551 Απ: *Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 Νο 2* Δευ Οκτ 22, 2012 6:31 am
thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
εγω αγαπη μου δεν μπαινω να σχολιασω γτ δεν γουσταρω να με κρινει ο καθενας
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλα χχαμος εε?thequeen86 έγραψε:εγω αγαπη μου δεν μπαινω να σχολιασω γτ δεν γουσταρω να με κρινει ο καθενας
filitsaki έγραψε:καλα χχαμος εε?thequeen86 έγραψε:εγω αγαπη μου δεν μπαινω να σχολιασω γτ δεν γουσταρω να με κρινει ο καθενας
ρε ριχνουν και μπινιλικια!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:καλα χχαμος εε?thequeen86 έγραψε:εγω αγαπη μου δεν μπαινω να σχολιασω γτ δεν γουσταρω να με κρινει ο καθενας
οπως ειπες πριν το χεσανε το θεμα.ψαχνω να δω μηπως η βιβιαν ειναι μεσα η η ολιβια να το κλειδωσουν
filitsaki έγραψε:ρε ριχνουν και μπινιλικια!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:καλα χχαμος εε?thequeen86 έγραψε:εγω αγαπη μου δεν μπαινω να σχολιασω γτ δεν γουσταρω να με κρινει ο καθενας
οπως ειπες πριν το χεσανε το θεμα.ψαχνω να δω μηπως η βιβιαν ειναι μεσα η η ολιβια να το κλειδωσουν
το κλειδωνει και δεν μπορεις να απαντας η το διαγραφει?thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:ρε ριχνουν και μπινιλικια!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:καλα χχαμος εε?thequeen86 έγραψε:εγω αγαπη μου δεν μπαινω να σχολιασω γτ δεν γουσταρω να με κρινει ο καθενας
τα ειδα της εστειλα τωρα πμ κ της ειπα να το κλεισει αλλα δεν ειναι μεσα αμα την δω κ στο φατσομπουκι θα της το πω γτ οκ εχουν ξεφυγει
filitsaki έγραψε:το κλειδωνει και δεν μπορεις να απαντας η το διαγραφει?thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:ρε ριχνουν και μπινιλικια!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:καλα χχαμος εε?thequeen86 έγραψε:εγω αγαπη μου δεν μπαινω να σχολιασω γτ δεν γουσταρω να με κρινει ο καθενας
τα ειδα της εστειλα τωρα πμ κ της ειπα να το κλεισει αλλα δεν ειναι μεσα αμα την δω κ στο φατσομπουκι θα της το πω γτ οκ εχουν ξεφυγει
γυναικολογο?thequeen86 έγραψε:τπτ αυριο θα παω στον γιατρο το πρωι να δω κιολας τι θα πει για τον πεσμενο μου σιδηρο κ το βραδυ εχουμε εμβολιο του μεγαλου
filitsaki έγραψε:γυναικολογο?thequeen86 έγραψε:τπτ αυριο θα παω στον γιατρο το πρωι να δω κιολας τι θα πει για τον πεσμενο μου σιδηρο κ το βραδυ εχουμε εμβολιο του μεγαλου
και εγω δεν ειναι απο την κουραση?thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:γυναικολογο?thequeen86 έγραψε:τπτ αυριο θα παω στον γιατρο το πρωι να δω κιολας τι θα πει για τον πεσμενο μου σιδηρο κ το βραδυ εχουμε εμβολιο του μεγαλου
ναι κ θελω να τον ρωτησω κιολας γτ τωρα τελευταια εχω κατι πονους χαμηλα δεξια
filitsaki έγραψε:και εγω δεν ειναι απο την κουραση?thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:γυναικολογο?thequeen86 έγραψε:τπτ αυριο θα παω στον γιατρο το πρωι να δω κιολας τι θα πει για τον πεσμενο μου σιδηρο κ το βραδυ εχουμε εμβολιο του μεγαλου
ναι κ θελω να τον ρωτησω κιολας γτ τωρα τελευταια εχω κατι πονους χαμηλα δεξια
filitsaki έγραψε:εγ εχω την αλλη τριτη γιατρο και καλα που μου το θυμησες.βεβαια εμενα δεν ειναι τοσο εντονο.
μιλαμε για το θεατρο του παραλογου...θεωρουν καλυτερο να στειλουν το παιδι στη μανα τους απο τ να βαλουν καμια ηλεκτρικη αμαν πια!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:εγ εχω την αλλη τριτη γιατρο και καλα που μου το θυμησες.βεβαια εμενα δεν ειναι τοσο εντονο.
εμενα χτες με τρομαξε μπορω να πω.βεβαια δεν ειπα στον αντρα μου ακριβως ποσο εντονο ηταν γτ σε λιγο θα μου παρει τον μικρο κ θα τον δωσει μεχρι να γεννησω στη γιαγια του,τον εχω ικανο
δεν θελω τπτ να μου κανει η πεθερα.μακρια κ αγαπημενοι.μου φτανει που θα κρατησει 3 μερες τον μικρο οταν θα γεννησω.εχω μεγαλο πεισμα σε αυτο το θεμα τπτ απο κανενανfilitsaki έγραψε:μιλαμε για το θεατρο του παραλογου...θεωρουν καλυτερο να στειλουν το παιδι στη μανα τους απο τ να βαλουν καμια ηλεκτρικη αμαν πια!thequeen86 έγραψε:filitsaki έγραψε:εγ εχω την αλλη τριτη γιατρο και καλα που μου το θυμησες.βεβαια εμενα δεν ειναι τοσο εντονο.
εμενα χτες με τρομαξε μπορω να πω.βεβαια δεν ειπα στον αντρα μου ακριβως ποσο εντονο ηταν γτ σε λιγο θα μου παρει τον μικρο κ θα τον δωσει μεχρι να γεννησω στη γιαγια του,τον εχω ικανο
σε νιωθω οσο δεν φανταζεσαι...thequeen86 έγραψε:δεν θελω τπτ να μου κανει η πεθερα.μακρια κ αγαπημενοι.μου φτανει που θα κρατησει 3 μερες τον μικρο οταν θα γεννησω.εχω μεγαλο πεισμα σε αυτο το θεμα τπτ απο κανενανfilitsaki έγραψε:
filitsaki έγραψε:σε νιωθω οσο δεν φανταζεσαι...thequeen86 έγραψε:δεν θελω τπτ να μου κανει η πεθερα.μακρια κ αγαπημενοι.μου φτανει που θα κρατησει 3 μερες τον μικρο οταν θα γεννησω.εχω μεγαλο πεισμα σε αυτο το θεμα τπτ απο κανενανfilitsaki έγραψε:
filitsaki έγραψε:σε νιωθω οσο δεν φανταζεσαι...thequeen86 έγραψε:δεν θελω τπτ να μου κανει η πεθερα.μακρια κ αγαπημενοι.μου φτανει που θα κρατησει 3 μερες τον μικρο οταν θα γεννησω.εχω μεγαλο πεισμα σε αυτο το θεμα τπτ απο κανενανfilitsaki έγραψε:
τι καλο?thequeen86 έγραψε:εγω εβαλα το φαγητο να γινεται ε να τσιμπησουμε κ σημερα αλλα αυριο κυριως γτ θα ειμαι ολη μερα εκτως κ θα γυρισω χωμα
filitsaki έγραψε:τι καλο?thequeen86 έγραψε:εγω εβαλα το φαγητο να γινεται ε να τσιμπησουμε κ σημερα αλλα αυριο κυριως γτ θα ειμαι ολη μερα εκτως κ θα γυρισω χωμα
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης