Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
616 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 616 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

kdeli

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??????ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ??????ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ....

ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ...

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΥΩΜΕΝΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....ΚΑΙ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΠΑΜΕ,ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 11 ΜΕ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ.....ΕΙΜΑΣΤΕ 67 ΕΚ, Κ 6700 ΚΙΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

http://​dimiourgiesxeiros.web​s.com/

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα και από μένα.
Τι κάνετε κοριτσάκια; Εμείς ξυπνήσαμε 7.15. Η δικιά μου άπαξ και ξυπνήσει το πρωί, δεν ξανακοιμάται μετά. Να δω τώρα με την αλλαγή ώρας τι θα κάνω για να αλλάξω και το δικό της ωράριο, γιατί αλλιώς θα μου ξυπνάει από τις 6. Ζέτα όμορφο το προσκλητήριο. Είπες στην ξαδερφούλα για να γίνει νονά; Και γω μάλλον πρέπει να βρω νονό, γιατί η κολλητή μου που θα ήταν η νονά μας θα γεννάει τότε..
Μπεμπέκ μου τα κακάκια όταν είναι πράσινα, μάλλον κάτι την έχει πειράξει. Ενοχοποιούν τα γαλακτοκομικά συνήθως που τρώει η μαμά. Εφαγες τελικά χτες φασολάκια; Μήπως αυτά την ενόχλησαν και ήταν ανήσυχη χτες;
σας φιλώ, θα τα πούμε και αργότερα, μου ρχονται επισκέψεις ξαφνικά, και πάω να σουλουπωθώ

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζετα??????

930Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 38 Empty . Σαβ Οκτ 20, 2012 12:54 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι ομορφο προσκλητηριο καλε!μπραβο σου!εχω δουλειες με φουντες!πλυντηρια,σιδερο,ξεσκονισμα,σκουπισμα,σφουγγαρισμα,καθαρισμα κουζινας και μπανιου και αναμεσα ταισμα και παιχνιδια με την μπουμπου μου!ουφ παωωωωωω Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #3!!! - Σελίδα 38 911307 !

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
σορυ κοριτσια κατεβαζα του σπυρου παιδικα να δει στην τηλεοραση του κ αργησα να μπω...ευα ενταξει ειναι?δεν ξερω που θα βρω αυτο το λινκ που ζητας...αλλα θα ψαξω τωρα

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευακι μ μπραβο!
Λια μονο ζουμακι,πατατουλες κ καροτακια εφαγα,να πηρε το ζουμακι τις ουσιες? καλα να περασετε!
Κωνσταντινα μου!!!χαθηκες βρε!! χαζευω κ τη σελιδα σου με τις δημιουργιες σας!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
spyros3 έγραψε:σορυ κοριτσια κατεβαζα του σπυρου παιδικα να δει στην τηλεοραση του κ αργησα να μπω...ευα ενταξει ειναι?δεν ξερω που θα βρω αυτο το λινκ που ζητας...αλλα θα ψαξω τωρα

στειλτο μου αδειο,χωρις κειμενο, για να το φτιαξω να στο στειλω και να το φτιαξεις το κειμενο οπως το θες!γιατι τωρα δε μπορεις να ξαναεπεξεργαστεις το κειμενο,το εχεις ηδη αποθηκευμενο!
το δουλεψα σε πολυ υψηλη αναλυση για να μη φαινεται καποιο ψεγαδι στην εκτυπωση!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε:Ευακι μ μπραβο!
Λια μονο ζουμακι,πατατουλες κ καροτακια εφαγα,να πηρε το ζουμακι τις ουσιες? καλα να περασετε!
Κωνσταντινα μου!!!χαθηκες βρε!! χαζευω κ τη σελιδα σου με τις δημιουργιες σας!

η ζετα μονη της το εκανε βρε!εγω αφαιρεσα κατι γραμματα απο την φωτο που δε τα ηθελε η ζετα! Very Happy

spyros3

spyros3
http://www.fanpop.com/spots/hello-kitty/images/8257470/title/hello-kitty-wallpaper-wallpaper

ευα απο εκει το χα βρει..αυτο ηθελες?σε ταλαιπωρω ρε γαμωτη μ..νομιζα οτι ηταν ευκολο αλλα αυτο με την αναλυση δεν το ηξερα..

κοριτσια μ θα σας απαντησω μετα..

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια όσες είστε Αθήνα και ξέρετε μουσικούς ρίξτε μια ματιά είναι επείγον στην Αγγελία

eleni2526

επιτελους εκατσα μετα απο σκουπισμα συμαζεμα μαγειρεμα σιδερωμα λιγο με την αναστασια λιγο με το μπεμπη περασε η ωρα!!!!τωρα ο μικρος κοιμαται η αναστασια με το μπαμπα!!!το προσκλητηριο φοβερο!!!!!

spyros3

spyros3
με πειρε τηλ να δει αν βγηκαν ταποτελεσματα της μικρης κ στο βαθος ακουσα μια γυναικια φωνη!!!τον ρωτησα απλα κ ομορφα αν ειναι κ κοπελιες εκει κ μ λεει ΟΧΙ!!δεν μπορει νακουσα λαθος λεω απομεσα μ κ να σου παλι αυτη η φωνη!!!'νικο εχει κοπελιες εκει?' 'μια'!!!!!!!'του γιαννη η γυναικα'!!!!!!δεν με πειραξε τοτι δεν μ πε να παω αλλα τοτι αρνιοταν απο την αρχη οτι δεν εχει κοπελιες εκει!!!!αντε γιατι πολυ τον μαλακα κανω κ με καβαλικευει κ λεει κ ψεματα!!!!!

ελενη καλη ξεκουραση τωρα...

μπεμπεκακι τι εγινε?

ευα ξερεις Respect

λια,δεν της το πα της ξαδ κ ουτε μαλλον θα το πω τοφηνω ετσι προς το παρον..

δεν θυμαμαι κατι αλλο κοριτσια..στελνω σε ολες απο ενα φιλακι!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζετακι στο εφτιαξα!στο στελνω με μειλ!καντο save σε πολλα αντιτυπα και κανε διαφορες επεξεργασιες για να δεις ποιο θα βγει καλυτερα!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η μικρη ξαναεκανε κακα,τωρα πιο αραια κ με βλενα ξανα.. φφφφφφφ.... να παρω παιδιατρο;;

Ζετακι κοψε κινηση,αλλα μη σου γινει κ εμμονη.ναι τα ψεματα ειναι κατι που δε συμπαθω κι εγω.

eleni2526

κατι τετοιες μαλακιες κανουν!!!!ζετακι τ'αποτελεσματα βγηκαν??αυτο ειναι το συμαντικοτερο!!!

spyros3

spyros3
εγω για σενα πρεπει να κανω πολλα!!!!!!!ουτε η κολλητη μ τετοια εξυπηρετηση κ ενδιαφερον!!!!ξερεις οτι τωρα μαθαινω τα του υπολογιστη..θα το βρω στο hotmail μου ε?

eleni2526

bebek6 έγραψε:η μικρη ξαναεκανε κακα,τωρα πιο αραια κ με βλενα ξανα.. φφφφφφφ.... να παρω παιδιατρο;;

Ζετακι κοψε κινηση,αλλα μη σου γινει κ εμμονη.ναι τα ψεματα ειναι κατι που δε συμπαθω κι εγω.

εμενα προχθες ακουγοταν η μυτη του περιεργα κ χθες οσες φορες εκενε κακα ηταν πρασινοπα με βλενα σημερα εκενε κιτρινα.μηπως ειναι φλεματακια απο τον καιρο

spyros3

spyros3
eleni2526 έγραψε:κατι τετοιες μαλακιες κανουν!!!!ζετακι τ'αποτελεσματα βγηκαν??αυτο ειναι το συμαντικοτερο!!!

ναι ελενακι μ,ολα καλα δειχνουν..την δευτερα θα ξερουμε σιγουρα αλλα αν ειχε κατι θα ειχε φανει μεχρι τωρα... Very Happy

οσο για τον αντρα μ απλα κουραστηκα..καλα το λεω εγω οτι νομιζει οτι ειναι ακομα ελευθερος..

eleni2526

spyros3 έγραψε:
eleni2526 έγραψε:κατι τετοιες μαλακιες κανουν!!!!ζετακι τ'αποτελεσματα βγηκαν??αυτο ειναι το συμαντικοτερο!!!

ναι ελενακι μ,ολα καλα δειχνουν..την δευτερα θα ξερουμε σιγουρα αλλα αν ειχε κατι θα ειχε φανει μεχρι τωρα... Very Happy

οσο για τον αντρα μ απλα κουραστηκα..καλα το λεω εγω οτι νομιζει οτι ειναι ακομα ελευθερος..

αυτο ειναι το κυριοτερο οτι ολα ειναι καλα!!!οσο για τον αντρ σου ολοι ιδιοι ειναι!!!! ο μπεμπης ξυπνησε ουρλιαζε κ ουτε σηκωθικε να δει τι επαθε.κ ερχετε τωρα η αναστασια κ μου λεει ενταξει ο μπαμπας κοιμηθικε.που κημηθικε ολο το βραδυ ξυπνησε νορμαλ ωρα το πρωι.κ τρελενομαι γιατι εχεια αδεια κ δεν ειναι κουρασμενος να πω οκ

spyros3

spyros3
κ εμενα οταν ειναι εδω ή θα κοιμαυαι ή που θα ναι στο λαπτοπ..ή ακομα καλυτερα γιαυτο να πηγαινει στο καφενειο ή στην καφετερεια..
με πειραξε που δεν μ ειπε απο την αρχη την αληθεια..μονο επεμενε κιολλας!!!κ οταν ερθει αποκλειεται να πει κατι αν δεν του πω εγω..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελικα στις αδειες ολοι ιδιοι,ε;
Ζετακι μου,εσυ να σκεφτεσαι οτι τ αποτελεσματα βγαινουν καλα κ να σου φυγει αυτο το βαρος καταρχην..
κοριτσια πρεπει να ετοιμαστω γι αυτο απεχω λιγο.

eleni2526

θα πατε στο χωριο bebek???ωραια θα ξεφυγεις λιγο θα δεις κ τους δικου σου!!! ζετα εμεις το καφενειο το εχουμε οταν φευγουμε στους τοπους μας ειδικα στο χωριο του οταν παμε χανετε!!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζετα στο hotmail σου ναι!τι καλα που ειναι καθαρη η καλλιεργεια!μα φανηκε κιολας,κατι τι ενοχλουσε το κοριτσι μας!αφου χθες ηταν μια χαρα!
εμενα ο βαγγελης σημερα οσο πηγα για ψωνια εκατσε και σκουπισε και ξεσκονισε!πυρετο δεν εχει αρα????θα θελει να του κατσω!!!!χαχαχαχαχα
χρυσα πως πηγε πρωτη νυχτα δουλεια ο αντρας σου?

eleni2526

Ευάκι έγραψε:ζετα στο hotmail σου ναι!τι καλα που ειναι καθαρη η καλλιεργεια!μα φανηκε κιολας,κατι τι ενοχλουσε το κοριτσι μας!αφου χθες ηταν μια χαρα!
εμενα ο βαγγελης σημερα οσο πηγα για ψωνια εκατσε και σκουπισε και ξεσκονισε!πυρετο δεν εχει αρα????θα θελει να του κατσω!!!!χαχαχαχαχα
χρυσα πως πηγε πρωτη νυχτα δουλεια ο αντρας σου?

οοταν κανουν κατι παντα θελουν ανταλαγμα!!!!!χααχααχαχαχαχαχαχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις