάκι, σίγουρα κάποια θα ξέχασα πάλι.... Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 31 679259

spyros3

spyros3
χρυσα το μπιμπερο το πιασαμε χθες..εχω πανω απο μηνα να της δωσω...ακομα κ το μπιμπερο δεν θελει..τρεμω στην ιδεα μηπως κατι συμβαινει..τα πρασινα κακακια μ ειπε ο αλλος γιατρος οτι ειναι απο τα μικροβια που αποβαλλει μιας κ βαζει τα παντα στο στομα της..εχω 2 γιατρους γιατι τον σπυρο τον παρακολουθει παιδιατρος-παιδοαλλεργιολογος που ειναι στον ΑγιοΝικολαο κ εδω εχω τον παιδιατρο μας..θα δω 'η που θα βγαλω ακρη 'η που θα τρελαθω...

ντινα εσυ ρωτησες για το αντιγρυπικο στα μεγαλυτερα παιδια?εγω θα του το κανω γιατι θα τον βοηθησει κ στην βροχιτιδα κ του το κανω απο τοτε που ξεκινησε παιδικο..

και 5 λεπτα που τρωει το στηθος ειναι τουμπανο κ ποναω..κ παλι πρεπει να το αδειασω..ολη μερα χθες εκανε πρασινα κ το πρωι ηταν κιτρινοπρασινα...μπορει να φτιαξει σημερα..γαμω την τρελα μ γαμω!!!

δεν σας φτανουν τα δικα σας εχετε κ εμενα...σταματαω κ θα δω τι θα κανω..κ παλι σας ευχαριστω Very Happy

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella01 έγραψε:
Συμπάσχω με τις αναξιοπαθούσες συζύγους των αντρών που το μόνο πράγμα που σκέφτονται είναι ο κώλος τους πρώτα και μετά όλα τα υπόλοιπα....

μωρε αμα σκεφτονταν μονο τον κωλο τους καλα θα ηταν...το θεμα ειναι οτι αφου ολη μερα βολευουν τον κωλο τους το βραδυ θελουν να βολεψουν και τον π!@$@@ τους και εκει φορτωνω!!!! Twisted Evil

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Zετα μ μην ανησυχεις κ της το μεταδιδεις.χαλαρωσε να σε νιωσει χαλαρη. ειπα στον αδερφο μ να την παει το απογ αν δεν ειναι καλυτερα.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να στε καλα κοριτσια.και γενικα ολα τα μωρακια ιουνιου -ιουλιου ειναι ενα και ενα κουκλακια
ζετα μ αγχωνεσαι αλλες φορες τρωνε πολυ αλλες λιγο αλλες γκρινια αλλες κλαμα θελω ν πω μηπως περνα αλμα μορε μην την ζοριζεις κ μην στεναχωριεσαι

μπραβω ρε χρυσαααααααα

markella01

markella01
Ευάκι έγραψε:
markella01 έγραψε:
Συμπάσχω με τις αναξιοπαθούσες συζύγους των αντρών που το μόνο πράγμα που σκέφτονται είναι ο κώλος τους πρώτα και μετά όλα τα υπόλοιπα....

μωρε αμα σκεφτονταν μονο τον κωλο τους καλα θα ηταν...το θεμα ειναι οτι αφου ολη μερα βολευουν τον κωλο τους το βραδυ θελουν να βολεψουν και τον π!@$@@ τους και εκει φορτωνω!!!! Twisted Evil

Αααααχχχ Ευάκι πέθανααααα!!!

Πάντως εγώ λέω ένα πράγμα μου είναι χρήσιμο πάνω του, κι αυτό τον κυνηγάω για να μου το δώσει...αισιχτίρι...

768Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 31 Empty . Πεμ Οκτ 18, 2012 1:25 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποσες απο σας θα θελατε να ξαναμεινετε εγκυος και τωρα αν γινοταν?μου λειπει...η κοιλια μου,οι αναγουλες μου,οι πονοι στο σωμα,η αισθηση του μωρου μεσα μου,το καμαρι που ενιωθα οτι περιμενω μωρακι,οι ανησυχιες μου,μου λειπουν ΟΛΑ και θελω να το ξαναζησω και τωρα αν γινοταν!το σκεφτομαι πολλες μερες τωρα...θελω να ξανακουσω καρδουλα να χτυπαει μεσα μου..αυτη η πρωτη φορα ειναι ολα τα λεφτα...ουφ τι επαθα δεν ξερω..θα με περνατε για τρελλη..τεσπα.παω στην πεθερα μου...φιλακια.

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κριστι..σου λειπουν οι αναγουλες; και μας αφηνεις να πας στην πεθερα;; μηπως εχεις πυρετο; χαχα πλακα κανω, με κανατε κ γελασα, κι εσυ κ το Ευακι με τον αντρα της κ η Χρυσα με τον κουνιαδο της Λιας!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI η αληθεια ειναι οτι εγω σε περναω για τρελη αλλα για αλλους λογους!ειναι δυνατον να πηγαινεις στην πεθερα οικιοθελως και να μη συνοδευεις τη λεξη πεθερα με κανα εικονιδιο τυπου Twisted Evil [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]η εστω [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
χαχαχαχαχαχαχα

χρυσα καλο ειναι και οκ να το δινει αλλα ρε ανθρωπε βλεπεις ειμαι πτωμα,παω να ξαπλωσω απο τις 9μιση με το ωραιο μου βιβλιαρακι,πρεπει να τελειωσει ο αγωνας,να δεις ολες τις φασεις και τα σχολια στην αθλητικη κυριακη και μετα τις 12 που ερχεσαι στο κρεβατι να με ξυπνησεις???ελεος δλδ...μετα φταιω εγω που νευριαζω???
τι θελω και τα θυμαμαι?σημερα εχει και υπηρεσια θα ηρεμησει το κεφαλακι μου! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

spyros3

spyros3
θα περιμενω να ζητησει μονη της να φαει το επομενο γευμα της κ εχει ι θεος..

ευακι...πιπερι στο στομα!!!
συμφωνω αγαπη μ...

μπεμπεκακι να την παει κ ας ειναι κ καλυτερα,να κανει οτι εξετασεις χρειαστει για να στε ηρεμοι κ εσεις..

κριστι...θα σου πω για μενα που εχω 2 παιδια...ευχαριστω δεν θα παρω...κ αυτο γιατι ταλαιπωριεμαι με τις αλλεργιες του σπυρου κ καθε φορα τρεχω κ δεν φτανω..τα μεγαλωνω σχεδον μονη μ αφου ο νικος λειπει ολη μερα κ οταν ερχεται κοιταζει την παρτη του ν ξεκουραστει κ οχι να με βοηθησει...για τωρα οχι,αργοτερα αν ειμαστε καλα κ εχει μεγαλωσει κ η μπεμπα ισως...κ το αλλο..για να καταφερω να παρω αγκαλια την μπεμπα ειχα χασει κ 2 μωρα οποτε εχω κ τον φοβο....

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:
ευακι...πιπερι στο στομα!!!

πιπερι...πιπερι....
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

spyros3

spyros3
ευα..πεσ μ κατι...που κοιμουνται τα παιδια σ?εχω τρομερο προβλημα με τον σπυρο...τα μεσημμερια κοιμαται στο κρεβατι του αλλα το βραδυ γινεται χαμος κ ερχεται στο δικο μ!!!κ καποιες φορες αργει παρα πολυ να κοιμηθει...κοιμομαστε κ αυτος μενει ξυπνιος κ μερα απο ωρες αποκοιμιεται...

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KRISTI 1 έγραψε:ποσες απο σας θα θελατε να ξαναμεινετε εγκυος και τωρα αν γινοταν?μου λειπει...η κοιλια μου,οι αναγουλες μου,οι πονοι στο σωμα,η αισθηση του μωρου μεσα μου,το καμαρι που ενιωθα οτι περιμενω μωρακι,οι ανησυχιες μου,μου λειπουν ΟΛΑ και θελω να το ξαναζησω και τωρα αν γινοταν!το σκεφτομαι πολλες μερες τωρα...θελω να ξανακουσω καρδουλα να χτυπαει μεσα μου..αυτη η πρωτη φορα ειναι ολα τα λεφτα...ουφ τι επαθα δεν ξερω..θα με περνατε για τρελλη..τεσπα.παω στην πεθερα μου...φιλακια.

εγω θελωωωωω....αλλα δυστυχως δεν εχω βοηθεια, οποτε θα περιμενω λιγο,γιατι αν ειμαι παλι αγκαλια με τη χεστρα για 4 μηνες την εβαψα!!!

περαστικα στα μωρακια σας!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:ευα..πεσ μ κατι...που κοιμουνται τα παιδια σ?εχω τρομερο προβλημα με τον σπυρο...τα μεσημμερια κοιμαται στο κρεβατι του αλλα το βραδυ γινεται χαμος κ ερχεται στο δικο μ!!!κ καποιες φορες αργει παρα πολυ να κοιμηθει...κοιμομαστε κ αυτος μενει ξυπνιος κ μερα απο ωρες αποκοιμιεται...

στο κρεβατι τους κοιμουνται!αλλα μη κοιτας εμενα ειναι 2 κι εχουν παρεα το 1 το αλλο!κι ο κωνσταντινος μεχρι να βγαλω το λενακι απο το δωματιο μου τοτε στο κρεβατι μου κοιμοταν!ε να σου πω κι αυτο το κακομοιρο θα ειναι μονο του?ολοι μαζι κι ο ψωριαρης χωρια ενα πραμα???δωστου λιγο χρονο μωρε μικρο ειναι κι αυτο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις