551 Απ: αγορομανες/.... Πεμ Νοε 29, 2012 11:01 pm
elenidek
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα μανουλες. τι κανετε σημερα? τα αντρακια σας?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ak.fassa έγραψε:Καλημέρα μανούλες!!! Ο καιρός τα έχει παίξει αλλά εμείς κρατάμε γερά.
Καλημέρα Σίσσυ, Εβίτα, Ελένη και λοιπές αγορομανούλες. Trelomana καλώς μας ήρθες!!!
Όπως καταλάβατε, Παρασκευή σήμερα και είμαστε μες στο κέφι!!! Ξυπνήσαμε πάλι με ανοιχτή μυτούλα, χωρίς βήχα και πυρετό και είμαστε τέλεια!!!
Ελένη, πολύ καλή η ιδέα σου για τα κουτάκια. Με τα τσόχινα, έχω σταματήσει στα 23 κι έχω άλλα 8 για ράψιμο και υλικά για άλλα 30 αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τα φτιάξω όλα αυτά. Το χέρι μου έχει ξεκουραστεί από το Νίκο που δεν θέλει αγκαλιά ούτε για να πάει στην κούνια του πια και τα έφτυσε από το ράψιμο!!!
Η άλλη συνταγή που βρήκα καλή φάνηκε αλλά ακόμα δεν έχουν στεγνώσει για να δω αν θα τα στολίσω τελικά. Βρήκα τη συνταγή για τη ζύμη στο blog της Λαμπρινής,
http://lamproukam.blogspot.gr/2012/11/blog-post_25.html
και πρέπει να αγοράσω glitter για να τα στολίσω λίγο γιατί φαίνονται σαν ασβέστης ξεραμένος από την ασπρίλα.
Καλά, Εβίτα, ο Αλέξανδρος σε αυτή τη φωτό είναι απλά υπέροχος!!! Να τον χαίρεσαι βρε κοπέλα!
Λοιπόν, την καλημέρα μου σε όλες!!!
ak.fassa έγραψε:Τι πράγμα κι αυτό με τα καλώδια!!! Αφήσαμε τα τηλεκοντρόλ και έχουμε εμμονή με ότι καλώδιο υπάρχει στο σπίτι. Πιάνει τον φορτιστή από την πρίζα και τον πάει βόλτα σαν να είναι φιδάκι. Του αρέσει να κάνει και κυματισμούς. Θα μας τρελάνουν τα άτιμα τα ζουζουνάκια!!!
Εμείς δέντρο θα στολίσουμε αύριο οπότε πρέπει σήμερα να ράψω κι άλλα στολιδάκια!!!
popi_dim έγραψε:Καλημέρα.....κι εγώ αγορομάνα είμαι...Εχω ένα ζουζουνο 4 μηνών και ετοιμαζόμαστε για τα πρώτα μας Χριστούγεννα.Εννοείται ότι θα τον ντύσω αγιοβασιλάκι!!!!
Πω πω διαβάζω αυτά που γράφετε για τα καλώδια και φαντάζομαι τι έχω να τραβήξω κι εγώ σε κανα χρόνο...Θα μας βγάλει το λάδι ο μικρός!
popi dim kalwshrthes na sou zhsei to agoraki sou..!!popi_dim έγραψε:Καλημέρα.....κι εγώ αγορομάνα είμαι...Εχω ένα ζουζουνο 4 μηνών και ετοιμαζόμαστε για τα πρώτα μας Χριστούγεννα.Εννοείται ότι θα τον ντύσω αγιοβασιλάκι!!!!
Πω πω διαβάζω αυτά που γράφετε για τα καλώδια και φαντάζομαι τι έχω να τραβήξω κι εγώ σε κανα χρόνο...Θα μας βγάλει το λάδι ο μικρός!
Evita1988 έγραψε:καλημερα κοριτσιααααα.. τι κανετε??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης