701 Απ: αγορομανες/.... Παρ Δεκ 28, 2012 4:19 am
tzitziki2
Πανταχού παρούσα!
elenidek έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΑΡΟΥΣ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ
ευχαριστουμε!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elenidek έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΑΡΟΥΣ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ
ak.fassa έγραψε:Καλημέρα μανούλες!!! Τι κάνετε??
Τι βροχή είναι αυτή καλέ, θα πνιγούμε! Από χθες δεν έχει σταματήσει καθόλου!!
Εχθές το πρωί πήγαμε βόλτα σε εμπορικό και τον κούρεψα το Νίκο, μην μας βρει ο νέος χρόνος με καρεδάκι!!! Μας άκουσε όλο το εμπορικό,δεν ήθελε με τίποτα αλλά είχαμε ήδη κάνει την αρχή οπότε δεν γινόταν να σταματήσουμε..
Σήμερα λέω να φτιάξω την βασιλόπιτα κι ελπίζω να ψηθεί καλά φέτος στη φόρμα σιλικόνης. Πέρσι έμεινε ωμή, δεν ειχα στρογγυλό ταψί και την έβαλα σε μικρά sanitas (χαζό, το ξέρω αλλά το έκανα).
Αύριο θα φτιάξουμε μπισκοτάκια για να αφήσουμε στον Αγιο Βασίλη που θα περάσει να αφήσει το δώρο.
Τι ωραία που είναι στις γιορτές!!!
Καλή χρονιά να έχουμε όλοι!!! Φιλιά!!!
Evita1988 έγραψε:κοριτσια οι βασιλοπιτες ειναι τυπου κεικ??? μου αρεσουν πολυ αυτες ... αυριο λεω να φτιαξω οταν θα ειμαστε ολοι σπιτι
ak.fassa έγραψε:Θα πάρω ένα έτοιμο ρολό χοιρινό, θα φτιάξω και πατατούλες τηγανιτές, θα φτιάξω και σαλάτες και μια τυρόπιτα και είμαστε ok. Δεν έχω πολύ χρόνο για να προλάβω πολλά! Πρέπει να φτιάξω και τα μπισκότα για τον Άγιο Βασίλη που δεν πρόλαβα εχθές!!!
Και η βασιλόπιτά μου :
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Και του χρόνου να είμαστε καλά να την φτιάξω πάλι μόνη μου!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης