26 Απ: Eγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 Νο 9 Τρι Οκτ 09, 2012 10:29 pm
Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Άρα λεμόντ κ όχι στο πρώτο. ΟΚ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 19 ... 37
Μπου έγραψε:Καλημερα κ απ την φοβισμενη της παρεας!!!! Πλεον σκεφτομαι μονο τη δευτερα που εχω γιατρο τπτ αλλο!!!ευτυχως εχω πολυ πρωι ραντεβου!!!! Μαριλου πως κοιμηθηκες με τις συσπασεις;;;; Ναι βρε ευη μου εσυ πως πας μ αυτο το θεμα;;;μηπως αρχισες παλι να κουραζεσαι;;;
Καλο καφε κοριτσακια θεσσαλονικιωτικα!!!! Πιειτε κ για μας λιγο καφεδακι!!!
Κ εγω θελω να ζητησω αποκλειστικο θηλασμο πατριτσια!!!εχω ακουσει πως ειναι καλυτερο να μην τα μπλεκεις!!!!
Άντε καλέ! Εσύ θα είσαι στην τελική πεντάδα!!!Μπου έγραψε:Ωχ αθανασια βοηθεια σου!!!! Κ γω στις 17τα χω κ αυτα!!!!
Ξερετε πως νιωθω καθε βδομαδα που περναει κ ειναι ακομη στην κοιλιτσα μου κ κουνιεται;;; Σα να παιζω στο survivor!!!!χαχαχα! Αντε τα καταφεραμε κ σ αυτη την ψηφοφορια!!!χαχαχα!!! Αλλα ολο προτεινομενη δν ειναι ωραιο πια!!! Φτανει να ηρεμησω κ γω λιγο!!!! Τι εγκυμοσυνη ειναι αυτη επιτελους!!!!
Σου στέλνω ζεστή αγκαλίτσα με κοιλίτσα και πολλά φιλάκια! Με το καλό να πάτε για τα ψωνάκια σας και να δώσεις κι ένα φιλί από μένα στην Αθανασία!zooula1985 έγραψε:καλημερα αγαπουλες τι κανετε???? μεγια το καινουργιο θεματακι μας.....τι ωραια ολο γεμιζουμε σελιδουλες για να δουμε πιο μπεμπε θα σκασει πρωτο μυτη χαχαχα.....
εμεις ε! ας τα λεμε καλα η μπεμπα μου εχθες δεν σταματησε να με κλωτσαει λεπτοοοοοοοοοοοο μαλλοβ καταλαβε οτι η μανουλα δεν ειναι καλα ψυχολογικα ( "εφυγε" μια φιλη μου και καταλαβαινετε) ας μην επεκταθουμε ομως σε αυτο γιατι δεν εχω κοιμηθει ολοι νυχτα ...πφφφφφ
Συμπεθερα ετοιμασου να τις κανουμε να ζηλεψουν Παρασκευη ανεβαινω αθηνα εππιτελους να ξεσκασω λιγακι ..... να δω και καμια βιτρινα να παω να δω και για κανα καροτσακι .....
Patsie έγραψε:Για τον αποκλειστικό θηλασμό που λέγαμε, θα γεννήσω στο Μητέρα. Το οποίο απ ότι έχω καταλάβει προσπαθεί να πάρει πιστοποιήση ως baby friendly κάπως έτσι και (ελπίζω οτι) έχει βελτιωμένη αντιμετώπιση ως προς αυτά τα θέματα.
Λέει λοιπόν σε ένα ειδικό φυλλάδιο που έχει οτι όταν μπαίνεις ζητάς μία απο τρεις επιλογές.
ή το κανονικό,
ή αποκλειστικό θηλασμό (το οποίο λέει σημαίνει οτι δε στο φέρνουν τις στάνταρ προγραμματισμένες ώρες, αλλά κάθε φορά όποτε κλαίει)
ή rooming in
Το rooming in να σας πω κορίτσια δεν το πολυθέλω, θέλω να μένω και λίγο μόνη μου. Επίσης, επειδή είναι πιθανό να είμαι σε τρίκλινο που σημαίνει πολλοί επισκέπτες, συγγενείς κλπ. και απο μένα και απο τους διπλανούς, δε θέλω να το έχω συνέχεια εκτεθειμένο το μωράκι σε τόσα άτομα.
Στη δεύτερη επιλογή (αποκλειστικός θηλασμός), θέλω να ελπίζω οτι τηρούν αυτά που λένε, αν και πάντα είναι ένα ρίσκο να στο ταίζουν κρυφά. Πάντως στη νύφη μου που το ζήτησε στην αρχή της χρονιάς, της έβαζαν στο πυρεξάκι δίπλα και μπουκαλάκι ξένο όταν το έφερναν(μήπως χρειαστεί), ενώ σε μια ξαδέρφη μου που γέννησε τώρα και ζήτησε κι αυτή αποκλειστικό θηλασμό, δεν της έφερναν καν μπουκαλάκι. Γι αυτό λέω οτι ελπίζω να το τηρούν.
Πάντως είστε υπερ του να το κάνω / ζητήσω απ ότι καταλαβαίνω ε?
demmy29 έγραψε:Σου στέλνω ζεστή αγκαλίτσα με κοιλίτσα και πολλά φιλάκια! Με το καλό να πάτε για τα ψωνάκια σας και να δώσεις κι ένα φιλί από μένα στην Αθανασία!zooula1985 έγραψε:καλημερα αγαπουλες τι κανετε???? μεγια το καινουργιο θεματακι μας.....τι ωραια ολο γεμιζουμε σελιδουλες για να δουμε πιο μπεμπε θα σκασει πρωτο μυτη χαχαχα.....
εμεις ε! ας τα λεμε καλα η μπεμπα μου εχθες δεν σταματησε να με κλωτσαει λεπτοοοοοοοοοοοο μαλλοβ καταλαβε οτι η μανουλα δεν ειναι καλα ψυχολογικα ( "εφυγε" μια φιλη μου και καταλαβαινετε) ας μην επεκταθουμε ομως σε αυτο γιατι δεν εχω κοιμηθει ολοι νυχτα ...πφφφφφ
Συμπεθερα ετοιμασου να τις κανουμε να ζηλεψουν Παρασκευη ανεβαινω αθηνα εππιτελους να ξεσκασω λιγακι ..... να δω και καμια βιτρινα να παω να δω και για κανα καροτσακι .....
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 19 ... 37
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης