176 Απ: mikres manoules... Τρι Φεβ 26, 2013 1:41 pm
dimitra al
Πανταχού παρούσα!
psaxouleya 8emata kai sas brhka.eimai ki egw mikroula!22 kai exw mia kouklara 2,5 mhnwn!!as mpoun ki alles mikres manoules!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Mar1987 έγραψε:Καλησπερα κοριτσια κ απο εμενα!!! Ειμαι η Μαρια 25 χρονων κ σε λιγους μηνες θα κραταω κ εγω στην αγκαλιτσα μου το αγορακι μου!!!
Πολυ χαιρομαι που σας διαβαζω κ βλεπω ποσες νεες μανουλες υπαρχουν!!!!!!! Μπραβο!!!! Κοντρα στο κατεστημενο!!!!!
Συζω με τον ανδρα μου απο τα 21 κ στα 24 παντρευτηκαμε! Ολοι μου ελεγαν αν το εχω σκεφτει, τοσο μικρη, να ζησω τη ζωη μου κτλ.... Πω πω μου ειχαν σπασει τα νευρα.....ελεος.. Δηλ αν εχεις βρει τον καταλληλο απο τα 20 γιατι να περιμενεις; Να φτασεις δηλ τα 35;; Τυχερα ειναι αυτα!! Οποτε τον βρουμε!!!!!!!
Μου αρεσει να βλεπω νεους γονεις καθως και οι δικοι μου οταν με εκαναν ηταν κ οι δυο 20!!!!! Να φανταστειτε μικρη που ημουν ειχα πει κανα δυο μπαμπαδες συμμαθητων μου οτι ηταν παππουδες... Πω πω ντροπη.... Μετα εμαθα να κλεινω το στομα μου.... Χιχιχι!!!!!
zwitsa mpravo poy exeis mia megalh oikogeneia kai eisai mikrh manoula!!peirate fora e??zwitsa έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ..!ΕΓΩ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΑ 22 ΣΤΗΣ 8 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ..!ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ...2 ΧΡΟΝΩΝ..ΤΗ ΜΑΡΙΚΡΥΣΤΗ ΜΟΥ...14 ΜΗΝΩΝ...ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΧΑΕΛΑ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ 19 ΗΜΕΡΩΝ..!!!!!ΝΙΩΘΩ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ....ΖΩ ΤΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ...ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΙΝΟΥΡΙΟ ΚΑΝΟΥΝ....ΑΓΑΠΩ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ...!!!!!!!ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΖΗΓΟ...ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ....ΕΥΟΧΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΕΣ..!
mhn apogohteyesai!!soy eyxomai me to kalo na ma8eis ta xarmosyna!!!!Melechha έγραψε:Τελικά εδώ υπαρχετε πολλές μικρές μανουλες! Κεγω είμαι 24 κ έχω ενα γιο τον Ηλία μου που ειναι 21 μηνών! Πάντως μπράβο στην παραπάνω κοπέλια που εχει 3 παιδάκια με τόσο μικρή διάφορα ηλικίας! Ειναι αξιεπαινο! Οσο δύσκολο κ να ναι πιστεύω πως ειναι προτιμότερο τα παιδάκια να εχουν μικρή διάφορα. Εγω δυστυχώς ήμουν έγκυος αλλα το έχασα οπότε πρεπει να περιμένω λιγο μεχρι να ξαναπροσπαθησω.
Ανθη να σου ζησει ο παιδαρος!!!!!!!anthi_v έγραψε:Eimai 24,5 k exw ena gio 4 minwn...
να σου ζησει!!!!nanakaboubou έγραψε:ωραια ομαδουλα !! τωρα την ειδα!! ειμαι 22,5 και εχω μια πριγκιπεσσα που θα γινει 4 μηνων στις 13!!!! να σας ζησουν σε ολες!! και με το καλο οσες περιμενετε τα αγγελουδακια σας!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης