476 Απ: *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο 2* Δευ Οκτ 22, 2012 2:19 am
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα παλι παρα πολυ μου αρεσει!!!Και καθομαι και κοιταω ολη τη μερα την κοιλιτσα μου που στρογγυλευει!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
γεια σου φιλιτσακι..ωχ σε βλεπω να γενας και ξανα εγκυος...filitsaki έγραψε:πιστεψε με δεν θα σου λειψει τπτ.θα κοιτας το μωρακι σου και θα λες καλυτερα τωρα παρα εγκυος..γενικα εμενα η κατασταση εγκυμοσυνη δεν μου αρεσει.το μετα μ'αρεσει!Sofki έγραψε:Τι καλααααααααααααααααα
Ρε κοριτσια θα μου λειψει απιστευτα οταν γεννησω η εκφραση του Παυλου οταν η κοιλια μου κουνιεται πολυ εντονα....Μακαρι να ειχα μια δουλεια κι να μπορουσα να παιρνω απο εκει λεφτα και το δευτερο παιδι θα το καναμε πολυ πολυ πολυ κοντα στο πρωτο...
filitsaki έγραψε:πιστεψε με δεν θα σου λειψει τπτ.θα κοιτας το μωρακι σου και θα λες καλυτερα τωρα παρα εγκυος..γενικα εμενα η κατασταση εγκυμοσυνη δεν μου αρεσει.το μετα μ'αρεσει!Sofki έγραψε:Τι καλααααααααααααααααα
Ρε κοριτσια θα μου λειψει απιστευτα οταν γεννησω η εκφραση του Παυλου οταν η κοιλια μου κουνιεται πολυ εντονα....Μακαρι να ειχα μια δουλεια κι να μπορουσα να παιρνω απο εκει λεφτα και το δευτερο παιδι θα το καναμε πολυ πολυ πολυ κοντα στο πρωτο...
filitsaki έγραψε:εγω ευχαριστως να τα επερνα ετοιμα!!!!!
listoudi έγραψε:καλησπερα κοριτσια στρογγυλουτσικα... λοιπον σημερα σα να παρακοιμηθηκα σηκωθηκα μαζι με τον αντρα μου στις 12.. ηπιαμε ενα καφεδακι και εφυγε παλι για δουλεια.. τι κακο και αυτο.. ευτυχως απο την αλλη εβδομαδα θα φτιαξει το προγραμμα του και μου υποσχεθηκε και εκδρομουλα.. αντε να δουμε.. και εγω θα ηθελα το δευτερο κοντα στο πρωτο αλλα με τοσα εξοδα και δανεια που εχουμε δε θα μας παιρνει για δευτερο νινι στα καπακια.. το δευτερο το 2016 που τελειωνει το δανειο του σπιτιου...τι να κανεις...εμενα και η εγκυμοσυνη μου αρεσει αλλα πιστευω θα μου αρεσει περισσοτερο οταν θα κραταω την μπουμπουκα μου...
το λεω γιατι καθε μερα που με βλεπω ολο και ποιο στρογγυλη γινομαι η κοιλια μου εχει γινει σαν φουσκα...thequeen86 έγραψε:listoudi έγραψε:καλησπερα κοριτσια στρογγυλουτσικα... λοιπον σημερα σα να παρακοιμηθηκα σηκωθηκα μαζι με τον αντρα μου στις 12.. ηπιαμε ενα καφεδακι και εφυγε παλι για δουλεια.. τι κακο και αυτο.. ευτυχως απο την αλλη εβδομαδα θα φτιαξει το προγραμμα του και μου υποσχεθηκε και εκδρομουλα.. αντε να δουμε.. και εγω θα ηθελα το δευτερο κοντα στο πρωτο αλλα με τοσα εξοδα και δανεια που εχουμε δε θα μας παιρνει για δευτερο νινι στα καπακια.. το δευτερο το 2016 που τελειωνει το δανειο του σπιτιου...τι να κανεις...εμενα και η εγκυμοσυνη μου αρεσει αλλα πιστευω θα μου αρεσει περισσοτερο οταν θα κραταω την μπουμπουκα μου...
αχαχχαχαχχα αυτο το στρογγυλουτσικα τι το θελες????
listoudi έγραψε:το λεω γιατι καθε μερα που με βλεπω ολο και ποιο στρογγυλη γινομαι η κοιλια μου εχει γινει σαν φουσκα...thequeen86 έγραψε:listoudi έγραψε:καλησπερα κοριτσια στρογγυλουτσικα... λοιπον σημερα σα να παρακοιμηθηκα σηκωθηκα μαζι με τον αντρα μου στις 12.. ηπιαμε ενα καφεδακι και εφυγε παλι για δουλεια.. τι κακο και αυτο.. ευτυχως απο την αλλη εβδομαδα θα φτιαξει το προγραμμα του και μου υποσχεθηκε και εκδρομουλα.. αντε να δουμε.. και εγω θα ηθελα το δευτερο κοντα στο πρωτο αλλα με τοσα εξοδα και δανεια που εχουμε δε θα μας παιρνει για δευτερο νινι στα καπακια.. το δευτερο το 2016 που τελειωνει το δανειο του σπιτιου...τι να κανεις...εμενα και η εγκυμοσυνη μου αρεσει αλλα πιστευω θα μου αρεσει περισσοτερο οταν θα κραταω την μπουμπουκα μου...
αχαχχαχαχχα αυτο το στρογγυλουτσικα τι το θελες????
Sofki έγραψε:Εντωμεταξυ επειδη ειχα χασει στην αρχη της διατροφης τα 3 κιλα και μετα εμεινα σταθερη για 2 βδομαδες ενω το μωρο συνεχιζει να μεγαλωνει βλεπω οτι χανω εγω απ το δικο μου το σωμα και επειδη απο την αρχη ειχα ανοιξει στην περιφερεια εχω κανει ενα σωμα μην σας πω και μεριλυν...εχει λεπτυνει πολυ η μεση μου,σε σχεση με αυτο που ηταν δηλαδη
Sofki έγραψε:Εντωμεταξυ επειδη ειχα χασει στην αρχη της διατροφης τα 3 κιλα και μετα εμεινα σταθερη για 2 βδομαδες ενω το μωρο συνεχιζει να μεγαλωνει βλεπω οτι χανω εγω απ το δικο μου το σωμα και επειδη απο την αρχη ειχα ανοιξει στην περιφερεια εχω κανει ενα σωμα μην σας πω και μεριλυν...εχει λεπτυνει πολυ η μεση μου,σε σχεση με αυτο που ηταν δηλαδη
εμα πια δεν τρωγεσαιSofki έγραψε:
μια χαρα σε βρισκω αλη απο μενα που μετα την γεννα την βλεπω την λυποαναροφηση κ την κοιλιοπλαστικη να ερχεται
thequeen86 έγραψε:εμα πια δεν τρωγεσαιSofki έγραψε:
μια χαρα σε βρισκω αλη απο μενα που μετα την γεννα την βλεπω την λυποαναροφηση κ την κοιλιοπλαστικη να ερχεται
Sofki έγραψε:Παντως με τοσο ευκολη εγκυμοσυνη ειμαι πεποισμενη οτι το μωρο μου θα βγει ο βεζελβουλ με γλυκο προσωπο..Δεν γινεται να ειναι ολα τοοοοοοοοοοοοσο ευκολα....χαχαχαχαχαχαχα
listoudi έγραψε:κοριτσια να σας ρωτησω μετα την γεννα στον θηλασμο παλι απαγορευετε να βαψουμε τα μαλλια μας???
Sofki έγραψε:Αααααα τετοια να λες μαρια να παιρνω θαρρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ααα... παρα πολυ ωραια και το δικο μου το κεφαλι σαν το ουρανιο τοξο εχει γινει...thequeen86 έγραψε:listoudi έγραψε:κοριτσια να σας ρωτησω μετα την γεννα στον θηλασμο παλι απαγορευετε να βαψουμε τα μαλλια μας???
ναι αλλα εγω επειδη κ παλι το βλεπω να μην θηλαζω μαλλον θα βαφτω να γινω ανθρωπος γτ τωρα ειμαι σκατα.βλεπω κ τις ασπρες τριχες κ μου ερχεται να το ξυρισω το σκαλπ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης