726 Απ: αγορομανες/.... Τετ Ιαν 02, 2013 12:13 am
elenidek
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα χρονια πολλα καλη χρονια. καλως ορισες σητν παρεα μας
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
arco iris έγραψε:ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ
elenidek έγραψε:θα γελασετε αλλα η γιαγια μου ειχε την απαιτηση να κοιμηθουμε εκεινο το βραδυ ολοι μαζι σε ενα δωματιο για να μας βρει το τελος ολη την οικογενεια μαζι!!!!!!
πολυ φωσκολο εβλεπε καποτε....
καλημερα σας
arco iris έγραψε:προσεχε δεν ειναι αστειο!
κι εμενα μια μερα μου ειπε
¨¨μαμα ξερω πως βγαινει αυτο, να κοιτα!" και μετα το ξαναβαλε μονος του και εφριξα
τι παιδια ταζ ειναι αυτα!!!!!!
ακριβη καλη αρχη και μη χαθεις!
ak.fassa έγραψε:Eμείς έχουμε βάλει στις πρίζες τα προστατευτικά που μόνο αν έχεις δεύτερο μπορείς να τα βγάλεις, έχουν ένα είδος ασφάλειας. Κοντεύει να πάθει που δεν μπορεί να τα βγάλει αλλά θα του περάσει. Κάθε μέρα και κάτι καινούριο θα βρίσκουν τα άτιμα να μας τρελαίνουν!!!
Θα βολιδοσκοπήσω την κατάσταση εκεί και αναλόγως θα πράξω, θα είναι λίγο περιορισμένα γιατί είναι άλλο το περιβάλλον και λίγο ανοργάνωτο οπότε θα έχει πίεση και τρέξιμο για λίγο καιρό αλλά όλα θα πάνε καλά ελπίζω!!!
Γλυκό μου Βετάκι... Μάιο.. αλλα μια φιλη μου μανούλα μου έδωσε κατι ρουχα αλλα αυτα ειναι ολα χειμωνιάτικα...vetaki..! έγραψε:χρυση ποτε γεννας?
vetaki..! έγραψε:εγω γεννησα 12/7 κ τον ειχα μονο με ζιπουνακι..την πρωτη μερα του εβαλα κ φορμακι κ η παιδιατρος ειπε οχι...γενικα δεν εχουμε πολυ κρυο εδω οποτε σου προτεινω να παρεις λιγα φορμακια κ περισσοτερα ζιπουνακια..!!!οχι πολυ χοντρα ρουχα γιατι αμα το βαροντυνεις γενικα κ ιδρωνει θα κρυωνει κ ευκολα μετα!
αα επισης φορμακι πηγε σεπτεμβριος να του βαλω....!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης