276 Απ: Eγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 9 Κυρ Οκτ 14, 2012 12:23 am
demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα Φωτεινή!!! Και εγώ τον πιάνω τον λόξυγγα! Έχει πλάκα και η δική μου έχει κανά δυό φορές τη μέρα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
demmy29 έγραψε:Καλημέρα Φωτεινή!!! Και εγώ τον πιάνω τον λόξυγγα! Έχει πλάκα και η δική μου έχει κανά δυό φορές τη μέρα!
Καλησπέρα!!!Ευχαριστώ πολύ για το βιντεάκι,θα λιώσω και εγώ στο γιουτιούμπ μπας και ξεστραβωθώ!Όσ για τον θηλασμό καλύτερα να πάρω κάνα βιβλίο για να μην έχω παραπληροφόρηση.Elenisig έγραψε:
Χριστινάκι δες αυτό, το βρήκα στο you tube
https://youtu.be/FiDUkCqYzw4
Oλες τις υπόλοιπες απορίες τις έχω κ εγώ.
Χθες μου είπαν 2 διαφορετικά άτομα, ο ένας να τρώω όσπρια στον θηλασμό για να κατεβάσω γάλα, κ ένας άλλος να μην τρώω γιατί θα έχει ποναλάκια το μωρό !!!!!! Οτι να ναι! Επίσης να μην πίνω αναψυκτικά γιατί θα συγκάψει το μωρό
Maryanastasia έγραψε:Γεια σου Χριστίνα μου.
Ελπίζω να νιωσεις καλύτερα αν σε ρωτησω π΄ρωτα από όλα τι είναι το τρουκ?
Δευτερον ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ και δεν υπερβάλλω καθόλου
Ο γατρός μου μου είπε πως δεν χρεια΄ζεται να κάνω κανένα μάθημα και να μην αγχώνομαι. Εγώ δεν ξέρω τι είναι η πιπίλα αλλά τέλοςπαντων!
Christina_Kandi έγραψε:Maryanastasia έγραψε:Γεια σου Χριστίνα μου.
Ελπίζω να νιωσεις καλύτερα αν σε ρωτησω π΄ρωτα από όλα τι είναι το τρουκ?
Δευτερον ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ και δεν υπερβάλλω καθόλου
Ο γατρός μου μου είπε πως δεν χρεια΄ζεται να κάνω κανένα μάθημα και να μην αγχώνομαι. Εγώ δεν ξέρω τι είναι η πιπίλα αλλά τέλοςπαντων!
ααααα κατάλαβα τι είναι τώρα χι χι χι χι !!!
Η μαμά σου θα είναι κοντά σου ? εμένα ναι ευτυχώς γιατί αλλιώς θα είχα θέμα!!αντε φιλια σε όλες!!!
Τυφλός τυφλόν οδήγαγε και βρήκαν φως στο λάκκο...το ξες αυτό; Τρουκ είναι αυτά τα στρογγυλάκια που είναι σαν κουμπιά και κάνουνε κλατς όταν κλείνουν!!!! Ευτυχώς έχω και τις κοριτσάρες εδώ να με ξεστραβώνουνε!!!
ntina 23 έγραψε:koritsia kalispera,eimai kainouria stn parea,exw ena koritsaki 17 minwn kai prin ta xristougenna perimenw to deutero koritsaki an ola pane kala!emai 29 ebdomada,st prwto xriastike n kanw kaisariki afou i mikri dn ithele n bgei moni tis,etsi k t deutero m tn idio tropo!
ntina 23 έγραψε:koritsia kalispera,eimai kainouria stn parea,exw ena koritsaki 17 minwn kai prin ta xristougenna perimenw to deutero koritsaki an ola pane kala!emai 29 ebdomada,st prwto xriastike n kanw kaisariki afou i mikri dn ithele n bgei moni tis,etsi k t deutero m tn idio tropo!
marilou27 έγραψε:καλησπερα και απο μενα κοριτσακια μου.εγω σημερα εχω καποιες συσπασεις και εχω αγχωθει λιγο ειμαι ξαπλα συνεχεια.καλωσηρθες ντινα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και με το καλο και το δευτερο.δεν υπαρχει κινητικοτητα σημερα βολτουλα ειστε?
Maryanastasia έγραψε:Γεια σου Μαριλού μου μην αγχώνεσαι δεν είδες εδώ ολο καλά νέα έχουμε!!! Δεν πειράζει να ξεκουράζεσαι όλη μέρα και εγώ σήμερα όλη μέρα ξάπλα είμαι!!!
Πετρώνει και η κοιλιά μου ανα διαστήματα και διάβασα πως αυτό λέγεται braxton hicks!
mariaro έγραψε:marilou27 έγραψε:καλησπερα και απο μενα κοριτσακια μου.εγω σημερα εχω καποιες συσπασεις και εχω αγχωθει λιγο ειμαι ξαπλα συνεχεια.καλωσηρθες ντινα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου και με το καλο και το δευτερο.δεν υπαρχει κινητικοτητα σημερα βολτουλα ειστε?
Μαλλον οι περισσοτερες εχουν βγει ή ξεκουραζονται...
Προσεχε, μεινε ηρεμη και ευχομαι ολα να πανε καλα!!!
Τελικα ο παραγοντας αγχος παιζει
μεγαλο ρολο!! Μια φιλη μου που μολις ειχε μπει στον μηνα της πηγε στον γυναικολογο της για να την δει επειδη θα ελειπε σε ενα συνεδριο στο εξωτερικο. Της ειπε οτι εχει τουλαχιστον αλλες 2 εβδομαδες καιρο για να γεννησει. Απο το αγχος της και μονο που ο γιατρος θα ελειπε 4 μερες γεννησε το ιδιο βραδυ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης