Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
258 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 258 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα απο την πιο googlαρισμενη πρωιν εγκυουλα κ νυν μανούλα.. Χαχαχα.. Χαρα μου πολυ γέλιο έριξα σήμερα...

Μαρακι, Πηνελοπη, καλα αποτελέσματα απο τους γιατρούς σας!!Πηνελοπη, ναι ξεπρηστηκα όλη πια.. Κ  -10κιλά.. Άντε να τελειώνουμε..

Φωτεινη αχ αυτοί οι κολικοι.. Μόνο που σκέφτομαι τι έχουμε να τραβήξουμε.. Μπρρρρ, αν κ στην μικρη δεν είχαμε πολλούς κολικους.μακάρι να γλιτώσουμε κ ΤΏΡΑ..κάπου καποτε είχα διαβάσει ότι ένας ενηλικας δεν θα άντεχε αυτόν τον πόνο που περνάνε τα Μικρακια μας.. Κριμααα..

Κων/να μπαλάκι;;;Παναγία μου..

Στελλιτσα τι κανείς κοριτσαρα μου;;; 

Τα φιλία μου σε όλες!!!

Aurora

Aurora
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεν είχα διαστολή όχι, μάλλον μαλάκωσε ο τράχηλος?
Δεν ξέρω.. μήπως επειδή είμαι δευτερότοκη?
Τι κάνετε κοριτσούδια μου?
Αννούλα μου ο μπεμπακος σου?
Πηνελοπάκι ετοιμάζεσαι?
Χαρουλίτα πότε έχεις γιατρό?

pepelitsa

pepelitsa
Anna mou to google se thelei!!!!xixiixixixixi!!!
Kai -10???Esena o metavolismos sou einai turbo!!!!Xarise mou ligo metavolismo tetoio,mhpws to xreiastw!!xexex

Marianthi mou se trexei k esena o mikroulis sou,polla filakia na tou dwseis!!!!

Stellitsa mou egw etoimazomai..ayto ekeimesa etoimazetai h tha kanoume voltoules ston giatro kathe Pempth??? Very Happy

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aurora έγραψε:Δεν είχα διαστολή όχι, μάλλον μαλάκωσε ο τράχηλος?
Δεν ξέρω.. μήπως επειδή είμαι δευτερότοκη?
Τι κάνετε κοριτσούδια μου?
Αννούλα μου ο μπεμπακος σου?
Πηνελοπάκι ετοιμάζεσαι?
Χαρουλίτα πότε έχεις γιατρό?

Στελλιτσα μου, σούπερ ο Μπεμπης σου!! Άντε να την δείτε κ εσείς!! Εμάς κοιμάται του καλου καιρού. Αρχίζει κ στρώνει σιγά σιγά στο τρίωρο..

Πηνελοπη μου, ο μεταβολισμού μου θα δείξει πόσο λειτουργεί μετα που θα φύγουν τα υγρά κ θα μείνουν τα κιλά..
Ε πόσες πεμπτες πια σου μειναν;;

inakriti

Μπαααααααααααααα ... ξυπνησαν τα πουλακια μου ?!!!!

εγω σας ψυχαγωγουσα να ξυπνησετε ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΑΝΤΙ ΕΣΕΙΣ !!!

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ!!!

ΣΤΕΛΛΑ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ???!!! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ... ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ!!! ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα πηνελοπάκι μου περιμένουμε νέα απο τον ντοκτορ!
καλημέρα αννούλα μου άστα τι περνάμε..το πρωί πάλι την ξανάπιασε και έσκουζε η κακομοιρα..θα παρω την γιατρο να την ρωτησω για το φαρμακο
κι εσεις τα ίδια εεε??το κακό ειναι οτι δεεν τρώνε και καλά όταν ειναι έτσι και μετά δεν κοιμούντε κιολας υπομονηηηηη

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανουλάκια και εγκυούλες!!!
Καλορίζικο το θεματάκι μας το καινούργιο!!!Εύχομαι Πηνελοπάκι Χαρουλίτο και Συμπεθεράκο να γεννήσετε σε αυτό!!!Περιμένω παιδίατρο σήμερα...και έχω...γράψει μια λίστα 2 σελίδες με απόριες!!!Το μόνοπου μας παιδέυει εμάς είναι η δισκοιλίοτητα τη τύχη μου!!!!Να δώ τι θα κάνουμε σήμερα με το παιδίατρο...διότι το έχω με υπόθετα το παίδι ανα 2 μέρες που δεν χέζει βάζουμε υπόθετο...!!!Σας αφήνω να ξαπλώσω λίγο τα φιλιά μου σε όλες!!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια σας αφηνω παω να αφησω την μικρη στην πεθερα μου να παω στο γιατρο ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 417472

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα όμορφές μου...

Καλορίζικο το νέο θεματάκι και με πολλά γεννητούρια να δουμε πολλές γλυκές φατσούλες... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 567772 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 49454 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 49454 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 567772 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 567772 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 49454 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 567772

Ξέρω έχω χάσει επεισόδια...
Ελπίζω αν μου είσαστε όλες καλά, εγώ καλά, πέρα από μονίμως ξενυχτισμένη και με ένα μόνιμο πόνο στην πλάτη.. μάλλον λόγο θηλασμού σκύβω κ δε στηρίζομαι κ καλά. Ευτυχώς το θεματακι που είχαμε με το γάλα κράτησε λίγο τώρα όλα οκ.

Ας μου πει κάποια μανούλα πως θα κάνω τον μικρό Φιλίπ να τρώει μονομιάς όλο του το φαγητό κι όχι με δόσεις.. Razz ρε κορίτσια τρώει συνέχεια κ από λίγο τι να κάνω? δε μπορώ να ασχοληθώ σχεδόν με τπτ άλλο τι κανω λάθος γμτ? χτες βράδυ λίγο απελπίστηκα, κ αυτοί οι κολικοί με τπτ δεν περνάνε, κι αυτο το καημένο ξύπναγε συνέχεια κ εκλαιγε χωρίς λόγο, δε φταίει σε τίποτα αλλά σπάσαν τα νευρα μου.. ευτυχώς ξύπνησε κ με βοήθησε λίγο ο άντρας μου, μετά το ξεπέρασα. Very Happy

Να δε θέλω και να σας τα λέω και να σας ρίξω αλλά κάπου πρέπει κ εγώ να τα πω Razz

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα βικάκι ,καλημέρα γιωτάκι!
βικάκο θηλαζεις ή δινεις ξε΄νο??
γιωτάκι μου καλό δυστυχώς έτσι είναι τα μωράκια κάποιες φορές .κι εμενα η μικρή αλλοτε τρώει μια χαρά χωρίς διακοπες και αλλοτε την παίρνει ο υπνος και μετα ξυπνάει να ξαναφάει..θα στρώσουν μωρε τα καμάρια μας..σου κοιμάται την ώρα που τρώει ή απλά σταματάει??

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μανούλεσβκαι εγκυούλες!!!
Καλορίζικο το θεματάλκι μας με πολλά πολλά γερά μωράκια!Άντε να δούμε ποιές θα γεννήσεις σ'αυτό γιατί εμένα με βλέπω να γεννάω στο 28,μέχρι την Τετάρτη!!!
Δεν έχω προλάβει να διαβάσω κάτι ψιλά είδα ότι δεν έχουμε γεννητούρια!
Χαρούλα καλώς δέχτηκες τους γονείς σου!
Σε όλα τα κοριτσάκια τα φιλιά μου!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα ελευθερίτσα μου άντε κοντεύεις κι εσύ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 215994

giotaki2

giotaki2
κοιμάται το χαζουτσικο κ δε ξυπναει με τιποτα, σφραγίζει κ το στομματακι του κ δε το ξανανοιγει.
Μετά ξυπνάει στο ασχετο θυμάται ότι πεινάει κ κλαιει χαχαχα
θα δούμε πότε θα φτιάξει..

Πηνελοπάκο κ Βικάκο καλά αποτελέσματα με τους γιατρουλιδες...
Στελλάκο μου τώρα είδα κ τα νεακια σας κ χάρηκα, όλα καλά αντε με το καλό!
Στελλάκο καλως τους δεχτηκες!!!
Εμομαμά τι κάνεις???
Ελευθερία μου, Αννα, Νικάκο, Μαριανθακο, Μαρουλό, Χριστινάκο και σε όσες ξεχνάω.. ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 417472
εμένα πάντως τα κιλά είναι σταθερά τι θα γινει????

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ουτε αν του πειραξεις το αυτι ή την πατουσα ή το τριψεις σχετικα δυνατα στην πλάτη??
εγώ αυτα της κανω οταν κοιμαται

giotaki2

giotaki2
Μπα δεν νιώθει... είναι ΦΕΕΕΕΕΕΕΤΑ ξυπναει για δευτερολεπτα κ ξανα Sleep τι να πεις..;

Νικάκο 14 κιλά??? affraid
Πες μας τι πίνεις κ δεν μας δίνεις????

Εμη βλεπω κι εσενα τα ίδια με τους κολικούς. Εμείς πάντως πέρνουμε το infacolic από το Σάββατο κ δεν είδα μεγάλη διαφορά, δε ξερω.

βρε τι γέλιο είχατε χτές με τα ψαράκια της Ινας... χαχαχαχα τι έχασα!!!
Ινα μου να σας ζήσουν χαχαχαχα
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 50580 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 50580

Χαρά ονειρεμένο το κάνατε το δωματιάκι σας... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 669659 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 2963 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 669659

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giotaki2 στις Πεμ Οκτ 11, 2012 2:44 am, 1 φορά

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω ρωτησα την γιατρό και μου είπε οτι μαλλον δεν είναι κολικοι επειδή θηλάζει και οτι μπορει να παιρνει αέρα όταν θηλάζει με λαιμαργια...τώρα τι ναπω??και ο φίλιππος θήλαζε και τον έπιαναν κολικοι...δηλαδη δεν κάνει τιποτα το φαρμακο γιωτακι μου??να μην το πάρω??

giotaki2

giotaki2
foteini35 έγραψε:εγω ρωτησα την γιατρό και μου είπε οτι μαλλον δεν είναι κολικοι επειδή θηλάζει και οτι μπορει να παιρνει αέρα όταν θηλάζει με λαιμαργια...τώρα τι ναπω??και ο φίλιππος θήλαζε και τον έπιαναν κολικοι...δηλαδη δεν κάνει τιποτα το φαρμακο γιωτακι μου??να μην το πάρω??
Φωτεινή μου να το πάρεις μπορεί εσείς να δείτε βελτίωση, κάθε μωράκι διαφορετικό είναι, εμάς πολύ λίγο ηρέμησε ακόμη έχει, αφού μαζεύει τα ποδαράκια του πάνω σφιγγει την κοιλίτσα του η οποία ακούγεται όλη μέρα πως κάνει, κ έχει κ νευρα πολλά νευρα μιλάμε... εμένα όμως το πιάνει κυρίως το βράδυ μετά τις 11. Τη μέρα λίγες φορές.
μπορεί να μη φταίνε μόνο τ αέρια κάπου διάβασα μερικες φορές κουράζονται από τα πολλά ερεθίσματα που δέχονται μέσα στη μέρα κ δε μπορούν να τα διαχειρηστούν..

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοκονιτσες μου τι μου κανετε. Ακομα μια μερα ξημερωσε και εμεις εδω αγκαλια με τον υπολογιστη Very Happy Δεν γενναμε ουτε σημερα μου φαινεται! Razz

Γιωτακι μου ξερω οτι περνας δυσκολα αλλα μην τα βαζεις κατω καλη μου.. υπομονη με ολα.. τωρα αυτο με το μωρο στο θηλασμο πρεπει να ειναι πολυ κουραστικο για σενα. ο παιδιατρος τι σας ειπε;; κοιμαται στο στηθος επανω η απλα σταματα;;

Μαριανθη μου ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 417472 τι κανει ο νυκτοβιος μπομπιρας; φανταζομαι κοιμαστε τωρα ειναι μεσημερι!!

Βικακι ρωτα τον ολες τις αποριες να ξεκαθαρισεις στο μυαλο σου αυτα που σε απασχολουν. οσο αφορα τη δυσκοιλιοτητα μηπως ειναι το γαλα;; ελαιολαδο στον ποπο του μωρου δοκιμασες;

Ινακι σχεδον να κλαψω με το λινκ σου... το εβαλα και φεις.. ειναι απιστευτο οτι μωρα που γεννιουνται με τις ιδιες ακριβως προυποθεσεις στον κοσμο μας εχουν εντελως διαφορετικη μοιρα.. αυτες οι ανισες διαφορες επισης καποιες φορες τα αναγκαζουν να δουλευουν απο πολυ μικρη ηλικια και τα οδηγουν σε μια προωρη ενηλικιωση που κρυβει πισω της την πληγωμενη και χαμενη τους παιδικοτητα.. πολυ κριμα...

Πηνελοπακι Χαρουλα μου Μαρακι Φωτεινη Ελευθερια μου καλη ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 417472

emilou

emilou
καλημερα κ απο μενα!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 215994

απο χτες το βραδυ εχει ηρεμισει ο μπεμπης...εξαντληθηκε το ψυχουλακι μου! πατησε χτες εναν 6ωρο υπνο! (δυστυχως οχι κ η μαμα του) τον ξυπνησα εγω να φαει! κ δεν ξτπναγε με τιποτα, μεχρι κ νερακι στο προσωπο του εριξα!! κ απο τοτε ξυπναει μονο για φαγητο.... αλλα τωρα τον εχω αγκαλια για υπνο δεν ηθελε στο καλαθι του!! δεν πειραζει τουλαχιστον δεν ποναει!

βλεπω γεννητουρια δεν ειχαμε... τι θα γινει??????????? Χριστινακι πρεπει να γεννησεις ακουυυυυυυυυς!!!!!!!!!!!!

Πηνελοπη ευχομαι ο γιατρος να σε στειλει κατευθειαν μαιευτηριο!!!!!!

giotaki2

giotaki2
Χριστινακι μου αγαπημένο.... κανε λιγο ακόμη υπομονη, το καλό πράγμα αργεί να γίνει!!!! Και η ζουζούνα σου θα είναι πολύ καλη!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 235182

Ο μπεμπούλης μαλλον μας εγινε λίγο περισσότερο μανιαμουνιας από ότι θα θέλαμε...
Κοιμάται ενώ τρώει καλή μου κ δε χορταίνει μάλλον, κι αν τον ξαπλώσω στο λίκνο ξυπνάει απευθείας σαν να μη το θέλει καθόλου... λίγο κάθεται στο ρηλάξ κ κοιμάται κιολας τη μέρα αλλά το πρόβλημα είναι τη νύχτα, δε θέλω να το μάθω να κοιμάται μαζι μας στο κρεβάτι αλλά μετα από πολλές ώρες ξενύχτι είναι η μόνη μου επιλογη.. Rolling Eyes

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Από την μια ανυπομονω να φύγει η Μαμα απο την άλλη σκέφτομαι πως θα γινει..Σήμερα Η κόρη μου ήθελε να την ταισω εγω, εκείνη την ώρα πεινασε ο μικρός. Είχα βάλει κ φαγητο στο μάτι.. Θεέ μου!! Ταιζα την μικρη με το αριστερό χέρι κ με το δεξί βυζι ταιζα τον μπεμπη.κ ανακατευα κ το φαΐ, να μην καεί...χαμός. Κ πήρε κ τηλ η κουμπαρα. όλα μαζι.. Θα πρέπει να οργανωθούμε απο εβδ, γιατί αυτη η Δουλεια δεν γινεται..
Ουφ.. Σας κουρασα..

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giotaki2 έγραψε:Χριστινακι μου αγαπημένο.... κανε λιγο ακόμη υπομονη, το καλό πράγμα αργεί να γίνει!!!! Και η ζουζούνα σου θα είναι πολύ καλη!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 235182

Ο μπεμπούλης μαλλον μας εγινε λίγο περισσότερο μανιαμουνιας από ότι θα θέλαμε...
Κοιμάται ενώ τρώει καλή μου κ δε χορταίνει μάλλον, κι αν τον ξαπλώσω στο λίκνο ξυπνάει απευθείας σαν να μη το θέλει καθόλου... λίγο κάθεται στο ρηλάξ κ κοιμάται κιολας τη μέρα αλλά το πρόβλημα είναι τη νύχτα, δε θέλω να το μάθω να κοιμάται μαζι μας στο κρεβάτι αλλά μετα από πολλές ώρες ξενύχτι είναι η μόνη μου επιλογη.. Rolling Eyes

Γιωτακι μου, κ εμένα κοιμάται στο στήθος. Τον βάζω στο πόρτ μπεμπε κ ξυπνάει μες σε 5 λεπτά κ τον ξαναβαζω στο στήθος.. Έτσι μπορει νς κανει 2-3 φορές. Μετα όταν χορτάσει κοιμάται 3-4 ώρες.

emilou

emilou
Αχ Γιωτακι κ μενα η αγκαλια μου κοντευει να γινει το κρεβατακι του!!! δεν ξερω πως θα το ξεκολλησω!!!!!

Αννουλα... σουπερμαμα!!!!!! να παιρνουμε κουραγιο εμεις που εχουμε ενα... οι μανουλες ολα τα καταφερνουν!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσακια μου γεια σας....Απο οτι ειδα δεν εχουμε γεννητουρια ακομα.

Χριστινακι μηπωε ξεχαστηκατε μανα και κορη????Για να περνετε σειρα λεω εγω!!!

Γιωτακι μου μαλλον με αποσπα απο το φαι ο μικρος...Παντως οπως και να εχει το αποτελεσμα ειναι πολυ ωραιο..Οσο για το φαι του μικρου εμενα ακομα και κοιμισμενος(φτου να μην τον ματιαξω)εχω καταφερει να τον ταισω.Πολλες φορες θα κοιμηθει την ωρα που θηλαζει αλλα συνεχιζει να τρωει.Και αν σταματησει με χαδι στο αυτακι,στην μυτουλα,στο ποδαρακι ή στην πλατουλα ξαναπερνει μπρος!!!Μαλλον ο δικος σου οταν κοιμαται πεφτει σε ληθαργος και δεν βγανει με τιποτα απο εκει!!!!

giotaki2

giotaki2
ANNAST έγραψε:
Γιωτακι μου, κ εμένα κοιμάται στο στήθος. Τον βάζω στο πόρτ μπεμπε κ ξυπνάει μες σε 5 λεπτά κ τον ξαναβαζω στο στήθος.. Έτσι μπορει νς κανει 2-3 φορές. Μετα όταν χορτάσει κοιμάται 3-4 ώρες.
Τι τραβάς κι εσύ καλή μου, η δόλια η μάνα... τα διαβασα πιο πάνω.. Δε μας κουράζεις σε νιώθουμε...
Ναι έτσι κάνει αλλά κοιμάται μονο στα χέρια πως να το κρατήσεις 3 ώρες, έχω κ λίγη δουλειά στον υπολογιστή κ εχω καταντήσει με το ένα χερι να γράφω κ με το άλλο να θηλάζω ή να κρατάω το μπέμπη που κοιμάται..
Γιατί ξυπνάνε όταν τα αφήνουμε; νιώθουν ανασφάλεια φοβούνται τι;
Νομιζα μην είναι κρυο το λίκνο κ γι αυτό ξυπνάει, το ζεσταίνουμε με πιστολάκι πάλι τα ίδια, λέω μήπως επειδή είναι ίσιο πολύ βάζω ανάκλιση κάτω από το στρωματάκι του πάλι.
Το βάζω μέσα και στεκομαι από πάνω του να με νιώθει κ να το αγγιζω κ ειναι μια χαρα αν φυγω ξυπνάει απευθείας έλεος..... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 4 585182

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις