526 Απ: αγορομανες/.... Τετ Νοε 28, 2012 10:47 pm
sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
kalhmeraaaa!!!!!!Evita1988 έγραψε:καλημερα κοριτσιαααααα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kalhmeraaaa!!!!!!Evita1988 έγραψε:καλημερα κοριτσιαααααα
nainainai..egw lew stis mikres manoules..eirini31 έγραψε:καλημερα κοριτσιααααα
γιατι δεν μπενουμε σε ενα θεμα καθε φορα γιατι μπερδευομαι ετσι και γραφω παντου μικρες μανουλες, αγορομανες κλπ να τα λεμε απο ενα θεμα . τι λετε?
ak.fassa έγραψε:Καλημέρα κοπελιές!!! Εχθές ο Νίκος ανέβασε πυρετό 38,9 στα ξαφνικά, κόντεψα να πάθω! Δεν έχει μύξες ούτε βήχα. Μια χαρά ευδιάθετος ήταν όταν τον πήρα από τον παιδικό, σε τι λέτε να οφείλεται αυτό? Ευτυχώς με το depon που του έδωσα έπεσε και κοιμήθηκε και όλο το βράδυ κανονικά... Περίεργα πράγματα...
ak.fassa έγραψε:Δεν ξέρω. Πάλι ίωση? Επιτέλους είχαμε κλείσει 2 εβδομάδες χωρίς φάρμακα και προβλήματα, να αρχίσουμε ξανά? Κρίμα είναι! Σήμερα ξύπνησε μια χαρά, ούτε ζεστός, μες στα κέφια και την όρεξη για σκανταλιές! Θα δούμε πώς θα πάει στον παιδικό, αν θα φάει και έχει ο Θεός. Ούτως ή άλλως αύριο ήταν να έρθει η γιατρός να τον δει και να κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης. Θα δείξει!
Evita1988 έγραψε:ak.fassa έγραψε:Δεν ξέρω. Πάλι ίωση? Επιτέλους είχαμε κλείσει 2 εβδομάδες χωρίς φάρμακα και προβλήματα, να αρχίσουμε ξανά? Κρίμα είναι! Σήμερα ξύπνησε μια χαρά, ούτε ζεστός, μες στα κέφια και την όρεξη για σκανταλιές! Θα δούμε πώς θα πάει στον παιδικό, αν θα φάει και έχει ο Θεός. Ούτως ή άλλως αύριο ήταν να έρθει η γιατρός να τον δει και να κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης. Θα δείξει!
πολλα περαστικουλια στο νινακι
mama kai gios mfagame kai twra perimenoume ton mpampa mas..tzitziki2 έγραψε:Αχ ειμαι ακομη στη δουλεια
Άλλη μια ωρα και πάω στα ζουζουνάκια μου....
sissympempis έγραψε:mama kai gios mfagame kai twra perimenoume ton mpampa mas..tzitziki2 έγραψε:Αχ ειμαι ακομη στη δουλεια
Άλλη μια ωρα και πάω στα ζουζουνάκια μου....
kalhmera kai apo emas...pinoume gala..Evita1988 έγραψε:μια μεγαλη καλημερα απο μενα κ τον αλεξανδρουλη μου... πως ειστε κοριτσια???
kalhmera trelomama..poso einai to agoraki sou?apo pou eisai?trelomana έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΟΡΟΜΑΝΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ!!!!
ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ..............!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης