876 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 27!!!!! Τρι Οκτ 16, 2012 7:53 am
emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χαρα ευχομαι να θηλαζεις και να μην τα χρειαστεις ολα αυτα!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Γεια σου Χαρά! Το ήξερες ότι σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα ψωμιού;xara64 έγραψε:Κυριακη μου αντε με το καλο κ εσυ κοριτσακι μου μαζι με την Ελευθεριτσα....αντε και μπορει αν αποφασισει η μπεμπα μαζι και εγω χιχιχιιχ!!!
μολις εφτιαξα κ εγω ενα κεικ με αλαυρι ολικης για να δουμε πως θα μας βγει και εβαλα να ψησω και το ψωμακι μου!!
mhtsaina έγραψε:Γεια σου Χαρά! Το ήξερες ότι σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα ψωμιού;xara64 έγραψε:Κυριακη μου αντε με το καλο κ εσυ κοριτσακι μου μαζι με την Ελευθεριτσα....αντε και μπορει αν αποφασισει η μπεμπα μαζι και εγω χιχιχιιχ!!!
μολις εφτιαξα κ εγω ενα κεικ με αλαυρι ολικης για να δουμε πως θα μας βγει και εβαλα να ψησω και το ψωμακι μου!!
mhtsaina έγραψε:Αν και δεν έχω γράψει νομίζω ποτέ στο θέμα σας, το διαβάζω ανελλιπώς και έχω καταλάβει ότι είσαι χρυσοχέρα. Μια συνταγή για muffins που τριγυρίζει εδώ μέσα, δική σου δεν είναι; ωραίο να φτιάχνεις το δικό σου ψωμί, έχω αρτοπαρασκευαστή στο σπίτι κι όποτε έχω χρόνο, το θυμάμαι και φτιάχνω μια δόση. Με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!
emilou έγραψε:Οπως ελεγε χτες κ η Κατερινα στο αλλο θεματακι με τις μανουλες... κανονικα θα επρεπε να ερχονται με manual!!!
emilou έγραψε:Α Χαρα εχεις αρτοπαρασκευαστη? κ εμενα μου τον εκαναν δωρο... αλλα ποτε δεν πετυχα ψωμι που να μου αρεσει! αρχικα φτιαχναμε συχνα, αλλα μονο ο Πανος το ετρωγε... δεν μου εβγαινε η κορα σκληρη και τα παρατησα..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης