801 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!! Δευ Οκτ 15, 2012 11:53 pm
ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχα... Τα ίδια κανει κ ο μικρός της εμης!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την vgog65 στις Τρι Οκτ 16, 2012 12:05 am, 1 φορά
ΕΥΑ ΕΥΑΚΙ έγραψε:καλημερα κοριτσια.πηνελοπακο μου να σου ζησει ο μπεμπακος σου να ναι γερο και δυνατο και να το δεις οπως επιθυμεις..ταλαιπωρηθηκες λιγουλακι???καλα θα μας τα πεις λεπτομερως οταν μπορεσεις.χριστινα αντε με το καλο και εσυ..
χαχαχα εμάκο μου εμένα τι μου έκανε η σκατιάρα???την βάζω στην αλλαξιέρα να την αλλάξω που ήταν χεσμένη και κατουρημένη τιγκα..βγάζω την πάνα αμολάει μια κατρούλα ατελείωτη..παταει κι ένα χΕ@@@μο και την σκουπιζω με μαντηλάκι...την πλένω στον νιπτήρα την τυλίγω με το μπουρνουζάκι της και την ξάναπαω στην αλλάξιέρα.......και ξαναρχίζουμε απο την άρχη..τσίσα και κακά στο μπουρνουζι το οποιο ήταν καθαρό μόλις το είχα βγάλει απο το συρτάρι και ξανά πλύσιμο....!!!!emilou έγραψε:Καλα ουτε καλημερα δεν ειπα!!!!
Καλημερα μανουλες εγκυουλες κ μωρακια!!!!
(το πρωι μου τα εκανε στην πετσετα στο χερι μου κ στον νιπτηρα)
ευάκι μου δεν μπορείς να κάνεις λάθος εσύ κουκλα μου γιατί απλά δεν τα...κάνεις εσύ!μόνο την διατροφή σου προσεξε να μην τρως πραγματα που φερνουν δυσκοιλιότητα γιατί περνάνε απο το γάλα στα μωρά...αν και όταν κάνουν μουστάρδα χαχαχ δεν είναι δυσκοιλιότητα..όντως κι εγώ πιστεύω οτι είναι λίγο μια φορά την ήμερα..μήπως να ρώταγες και γιατρό που σου ξαναείπα??Bebamou έγραψε: ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΑΚΑΝΩ ΕΓΩ ΛΑΘΟΣ, ΕΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ..
ΕΜΥ ΜΟΥ ΧΘΕΣΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΔΥΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΑΝ ΔΑΧΤΥΛΑ ΜΕΤΑΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΩΜΑΚΑΙ ΣΕ ΥΦΗ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ
επίσης μπροκολο,κουνουπίδι,τζατζίκι γενικά πολλά σκόρδα και κρεμμύδια,να μην πίνουμε εμείς πολύ γάλα,όσπρια σχεδόν καθόλου και οχι τα φρούτα που φέρνουν σε μας δυσκοιλιότητα...τελικά δεν μένουν και πολλά να τρώμε οι μανάδες όπως καταλάβατε....ANNAST έγραψε:Ξέρω πάντως στον θυλασμο, δεν τρως αγγουρια, σταφύλια, λαχανο,φέρνουν αέρια στο μωρο.. Όπως επίσης πικαντικα κ βάρια φαγητά.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης