401 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!! Σαβ Οκτ 13, 2012 7:35 am
inakriti
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κριστιν ουτε εγω ιδρωσα παρ'ολη την μαχη που εδωσα !!!
Νερο δεν με αφηναν να πιω ... μονο μου εβρεχαν τα χειλη !!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
xara64 έγραψε:
Μαρακι μου το ξερω ρε γμτ αλλα ελα που ακομα κ που με ρωταει που το εχεις αυτο εκνευριζομαι κ της απανταω αποτομα!!πηγαμε σ/μ κ της φωναξα μεσα στον κοσμο κ βουρκωσε ρε γμτ!!ειμαι για κλωτσιες το ξερω αλλα δεν ξερω τι με πιανει δεν μπορω να ελενξω καθολου τα νευρα μου
Kristinaki έγραψε:
ΑΑΑ δε σας ειπα. εκλεισα ραντεβου κομμωτηριο να κτενιστω αυριο το μεσημερι. χαχαχα.
Εντωμεταξυ το εχω απορια. οσες γεννησατε στον τοκετο ιδρωνεις; πως ειναι η θερμοκρασια μεσα εκει; και κατι αλλο που θα θεωρησετε χαζο αλλα χωρις αυτο δεν αντεχω! δικαιουσαι να πινεις νερο;!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Σαβ Οκτ 13, 2012 7:58 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Σαβ Οκτ 13, 2012 10:28 am, 1 φορά
Tini13 έγραψε:ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΙΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?????????? ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΜΑΙ!! ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ, Η ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ!
Tini13 έγραψε:Κορίτσια παρεπιπτόντως σας στέλνω και εδώ το μύνημα που έγραψα και στο θέμα με τις μανούλες, εάν μπορεί κάποια ίσως να με διαφωτίσει επί του θέματος :
Μανούλες!! τη βοήθειά σας παρακαλώ! (δεν βρίσκω σαββατιάτικα το γιατρό!)
Η μπέμπα ενώ κοιμάται βγάζει κάτι περίεργους ήχους σαν αλογάκι που χλιμιντρίζει να το πω, σαν χουρχουρητό, δεν μπορώ να το περιγράψω..προέρχονται από τη μυτούλα, όχι ευτυχώς από το στήθος. Όσο μπορώ να δω η μυτούλα της είναι καθαρή, δεν φαίνεται τουλάχιστον εξωτερικά για βουλωμένη..διάβασα διάφορα στο γιατρο-google και άλλα με άγχωσαν (πχ υπνικές άπνοιες, βρογχιολίτιδα) και άλλα με καθησύχασαν (ότι ακόμη δεν έχει καθαρίσει από το αμνιακό, ότι δεν άνοιξαν καλά ακόμη οι ρινικές κόγχες, ή ότι είναι απλά μυξούλες που θέλουν ορό και ρούφηγμα με το ρύγχος).Καμιά παρόμοια περίπτωση έχετε ζήσει ή ακούσει;;; Ευχαριστώ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kristinaki στις Σαβ Οκτ 13, 2012 10:19 am, 1 φορά
sorry που μπαινω ετσι στο θεματακι σας αλλα ετυχε να σας διαβασω... λοιπον κ εμενα η μπεμπα δεν ηθελε να βγει, οταν πηγα 40 + 4 ειπα στο γιατρο δεν αντεχω αλλο βαλε με με προκληση.... μεγα λαθος , ταλαιπωρηθηκα (το παιδι ηταν ακομα ψιλα) και μετα απο 12 ωρες εκανα καισαρικη γιατι δεν εκανα διαστολη... ο γιατρος μου ο οποιος εχει σπουδασει αγγλια μου ελεγε να περιμενω κ οτι στην αγγλια δινουν 2 εβδομαδες + αλλα εγω δεν ειχα υπομονη, anyway κανε λιγο υπομονη ακομα αν κ ξερω οτι ειναι δυσκολο. με το καλο.... και στα αλλα κοριτσια να σας ζησουν!!Kristinaki έγραψε:Ναμαι και παλι εδω!!!!
Λοιπον κοριτσια, ευχαριστω για τις απαντησεις σας και τη διαφωτιση! πηρα μια ιδεα. θα παρω και εγω δικο μου νερο οπως την Εμη!!
Και θα παω κομμωτηριο απο πριν γιατι το μαλλι μου δε στρωνει απο μονο του. θα παω αυριο βασικα. αν ειναι να ιδρωσουμε, ας ιδρωσουμε
Ηρθε ο θειος μου απο Αγγλια και συζητουσα μαζι του που ειναι γιατρος και με τη θεια μου που ειναι νοσοκομα για το συστημα υγειας. Αυτο που μου εκανε εντυπωση μεγαλη ειναι πως στην αγγλια ειναι ολα στην εντελεια και φροντιζουν πανω απολα για την καλη ενημερωση της μητερας καθως και για τις αναγκες της ολες. τι να σας λεω.. καταρχην καθε εγκυουλα εχει τη δικη της προσωπικη μαια, η οποια εκτος απο τον γιατρο, την ενημερωνει για τα παντα, συζητανε για τα παντα , ειναι σε επικοινωνια για τη ψυχολογικη στηριξη της νεας μανουλας και αναλυουν μαζι ολες τις εναλλακτικες που εχουν για τον τοκετο. σε αντιθεση με εδω που ο γιατρος μου δε μου εξηγησε καν τι ειναι η προκληση και δε μου εδωσε αλλες εναλλακτικες πχ. παραλληλα σε περιπτωση που υπαρχει αναγκη να προχωρησεις σε καισαρικη , σου κανουν πρωτα κατι που το ονομαζουν δοκιμαστικο φ/τ για να δουνε αν πετυχει, γιατι πιστευουν οτι καθε μανουλα εχει το δικαιωμα να δοκιμασει για φ/τ.. και αλλα πολλα..
Τους ειπα οτι το επομενο μου παιδι θα εχει αγγλικη υπηκοοτητα τελος
Εδω να προσθεσω οτι η θεια μου γεννησε το τριτο της παιδι ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕς μετα την πητ της και ηταν ολα μια χαρα!! δεν πιστευουν εκει οτι με το να επισπευσεις μια διαδικασια που θα ερθει απο μονη της ουτως η αλλως, κερδιζεις κατι. Ο χρονος που δινουν στην αγγλια ομως μετα τη πητ ειναι δυο βδομαδες.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης