Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
534 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 534 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Νικακιιιι... που ειναι ο μπεμπης???????? γιατι μας τον εβγαλες??? θελουμε μπεμπη!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 5 417472

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eμη μου 6ωρο;;; τελειος ειναι!!! ελπιζω να συνεχισει ετσι φρονιμος να μπορεις και εσυ να ξεκουραζεσαι και να τον χαιρεσαι περισσοτερο!!

Γιωτακι και σενα εγινε νυκτοβιος αποτι καταλαβα!! αλλα τι να κανεις γλυκεια μου αμα δεν κοιμαται και σε θελει διπλα του ειναι η μονη σου επιλογη να κοιμαστε μαζι!! μου φαινεται πως εμαθε στη ζεστη αγκαλιτσα της μανουλας και δε ξεκολλα τωρα Very Happy δε πειραζει εχεις και παρειτσα! αλλα ρωτα τον γιατρο σου για το θηλασμο γιατι κανονικα καθε 3 ωρες πρεπει να θηλαζει.. δεν πονας το στηθος που θελει καθε λιγο;

Αννουλα μου πολυασχολη μανουλα!! ολα τα κανεις εσυ και μαγειρεμα και θηλασμο και φορουμ!!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμη μου επηρεαστικα απο την συζητηση οτι μπορει να γκουγκλαρεις και σε βγαζει κατευθειαν εδω.Δεν θελω ο οποιοσδηποτε να μπορει να βλεπει τις φωτο του μικρου....Ειναι βλακεια μου αλλα δεν το μπορω...ΚΑι εμενα μου κακοφαινεται.Μπορει με το καιρο να το ξεπερασω!!!!

emilou

emilou
αχ Χριστινακι μου απο εξαντληση θα ηταν το 6ωρο, χτες ποναγε απο το μεσημερι μεχρι στις 9 το βραδυ! περασε μεγαλή ταλαιπωρια!!

emilou

emilou
Panik11 έγραψε:Εμη μου επηρεαστικα απο την συζητηση οτι μπορει να γκουγκλαρεις και σε βγαζει κατευθειαν εδω.Δεν θελω ο οποιοσδηποτε να μπορει να βλεπει τις φωτο του μικρου....Ειναι βλακεια μου αλλα δεν το μπορω...ΚΑι εμενα μου κακοφαινεται.Μπορει με το καιρο να το ξεπερασω!!!!

να σου πω δεν εχεις κ αδικο!!

giotaki2

giotaki2
Χριστινάκο δε πονέω πλέον εχουν μαλακώσει πολύ, βάζω που κ που την κρεμουλα που σου είπα, με το θηλασμο ξέρω πως δεν έχει ωράριο οποτε θέλει του δίνεις, αυτό είναι κ ένα πλεονέκτημα που έχεις με το μπουκάλι, εχεις ένα κάποιο πρόγραμμα..
emilou έγραψε:Απλα Χαρά βαλε κανονισμούς για τον θηλασμο μην την πατησεις οπως εγω, να πεις οτςν θηλαζεις να μην παταει κανενας στο δωματιο! Εμενα ερχοταν η μανα μου κ ρωταγε... Τι εγινε εφαγε? Γιατι γκρινιαζει? Να του δωσουμε μπουκαλι?? μη παθει κ αφυδάτωση!
Ε κ καταληξαμε η βαδικη του διατροφη να ειναι το μπουκαλι!!!
Πόσο σε καταλαβαίνω ρε Έμη.. δε φαντάζεσε..
Να πηγαίνεις στο υπνοδωμάτιο να θηλάσεις κ να μπαίνει ο καθε ένας μέσα, μάνα, αδερφή κ να αρχίζουν τις ερωτήσεις, πάλι τρώει? έφαγε? μηπως δε χορταίνει? μπλα μπλα μπλα..
Κι ο αντρας μου να προσπαθει να μην μπουνε.
Και συγνώμη κιολας αν ήθελα να θηλάσω μπροστά τους δε θα καθόμουν στο σαλόνι γιατί να πάω μέσα???
Τις προάλλες είχε έρθει κ μια φίλη μου βουρ κ αυτή μέσα, το αποκορύφωμα, μία άσχετη κοπέλα του ξαδερφού του μακη, την ακούω να ρωτάει τον άντρα μου, "Που είναι η Γιώτα, να πάω μέσα?" έεεεελεος δηλαδη!!!! Κανένας σεβασμός ρε παιδί μου? Ευτυχώς αυτή τη γλίτωσα δε την αφησε να έρθει.
Αναγκάστηκα πλεον να ρίχνω μια πασμίνα πάνω μου, και τώρα πυ θα μου στείλει η Στελλιτσα το σλινγκ θα το βάζω εκει!
Να μην είσαι άνετα στο ίδιο σου το σπίτι ρε παιδί μου..

emilou

emilou
Γενικως δεν καταλαβαινουν την ηρεμια που πρεπει να εχουμε με τα νεογεννητα!!
Εμας χτες ειχε ερθει η πεθερα μου να κανει δουλειες στο σπιτι (λεμε τωρα!), χτες ηταν η χειροτερη μερα κολικων για το παιδακι... 2 φορες πηγε να το παρει ο υπνος και τις δυο φορες μου τον ξυπνησε!!! ερχοταν απο πανω του κ του μιλουσε του κουναγε χερια!!! ...!!!
Κ ο πεθερος μου καθε φορα που ερχεται που θελει να τον ξυπναμε??? εννοειται οτι δεν το κανω...
υπομονηηηηη.....

giotaki2

giotaki2
Τι να πεις ρε γμτ δε μπορείς να πεις τίποτα γιατί θα σε πουνε κ υπερβολική.
Εμένα η ιδια μου η μάνα μου έλεγε "κι εμεις καναμε παιδιά και ξερουμε.." δε λέω ότι το κάνουν από κακό αλλά δε σκέφτονται και τα μωρούλια που κουράζονται, δεν είναι όλα τόσο απλά όσο τα βλέπουνε.
Ναι να το χαρούν κι αυτοί θέλουν συμφωνώ αλλά να σκεφτούν κ λίγο παραπέρα..

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νικακι μου καλησπερα!! τον εκρυψες τον μπομπιρα αλλα εγω πολυ τον αγαπω να το ξερεις!! θελω να του ζουληξω τα μαγουλακια!!

Κοπελες μου σας καταλαβαινω! ειναι πολυυυυυυυ δυσκολο να μη σε αφηνουν σε ησυχια!! το σκεφτομαι και εγω ωρες ωρες και δε ξερω πως θα αντιδρασω γιατι σιγουρα θα μου συμβαινει και εμενα το ξερω 100 τα 100!!!
με τις ορμονες και τα νευρα ισως ξεσπω ασχημα δε ξερω.. οπως ειπες γιωτακι μεσα στο ιδιο σου το σπιτι...

emilou

emilou
τουλαχιστον στην μαμα μας μπορουμε να πουμε κ μια κουβεντα παραπανω!!! στον υπολοιπο κοσμο τι λες???
Εμενα η πεθερα μου ηθελε να ερθει κ σημερα να με βοηθησει με τις δουλειες... τις το ειπα ξεκαθαρα οτι θελω ηρεμια οταν το μωρο εχει κολικους!!! μπορει να της κακοφανηκε δεν ξερω... αλλα χτες ειχα το αγχος μου, ειχα κ αυτην να μου λεει συνεχεια 'αχ το μωρο Εμη κλαιει' ...

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι πολυ σημαντικη η ηρεμια αμα εχεις νεογεννητο κοριτσακια μου... για να μπορεσει μια μανουλα να βρει τις ισορροπιες της και να ανακαλυψει τις χαρες που κρυβει η σχεση της με το μωρακι, ειναι απαραιτητο να μπορει να περασει χρονο μονη της με το μωρο.. και οχι μονο αυτο. να νιωθει οτι οι οποιοιδηποτε αλλοι την σεβονται!!
το μωρο δεν ειναι παιγνιδι ουτε αξιοθεατο και αμα οι αλλοι νιωθουν ετσι εκνευριζομαι αφανταστα.

giotaki2

giotaki2
Ναι ρε Χριστινάκι πολύ σωστά τα λες, οι περισσότεροι σαν παιχνίδι το βλέπουν..

Θα σας αφήσω κοριτσάκια μου να προλάβω να φάω κάτι τώρα που κοιμάται κ να ξαπλώσω να έχω δυνάμεις, γιατί λείπει κι ο καλός μου σήμερα κ είμαστε τα δυο μας. Αν μπορέσω θα μπω το απογευμα αν μαθω κ τα νεα από το Πηνελοπάκι..

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!!  - Σελίδα 5 417472

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ok καλη ξεκουραση αγαπη μου.. το πηνελοπακι μας λογικα οπου ναναι θα μπει..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε κοριτσακια μου σας διαβασα αλλα με διακοπες κ τωρα δεν θυμαμαι κ πολλα!!!
Στελλακι κ εσενα θρεφταρακι ειναι το παιδακι σου εε??αλλα ειναι κ αγορακι οποτε μια χαρα!!!αντε με το καλο να γεννησουμε μαζι απο βδομαδα την Τετρτη με την Ελευθεριτσα!!

μανουλες υπομονη κοριτσαρες μου κ με τους κολικους και με τις επισκεψεις ειναι πολυ δυσκολο ρε γμτ οταν δεν καταλαβαινουν οι αλλοι απο μονοι τους Mad Mad Mad πρεπει να τουε τη λες συνεχεια!!

Χριστινακι μεχρι το βραδυ δεν ξερεις τι γινεται!!εγω παλι σαν να το εχω σιγουρο οτι νυχτα θα με πιασουν οι πονοι!! Rolling Eyes Rolling Eyes

εμεις πηγαμε με τη μαμα λιγο σ/μ και πηγα να παρω κ ενα ζευγαρι μπαλαρινες γιατι αρχισαν οι βροχουλες κ ειμαι μονο με τις σαγιοναρες!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα χαρα μου! το χεις σιγουρο ε; το νινι εκει μεσα το ρωτησες ομως; Very Happy
ρε συ αστα να πανε και γω με τα φλιπ φλοπ ειμαι ολη μερα και αμα πρεπει να παω καπου φοραω φορμες με σανταλο, σουργελο εχω καταντησει.. αλλα σκεφτομαι να παρω παπουτσια.. τι μεγεθος ασπουμε. εσυ τι φοραγες και τι πηρες;

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω Χριστινακι μου φοραω 37 και πηρα 39 αλλα αυτες που πηρα ειναι της πλακας 7 ευρω εδωσα ειναι μαυρες λουστριν ειδα αρκετες που ηταν πολυ ωραιες αλλα τα τσιγκουνευτικα να σου πω τα 20 και τα 30 ευρω για 1-2 το πολυ εβδομαδες!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αμα ειναι 7 ευρω μονο ενταξει μια χαρα!! εδω δε ξερω που να παω να παρω με τοσα μονο ειναι ολα πανακριβα και δεν αξιζει...

inakriti

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ: ΜΑΜΑ-ΓΙΩΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΣΥΜΠΑΣΧΟΥΝ !!!

ΓΙΩΤΑ TON ΑΓΑΠΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ Very Happy ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ !!!

emilou

emilou
κ εγω τις μπαλαρινες μου ακομα δεν τις εχω δοκιμασει!!!! ελπιζω να μου κανουν!!!

Χαρα μου στο ευχομαι!!! Χαρα δεν ξερω τι εχεις αποφασισει... αλλα προτεινω rooming in ανεπιφυλακτα! εγω δεν το εκανα κ το μετανιωσα!

emilou

emilou
απιστευτο βιντεο χαχαχαχαχαχααα.... καπως ετσι μας βλεπω συντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inakriti

emilou έγραψε:απιστευτο βιντεο χαχαχαχαχαχααα.... καπως ετσι μας βλεπω συντομα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xXxXxΑΧΑΧΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΧΑΧ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ 9 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΛΑΩ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ !!!

ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Η ΓΙΩΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ!!!

ΓΙΩΤΑ ΠΙΠΙΛΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ?

emilou

emilou
ε ρε τι μας περιμενει!!!!!!! μας κανει οτι θελει κ το ξερουμε!!!!!!
εγω τον εχω σημερα ολη μερα καρφιτσωμενο σον λαιμο μου!!!!!!!! με ενα χερι γραφω... συντομα θα ειμαι με το λαπτοπακι μεσα στην κουνια!!!!!!

kiriakits

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια και από μένα μόλις μπήκα στο σπίτι από το γιατρό, ο μικρός είναι 3400 και έχει κατέβει αλλά τον παίρνει και άλλο ο τράχηλος μαλακός και έχει αρχίσει να λεπταίνει αμνιακό καλό θα περιμένουμε από αύριο μέχρι την πέμπτη. Αχ έφαγα και εγώ την εξέταση με το χέρι!!! Shocked Στην αρχή βάζει ένα δάκτυλο για να δει πόσο μαλακός είναι ο τράχηλος και δεν κατάλαβα τίποτα μετά βάζει 2 για να μετρήσει το μήκος του τραχήλου και τα είδα όλα μάλιστα είχα και λίγο αιματακι μόλις γύρισα σπίτι αλλά μου είπε ότι είναι αναμενόμενο και δεν είναι ανησυχητικό για σήμερα και αύριο. Από μεθαύριο ίσως είναι σημάδι τοκετού. Το κακό είναι ότι ξύπνησα με συνάχι και συμπτώματα γρυπής!!! Embarassed Το έχω ρίξει στις πορτοκαλάδες.

inakriti

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΚΡΑΝΩ ... ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ... ΑΛΛΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΚΑΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ... ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ !!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ... ΑΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!ΦΥΛΑΞΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙΣ

emilou

emilou
inakriti έγραψε:ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΚΡΑΝΩ ... ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ... ΑΛΛΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΚΑΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ... ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ ... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ !!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ... ΑΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!ΦΥΛΑΞΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙΣ

εχεις δικιο... θα δεινοπαθησουμε!!!! εγω τον καλομαθαινω με υπνο στην αγκαλια και ο Πανος με βολτα και κουνημα!!! Πρεπει να τα κοψουμε οσο εχουμε ακομα το περιθωριο!!!

Κυριακη μου... εισαι πολυ κοντα!!!!!!! με το καλο... δεν κανει να παρεις κανα ντεπονακι?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις