1 Eγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 9 Τρι Οκτ 09, 2012 6:49 am
Fotini77
Η ψυχή της παρέας!
Συνέχειαααα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 19 ... 37
mamameli έγραψε:Γεια σας κι απο μενα!με πηραν χθες απο το ικα να παω να θεωρησουμε λεει το οικογενειακο το οποιο ο υπάλληλος είπε ότι δεν χρειαζόταν ...τα νεύρα μου!
Με την ευκαρια πήρα και νυχτικακι,εσώρουχα,ένα καλτσον εγκυμοσύνης και δυο φορμακια για το μωρακι μας.
Έβαλα να πλύνω τα δικα μου!
Όσο για τα βιβλιαράκια αποντην αρχη της πήρα 2-3.
Καλωσόρισες πιγκουινακι ,
Πωλείται μικρός αδερφός
Και περιμένοντας το μωρο.
Το τελευταίο κατατοπιστικοτατο θα έλεγα.απο κει τα ξέρει όλα .
οκ το κλείνουμε αύριο 11 η ώρα.Στην πρώτη απο κέντρο προς ανατολικά.θα στείλω κι εγω το κινητο μου.
το επισυναπτω και εδω!
Καλοριζικο
Μπου έγραψε:Οπως την κοιτας απο κατω αλλα δν φαινεται!!! Τα ματια απ το ζωακι της μπλουζας μου ειναι στο στηθος μου για να καταλαβεις!!!! Ρε κοριτσακια να σας πω κατι;;;; Μ επιασε ενας τρομερος φοβος μη γεννησω προωρο μωρακι!!! Σημερα ειχα αρκετουτσικες συσπασεις!!! Ξερετε μηπως αν παροτι παιρνεις αυτο το χαπι υπαρχει περιπτωση προωρου τοκετου;;;; Φοβαμαι τοσο μα τοσο πολυ!!!! Αληθεια!!
Μπου έγραψε:Γιαυτο το παιρνω ωστοσο ομως εχω ακομη συσπασεις!!!! Πφ!!!! Γιαυτο φοβαμαι κ τοκετο!!!! Θα προσπαθησω να κανω αυθυποβολη!!! Αυτο που λες!!! Σ ευχαριστω για την απαντηση,τη χρειαζομουν!!!! Καληνυχτα σε ολες!!! Φιλακια!!!
Thanks marilou!Μακάρι να κάνει ποδαρικό η μικ΄ρη μου σ άυτο το θέμα και να βγούνε όλα τα μωράκια εδώ γερά κ χαμογελαστα!marilou27 έγραψε:κοριτσακια να μαι παλι!αναστασια και γω σημερα εχω συσπασεις και πονακια περιοδου και εχω και εγω την ιδια ανησυχια!!!!!να φανταστεις ολοκληρο το χαπι πηρα και παλι τα ιδια!!πιστευω να μεινουμε μονο στις συσπασεις και να γεννησουμε στην ωρα μας! αυριο ο καλος μου εχει 2 μερες ρεπο οποτε δεν θα ειμαι μονη μου αντε φωτινουλα να ερθει σε αυτο το θεματακι η μπεμπουλα σου!
mamameli έγραψε:Τελικά να έρθω αύριο ;Και που ακριβώς;μην είμαι μονημου!
Καληνύχτα ζουζουνες!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 19 ... 37
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης