901 Απ: Eγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 9 Παρ Οκτ 26, 2012 4:46 am
souzan
Η ψυχή της παρέας!
ειναι οτι χειροτερο μπορουσα να διαβασω κοριτσι μου λυπαμαι πολυ καλη δυναμη απο εδω και περα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 20 ... 35, 36, 37
mamameli έγραψε:καλησπερα..
ηθελα κι εγω να πω αλλη μια φορα ποσο μεγαλος ειναι ο πονος μιας μητερας να χανει το παιδι της..δεν υπαρχει χειροτερος και δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας...
Συνεβη κι αυτο μεσα σε μια ομαδα κοριτσιων που ολες επιθυμουμε να φερουμε γερα μωρακια και να τα μεγαλωσουμε με αγαπη!
Ειναι σκληρη η πραγματικοτητα ομως και μας λυπει αλλα και ο χρονος ο καλυτερος γιατρος.
Εγω χαιρομαι που ειμαι σάυτην την ομαδα ,θα συνεχισω να γραφω οσο κι αν με λυπουν τα κακα..δυστυχως ειναι μεσα στη ζωη κι αυτα.Νομιζω ομως πως τα ευχαριστα εχουν θεση απο εδω και περα..καθε βδομαδα θα ερχονται τα νεα μωρακια..θα βαζουμε φωτογραφιες ,θα συγκινουμαστε και θα χαιρομαστε.
Οσο και αν στεναχωρεθηκαμε πρεπει να σκεφτουμε θετικα και να προχωρησουμε για τα μωρακια που εχουμε στις κοιλιτσες μας.
Προτεινω αν θελετε να ανοιξουμε πριν τις 50 σελιδες το νουμερο 10 παρόλο που ειχαμε και ευχαριστα στο 9.Εχουμε ενα ακομα μωρακι στην παρεα.
Ολα θα πανε καλα..
Αν αφηναν οι ανθρωποι οσα ασχημα συνεβησαν σε ολη την ιστορια του ανθρωπου να τον επιρρεαζουν αρνητικα δεν θα προχωρουσε η ανθρωποτητα..Αισιοδοξες κανετε ονειρα και σχεδια με τα μωρακια σας..
Ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει ..δεν ειναι ομως ζωη να ζεις με αυτο το φοβο!
Συγνωμη που με επιασε το φιλοσοφικο και το υπαρξιακο και σας ζαλισα..το εχει η μερα...
Κι εγω σας αγαπαω ,ειστε η καθημερινη μου παρεουλα!
Φιλακια!
Maryanastasia έγραψε:Γεια σου Τινυ τι ωραία φώτο που έχεις!!!
Ευχαριστούμε πολύ!!
Μεταφερθήκαμε και εμείς σε μανούλες!! φιλια!!!
zooula1985 έγραψε:καλησπερα κοριτσια μου..τι κανετε??
εμαθα τα νεα απο την αγαπημενη μου φιλη αναστασια μου δεν ξερω εαν θα ξανα μπεις αλλα να ξερεις οτι εδω γιναμε οικογενεια ολες μοιραστηκαμε και μοιραζομαστε πολλα πραγματα προβληματισμους να ξερεις οτι θα ειμαστε διπλα σου οσο μακρια και εαν ειμαστε χιλιομετρικα το αγγελουδι σας ειναι εκει ψηλα και σας προσεχει ευχομαι ο θεος να απαλυνει συντομα τον πονο σας και να κρατας στην αγκαλια σου συντομα εαν μωρακι .....δεν μπορω δεν εχω αλλα λογια ηταν πραγματικα βομβα......
κατα τα αλλα κοριτσια μου τρεχωωωωωωωω μετα απο 15 μερες διακοπες στην αθηνα χαχαχα να μαζεψω το σπιτι και σιγα σιγα σε ροη για στρωσουμε και να πλυνουμε οτι μας εχει μεινει μας ηρθε και το καροτσι ειναι τελειοοοοοοοοοοοοοοοο κοριτσια μου καθομαστε με τον αντρα μου και το χαζοκοιταμε συνεχεια χαχαχαχα θελω να ευχαριστησω και απο εδω την αγαπημενη μου φιλη ΑΘΑΝΑΣΙΑ για ολα ξερει εκεινη και να θυμαται οτι απεκτησε αλλη μια καλη πολυ καλη φιλη ...σε ευχαριστω συμπεθερα μου!!!! φιλια σε ολες!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 20 ... 35, 36, 37
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης